icon

Cítite sa šťastné v živote?

zuzanita1609
Včera o 13:23

Ja už neviem,ako sa niekomu vyrozprávať. Každý okolo mňa si myslí,že som najšťastnejšia, najspokojnejšia, najľudnejšia. Nie som. Vo veľkom dome som od rána sama,aj keď cítim,že ma na rád (naposledy si zmyslel bábo po mojej 40tke). Celé dni naháňam prach,buď upratujem, varím,vypekam,alebo maľujem,alebo pijem. Začala som piť,baby pomôžte mi 🙏 .

zuzana76
Včera o 14:29
@zuzanita1609

@januska12323 pretože nemusím pracovať,o veľký dom a okolo sa treba starať. Mne je tu fajn,ale cítim sa "nepouzitá". Som šťastná keď príde chlap domov, celá natešená(už pár krát mi povedal pri puse,či som pila,no áno pila som,kým som ti varila). Najradšej by som vypadla niekde...nebola som ešte pri mori,fakt chutí slano? 😔

@zuzanita1609 tak tiez si mi prisla ako clovek zivot gombicka, chod k tomu moru, prestan pit alkohol a zacni nieco studovat alebo ucit sa - cudzi jazyk, hrat na klaviri, jazdit na konic, cokolvek

zuzana76
Včera o 14:29

Si umelec na volnej nohe? myslim, ze potrebujes rezim, ako male deti.

madeincssr
Včera o 14:31
@zuzanita1609

@januska12323 pretože nemusím pracovať,o veľký dom a okolo sa treba starať. Mne je tu fajn,ale cítim sa "nepouzitá". Som šťastná keď príde chlap domov, celá natešená(už pár krát mi povedal pri puse,či som pila,no áno pila som,kým som ti varila). Najradšej by som vypadla niekde...nebola som ešte pri mori,fakt chutí slano? 😔

@zuzanita1609 a nemozete spolu obcas (alebo aj castejsie) vypadnut aspon na vikendy, predlzene vikendy za niecim peknym, zaujimavym? Nemusi to byt len luxus a dialky. Byt neustale doma a akekolvek aktivity mat len tam (resp. len interierove) casom cloveka ubija.
Co tam po dome, prejdite s co najviac vecami okolo na bezudrzbove.. O ludi ide.

zuzana76
Včera o 14:31
@anonym_0def5e

@zuzanita1609
Vieš... každý máme to svoje. Do nedávna som mala celkom fajn život...ale stále nie ideálny.
Potom stačil spontánny potrat...prepustenie z práce, ťažká mamkina diagnóza, následne jej predávkovanie liekmi, potom smrť.
Hneď NATO som požiadala o rozvod.
Deti nemám.
Prišla o 90tis.cash.
Neviem sa zamestnať a predávame s ex byt.
Všetky moje stability sú fuč a učím sa žiť nanovo.

Asi o Tom je život. Tešiť sa a byť vďačný za maličkosti 🤷🏼‍♀️
Prosiiiim nerieš to alkoholom 😚 skús sa s niekým porozprávať.

@anonym_0def5e drzim palce, nech sa ti zivot da cim skor do poriadku, nech ta odmeni za to zle

anonym_47fd27
Včera o 14:32

@zuzanita1609 upratuješ, varíš, vypekáš, maximálne to maľovanie je tvoj čas. To je málo. Ak nemusíš pracovať nájdi si viac koníčkov, začni behať, cvičiť, tvor niečo pre druhých ak máš na to vlohy. Alebo si kúp zviera, nájdi si skrátka niečo čo ťa bude tešiť a napĺňať a posúvať niekam. Partner je super ale ak by nebol budeš sedieť na riti celý deň ?

zuzana76
Včera o 14:33

Ja som stastna a citim sa naplnena, ked sa nahanam, musim si zobrat na plecia 2 roboty, venovat sa detom, plus kadeco, aby som sa citila uzitocna a naplnena, neviem, ci adhd, alebo co.

zuzanita1609
autor
Včera o 14:35
@hopatko

@zuzanita1609 kamosky gde? Potrebujes riadny babsky vylet, minimalne k moru

@hopatko Ako som odišla na východ, kamošky iba po mobile. Ráno sa rozprávam,prehodím reč iba so susedom,potom v obchode s predavačkou,možno ešte medzi dverami so zasobivacmi,čo ničia zeleninu a také veci. Úprimne ja sa rozprávam s koňmi,psami,mačkami,v noci s 🦊,kunamy,srncam. Rozprávam sa aj s mojím chlapom, vypočuje,obijme,posexuje,ale aj tak,on ako podnikateľ je hlavou stále v robote... stále

luccija
Včera o 14:42
@zuzanita1609

@zuzanita1609 to je fajn, že nemusíš pracovať, ale pracuj😂aspoň pol uvazok obliecť sa, namaľovať, mať kolegov mať režim ...a hlavne nepi začni chodiť k psychológovi nájdeš riešenie ako žiť svoj život.Na okoli nemáš kamarátky?si osamelá a potom chodia po rozume blblosti

januska12323
Včera o 14:49
@zuzanita1609

@zuzanita1609 nemusíš pracovať ale očividne nejakú aktivitu potrebuješ.

anonym_cd9618
Včera o 14:54
@zuzanita1609

@hopatko Ako som odišla na východ, kamošky iba po mobile. Ráno sa rozprávam,prehodím reč iba so susedom,potom v obchode s predavačkou,možno ešte medzi dverami so zasobivacmi,čo ničia zeleninu a také veci. Úprimne ja sa rozprávam s koňmi,psami,mačkami,v noci s 🦊,kunamy,srncam. Rozprávam sa aj s mojím chlapom, vypočuje,obijme,posexuje,ale aj tak,on ako podnikateľ je hlavou stále v robote... stále

@zuzanita1609 to byvate na samote u lesa? Nemas auto, aby si zbehla do mesta? Tu je plno zien v vychodu, napis odkial si a rada si niektora v meste da s tebou kavu.

tiezjedna
Včera o 15:06
@zuzanita1609

@zuzanita1609 a čo ti bráni zaletieť si niekam? Aj 4 dni sú fajn😉 Nabudúce sa vyprdni na varenie a pri tom pohári červeného si bookni letenku a hotel✈👍 To by manžel čumel, možno by sa aj pridal😂

mimirka32
Včera o 15:17
@zuzanita1609

@zuzanita1609 a preco nejdes do roboty? To, ze mate dost penazi,nie je dovod. V praci mozes najst naplnenie, sebarozvoj, novych kamaratov. Ja by som iba doma asi zosalela

dora281
Včera o 15:39

@zuzanita1609 Baby , autorka má pohybu dosť, majú doma vo veľkom dome aj kone, aj psíkov, v zime odpratávajú sneh, manžel je podnikateľ, on nemá čas. O kone sa treba starať a nie ísť na kávičkovanie. Škoda, že si to v téme neuviedla, že máte doma zvieratá, ušetrili by sa ti radiť, aby si si našla prácu, vypadla z domu. Ten alkohol je skratka, ale do pekla. Ešteže nemáte deti. Vyžaluj sa mužovi na ramene a nájdete cestu. Mohol by ťa, mal by ťa pochopiť, aby ste to prekonali.

anonym_df911f
Včera o 15:54

Ja som sa vydala a momentom vydaja sa muž prestal so mnou komunikovať. Máme spolu jedno dieťa, celé dni bol ticho , prišiel z práce , zapol telku a bol ticho . Bola som vo vzťahu a predsa sama, skúsila som všetko ale na všetko bolo , že však sme si už všetko povedali o čom má on so mnou komunikovať. Takže sme sa rozviedli . Po 5 rokoch som sa vydala , sme spolu 7 rokov , máme spolu dieťa , všetko bolo v pohode asi 5 rokov a teraz dva roky pije, prišiel o prácu , všetko ťahám sama a ešte aj bojujem s ex o výživné . Čaká má druhý rozvod lebo sa nechce liečiť, nechce nič len slopať. Je mi zle zo seba že som tak sprostá a neviem si nájsť normálneho muža , len samých idiotov . Jediné čo ma drží nad vodou je že mám dve zdravé deti a bývanie je moje , prácu ktorá má s odretými ušami uživí a ja som zdravá .

anonym_6b5197
Včera o 16:00
@anonym_dccbde

Máme dieťa s diagn. PAS. ZŤP. Do školy chodí málo, je veľa doma. Nie sú mš, ani zš pre tieto deti. Som doma. Nikoho nezaujíma moje vzdelanie s titulom ING. 20 rokov vzdelania a snahy v čudu. Len čakám kedy na účet cinkne od štátu smiešnych pár stovák. A pritom so vzdelaním by som dokázala si zarobiť omnoho viac. A tak prežívame a živoríme.
Nie ,nepijem. Len sa užieram prečo práve ja som musela takto dopadnúť. Život som si predstavovala úplne inak.

@anonym_dccbde Tiez mam syna s PAS, nastastie zijeme v zahranici, kde skoly a skolky pre take deti su...ale nebudem klamat, tiez by som bola radsej bez diagnozy...

aurora33
Včera o 16:05

@zuzanita1609 ak ti to pomôže, tak áno, ja sa cítim veľmi šťastná a vďačná.

kikush182329
Včera o 16:09

Podľa mna mas zacinajuce depresiu skrz nezaujmu manzela.

sissy27
Včera o 16:09

@zuzanita1609 ja som stastna a spokojna. Samozrejme vzdy moze byt lepsie, ale je to ok.
Ty vyzeras, ze sa len nudis - kde je praca? Aspon na polovicny uvazok alebo nejake dobrovolnictvo atd. Lebo cely den len twistovat okolo domacnosti - mna by eblo 🤷‍♀️ dieta po 40 na zahnanie nudy nie je dobry napad, pre alkoholicku uz vobec.
Kde su nejake hobby, kamosky? Na jednej strane “nemusim pracovat” co znie ako ze mate nadbytok penazi, na druhej strane “nikdy som nebola pri mori / chcem niekam vypadnut” - nejak mi to nejde dokopy. Ved prostriedky mas, cas tiez, co ti brani?

tilly
Včera o 16:16
@zuzanita1609

@zuzanita1609 nemusíš pracovať, máš veľký dom a nebola si pri mori? Prečo? A aký je problém. Kúp si letenku, objednaj cez booking ubytko a choď. Sú aj krátke lety k moru a je ich dosť. Namiesto pitia sa zdvihni a rob niečo. Choď behať, cvičiť (nemusíš len vo fiktu), choď na výšku, na jazykový kurz, nájdi si niečo, čo ťa baví.
Ako hovorí pravá blondínka:"ženy, ktoré cvičia sú šťastné, nezabijaju svojich manželov."

tilly
Včera o 16:17

K otázke. Som šťastná. Každý deň. Nie celý deň každý deň, ale každý deň.

petronelag
Včera o 16:49

K vareniu netreba žiadne pitie vína, to treba jednoznačne zastaviť, lebo si vyrobíte problém. Ani mužovi sa to nebude páčiť.

la_dolce_vita
Včera o 16:54

Co sa tyka otazky, tak byt stastna pre mna znamena chvilkovy stav. Staci mi byt spokojna a obcas zazivat pocit stastia. Nie vzdy to bolo tak, o to viac som vdacna, hoci minulost cloveka stale prenasleduje... Ty pracovat nemusis, ale mozes predsa. Nuda ubija.. Neviem si to ani predstavit. Preto sa takto citis a popijas. Nemas povinnosti ani poriadny system a zmysel zivota, co sa ale da zmenit.

enmery
Včera o 17:17
https://www.youtube.com/watch?v=AZ2rKH2hpAc

Vypočuj si tohto pána, Zuzka. Má viac youtube videí, kde rozprava o alkohole napr, mohlo by ti to pomôcť. Je to cesta do pekla. Ešte nikdy nikomu na svete nepomohla.

anonym_d6de9d
Včera o 18:33

@zuzanita1609 45 single, nie, nie som stastna. Chcela som velku rodinu, nemam nic.

euka210
Včera o 18:37

@zuzanita1609 zeby ta zlata klietka? Mas vsetko, a si nestastna?
Chapem, ze dom ta nenaplna...ani mna domacnost nie.
Zahradu mate? To ta nebavi?
Inak musis ist medzi ludi...praca alebo nejake dobrovolnictvo, pomoc dochodcom a pod..to si mydlim, xe na 100% pomoze...byt s ludmi.

janinah
Včera o 18:42

Naco ti je vsetok majetok ked ziješ takto? Tie kone si chcela ty? Si v zlatej klietke a nevieš sa rozhybat a vyletieť von hoc aj k tomu moru.Lenže my to za teba neurobime.

marci9
Včera o 18:43
@anonym_df911f

Ja som sa vydala a momentom vydaja sa muž prestal so mnou komunikovať. Máme spolu jedno dieťa, celé dni bol ticho , prišiel z práce , zapol telku a bol ticho . Bola som vo vzťahu a predsa sama, skúsila som všetko ale na všetko bolo , že však sme si už všetko povedali o čom má on so mnou komunikovať. Takže sme sa rozviedli . Po 5 rokoch som sa vydala , sme spolu 7 rokov , máme spolu dieťa , všetko bolo v pohode asi 5 rokov a teraz dva roky pije, prišiel o prácu , všetko ťahám sama a ešte aj bojujem s ex o výživné . Čaká má druhý rozvod lebo sa nechce liečiť, nechce nič len slopať. Je mi zle zo seba že som tak sprostá a neviem si nájsť normálneho muža , len samých idiotov . Jediné čo ma drží nad vodou je že mám dve zdravé deti a bývanie je moje , prácu ktorá má s odretými ušami uživí a ja som zdravá .

@anonym_df911f A načo sa hneď vydávaš za každého? Najprv s chlapom pár rokov ži, aby si zistila, čo je zač a až keď bude všetko ok, tak sa vydaj /alebo radšej nie/.

anonym_2318ed
Včera o 18:50

Žila som dlhé roky veľmi podobne ako ty /až na ten alkohol, ja som nikdy nepila/ a vôbec som si neuvedomovala, aký mám úžasný život. Až kým jedného dňa môj partner nespáchal samovraždu.

subartic
Autor odpoveď zmazal
subartic
Včera o 19:03
@marci9

@anonym_df911f A načo sa hneď vydávaš za každého? Najprv s chlapom pár rokov ži, aby si zistila, čo je zač a až keď bude všetko ok, tak sa vydaj /alebo radšej nie/.

@marci9 tak asi sa zrejme nevydala len tak že ho stretla na ulici nie ? veď sa vydala až 5 rokov po prvom rozvode.