icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

adusased
28. dec 2011

@wilsonka ahojte babuleeeee 🙂 ja som tiez po sviatkoch.ale nemam net, tak len takto cez mobil zapinam na chvilu na notebook,...u nas vsetko v poriadku, sviatky krasne, darcekov kopa, a vsetky potesili, snad uz zajtra dostanem novy net,tak aj to ma tesi....lebo som ako bez ruky,ked si emaily nemozem pozriet,...u nas je pohoda jahoda, maly sice dnes mal strasny hysak,ale to chuda nebol doma pri zaspavani a tak to dopadlo....na silvestra sme s muzom pozvani na jednu skvelu party, maly bude u nasich , tak som zvedava ako to dopadne 😀

mamabiba
29. dec 2011

my sme strávili vianoce tak, že Barborka mala koliku, takže večera až keď chúďa malé zaspalo, to bolo okolo 20,30, večera dlhá a Bianka bola už nervózna, lebo chcela darčeky, ale nakoniec to dobre dopadlo. Teraz je staršia v Bratislave u mojich rodičov, ale chce dojsť na silvestra domov, takže pre ňu pôjdeme. Silvestra strávime u susedov, ale ešte uvidíme ako to bude, kvôli malej. Ak tam nezaspí, alebo budú problémy, tak sa zbalím a pôjdem domov. Pre mňa je našťastie Silvester ako každý iný deň, takže mi to ľúto ani nebude. Iba dúfam, že v TV budú dačo normálne dávať, ale čo som videla ukážky na Markíze...no strach a hrôza. Niesom na takúto umelú a trápnu zábavu, radšej mám tie klasické české estrády, tak snáď ma na nejakom českom programe uspokoja 😀 😀 😀 . Ja sa zatiaľ z domu nedostanem, takže určite už budem sedieť doma. Prajem Vám všetko iba to naj do nového roka 2012, nech sa Vám všetko vyplní, čo ste si predsavzali. A po novom roku dáme určite stretko 😉

mamabiba
29. dec 2011

Ak by ste mali záujem, vo fotoblogu mám pár vianočných fotiek a tiež, ako k nám chodia koledovať deti. Budem rada, ak sa pozriete.

aliket
29. dec 2011

Ahojte babenky, nas maly dostal vo stvrtok pred vianocami teploty a bol poriadne zahlieneny a starsi tiez pokasliaval, takze som este v piatok s nimi sla k doktorke ☹ lieky nastastie rychlo zabrali - takze vianoce sme uz prezili celkom dobre 😒 co sa tyka Silvestra - my sa chystame ku kamaratom na dom aj s partiou, starsi pojde ku starym rodicom a mladsi musi ist s nami - kedze stale kojim... ale uz sme tam parkrat boli na noc a vpohode - bud bude spat o poschodie nizsie, kde ma "relativne klud" alebo bude s nami hore sa zabavat 😀 Vsetkym vam prajem krasne preziteho Silvestra a stastny novy rok, hlavne vela vela zdravicka, stasticka a dobrej nalady 🙂

maryem
30. dec 2011

Ahojte, nechcem sem pliest inu temu ako stretavky, ale vidim, ze ste sa presunuli zo zy sem. Mozete mi, prosim, mrknut sem a napisat? Dakujem.
https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/zilina-ii-2/

mamabiba
2. jan 2012

čaute babulky, ako Vám dopadol Silvester? Nám úplne na jednotku. Boli sme o pár domov ďalej. Staršia je v Bratislave a Barborku sme zobrali zo sebou, zaspala okolo 22,15 a zobudila sa o hodinku oddýchnutá, takže si užila aj ohňostroje, čo tu po dedine chlapi robili (miluje svetielka), okolo 01,00 sme sa my dve zobrali a išli sme pekne spinkať..ešte skôr ako bola mrzutá, vyzliekla som ju,umyla, dala do pyžamka a za 2 min. zaspala a ja s ňou 😀 😀 😀 . Minulý rok som ho tiež strávila v nútri, pretože som už bola tehotná a strážila som mesačné bábatko, tento rok tiež len z vnútra sme pozerali, ale budúci rok sa to už chytám konečne poriadne osláviť 😀 .

mamabiba
5. jan 2012

Čaute kočky, neviete mi náhodou poradiť, kde by som v ZA zohnala senovku v kapsuliach a benedikt čaj? začínajú problémiky ☹ ☹ .

beatrisss1
5. jan 2012

Ahojte maminyyy...ja mam mesacneho chlapceka a sme zo Soliniek ..radi by sme si nasli spolocnost pri kocikovani a tak..najde sa niekto? cakaaame🙂)

denkap
5. jan 2012

@mamabiba my sme travili silvestra doma, drobec sa zobudil par minut pred polnocou, pokukal svetielka vonku, napapal sa a zaspal...

vsetkym zelame do noveho roka hlavne vela zdravia, stastia, lasky a rodinnej pohody 🙂 vela radosti z deticiek 😉

mamabiba
5. jan 2012

@beatrisss1 určite sa potešíme, keď sa k nám pridáš, len ja som teraz zasypaná, takže sa do ZA nedostanem ☹ . Ale napíš babám, či nepôjdu v stredu do MC Levík...tam chodievame

beatrisss1
5. jan 2012

A tam co sa da robit? ja mam este len mesacneho drobca, takze nevieeeem...a dakujem za pozvanie

mamabiba
9. jan 2012

@beatrisss1 my sa tam s detičkami hráme na dekách a hlavne "kvákame" 😀 😀 😀

beatrisss1
9. jan 2012

Aha a tam sa aj plati,ci ako to funguje?

mamabiba
11. jan 2012

@beatrisss1 baby tam chodia v stredu od 10-11,00h ale viem, že už to je aj v iné dni...pre takéto malinké bábatká...platí sa tam. Bu´d si zakúpiš permanentku alebo platíš každú hodinu. Myslím, že som platila 1,5 eura. Skús @aliket @jancurik. My sme teraz zasypaní snehom, takže tak skoro sa do ZA nedostanem.

beatrisss1
11. jan 2012

@mamabiba nevadi..ked pojdes..daj vediet, sla by som s tebou🙂)

chrum
11. jan 2012

@beatrisss1 ahoj chcem sa opytat ako často byva to strtnutie ja som stale s malym sama nemam kamošky byvam 4 km od žiliny a už my s toho aj hrabka 🙂 🙂

denkap
11. jan 2012

ahojte. trosku mimo temy, ale - neviete mi poradit dakeho zubara v ziline?

aliket
11. jan 2012

@denkap ahoj, ja chodim (nie velmi pravidelne 😀 ) ku doktorke Krausovej - je to pri Stefanikovom namesti...je to taka starsia mila pani - objednava ma tam ale svokra, je to nejaka jej znama 😉

aliket
11. jan 2012

co sa tyka toho materskeho centra - tu je link na ich rozvrh: http://www.mclevik.sk/page10.php, plati sa 1,5 eur za jeden vstup alebo 12 eur pernamentka (10 vstupov) chodievali sme stredy od 10-11-tej minuly rok...v piatok sa tam chystame s jancurik, tak sa mozte pridat 😉

chrum
12. jan 2012

čaute kočky nenajde sa daka maička na pokec som stale zdrobcom sama 🙂

maminka142
12. jan 2012

@aliket Ahojkaj prosím ťa a ake to tam je? Už som si klikla na ten linka celkom sa mi to pači 🙂 Chodievaš tam na hodinku? A čo tam robievate najčastejšie? Moja mala bude mať 3 roky, myslíš že by to bolo pre ňu?
Lebo sme stale doma a chcem, aby bola čo najviac s detičkami 🙂

denkap
12. jan 2012

@aliket vdaka za tip 😉 my sme boli v stredu kuknut v herni, bolo tam pusto, aspon mal maly viac priestoru na prieskum okolia 🙂 este uvidime, ci sa zajtra pridame k vam alebo sa dohodneme niekedy buduci tyzden...

@maminka142 je to vacsia miestnost s hrackami, loptami, zinenky su tam, deticky sa mozu vyblaznit a zahrat s inymi detickami.

maminka142
12. jan 2012

@denkap Ďakujem 🙂

aliket
12. jan 2012

@maminka142 denkap ti uz vlastne odpovedala 🙂 len niekedy je tam viac deticiek, niekedy menej a v roznom veku - tak to si treba ceknut, pokial chces aby tam boli deticky vo veku tvojej malej 😉

maminka142
12. jan 2012

@aliket super, díky moc 🙂

vejula
12. jan 2012

kočky ak sa vam chce tak dnes o 16 dojdite do levika. Inak občas chodim aj do nezabudky. V stredu som bola tam. Aby mal maly aj nejaku zmenu, a nie stale to iste prostredie, tak to takto striedam. Inak zajtra dojdem do levika aj ja s malym

aliket
13. jan 2012

kedze pocasie je nanic a cesta nam trva vyse pol hodku - dneska neprideme do Levika ☹ tak snad buduci tyzden v stredu sa vidime 😉 joj, keby aspon poriadne nasnezilo a nie tento snehodazd 😝

mamabiba
16. jan 2012

@aliket
@vejula baby, aspoň mi píšte, aké zážitky ste mali...ja sa snáď od nás vyhrabem najskôr v Máji 😠 😠 😠 . Tu je snehu nad kolená.

mamabiba
16. jan 2012

@chrum ahoj..ja tiež niesom priamo zo ZA a teraz sa vôbec nikam nedostanem, lebo nás to tu trošku zavialo snehom. Ty si odkiaľ???

chrum
16. jan 2012

@mamabiba ja byvam vo vrani a ty ??