icon

Je normálne, že žena s 5-ročným dieťaťom je doma?

24. sep 2025

ahojte, je podľa vas normálne že žena s jedným
dieťaťom 5 ročným ešte stále je doma? dieťa je pól dňa v škôlke. absolútne nemá záujem si najist prácu alebo riešiť ako ďalej.

Strana
z4
anonym_042d23
24. sep 2025

A je to tvoj problem?

janai1
24. sep 2025

A ty si jej manžel?

babababka
24. sep 2025

Absolutne je to jej vec.

monny222
24. sep 2025

@anonym_autor a ved to nie je vaša vec, pokial jej netreba peniaze 🙈 nie je to normalne, ale ak je zabezpecena tak myslim ze uz ako si urobia tak budú mať 😃

klarissa25
24. sep 2025

A akoze ty riesis co? Ved ona nema prijem nie ty… ked ju dokaze muz zabezpecit preco nie? Podla mna nie je skor normalne riesir zivot druhych

anonym_53533c
24. sep 2025

Tak asi záleží od situácie, ale ak sa manželia tak dohodnú prečo nie.

viestta
24. sep 2025

Pre kazdeho je normalne to co jemu vyhovuje a co si moze dovolit. To, ze ty to mas v zivote inac nastavene je rovnako v poriadku ako je v poriadku to, ze ta zena je doma. Kym ju nemusis zivit, teba to trapit nemusi.

alica110
24. sep 2025

Nestaraj sa alebo závidíš?

petamich
24. sep 2025

Ano pokojne to moze byt normalne, ak sa tak dohodli s manzelom/partnerom, ktory zabezpecuje dostatocny prijem, aby rodina a domacnost mohla fungovat, tak moze byt doma aj do 18 🙂 a my si o tom mozeme mysliet co chceme, ja ich nezivim, nemam co do toho kecat.

anjelicek26
24. sep 2025

Pokial to nie je tvoja zena, tak to nemas co riesit, neni ta absolutne nic do toho... je to pre rodinu pohodlnnejsie, ked ocr a prazdniny vykryte, doma upratane, navarene, dieta kratsie v skolke... ak je to tvoja zena a financne vam to nevychadza, tak to riies s nou a normalne sa porozpravajte, ze bohuzial treba ist.

anonym_cd3fbb
24. sep 2025

@anonym_autor normálne nie je, že vypisuješ na koníka o druhých ľuďoch, možno by si potrebovala viac práce ty :D

sissy27
24. sep 2025

@anonym_autor ak ju nemusíš živiť, tak to nie je tvoja vec a neprináleží ti ani hodnotiť, či to je alebo nie je normálne. Ale ak si v pozícii, že dotyčná nepracuje a ani nemá záujem, ale od teba očakáva, že jej zaplatíš účty, nákupy aj manikúru, tak si treba otvoriť ústa a povedať k tomu svoje.

domka222
24. sep 2025

Prepáč, ale zavidíš, musíš jej posielať €, či o čo ti ide?

earlgrey
24. sep 2025

Upáliš ma teraz? Moje dieťa už chodí do školy a ja som doma a predstav si, že som samoživiteľka 😁 Som doma, lebo doma byť MUSÍM...ale kľudne sa s tebou vymením ak chceš môj život 😁 a vlastne nie...nechce sa mi riešiť iných ľudí ako to robíš ty...

reela
24. sep 2025

Mne by prislo, ze sa tej zene nechce pracovat.

diewcatqoo
24. sep 2025

Ehm, o mne si asi tiez susedia mysleli, ze kvasim doma, pritom som pracovala z domu 🤷‍♀️

minenkaa
24. sep 2025

Myslím ,že nepracovať už nie je trestne

minenkaa
24. sep 2025
@reela

Mne by prislo, ze sa tej zene nechce pracovat.

@reela ja pracujem a nechce sa mi pracovať ,to znamená….

tyaja5
24. sep 2025

kazdy mame ine nastavenie, ine hodnoty, ine potreby. ak jej to vychadza financne, tak preco nie? nevidim dovod. a takisto nechapem, preco by to mala byt tvoja starost? aj keby to bola tvoja rodina, aj tak je ta do toho prd. 🙂

vladuska20
24. sep 2025

Ja som praveze isla od maleho do prace od rocneho vtedy,ale tiez to bola dohoda doma,lebo som to tak chcela.Tak isto ako dohoda bola 11r doma s detmi,lebo som to tak chcela.Nech kazdy riesi hlavne sam seba,nie ineho.Nikto ini ani deti,ani ich zivit nebude.Ani platit hypo,byvanie,oblecenie,stravu.Ak to vyhovuje rodine ako celku je vsetko v uplnom poriadku aj byt doma roky,aj byt v praci popri dietati.Ineho do toho tak akurat tak velke ...

anonym_042d23
24. sep 2025

Asi sa nic viacek nedozvieme o co vlastne islo. A preco to autorke vadi.

tiezjedna
24. sep 2025
@janai1

A ty si jej manžel?

@janai1 to bude nasraná švagrina😂

hanaxxx
24. sep 2025

Pozila si zly vyraz, dobry vyraz je "bezne". Nie, na slovensku to nie je take bezne, ale je to uplne normalne. Asi im to financne vychadza a tak sa rozhodli, ze sa nebudu nahanat a stresovat a zena sa postara o dieta a domacnost a tym padom muz, ked pride domov, nemusi riesit 50% chodu domacnosti (lebo tak je to pri oboch prwcujucich rodicoch fer). Pokial su obaja takto spokojni tak je to super pre oboch. A otazka dochodku, ktora sa tu vzdy zacne riesit - od nasho statu s najvacsou pravdelodobnostou ziadny dochodok neuvidime a preto sa na dochodok treba zabezpecit inak a tito tvoji znami to uz mozno aj robia.

pe_mi
24. sep 2025

bola som do 5 rokov dieťaťa doma (ztp dieťa), navštevovalo škôlku na celý deň a ja doma
Potom som si odrobila 1,5 roka , a znova som doma
Nestíhala som nič, nakoľko manžel v zahraničí a ja na dve deti sama .
Som spokojná, venujem sa sebe, venujem sa naplno deťom , v rámci učenia , aj aktivít
Nemôžem si vynachváliť
A ďakujem tomu tam hore a najmä manželovi, že mi to umožnil
Lebo veď deti radi, ja mega rada, domácnosť čistá a večer , keď je zo zahraničia doma má neboli hlava 😉😁
Veľký , veľký obdiv slobodnym mamičkám, oteckom

viestta
24. sep 2025

@anonym_autor ozves sa nam este svojimi argumentami preco sa ti to zda nenormalne, ci stacilo vyplut jedovatu slinu na susedu, ktorej zavidis a uz je ti lepsie?

anonym_eaf797
24. sep 2025

Aj ja som doma. A susedom nevesiam na nos, ze z domu pracujem 😃 cize ano, aj mna vidia ako dieta odnesiem do skolky a idem domov … ze v 90% zapinam PC a idem pracovat, na cele napisane nemam 🤷‍♀️cize ehm… no

deedol
24. sep 2025
@tiezjedna

@janai1 to bude nasraná švagrina😂

@tiezjedna alebo svokra

reela
24. sep 2025
@minenkaa

@reela ja pracujem a nechce sa mi pracovať ,to znamená….

@minenkaa nechapem

bomba36
24. sep 2025

Nechce si nájsť prácu? Alebo ju hľadať nemusí, možno robí z domu a ty o tom nevieš. Ty ju neživíš, tak nech žije ako chce.

slavomira236
24. sep 2025

@anonym_autor a teba je co do toho ci je doma? Zivis ich??

Strana
z4