icon

Vyvolávali vám menštruáciu a vy ste boli tehotná?

manamani1
1. nov 2011

Stalo sa niektorej z Vás, že ste dostali vyvolávačku, ms ani napriek tomu nedošla (a poprípade ste boli aj tehuľka)????

Strana
z3
ktore
11. júl 2012

@danielkap mne dali dve vyvolavacky.ak si neni tehotna tak nedostanes ms.ak si tak ten hormon ti pripravy maternicu,posilni ti ju.

danielkap
12. júl 2012

@ktore takže podla toho čo si napísala ak tehotná žena je tak po vyvolávačke dostane menzes? 😲

ktore
12. júl 2012

@danielkap jezisi ja som to poplietla.ak si tehotna tak nedostanes ms urcite.to ti ta injekcia skvor spevni maternicu.boze som to ale popletena .to mi robi to tehotenstvo.

ktore
12. júl 2012

@danielkap prepaaaaac 😒 😒 😒 😒 😒 😒

danielkap
12. júl 2012

nie nevadi v pohode ale čítala som už aj také prípady kde baby dostali vyvolávačku dostali menzes a išli na kontrolu a boli tehu 🙂 ach keby som chcela byť aj já ten prípad 😉 tajtra idem na kontrolu tak uvidím 😝

chikitka
27. sep 2012

baby, tak ja mam 5 mesacne babo a konecne sa mi podarilo ist na gyndu - kedze som premeskala poporodnu prehliadku, resp. prisla som az 12 tyzdnov po porode, tak mi povedala ze uz na nu nemam narok a mam ist v ramci rocnej. to bolo vcera. menzes som mala po porode uz 3 krat, v 23dnovych cykloch. a teraz cakam uz 27 dni a nist. ked ma prehliadala, spytala sa ci som uz mala styk, ci je mozne ze som tehotna...a potom povedala ze sice tam tehotnost nevidi, ale kedze menzes meska, pichne mi vyvolavacku. po tej injekcii kedy najskor si mozem urobit tehu test? teraz by som bola nerada tehotna, aj financne aj fyzicky. este nie som celkom fit...

wanilla147
21. dec 2012

@chikitka no tak zjavne tehotna si 🙂 gratulujem! verim, ze to zvladnete, hoci to nebude lahke..

vejooonka
4. aug 2015

zeny nechcem zakladat novu temu ked je tu tato. cyklus vacsinou 33-40, posledne na 47 som sla na vyvolavacku, vaginalne usg- dr nehovoril nic. dostala som vecer po vvyvolavacke spinenie, vlozka cista, len na toal.papieri. mate skusenost?
dodavam ze snazilkujeme no test som nerobila (uz sklamania mam dost...)

janicka123456789
6. jan 2020

Caute baby aj ja idem na vyvolavacku menzes co stoji taka injekcia dakujem

Strana
z3