icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

adusased
2. feb 2012

@chrum a kde vo Vrani byvas?

chrum
2. feb 2012

@adusased ako je kaplnka niže nej ja tu byvam kratko v lete budu 2 roky 🙂 🙂 vrania ulica

vejula
2. feb 2012

@chrum jaj sa to zle vysvetluje 😅 toto je tak zašite až strach. Ale ak planuješ dnes alebo zajtra prisť tak sa možeme dohodnuť a stretnuť sa a pojdeme tam už spolu... či ty ideš autom asi, že?

wilsonka
autor
2. feb 2012

@adusased 🙂)) aj my pojdeme von 🙂
rychlo to zbehne a my sme tam tiez nove a nestihame ale nikoho to tam netrapi- postavili sme sa dozadu a ja som napr. polku vypustila lebo som sa nevedela koordinovat, tak som len tak poskakovala🙂))) za 1.50- matky, no nechod🙂))))

wilsonka
autor
2. feb 2012

@chrum jaj nech uz je leto, dohodneme opekacku a sme u teba cela partia konikovska🙂

chrum
3. feb 2012

@wilsonka hehe no parada 🙂 🙂 🙂

jancurik
6. feb 2012

@adusased zumba je len hodinku. ja pojdem az buduci tyzden, teraz ideme lyzovat.
do mc levik pojdem asi az ked sa trosku otepli, lebo mi maly zamrzne v kociku!!!
este si polenosime doma a potom hor sa na plavanie, kocikovanie, hranie.... atd... 🙂

nellyza27
7. feb 2012

@martynya ahoj, ja byvam blizko centra a mam 9-dnoveho synceka, tak ked budeme trosku vacsi, mozeme sa dohodnut a ist spolu kocikovat. Ty kde byvas?

chrum
8. feb 2012

@vejula ja idem dnes poobede aj s kamoškou od nas na aute tak sa ožno strtnem hadam 🙂 🙂

lolllka
20. feb 2012

..ahojte baby, nasla som tuto temu, tak by som sa rda pridala aj ja.. 🙂..som zo Ziliny, rada by som spoznala nove mamicky... 🙂...uz sa tesim ze pocasie je konecne lepsie a ze budem kocikovat uz aj v meste, lebo po sidlisku mi to ide uz pekne na nervy.. 🙂...tak sa tesim, ak sa pridate a dohodneme niekedy nejake to stretko..

wilsonka
autor
25. feb 2012

@lolllka jasne velmi rada sa pridam. z kade si?

wilsonka
autor
25. feb 2012

v mc levikovi sa uz asi neplave??? na stranke chyba kolonka plavanie...viete niekto nieco?
chodite niekam plavat s drobcami?

lolllka
26. feb 2012

@wilsonka ja byvam v ZA na Solinkach...a citam, ze sa pytas, kam sa chodi plavat s drobcami..my sa v maji chystame tiez, je to firma BEMA...ja som kedysi pre nich pracocala, lebo ma to velmi bavilo, len ja som ucila plavecku skolku.. 🙂..kukni maju ak inter. stranku..a ty si odkial

wilsonka
autor
27. feb 2012

@lolllka oki kuknem. som zo sirsieho centra.

januska712
2. mar 2012

ahojte baby, nasla som tuto temu, tak by som sa rada pridala aj ja.. ..som zo Ziliny, bývam tu takmer dva roky rada by som spoznala nové mamičky s ktorými by som chodila kočíkovať..tak sa tesim, ak sa pridate a dohodneme niekedy nejake to stretko..

martinabr
5. mar 2012

ahojte.
su tu aj mamicky, ktorych deti uz nesedia v kociku? dcera ma 2,2 roka.

wilsonka
autor
5. mar 2012

@januska712 uz by bolo nacase dake stretko vymysliet, zacina byt konecne pekne pocko.

januska712
5. mar 2012

@wilsonka ahoj a ty kde byvas priamo v meste??? Však uz môžme dat dáke stretko🙂)

wilsonka
autor
5. mar 2012

heju ked sa nieco bude riesit urcite sa dozvies🙂 ja som teraz prechorena tak len na chvilku chodim von:(

wilsonka
autor
16. mar 2012

@januska712
@martinabr
@lolllka
@jancurik
@chrum
@adusased
babky moje kedze sa nam zjarieva a oteplieva vyhlasujem zahajenie sezony jar/leto🙂!!!!! posledny marcovy tyzden.26-1.3..navrhy na presny den su vitane aby sme sa zosuladili dako. moze byt aj vikend aj pracovny den - ako bude komu vyhovovat a hlavne podla pocasia.

STRETAVKA moznosti: 1.kamelia pri detskom ihrisku- len kocikovanie, hojdanie deti pripadne kavicka v restike.
2. lesopark
3. mesto-marianske namestie

ked sa otepli viac, pozyvam k nam na dvor opekacka ale to ked bude sucho a teplejsie.

bolo by dobre stanovit si aj daky fixny termin 1x mesacne stretko v meste, parku... aby sme skecli co ma kto nove a nestratili kontakt ako je tomu teraz koli zime. napr. posledna streda v mesiaci - to jen tak z prsta cucam teraz🙂))

tesim sa na vase napady a navrhy a dufam, ze sa budeme trosku viac vidavat a poklabosime. cavte

wieruss
16. mar 2012

@lolllka ahojkaj, dakujem za typ na plavanie 🙂 myslela som ze Babyplavanie je v Ziline jedine , ale je fajn vediet ze je to este ina moznost 🙂 ja by som chcela s malickym zacat chodit od juna ked uz bude mat 6 mesiacikov

wieruss
16. mar 2012

prepacte ze som sa sem tam vtrela 😅 😀 ja som tiez zo Ziliny a nas drobec ma 3,5 mesiacika 🙂

adusased
16. mar 2012

@wilsonka caute babule, tak ja som isto za stretko, len v utorok a vo stvrtok mame babyplavanie uz chodime 😉 takze u mna hociktory den, len nie tieto...a je mi vdacne jedno kde, najlepsie samozrejme u mna Kamelia park,lebo to mam blizko ale taka opekacka moze byt este lepsia, isto so mnou ratajte 😀 😀 😀

adusased
16. mar 2012

wilsonka @januska712
@martinabr
@lolllka
@jancurik
@chrum
@wilsonka caute babule, tak ja som isto za stretko, len v utorok a vo stvrtok mame babyplavanie uz chodime emoticon takze u mna hociktory den, len nie tieto...a je mi vdacne jedno kde, najlepsie samozrejme u mna Kamelia park,lebo to mam blizko ale taka opekacka moze byt este lepsia, isto so mnou ratajte emoticon emoticon emoticon

januska712
17. mar 2012

@wilsonka
@adusased
@lolllka
@chrum
@martinabr
@jancurik Ahojte baby,ťak ja som tiež určite za stretko.Ja nemôžem v pondelok,kedže mám babyplavanie ale ostatne dni mi vyhovujú,teším sa🙂))

wilsonka
autor
17. mar 2012

@januska712
@adusased zatial to vyzera teda na stredu🙂

chrum
17. mar 2012

@wilsonka
@januska712
@adusased kočky ja sa ak sa bude dat tak sa prisposobim ak sa bude dat nakolko byvam vo vrani 🙂 🙂

lolllka
18. mar 2012

@wilsonka ...mne to zatial vyhovuje, hociktory den. 🙂...sa tesim na vas koceny, len dajte vediet, kedy a kde..mne by tirz vyhovovala kamelia, mame to naskok.....tesime sa... 😉

martynya
21. mar 2012

@nellyza27 .. oki, tak potom mi kludne napíš a môzeme sa stretnúť v meste. My bývame v centre.

mususu
22. mar 2012

ahojte pekny vecer prajem, byvate niektora na hajiku? ja som z vlciniec, sice skoro 10 rokov som bola v BA ale teraz sme sa prestahovali na hajik zatial tu nikoho nepoznam nas maly bude mat cez vikend mesiac 🙂 ste tu aj take mamicky s uplne novymi prirastkami?