Suchý penis počas sexu
Priateľ sa často sťažuje na suchý penis počas sexu. Ja som dosť vlhká s tým problém nie je ale on nevylučuje tekutinu z ktorého by bol vlhší.
Chcem sa spýtať, tá tekutina je predejakulačná tekutina? Tým pádom je bezpečný prerušovaný styk ak nič takéto nevylučuje - je suchý?
Neznamená, že keď on nič necíti, že tam nič nie je. Stačí jedna mala mrska a je to tam....prerušovaný styk nikdy nie je bezpečný. A keď s niekým spis, vždy treba rátať, že mozno..keďže môže zlyhať každá ochrana
Takže predejakulačná tekutina môže byť i v prípade, že sa cíti suchý? Pýtam sa z dôvodu keďže u predchádzajúceho partnera bolo to cítiť i keď sa ešte nespravil (že niečo z neho ide) ale terajší je fakt suchý.
Moj muz tu preejaukacnu tekutinu nikdy nema a nema ziaden pocit suchosti, resp ze by ho to bolelo, hladala by som problem inde.

Nema skratenu uzdicku na penise, prirastenu ci zuzenu predkozku? Skor tymto smerom by som hladala problem a nie, ze "suchy"... ak je zena vlhka neni o com, pripadne pridat lubrikant...