Čo najčastejšie závidíte ostatným ľuďom?
Ahojte. Co najcastejsie zavidite niekomu, kamoske, kamosom . Je nieco take k comu sa casto vraciate a vsimate si sama na sebe ze zavidite niekomu okolo seba co vy nemate? Majetok? stastny zivot? Lasku? Krasne telo? a Komu a preco?? .... je nieco take co by ste proste chceli a nemate? ... poprosim aby pisali iba tie ktore ozaj zavidia. Dakujem.
@ktobytobolpovedal toto je inak vec ktoru od kamaratok casto pocujem , asi najcastejsie cize to bude skoro normal.
@anonym_autor akoze uz som s tym vyrovnana v mojom veku. Ale tak vies, povzdychnem si velakrat, hlavne ked mi vela oblecenia nesedi 😁
A “zavidim” dlhe stihle nohy no 😄
@anonym_autor akoze uz som s tym vyrovnana v mojom veku. Ale tak vies, povzdychnem si velakrat, hlavne ked mi vela oblecenia nesedi 😁
@ktobytobolpovedal fakt toto? Ala adriana?
Lebo pri vyske 178 tiez tie noh su dlhe... ale povacsine problem kupit nohavice. Sukna? Bud dlha alebo tesne pod zadok.... ver ze toto ozaj nie je "vyhoda".
@anonym_b83143 mimo témy: kde si kupuješ topánky? Ja mám 43
@anos18 topánky dámske až do veľkosti 46 a pánske až do 52 sú v Humanic v OC Nivy v Bratislave. Vcelku majú aj na výber. To stojí za pozretie aspoň. Tie pánske sú ako lyžiarky, marnosť. Fakt nezávidím takéto veľkosti...
skor asi s vysokym chlapom je to problem. nenapadlo ma hned oblecenie zrovna.
Závidím úprimne len jedno - keď ma človek v prdeli veci ktoré sa ho netýkajú. Keď nerieši kto mu čo povedal urobil ako čo myslel. Viem zahrať ze mi to je jedno ale ja som hrozný analytický typ ja si budem v hlave všetko analyzovať hľadať spojitosti 🤦♀️ všetko prehnane pitvem. Proste to mam v sebe. Nesúvisí to so sebavedomím ani s hranicami ani nič je to úplne osobitný problém. Všetko riešiť.
Zdravie, a ked zlahkostou robia veci a zaroven vo svojej nevedomosti zhadzuju ludi, ktori to tak nemaju. Kiez by som mohla byt tak dobre na tom, aby sa mi lahko sudilo ludi, kt maju veci "inak".
Neviem ci by son to nazvala, ze zavidim, ale vysku 😂😂😂😂 (mam 153cm, cize je to pochopitelne 🤭)
@ktobytobolpovedal myslim, ze niektore zeny nad 180 by s tebou rady menili. Vidavam ovela viac parov, kde ma zena cca 160 cm nez 180. Tie vysoke byvaju v mojom okoli vacsinou single, lebo najst muza a zaroven spriaznenu dusu s vyskou 190 - 200 cm nebyva lahke. Ty mas ovela vacsi vyber.
@anos18 topánky dámske až do veľkosti 46 a pánske až do 52 sú v Humanic v OC Nivy v Bratislave. Vcelku majú aj na výber. To stojí za pozretie aspoň. Tie pánske sú ako lyžiarky, marnosť. Fakt nezávidím takéto veľkosti...
@jaja1979 dcéra má tiež veľ.43 a Deichmanm,alebo Bonprix ,našla už lodičky aj na Shein v tejto veľ.A ak botasky,tak kľudne pánske
Nezávidím, obdivujem, prípadne sa inšpirujem. Snažím sa žiť tak, ako chcem a potom necítim v sebe negatívne pocity voči iným 😊.
Že umrú len raz. Ja už mám generálnu skúšku za sebou (nedobrovoľne, nepíšem o žiadnej samovražde), a je teda isté, že to budem musieť absolvovať znovu. Kiežby to nebolo druhýkrát také dlhé a bolestivé.
Nemyslim si, ze zavidim, len si obcas povzdychnem, ze by bolo super mat tolko penazi, tolko cestovat, nemusiet vstavat do prace, mat pomoc v zahrade, mat bazen, mat dar vyrecnosti, mat kucerave vlasy, nemat okuliare....
@simsalabim áno toto všetko hlavne tie okuliare,
Čestne priznám, že závidím, keď je niekto približne v mojom veku a má ešte oboch rodičov, súrodencov,... živých, čiže pokiaľ neprišli o blízkych príbuzných ešte. Závidím, ale veľmi im to prajem
skor asi s vysokym chlapom je to problem. nenapadlo ma hned oblecenie zrovna.
@anonym_autor ou nie. S chlapmi nikdy nebol problrm. Ani s vysokymi 😅
@anonym_autor uplne prizemne, celozivotne zavidim zenam, ktore mozu jest piate cez deviate, bez pohybu a nepriberu. nikdy som toto nezazila, mam hrozne spalovanie, vekom sa este zhorsujuce. po 50 budem zit pravdepodobne len na salate a vode, aby som ako-tak vyzerala.
@anonym_b83143 mimo témy: kde si kupuješ topánky? Ja mám 43
@anos18 humanic, najvacsi vyber, maju oddelenie nadmernych velkosti, damske aj panske
Zavidim kazdej zene,ktora sa narodila taka pekna,ze jej staci rano vstat,umyt sa, ucesat, obliect sa a odist do prace,bez toho,aby si musela nakreslit tvar,na ktoru sa da pozerat. Zavidim ten usetreny cas a peniaze. Ja som take stastie v zivote nemala a nic mi nenarastlo tak,ako by malo.
Neviem ci by son to nazvala, ze zavidim, ale vysku 😂😂😂😂 (mam 153cm, cize je to pochopitelne 🤭)
@ktobytobolpovedal ja mam 180 a zavidim vsetkym babam pod 175 ...vsetko mi je kratke, pas mam na vsetkych satach pod prsiami, nohavice ako keby som isla vodu merat, rukavy ako po mladsom surodencovi.
@anonym_autor mozno to, ze maju zijucu rodinu, mozno to ze babka dedko rodina javi zaujem o deti. (samozrejme, ze nikomu neprajem umrtie) ale asi by som to nenazvala hned zavistou. neviem, sama, akoby som to nazvala.
@anonym_autor závidím ludom dovolenky,ze si idu pocas roka hocikam hocikedy, ja som toto nezazila v školstve nikdy
Nerada to priznavam, ale cestovanie, hoci tiez cestujem, ale tych destinacii je vela.
@anonym_autor ahoj, ja zavidim sestre sklenik 😂 , znie to divne ze? ale tolko papriky a redkovky a salatu co ona vie v nom vypestovat za sezonu...
@anonym_autor ahoj, ja zavidim sestre sklenik 😂 , znie to divne ze? ale tolko papriky a redkovky a salatu co ona vie v nom vypestovat za sezonu...
@dankabetka este aj na jesen v nom dozrievaju rajciny,papriky,uhorky.Je to omnoho lepsie ako to mat na priamom slnku na zahrade.
@anonym_autor velku rodinu, deti. Lebo som po tom vzdy tuzila a nikdy to nevyslo. Teraz som stara a som uplne sama.
@anonym_c3d3f4 som na tom rovnako
@ktobytobolpovedal fakt toto? Ala adriana?
Lebo pri vyske 178 tiez tie noh su dlhe... ale povacsine problem kupit nohavice. Sukna? Bud dlha alebo tesne pod zadok.... ver ze toto ozaj nie je "vyhoda".
@maryetta tak zas andrianu zrovna nemyslela 🤣 ale ano, vsetko ma svoje za a proti. Za mna je ideal tak 165-170 cm
@maryetta tak zas andrianu zrovna nemyslela 🤣 ale ano, vsetko ma svoje za a proti. Za mna je ideal tak 165-170 cm
@ktobytobolpovedal presne tak. Do tych 170 ok 😉 ja uz vsade vytrcam.
@anonym_autor nemám tieto pocity, chvalabohu. Nič nestradam.😉

Ja skor obdivujem. Neviem ci zavist lebo ak ma nieco dostane ze wauuu tak to ozaj s obdivom sledujem.
Momentalne je to soferovanie odivujem kazdu zenu co ide... pusti sa a este si to aj uziva. Volakedy aj ja. Ale od kedy prisli deti je to vacsia zodpovednost a tym aj strach.