Vitex jahňací - skúsenosti
zdravím, máte niektorá skúsenosti s tabletami Vitex Jahňací ? 😉
@katititi ok dnes vecer skusim a napisem ☺
@katititi bude to pravedpodobne preto, ze zafir ma obsah : prírodná sušená, prášková ovocná dreň a kuwi wiku ma extrakt vitexu s maldodexrinom... Treba si precitat zlozenie.
@kulumulu123 Dakujem moc 😗
@simca06022011 To mi napadlo, len sa mi zdalo zvlastne, ze v tom prasku ten vitex na chut necitim, bo on je tak typicky horky uz na voňu ako korenie
@katititi ok otestovala som je to taky bezovy az svetlunko hnedy prasok vonia po koreni Len neviem akom zasadne tieto veci kupujem v lekarni na nete sa toho popredaju Vela a clovek nikdy nevie co vlastne kupuje....
Nepoznam vitex ale Intímne vlozky bylinne ktoré pôsobia cez sliznicu pohlavných orgánov, upravujú hormóny, maternicu,zbavia pms ,bolesti ,myom,cysta,pomozu k otehotneniu atď. Mame par 100 zien ktorým sme pomohli z rôznymi problémami, viem ukázať aj skusenosti zákazníčiek
@meredith83 ahoj a tento je dobrý myslíš? Ja potrebujem teda asi hormóny dať dokopy, lebo mám také obdobia, kedy sa mi zhoršuje ochlpenie 🙄 podla lekárov všetko OK, ale kedysi mi na to pomohla Dianne35, ale anti uz brat nechcem... https://www.otehotnenie.sk/bylinne-extrakty-pre...
Mám vitex, čo mi ostal, ak by mal niekto záujem
@lussita cena?
@butterfly333 ostalo mi 62/90 tabliet. Expiracia je 12/22. Cena 6 eur s poštou
@sofuliatko1 poprosím info
@zlatko456 podarilo sa?
@sofuliatko1 ahoj, môžes mi, prosím Ťa, poslať bližšie info o tých vložkách ? ĎAKUJEM
@meredith83 dobry den ,mozem vam napisat spravu ?.?
@lami201020 Jasne, nie som stale na MK ale ked sa prihlasim odpoviem

Ahojte babule, kto ma doma vyssie uvedeny vitex od kuwi wiku, nemozete rozobrat jednu tobolku? Ze co je v nej? Ja som rozobrala a je tam taky biely prasok...pytam sa za to, lebo predtym som brala vitex od firmy zafir a ten mal v tobolke podrveny vitex semienka...vyzerali rovnako ako semienka co su na caj - aj farbou tak do zelenohneda, aj rovnako vonali, len boli podrvene...A tento prasok ani nevonia, je biely, ani chutovo nie je horky....tak mam podozrenie, ci tam nemam namiesane daco ine :o ...preto by som poprosila, ak je tu dobra dusa, co by tobolku od kuwi wiku rozobrala, ze co je v nej... Vdaka