Aké bizarné brigády ste skúsili vy?
Akú bizarnú prácu alebo brigádu ste robili?
Začnem ja. Počas VŠ, okolo roku 2000 som brigádovala v požičovni erotických videokaziet a DVD. Aj sme predávali pomôcky - bičíky, gély, vibrátory, guličky, rôzne outfity apd. Vydržala som "až 4m." Vaša bizár brigáda?
Ja som make up artist a raz som bola zaskakovať za rodinného známeho, robiť zosnulej mejkap, rata sa to?
Strašne bola čudna ta pokožka, ako z vosku a cely ten mejkap sa na nej posúval. Raz a dosť fakt. Zaujímavé ešte bolo, že tá osoba fakt vyzerala, že len spí.
spolocnicka bez sexu podotykam, na otvaracie akcie napriklad, ked chlap nechcel ist sam, bolo to v zahranici
Starala sa o domace zviera za dva tyzdne 2000 korun. Devadesiate roky. Paradne prachy na tu dobu.
Ja si pamätám jednu z výšky, večer nás vyzdvihli pred školou a odviezli do hydinárni a nakladali sme do kamiónov živé sliepky štýlom do každej ruky nám dali zo dve, tri (držali sme ich za nohy) a Odnášali ku kamiónu kde ich pchali do klietok. Masaker to bol, bolo to v zime, neskutočný smrad tam bol, prach, hluk a iné veci, na ktoré už aj po rokoch nespomínam rada. Táto brigáda bola najhoršia v mojom živote a druhý krát by som tam už nešla.
A este ma napadlo, niekedy v 90tych som robila zivu "skartovacku archivu". V jednom nemenovanom obchodnom retazci sme rucne nicili (=roztrhat na franforce, aby to nebolo citatelne) archivarne zaznamy. Take ako ziadosti do prace, osobne zaznamy uz davno prepustenych zamestnancov, ospravedlnenia z prace a podobne. Robili sme to v pivnici, bez denneho svetla, cele dva mesiace, jedine plus nasmiali sme sa tam dost - z pravopisu, dovodov absencie v praci, niektore kombi mien boli dost divoke...😃😃😃😃
@janinah to som aj ja zazila tie konzervarne, ten pach, roky som nejedla calamady. Kto mal stastie, sedel pri pase a sledoval flase, inak rucne cistenie cibule, papriky, kapusty, jahod. Raz som na kapustu sypala korenie cely den vo vyparoch. Tam si clovek uvedomil vela veci, ked stal po clenky vo vode cely den, ze sa bude dobre ucit, aby tu neskoncil.
@la_dolce_vita tiež som tak podobne rozmýšľala. my sme doma museli chodiť na brigády. Od 16 r. aj do fabriky ukladať drebo na pílu. narobila som sa ako hovädo. Peniaze nám rodičia nechali - sme si mohli minúť, ale otec vždy povedal že aby sme vedeli ako sa ťažko zarába na chlieb.
suseda od študentských čias nepije sirup. Pani je už na dôchodku. Radšej sa ani nepýtam čo tam videla. 🙄
spolocnicka bez sexu podotykam, na otvaracie akcie napriklad, ked chlap nechcel ist sam, bolo to v zahranici
@anonym_ecf8e9 wau, to by som brala. Len škoda že už zaujímam len dôchodcov.
@anonym_ecf8e9 wau, to by som brala. Len škoda že už zaujímam len dôchodcov.
@anonym_6d0dad 🤣 mala som 22 rokov, neviem ake by to bolo teraz po dalsich 22 🤣🤣🤣

@anonym_autor Nejde o bizár, ale zas nie je to brigáda, ktorú by mal každý druhý. Ešte ako prváčka na strednej som robila maskota na akciách pre deti. Osem hodín v smrade (kostýmy sa neprali po každom použití) a teple - pričom napiť som sa mohla len keď nebolo žiadne dieťa nablízku, aby nevidelo, že maskot je v skutočnosti človek. Čudovali by ste sa, akí malí psychoši za mnou chodili: udrieť, kopnúť, ťahať za chvost im robilo ohromnú radosť. Nechápem, kde sa už v takých malých deťoch berie chuť ubližovať.
@d_ivana deti vedia byť zákerné.