Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny
ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂
kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂
@jancurik ahoj, uz som myslela ze baby v centre nechodia na kona🙂)) som velmi rada. tak my mame soplik 2x v zivote od dnes takze von asi nie. mam pocit ze to dostala z chladnej podlahy ked lozi, urcite nic infekcne. a cez vikend sme neboli vonku vobec:((( tak mozno aj suchy vzduch. ake mas velke babo? a chodis kocikovat po namesti? lebo fotka mi nic nevravi🙂 mozno kocik by som poznala)🙂)))
Inak dobre ranko, aj ked vy uz mate pomaly pol dna za sebou, u nas zasa noc horor, nech z toho uz vyrastie 😀 dnes na prechadzku a potom ku svokrovcom vecer,idem si este pomaly lahnut na penove puzzle ku malemu a zavriem aspon jedno oko 😀
Nedá niekto zajtra prechádzku s deťúrencami? Zajtra môžem do 14,30.
ja sa rada pridam. mame sice taky problem ze furt ked sme v kociku tak reveme ostosest no ale skusit to mozme 😉
kam sa chystas a o kolkej?
super, tak o 10 v mirage pri akvariu so zralokmi? tam na 3 poschodi maju fajne kolace! 🙂
@mamabiba jasne, dam vediet, ved my tiez este pockame ale od tej polky decembra by som chcela zacat chodit aj s michaspi, tak uvidime, kedze mame len jedno auto, bude lepsi ten levik asi, ale este presondujem kto je kde ako spokojny zo znamych 😀 ty si skade???ked vravis, ze s dediny, asi si to aj pisala, ale som zabudla 😀

@wilsonka darceky zatial nie, ale ked tu budes hod avizo a mozme sa stretnut na kafco? alebo len tak na pokec...