icon

Čo najčastejšie závidíte ostatným ľuďom?

20. feb 2026

Ahojte. Co najcastejsie zavidite niekomu, kamoske, kamosom . Je nieco take k comu sa casto vraciate a vsimate si sama na sebe ze zavidite niekomu okolo seba co vy nemate? Majetok? stastny zivot? Lasku? Krasne telo? a Komu a preco?? .... je nieco take co by ste proste chceli a nemate? ... poprosim aby pisali iba tie ktore ozaj zavidia. Dakujem.

kofa77
20. feb 2026

Vekom je mi nejaka dokonala postava uplne u riti, nech drepuju, silikonuju, neviem co, toto uz je daaavno za mnou. Aspon daco, co uz neriesim😃

anonym_ac0d9b
20. feb 2026

Ja zavidim dobrodruznu povahu. Som introvert a v zasade domased a hoci mam financie aj zazemie na cestovanie a spoznavanie sveta, vlastna povaha ma vyrazne limituje. Hlavne ked si prwdstavim tu cestu (planovanie, balenie, natresk na letiskach, vsade plno ludi), tak ma to vzdy este pri myslienke uplne odradi. A pritom by som rak rada videla nove krajiny, ine miesta…. len by som k tomu potrebovala zazracny teleport, co by ma len preniesol na dane miesto, ktore si poobzeram a po par hodinach zasa pekne domov do obyvacky😄 Je mi to vlastne luto iba kvoli detom…. kvoli mojej povahe maju “iba” jednu dovolenku pri mori rocne. Ak by som bola akcnejsia, dobrodruznejsia, uz mohli mat pol sveta precestovaneho :/

done
20. feb 2026
@katkazatka

Ja nezavidim. Mozno trochu tym, co mozu vela cestovat a maju s kym.

@katkazatka tiez zavidim tym, co maju s kym cestovat

anonym_c96cc2
20. feb 2026

@anonym_autor slobodu 🧡

anonym_491ae8
20. feb 2026

"zavidim" najviac peknu rodinu, super vztah a vasen s manželom aj po rokoch, zdravé deti a dobre vztahy v ramci rodiny.
Nezávidím cestovanie, neznasam to
Paradoxne to mám v zivote opacne. 😭

fadama
20. feb 2026
@anonym_704bcb

@fadama To je teda veľký omyl. Nesud podľa seba ostatných

@anonym_704bcb s anonymom sa baviť ani nebudem.

anonym_0d7c0a
20. feb 2026

Kriste to sú za otázky.Prázdniny v plnom prúde

anonym_704bcb
20. feb 2026
@fadama

@anonym_704bcb s anonymom sa baviť ani nebudem.

@fadama Nemusíš. Ja tiež nemám potrebu sa baviť s ľuďmi, ktorí závidia a myslia si že keď to robia oni, tak to robia všetci 🤣🤣

selest
20. feb 2026

Snazim sa nezavidiet ale niekedy sa neda. Takze zdravie a zdrave deti a moznosti s tym spojene.

anonym_649e1a
20. feb 2026

@anonym_autor Lásku, dobrého muža a deti a dobre vzťahy so zvyškom rodiny. Aj keď nenazvali by som to závisť. Skôr mi je ľúto, že ja to nemám

anonym_25bb51
20. feb 2026

Ja som ako malá závidela kamarátkam že mali súrodencov a rodičov ktorý ich ľúbili. Ja som vždy bola sama a cítila som sa sama bez rodiny. Rokmi som sa s tým zmierila no občas to ešte zabolí..
A z druhej strany mám veľa kamarátok, ktoré závidia mne niektoré veci. Príklad že ja som povaha čo nerieši zbytočnosti a keď je nejaký problém na všetko mám hneď riešenie. Alebo že si viem odopierať a našetriť si peniaze do rezervy, keďže v mojom okolí ľudia žijú od výplaty do výplaty. Čo mi ešte závidia že bývam v dome, že mám štíhlu postavu a takéto prkotinky. No ako vidím každý človek závidí niečo väčšinou niečo také čo sám nemá a túži po tom.

andrejka1974
20. feb 2026

@anonym_autor ten často bezstarostným život , dovolenky môžu si kedykoľvek zájsť niekam ja toto nemám ani nikdy mať nebudem

anonym_feadd5
20. feb 2026

Zavidim peknym, oblubenym, charizmatickym zenam s peknymi muzmi, s pracou ktora ich bavi alebo ktore su zapalene do niecoho, pripadne maju na nieco talent… taka by som chcela byt aj ja

anonym_46e7bd
21. feb 2026

@anonym_autor Protiotazka: : čo robiť, ak sa neustále potykate so závisťou zo strany žien pre dokonalý vzhľad? Napriek kamarátskej a úprimnej povahe? Kto vie?

sulavikova
21. feb 2026

@anonym_autor som na opačnej strane, teda tá, ktorej závidia.

euka210
21. feb 2026

@anonym_autor zavidim druhym, ze maju "normalny" zivot, ked zvladaju zivot a maju plno energie na ine veci ako bezne fungovanie...ja kvoli zdravotnym problemom uz taka nie som x rokov a pre mna je to kazdodenny boj. Nic hmotne nikomu nezavidim...len to zdravie.

vieronika14
21. feb 2026

@anonym_autor sebavedomie a ked robia co ich bavi a plus vedia aj zarobit

anonym_8f1253
21. feb 2026
@simsalabim

Nemyslim si, ze zavidim, len si obcas povzdychnem, ze by bolo super mat tolko penazi, tolko cestovat, nemusiet vstavat do prace, mat pomoc v zahrade, mat bazen, mat dar vyrecnosti, mat kucerave vlasy, nemat okuliare....

@simsalabim ako keby som počula sama seba.😉Ako sa hovorí, za peniaze si šťastie nekúpiš, ale kúpiš si jachtu a na nej sa môžeš plaviť za šťastím, ani zdravie nie je za peniaze, ale za peniaze je výhodnejšie miesto v poradovníku a lepšia starostlivosť. Peniaze dávajú človeku dve veci, moc a slobodu. A drvivá väčšina ľudí po moci netúži.

zonjushe
21. feb 2026

Ja napr. zavidim zenam, ktore nevedia, co je to extremne obdobie vzdoru u deti. Zaroven mam na nich nervy, lebo si myslia, ze je to ich zasluha 😂

cina1
21. feb 2026

ja závidím tie umelecké veci - hru na klavíri, maľovanie, kreslenie a také tie kreatívne hobby.napodobniť viem ale sama niečo v tejto oblasti vymyslieť je problém

anonym_f50ef7
21. feb 2026

@anonym_autor obdivujem a zavidim ludom,ktori hovoria niekolkymi cudzimi jazykmi

zuzu11166
21. feb 2026

@anonym_autor zavidim zenam ktore mozu jest stale vsetko a vela a napriek tomu su stihle....osobne take poznam.ja sa musim velmi velmi obmedzovat,aj tak som tučna
Toto jedine skutocne ludom zavidim

larsen
21. feb 2026

Nezávidím nikomu nič.

kristina2412
21. feb 2026

Ja závidím určite pozitívny prístup k životu, bez ohľadu na okolnosti. Ja idem do situácií skôr s nastavením , že áno toto všetko sa môže stať a rátam aj s tým najhorším. Ale taká tá bezbrehá naivita a dôvera, že všetko bude ružové , tak tá mi chýba. Mala som zopár takých kolegýň a teda cítila som sa ako z inej planéty.

anonym_339a98
21. feb 2026

Ked som bola mala, zavidela som detom z kompletnych rodin, kedze som nemala otca. V puberte som zavidela krasu. Neskor "dokonale rodinky", ked som mala muza. A ked som mala deti, zavidela som kludne usmievave babatka. Potom peniaze, kedze my sme si nikdy nemohli dovolit dovolenku 2x rocne, ani more kazdy rok... a teraz, ked uz mam po 40, ma to vsetko preslo. Vidim, ze tie zeny, tie rodiny, nikto z ludi, ktori mali kedysi podla mna dokonaly zivot, ho taky nema. Matka jednej bohatej "idealnej rodinky" mala rakovinu, v dalsej rodine boli pred smrtou rodicov velmi zle vztahy, byvala triedna kraska ma za sebou doslova zivotne tragedie... nakoniec som sa zamyslela, ci by som si s niekym z nich chcela vymenit zivot. Nie, vybrala by som si ten svoj.

anonym_1fddd1
22. feb 2026

Ja sa skor porovnavam s ostatnymi zenami, dievcatami, ostalo mi to od puberty. Neviem, ale zavist to asi nebude. Nezavidim nikomu nic. Skor iba komplexy, ktore vo mne ostatne zeny vzbudzuju lebo su podla mna krajsie odo mna. Porovnavam sa stale, podvedome ci vedome, ta je chudsia, ta je krajsia, ta je stylova atd. A sama sa tak deptam, ze nie som dost pekna, som prilis vysoka, velka. Ake by bolo super, keby som bola nizsia, mala mensie cislo nohy, mohla by som si kupit pekne oblecenie a vsetko by vyzeralo na mne super, aka by som bola krasna keby som nemala na tvari znamienka. A to je asi tak vsetko. Mam komplexy a ked mi niekto dava komplimenty, neviem to prijat 🤷Vypisala som sa 😃 Mozno trosicku zavidim vyssie vzdelanie a titul z mediciny ale neni to nic take pre co by som nemohla spat, ani bezne na to nemyslim 😉

juliet86
22. feb 2026

akoze ak by som,fakt,malq ze zavidiet tak,zavidim ludom ktori maju nenarocne deti. deti ktore spia..... deti ktore nerucia v kociku / v autsedacke. a v nieco kvazi zavidim ktori nie su prilis citlivi.

anonym_548847
22. feb 2026

Snažím sa nezávidiet, ale momentálne zavidim kamaratom/kamaratkam otcov. Všetci su starší, aj o veľa, len ja som o toho svojho prišla. Samozrejme, že je to skarede odo mna, ale vravím si, že prečo je to tak nespravodlivé a práve on musel odist prvý. A žiadne peniaze a zdedený majetok ho nahradia, lebo ten vás stastnou neurobi a hneď by som to všetko za neho vymenila.

anonym_fa1f76
22. feb 2026
@anonym_548847

Snažím sa nezávidiet, ale momentálne zavidim kamaratom/kamaratkam otcov. Všetci su starší, aj o veľa, len ja som o toho svojho prišla. Samozrejme, že je to skarede odo mna, ale vravím si, že prečo je to tak nespravodlivé a práve on musel odist prvý. A žiadne peniaze a zdedený majetok ho nahradia, lebo ten vás stastnou neurobi a hneď by som to všetko za neho vymenila.

@anonym_548847 môj syn prišiel o otca, keď mal 25 rokov. Ľudia síce vyjadrovali ľútosť, ale vyzdvihovali, že zdedil dom..... Ľudia sú hlúpi. Presne ako píšeš, žiadny majetok rodičov nenahradí

laila22
22. feb 2026

@anonym_autor nikomu nič, starám sa o seba.