icon

Kočíkovanie, stretávky a akcie mamičiek zo Žiliny

wilsonka
24. nov 2011

ahojte, rada by som vytvorila temu nieco ako kam do mesta...ak viete o dakej akcii vhodnej pre deti, mamicky, snazilky...hodte to sem🙂
ak ste otravene s kocikovania len osamote, ak uz zacinate blabotat ako vase ratolesti....sem s navrhmi na stretnutia🙂

kedze tema zilina akosi stichla, mozno tato tema zaujme. prijemne pisanie🙂

jancurik
28. nov 2011

@wilsonka darceky zatial nie, ale ked tu budes hod avizo a mozme sa stretnut na kafco? alebo len tak na pokec...

wilsonka
autor
28. nov 2011

@jancurik ahoj, uz som myslela ze baby v centre nechodia na kona🙂)) som velmi rada. tak my mame soplik 2x v zivote od dnes takze von asi nie. mam pocit ze to dostala z chladnej podlahy ked lozi, urcite nic infekcne. a cez vikend sme neboli vonku vobec:((( tak mozno aj suchy vzduch. ake mas velke babo? a chodis kocikovat po namesti? lebo fotka mi nic nevravi🙂 mozno kocik by som poznala)🙂)))

adusased
28. nov 2011

@mamabiba no tak nejak aj u nas v nedelu, ale mne aspon podakoval, ze som ho nechala vyspat, ale o dvanastej na obed uz pekne krasne dostal maleho do postele 😀

adusased
28. nov 2011

Inak dobre ranko, aj ked vy uz mate pomaly pol dna za sebou, u nas zasa noc horor, nech z toho uz vyrastie 😀 dnes na prechadzku a potom ku svokrovcom vecer,idem si este pomaly lahnut na penove puzzle ku malemu a zavriem aspon jedno oko 😀

mamabiba
28. nov 2011

@adusased to som veru neriskla..chú´da dieťa 😉 ...môj sa môže k malej priblížiť až keď sa osprchuje a poriadne vyumýva zuby. našťastie sa mi vždy poďakuje a vynachváli ma, akú má dobrú žienku 😀 😀 😀 ...však nech čaká..keď prestanem dojčiť, tak si to potom budem užívať ja 😀 😀 😀 .

mamabiba
28. nov 2011

@jancurik ja som si už dala malé vínko, tak pol deci a tak mi malá krásne spala celú noc 😀 😀 😀 . tento rok to ešte riskovať nebudem, takže ja na Vás budem pozerať s čajíkom v ruke a plnými ústami slín, čo Vám budem závidieť, ale určite prídeme.

adusased
28. nov 2011

@mamabiba hahaha, uz teraz sa mu vyhrazas hej??? 😀 😀 😀 pockaj sa to v tebe nakopi a namiesto kocikovania a stretavok s detmi budes sa pytat,kde je najlepsia diskoteka 😝

mamabiba
28. nov 2011

@adusased s mojím vekom asi nie...tá diskotéka...ale dajaký dobrý kokteilbar...a nemusíte sa báť, kočíkovať budem chodiť ešte dosť dlho 😀 😀

jancurik
28. nov 2011

@wilsonka moj maly ma 4,5 mesiaca. na namestie chodim a furt sa obzeram ci nestretnem nejaku mamicku . nakoniec sa mozno aj z videnia budeme poznat! 😀

jancurik
28. nov 2011

@mamabiba super, no my sa ale stretneme aj v stredu v mclevik nie? mala si prist aj minuly tyzden ked sa nemylim... to ty teraz ides s ivanou autom?

mamabiba
28. nov 2011

@jancurik ja som mala, ale malá bola chorá...mala soplíky a to by ste ma asi nepochválili 😀 . Ale túto stredu som ready. Síce s Ivankou som v aute ísť nemala, ale viem o kom je reč. len mi dajte vedieť, o koľkej.

mamabiba
28. nov 2011

Nedá niekto zajtra prechádzku s deťúrencami? Zajtra môžem do 14,30.

jancurik
28. nov 2011

ja sa rada pridam. mame sice taky problem ze furt ked sme v kociku tak reveme ostosest no ale skusit to mozme 😉
kam sa chystas a o kolkej?

wilsonka
autor
28. nov 2011

@jancurik ani mne dlho mala nevydrzi v kociku, aj ja by som sa pridala ale uvidim ako u nas soplik pokroci zajtra. dajte miesto a cas ak sa dohodnete🙂 na chvilocku by sme vybehli.

wilsonka
autor
28. nov 2011

@mamabiba my sa ti prisposobime kedze dochadzas, tak niekde v blizkosti mirage asi ked tam parkujes?a o kolkej?

mamabiba
28. nov 2011

@wilsonka my stále nemáme pevný režim, tak mi je to jedno. Ale naj by bolo doobeda cca 10-11. Mohli by sme aj dakde hodiť kávičku 😉 😉 Iba potrebujem miesto na zaparkovanie. Mirage, aupark...Alebo hoci kde, len ma treba navigovať 😀 😀 😀

mamabiba
28. nov 2011

@jancurik my stále nemáme pevný režim, tak mi je to jedno. Ale naj by bolo doobeda cca 10-11. Mohli by sme aj dakde hodiť kávičku Iba potrebujem miesto na zaparkovanie. Mirage, aupark...Alebo hoci kde, len ma treba navigovať

jancurik
28. nov 2011

super, tak o 10 v mirage pri akvariu so zralokmi? tam na 3 poschodi maju fajne kolace! 🙂

wilsonka
autor
28. nov 2011

@jancurik pridem po teba? ci sa stretneme tam? posli mi cislo do IP a ked pojdem zavolam ci si uz ready.
dufam, ze sa nam bude dat ist, budeme sa zdrziavat v bezpecnej vzdialenosti od vas🙂

juuuj kolace aj my tam chodime na tiramisu a pod. dobroty..mmmm

wilsonka
autor
28. nov 2011

@jancurik mclevik nabuduce ked budeme bez soplikov a vy po 5 mesiaci aj s adusased hor sa na kupkanie🙂 to bude zabava este len🙂

adusased
28. nov 2011

@jancurik a ty rozmyslas nad babyplavanim, a kde by si chcela chodit? mclevik je fajn, ale chcela by som to este porovnat s ostatnymi, hlavne ci je nieco blizsie ako pri plavarni

adusased
28. nov 2011

@wilsonka ty, teraz pozeram ze ten levik je tuna blizko na hlinach, to tam chodis????

adusased
28. nov 2011

@wilsonka ja som si to pomylila s tymto Baby plávanie Mgr. Márie Koňarčíkovej

pia22
28. nov 2011

@mamabiba ďakujem 🙂

mamabiba
28. nov 2011

@jancurik mňááám...takže mirage o 10? A pôjdeme potom aj dakde von, alebo budeme iba tam? Pýtam sa preto, aby som vedela, či mám pribaliť aj hlbokú vaňu, alebo stačí autosedačka...berte ma s rezervou, dievča s dzedziny 😀 😀 😀 , nevie čo sa v meste sluší a patrí 😀 😀 😀

mamabiba
28. nov 2011

@adusased tak mi potom dajte vedieť, kde je to plávanie lepšie. Ja môžem až za 1,5 mesiaca.

adusased
28. nov 2011

@mamabiba jasne, dam vediet, ved my tiez este pockame ale od tej polky decembra by som chcela zacat chodit aj s michaspi, tak uvidime, kedze mame len jedno auto, bude lepsi ten levik asi, ale este presondujem kto je kde ako spokojny zo znamych 😀 ty si skade???ked vravis, ze s dediny, asi si to aj pisala, ale som zabudla 😀

mamabiba
28. nov 2011

@adusased 15 min od ZA hypertesca 😀 😀 😀 Divina-Lúky

mamabiba
28. nov 2011

@adusased pre upresnenie...Žilina - Považský Chlmec - Divinka - Divina

adusased
28. nov 2011

@mamabiba ja som povodne z Vrania, tak to tam poznam🙂