Únava počas menopauzy: Čo na ňu pomáha?
Ahojte aj vy to tak máte? pomáha vám niečo?
@lucia851 zlatko to sú len výhovorky. Môj ma tiež depresie, úzkostne stavy a panicke ataky a do toho chochp 2 stupňa a vieš čo? Si predstav ze chodí do práce ☝️
@lucia851 záchvat si dostala, lebo si vysla zo svojej komfortnej zóny kľudu a pokoja doma, kde nič nemusíš.Urcite si bola uz týždeň dopredu vystresovaná, že musis ísť do práce.Tak si sa tak vystresovala, že prišiel záchvat žiadne lieky ti nepomôžu, pokým neprídeš na to, že sama sebe si brzdou.Zachvat prišiel, odišiel musíš sa naučiť čeliť aj záťaži a byť húževnata a nie hneď utiecť domov do bezpečia a mať výčitky, že zase si to nezvládla a tak dokola.To by sme všetci sedeli doma, lebo život je ťažký.Ale myslela som si, že po toľkých rokoch liečby to už máš naštudované.A neviem čo je na výsmech a tvoje praskanie voči mne, keď ti poviem, že máš ísť do lesa.Kazdy deň máš čas posúvať svoje hranice ísť dlhšie von, robiť niečo nové, iné.Ty si vo vychodenych koľajach kde nič nemusíš.Uz si trocha ver
@lucia851 Vyskúšala si kvalitné psychoterapie? Pomocou nich sa dokáže človek dostať do lepšieho stavu, dokonca vysadiť niektoré lieky.
Poznám osobu, ktorej sa stav podstatne zlepšil. Pracuje, je samostatnejšia, vychováva dieťa. Psychiatrická dg. je problém,ale človek ak maká a bojuje,tak to ide. Len sa musí hýbať a veľmi chcieť.
@zuzanockamt lenže ja nemám len psychiatricke diagnózy a áno skúšala som terapie mne to nepomahalo
@zuzanockamt ja neviem čo má furt tlačíte do roboty ja mám id a som spokojná
@lucia851 no tak keď si spokojná tak prečo tu zakladáš každý deň témy? Tak tu ptm niečo nie je ok
@lucia851 ma tie iné dg veľmi zaujímajú kv kt nevieš alebo nemôžeš ist pracovať. Žena mam 44 r opotrebované oboje bedrové kĺby na P str mi už hrozí umelý klb, strašné bolesti kt už idú do chrbtice a pracujem ako opatrovateľka starých ľudí. Mam ešte jedno imuno ochorenie a pozri pracujem. Mohla by som ist na ID ale nejdem lebo peniaze len tak z neba nepadaju a život nie je lacný
@stellarstar tak rob keď vladzes ja mám tak zničenú chrbticu že nevladzem pracovať
@lucia851 ty si taká úbohá vieš čo ti poviem? Môj otec ho ma takú zničenú ze tento rok ho idú operovať a I napriek tomu pracuje a to už má nad 80 r ☝️ takže u teba fakt len výhovorka lebo tebe tak vyhovuje. No okolie sa ti povďačý 👍 veľa šťastia
A áno budem pracovať pokiaľ vládzem nejdem využívať štát ako ty ✌️
@lucia851 A nebojíš sa toho,že si závislá od príjmov iných osôb? Lebo neverím tomu, že z ID by si sama vyžila.
@stellarstar ja nevyužívam štát ja ten invalidný mám právom a keď niekto závidí tak nech závidí.ajbkamaratky mám na invaldnom a tiež si nemôžu dovoliť pracovat
@zuzanockamt mne pomáha manžel
@lucia851 To mi je jasné,ale ani to nemusí byť naveky.
@zuzanockamt tak dúfam že zomriem skôr než on
@lucia851 dúfaš že zomrieš skôr ako on. A tvoj syn? Ty si žiješ len pre seba či ako? Mne je ľúto tvojho syna 🙈
@stellarstar ty sa už do mňa nestaraj.jansi žijem svoj život
@lucia851 no vidím vidím 👍 tak si ju ži ďalej
@stellarstar ja som spokojná
@lucia851 ja som si všimla že to len celé hráš.a možno aj pred psychiatrom si to dobre zahrala.len aby ti dal papier .a nemusíš chodiť do práce .
@janula2511 ja nič nehrám inak by som nebola hospitalizovaná viackrát a nemala aj elektrosoky
@lucia851 no čo? Už lepšie na tom?