icon

Cítim sa osamelo, kde to bude iné?

staromodna
14. aug 2026

Žijem na západnom Slovensku už roky a naozaj až na výnimky mám hrozný pocit chladu, nezáujmu. Za tých pár rokov som si tu nevybudovala nejaké hlbšie vzťahy. Chcela by som teda vedieť, ako sa v súčasnosti žije v iných častiach Slovenska. Snažila som sa veľmi veľa, ale možno som iba nemala šťastie na správnych ľudí. My máme trošku náročnejšiu situáciu a to takú, že muž je cudzinec a ja som pôvodom z východu. Za tie roky zvažujeme odchod do mužovej krajiny. Stále však nie som si istá čo je lepšie. Hľadám preto ľudí, ktorí žijú na západe Slovenska, sú z iných kútov a cítia sa podobne osamelo ako ja. Kľudne píšte, budem rada.

Strana
z2
anonym_14754d
14. aug 2026
@staromodna

Ženy prosím, neutocte. Neviete o mne nič. Nemám dôvod niečo podciarkovat, napísala som to ako fakt, pretože toto sú veci, ktoré riešim roky. Píšete to tak, akoby som už nemala žiadnu šancu. Ja netvrdím, že som ideálna, ja sa len pýtam, či tu nájdem ľudí z iných končín Slovenska a podobne. A mimochodom, žila som v zahranici a nikdy som nebola takto izolovaná ako teraz 🙂 to píšem len kvôli tomu, aby ste si nemysleli, že som nejaký zvláštny druh človeka.

@staromodna žijem v Nr od Vš čias, ale pochádzam z iného kraja. Kamošky po vš sa rozutekali po všetkých mestách Slovenska, v Nr som dokopy nikoho nemala. Teda žiadnych "kamošov". Buď šlo o kolegov/kolegyne (s vlastnými rodinami a teda riešili svoj voľný čas inak) alebo susedov, partnera. Ale po práci až na pár občasných stretnutí na káve nič (teda potom prišiel partner 😀 ). Celé roky. A to som chodila športovať, na kultúrne akcie, dokonca som dobrovoľníčila, chodila som na tanečný krúžok, do kina (áno, aj sama), divadla. Potom prišlo materstvo a to mi prinieslo úplne úžasné kamarátky a kooopu-kopu 🙂 Proste deti a psy spájajú🙊

anonym_85a5b8
14. aug 2026
@anonym_4c6ce3

@anonym_31f5f7 aká dedina? Senec je okresné mesto. Žijem tu cely život, a žiadny takýto problém som tu nikdy nevidela. Ľudia, nevymyslajte si už blbosti.

@anonym_4c6ce3 aj Bytča, Považská Bystrica sú okresy a je to ako dedina. Sedlač neskutočná

podvody
16. aug 2026

@staromodna ja chodím dovolenkovať na východné slovensko a zdá sa mi tam všetko rovnaké. Takí istí ludia ako na západnom. To sú len mýty o východniaroch. Ja som si okrem prízvuku žiadny rozdiel nevšimol. Pôjdem do kina na Kavej 2. Tam sú východniari podľa mýtov.

Strana
z2