Cítim sa osamelý a vyhorený. Ako ďalej?
Ahoj som Tomas chcel by som sa doveryt ze uz to nevladzem poslednu dobu citim sebe samotu smutok a chodim ako bez duse a nic ma nebavy zit nedary sa mi zivote v nicom a citim ze tu nepatrim do toho sveta a nikdy mi tu nebolo dobre ja uz neviem ako dalej stale dokola sa deju tie iste veci a clovek rozmysla co ako bude po financnej stranke po zdravotnej stranke a vsetko sa to prejavuje na mojom zdravi a to ked este zapojim alkohol tak robim sebe zle a okoli a rodine a trpia a ublizujem co som nikdy taky nebol ani sa necudujem ak trpim syndrom vyhorenia a kompenzujem si to a potom to je na prd .proste neviem co ako citim sa ako lev v sahare, ta bezmocnost strach nechut a dokola rano vstavas sam ides sam do prace a domov a utecha je ked som sam a zapnuta hudba a este ma utesi ked som pri zvieratach ty ma naviac chapu lebo zvierata vycitia aky si clovek ,ja chcem len lasku zenu objat zenu pobozkat a citit ju no chyba mi laska a trpim akko sa vravi nemas lasku nemas nic a je to tak zivot je potom o nicom.
@anonym_e40a60 zase sme pri tom ach jaj skoda slov ked clovek je zahladeny do jednej a istej veci co ma svoju hlavu
@tomas9191 Okrem alkoholu som ti písala aj iné veci,len treba čítať a nebrať to ako útok/urážku, ale ze to píše niekto kto prežil všeličo zlé, nepekné a sa snažil z toho dostať.
@anonym_e40a60
@anonym_e40a60 to je lutovanie asi podla seba sudis druhych ked nekdo povie ako je to a ze pisu realitu tu ide o proncip ze vetcina ludi na sietach si dokazuju len ega nic ine lebo realne su hovna tak aspon tu su panom internetu a chytat sa kazdej vette ze moja obrana kazdy to berie inac a to ak clovek takto reaguje ako ty a ostatok tak je na zamyslenie a jasne hned ako clovek napise alkohol bum uz je tu debata ze alkohoilk a vsetky veci okolo toho tak to by bol celi svet alkoholici ze neviete pravdu prijat a len idete svoje to je tazko ta ludska hlupost
@tomas9191 Vieš čo, choď kam chceš... lebo bez ohľadu na to,ze co som prežila, že pomaly sa zjesenieva v mojom živote,ze aj momentálne som ku večeru na teplote 39st,,ze som mladá doopatrovsla rodičov a pochovala, neskôr manžela, že k lekárom chodím ako na klavír a normálne sa bojím ísť aj na preventívnu,lebo vždy sa pridá x dg niečo nové, že som sama vychovala syna, ktorý vďaka Bohu pracuje,nefici na chlaste a drogách...a mohla by som pokračovať Ty mi ideš kázať o tom sko ti každý krivdi a aké to máš ťažké???Ty?
Tomas, a co si ocakaval od tejto diskusie? Ze ta polutujeme? Ako ti pomoze ak ta budeme lutovat? Ze ti dame za pravdu, ze svet je zly? Ano, niekedy je svet zly a zivot kruty ale ako ti toto konstatovanie pomohlo?
Bud sa chces z toho srabu, v ktorom si, vyhrabat alebo v nom ostanes aj nadalej a budes len vyplakavt. Ked sa chces vyhrabat, potrebujes sa pohnut dalej a hlavne musis chciet nieco spravit aby sa to zmenilo. Napriklad aj prestat pit. Ked nechces nic zmenit, tak sa nic nezmeni, tvoj zivot bude nadalej bezutesny a nadalej budes vyplakavat nad nestastnym osudom. Jediny kto to moze zmenit si ty. Alebo to spravis alebo nie. Je to tvoje rozhodnutie.
@tomas9191 tu ti nikto nepomôže, radšej ťa udupú až na dno než by napísali niečo pozitívne a povzbudzujúce.
Si v tom sám a len sám si môžeš pomôcť. Skús psychológa, ak nechceš lieky, ale na začiatok by pomohli a potom postupne vysadiť. V prvom rade musíš zmeniť životný štýl stravu, viac pohybu... a hlavne psychické nastavenie. Ak si skeptický k psychológom pozri si videá na povzbudenie. Každý máme v živote slabšie obdobie... len musíme nájsť v sebe silu to prekonať a začať žiť plnohodnotný život ❤
Prečo keď sa tu niekto postazuje tak 90% komentárov je :si plačko,si chudák,vzchop sa , atď??? Prečo ľudia ????aj vy čo takéto niečo napíšete ste boli určite minimálne raz v živote na dne !!!!ak máte písať také veci ktoré človeka dajú ešte viac do kolien radšej nepíšte !!!!niekedy mám pocit že Pokec.sk má väčšiu úroveň ako Modrý koník
@anonym_9498bf ale co vlastne chcel? Lebo radu nie, vsetko neguje. Tak ho teda virtualne poklepeme po pleci, zaplaceme s nim, ze ma tazky zivot a nech si takto zije aj nadalej, lebo nic ine nechce. Tak mu radim, nech si kupi gumaky na tie slzy.
Oznacovat tu ludi, ktori mu radia, ze su hovna? Hlavne ze on pise ako hotentot.
Po užiti závislosti sa stavy zhoršujú….ak si nevieš poradiť sám, vyhľadaj pomoc. Všetky problémy sú riešiteľné, ale súčasný stav ti nedovoľuje iný pohľad na tvoju situáciu.
@anonym_e40a60
@anonym_e40a60 to je lutovanie asi podla seba sudis druhych ked nekdo povie ako je to a ze pisu realitu tu ide o proncip ze vetcina ludi na sietach si dokazuju len ega nic ine lebo realne su hovna tak aspon tu su panom internetu a chytat sa kazdej vette ze moja obrana kazdy to berie inac a to ak clovek takto reaguje ako ty a ostatok tak je na zamyslenie a jasne hned ako clovek napise alkohol bum uz je tu debata ze alkohoilk a vsetky veci okolo toho tak to by bol celi svet alkoholici ze neviete pravdu prijat a len idete svoje to je tazko ta ludska hlupost
@tomas9191 jediný hlupák v tejto debate si tu ty a stále viac a viac to dokazuješ každým ďalším komentárom.
Prestaň slopať a začni sa liečiť u psychiatra.
Prečo keď sa tu niekto postazuje tak 90% komentárov je :si plačko,si chudák,vzchop sa , atď??? Prečo ľudia ????aj vy čo takéto niečo napíšete ste boli určite minimálne raz v živote na dne !!!!ak máte písať také veci ktoré človeka dajú ešte viac do kolien radšej nepíšte !!!!niekedy mám pocit že Pokec.sk má väčšiu úroveň ako Modrý koník
@anonym_9498bf lebo opakuje stále dokola to isté,nechce si priznať,že má problém,zo svojich problémov obviňuje všetkých okolo a uráža ich.Čo s takým?
@anonym_9498bf lebo opakuje stále dokola to isté,nechce si priznať,že má problém,zo svojich problémov obviňuje všetkých okolo a uráža ich.Čo s takým?
@anonym_f807dc dakujem za pochopenie len vies sudit je lahko druhycha poukzat a nevedia ako oni mozu skoncit co sa im stane od sudenia je boh nie uboha ludska rasa co na zemi je nic len boha na moze sudit nie ludia co maju mozzarelu v hlave.
@tomas9191 Kúp si fľašu a dobre sa ožer a skombinuj tu s tabletami od psychiatra. Opakuj pravidelne a určite sa ti uľaví.
@anonym_f807dc dakujem za pochopenie len vies sudit je lahko druhycha poukzat a nevedia ako oni mozu skoncit co sa im stane od sudenia je boh nie uboha ludska rasa co na zemi je nic len boha na moze sudit nie ludia co maju mozzarelu v hlave.
@tomas9191 to vyhorenie ti aký lekár diagnostikoval?
@tomas9191 Kúp si fľašu a dobre sa ožer a skombinuj tu s tabletami od psychiatra. Opakuj pravidelne a určite sa ti uľaví.
@anonym_431fa2 ak dokážeš niečo také hrozné napísať si na tom oveľa horšie ako autor a sám potrebuješ psychiatrickú pomoc.
@tomas9191 ale hlavne ze ta zaujímajú silikónové prsia...... Tak až tak zle to s tebou nebude 😉
@tomas9191 skús zmeniť prostredie aj prácu. Niekam odcestuj. Možno ti depku spúšťa rovnaký stereotyp, že ťa už nič nebaví.
@tomas9191 mam taku otazku: Si triezvy? Lebo pises akoby si mal pred sebou uz druhu flasu

@minenkaa ty sa na viac nezmozes a nemas uz podla pisania mas mocarelu hlave si len hlupak a budes
@tomas9191 a presne o tomto píšem,všetci sú hlúpi s zlí ,len ty si chúďatko ,komu je zle ,ty ani netušíš čo je keď je človekuzle,keď budes pod seba srat a nebudes sa moc ani umyť vtedy bude až zle
Načo píšeš, ked všetko znegujes a len ty máš pravdu