Manželka ma opustila kvôli tomu, že som Róm
Dobrý deň prajem,
chcem sa Vám tu trochu vyspovedať, pretože naozaj nemám s kým. A aj keď sa niekomu zdôverím, mám pocit, že počúvam stále dookola to isté. Preto by som si chcel vypočuť aj názory úplne cudzích ľudí.
Som Róm, mám vysokú školu, som mladý, zdatný, mám dom, dve autá, podnikám a kvôli práci často cestujem do Ameriky.
Mám dve krásne deti a mal som milovanú manželku, ktorá bola Slovenka biela .Nerád používam takéto nálepky, ale v tomto prípade ich spomínam preto, aby ste pochopili celý príbeh.
Všetko, čo som si vybudoval, som chcel dať svojej rodine. Lásku, oporu, starostlivosť, bezpečie, dovolenky, jednoducho všetko, čo som mohol. Moja manželka sa počas nášho vzťahu nemusela prakticky o nič starať. Keď som bol kvôli práci v Amerike a ona zostávala doma s deťmi, mali sme opatrovateľku aj kuchárku. Samozrejme, všetko som platil ja.
Keď sme sa spoznali, prestala pracovať. Predtým bola veľmi váženou profesorkou na vysokej škole. Bola odo mňa o pár rokov staršia.
Takže keď to mám zhrnúť – mala dom, dve autá a ešte som jej kúpil aj nové auto. Mali sme dovolenky, finančné zabezpečenie, lásku, sex, úctu.. Snažil som sa jej dať všetko, čo som mal.
Jediné, čo jej na mne prekážalo, bolo to, že často chodím do Ameriky. Lenže ja som tam chodil pracovať práve preto, aby sme si mohli dovoliť život, ktorý sme žili. Robil som to pre nás. Pre našu rodinu. Nikdy som to nevnímal tak, že obetujem čas s rodinou pre peniaze. Vnímal som to tak, že pracujem pre našu spoločnú budúcnosť.
Jej rodine však prekážalo, že som Róm. A to napriek tomu, že som sa k nim vždy správal s úctou a snažil som sa im ničím neublížiť. Každému z jej rodiny som dokonca dal 5–10 tisíc eur, pretože som to vtedy považoval za správne. Moja manželka chcela, aby som pomohol aj jej rodine, keďže aj mojej som pomohol,a ja som súhlasil. Asi som si naivne myslel, že keď im ukážem, že ich rešpektujem a že mi na nich záleží, možno ma časom prijmú.
A teraz prichádza tá najhoršia časť.
Nechala ma. Nechala mňa aj naše deti kvôli inému mužovi. Bielemu. Pretože ten podľa nej viac zapadá do predstáv jej a jej rodiny.
A tie „čokoládové deti“ si vraj môžem nechať.
Nemám problém postarať sa o svoje deti. Sú moje a budem pri nich stáť, nech sa stane čokoľvek. Ale z toho všetkého mi je fyzicky zle. Je mi zle z toho, ako sa celý môj život, všetko, čo som budoval a čo som považoval za rodinu, dokázalo takto rozpadnúť.
Mám z toho hlúpe myšlienky. A úprimne, momentálne ani neviem, čo so sebou.
A nie, nechválim sa tu. Ani trochu. To, čo píšem, nie je vymyslené. Moja žena sa s Vami často radila. Ja som si účet vytvoril pred pár mesiacmi, ale až teraz som sa odhodlal napísať.
Trochu popíjam, takže sa vopred ospravedlňujem za gramatiku a možno aj za to, ako chaoticky to celé pôsobí.
Len som to už potreboval zo seba dostať.
Zničila ma.
@helllou tak zaleži, čo ona pisala, aka to bola diskusia..lebo ked jej ženy radili rozchod, teraz tebe čo budu radiť?
Dost chaby pribeh, ale evita by ho vydala 👍
@anonym_796ed8 urobila by z toho celovečerný film😂
Vy cigani mate na všetko univerzalnu odpoveď... "lebo som cigan" :D To sa mi na vas najviac pači.
Koľko rokov mala tvoja manželka, keď ste spolu začali žiť? zaujal ma fakt, že bola 'vážená profesorka na vš' a všetko zanechala kvôli tebe...
Milé dámy, nechcem teraz hodnotiť pravosť či nepravosť príbehu. No osobne poznám pani, ktorá učí na VŠ, bola už v rokoch, keď sa vydala za mladšieho Róma s VŠ vzdelaním a majú jednu dcéru. Žijú šťastné a spokojné manželstvo. I takéto príbehy píše život.
@hytal no a aka je pravdepodobnost, ze sa stane nieco podobne druhy raz 🙈🤷
@hytal no a tu je prípad, kedy on má 27 rokov a je veľkopodnikateľ, dom, autá, dovolenky, business. Popri tom skončil VŠ, popri tom má 5,5 ročné dieťa a jedno menšie dieťa. A teraz sedí doma s dvomi deťmi a chlasce. Na pána.
@anonym_6c900d Je pravda, že matematika tu akosi nesedí.
Vy cigani mate na všetko univerzalnu odpoveď... "lebo som cigan" :D To sa mi na vas najviac pači.
@thirstymonk ale cigáni si hovoria,, róm,,. Asi to pre nich znie tak inteligentnejšie 🤣🙈

Nejako sa mi nechce veriť, že žene, ktorá mala nejaké spoločenské postavenie, nevadilo pred rokmi, že si Rom,akceptovala ťa takého, aký si a zrazu by jej to malo prekážať?