icon

Ktoré mesto v Žilinskom kraji je ideálne na život?

28. máj 2024

Ahojte, rada by som nasla mestecko v tomto kraji na zivot. Vedeli by ste mi odporucit ktore je take fajn?
Mam dve deti, tak urcite skolstvo,dobre zdravotnictvo, prijemna komunita, pracovne moznosti.

Dakujem

Strana
z2
oskvarka
29. máj 2024

@neviditelnypes :D svojrazna.. pekne popvedane... no treba ist vlakom nastastie uz celkom chodia...

jakubrianka
29. máj 2024

1. Dolný Kubín
2. LIptovský Mikuláš
3. Martin

vanda81
29. máj 2024

Ja by som si určite vybrala Liptovský Mikuláš 🙂

majkat12
31. máj 2024

@really8 dobrá nemocnica, dobré školy, aj stredné: dva gymple, obchodná, hotelka.. štadión zimný, letný s atletickou dráhou, na Kubínsku tiež nie len v zime.. cyklotrasa, plaváreň s vodným svetom, sauna.. mesto v lete pravidelne organizuje veľa atrakcií pre deti, boli aj večerné premietania filmových rozprávok pod holým nebom.. lidl, kaufland a tesco aj dm-ku, gate, deichman, intersport, planeo či pepco obehneš aj pešo, všetko je na jednom mieste.. dá sa tam hocikde vybehnúť, za hlavným námestím je hneď hora.. odvšadiaľ blízko do prírody a krásne výhľady na mesto.. môj muž vraví: ako na dedine ale so všetkými výhodami mesta.. a zase až taká zima tam nie je 😅

hiro
31. máj 2024

Co tu spominate Martin tak za to ako je to mesto usporiadane a chaoticke, roztahane a bez hory/lesov tak za toto nie. Taku Zilinu prejdes aj peso hore dole, parky v meste a lesy bud rovno susedia s mestom alebo hned v blizkosti. A pozeram ake plavarne su tam a ak dobre vidim nie je tam ani 50m bazen? Prace v meste je dost a preto byvanie niekde mimo sa mi tiez nepaci - ja nechcem travit pol hodiny na ceste kym sa dostanem do prace.
Inak Liptovsky Mikulas nie je zly len by to chcelo byvat blizsie centra ako niekde na konci kde je to velke sidlisko.

viktoriaandrascik
31. máj 2024

Ahoj, ja som pôvodom z Rožňavy kde som aj vyrastala neskôr som žila v Košiciach, Liptovskom Mikuláši a v Ružomberku usadila som sa nakoniec v Martine kde som nadmieru spokojná a nemenila by som 🙂

romanadam1626
23. sep 2024

Martin 🙂

Strana
z2