Ochrana detí pred nevhodnými situáciami u exmanžela
Ahojte
Prosím vas pekne sme z manželom 2 roky rozvedený
Našiel si priateľku (Poľku)
Dva týždne dozadu boli u jej rodičov v PL na nejakej oslave a moja mala že oberala na rebríku v šatách čerešne v čom že vystúpil na rebrík tej poľky tatko a začal masírovať moju dcéru po ritke a mal jej tam strkať prsty ..😡
V ten deň večer mi deti doviezol ,a mala hneď začala brutálne plakat že už tam nikdy nechce ísť že čo sa stalo (ukazovala to na mne čo jej robil ten stary hajzel )!hned som volala bývalému čo to ma znamenať samozrejme útočil na malu,že si vymysla a starší syn mu hovorí že aj videl keď sa prezliekala ,ako sa jej nonstop pozeral na zadok ..nepoznám ich neviem o koho ide vôbec nic ..iba viem že to je jej otec nejaký pedofilný idiot .
Keď som mu napisala správu keď tam deti boli u nho minulý tyzden že sa ma tej Natalky opýtať presne čo sa stalo ,lebo ja to takto teda nenechám aby mi nejaký stary chuj šahal na decko ,zavolal si ju a zbil ju a že brutálne na ňu zjapal že si vymysla ..mala mi volala že chce ísť domov letela som po nich ..prišli sme domov ,povedala som že uz tam nikdy nepôjdu nech sa neboja a ona plakala na gauči že tata sa ma vôbec nezastal iba sa zastával poľky a mňa dobil 😞poraďte mi mame súdne že ich ma mať každý 2.vikend a celý august ..deti odmietajú nechcú tam ísť ..
Sa ri čudujem , že si k ex ešte dcéru pustila . Ja by som v momente podala trestné oznámenie a návrh na steevaniensa s deťmi len v mojej prítomnosti
@lenka.25 chcela som ale policajti mi povedali že to je tvrdenie proti tvrdeniu že nemam žiadne dôkazy a že 8rocnemu decku nikto neuverí
toto je riadne nechutny troll... ak to brat videl a ak by jej tam daval prsty tak by som v momente letela na policiu a socialku .. a uz by som ju nikama nepustila ... naozaj ubohy zart
btw v inej diskusii si rozvedena 2 tyzdne v marci a teraz uz 2 roky? neako ten cas leti
Trapny pokus...
btw v inej diskusii si rozvedena 2 tyzdne v marci a teraz uz 2 roky? neako ten cas leti
@anonym_b7837f 2 roky spolu nežijeme rozviedli sme sa v marci ano ale to nieje podstatne
@tinuskamacurka aby mohol muž odviezť deti za hranice nepotrebuje náhodou k tomu tvoj súhlas? Povedala by som mu, že ešte raz ich tam zoberie, volám na políciu a hlásim únos. A na súde by som požiadala o stretávanie len pod dozorom.
toto je riadne nechutny troll... ak to brat videl a ak by jej tam daval prsty tak by som v momente letela na policiu a socialku .. a uz by som ju nikama nepustila ... naozaj ubohy zart
@anonym_b7837f nepustím ich tam už v žiadnom prípade .len tyzden od toho ako sa to stalo išli z bývalou svokrou na dovolenku (býva v tom istom dome ako moj ex )tak som mu napisala keď ich tam ma tak nech sa jej to opýta.. a jedine čoho sa dočkala bola bitka a zjapot
@tinuskamacurka aby mohol muž odviezť deti za hranice nepotrebuje náhodou k tomu tvoj súhlas? Povedala by som mu, že ešte raz ich tam zoberie, volám na políciu a hlásim únos. A na súde by som požiadala o stretávanie len pod dozorom.
@anonym_97e34e on žije v cr tak za hranicami su tak či tak ..neviem sa dopátrať k pravde viem že mala hovorí pravdu poznám na nej kedy si vymysla len neviem ako postupovať a či ten idiot nebude chcieť deti aj nejako násilím keďže to mame sudne
@lenka.25 chcela som ale policajti mi povedali že to je tvrdenie proti tvrdeniu že nemam žiadne dôkazy a že 8rocnemu decku nikto neuverí
@tinuskamacurka Vidíš, a ani tebe tu neveríme. 8 ročnému dieťaťu by som verila
@tinuskamacurka Vidíš, a ani tebe tu neveríme. 8 ročnému dieťaťu by som verila
@abbey1 ja jej tak isto verím len neviem čo mam robit ako postupovať preto som prišla sem pre radu
@tinuskamacurka a potom takto vyzerá to že sú pedofili a sexuálne zneužitia. Lebo nikto neverí nikomu 🤷🏼♀️neviem čo by som robila na tvojom mieste ale asi by som sa pokúsila si nájsť veľmi ale že veľmi dobrého právnika aj keby ma to stále xy peňazí. Fuj akože až mi je zle z toho 🤷🏼♀️
@anonym_97e34e on žije v cr tak za hranicami su tak či tak ..neviem sa dopátrať k pravde viem že mala hovorí pravdu poznám na nej kedy si vymysla len neviem ako postupovať a či ten idiot nebude chcieť deti aj nejako násilím keďže to mame sudne
@tinuskamacurka to ze on žije v ČR neznamená, že môže deti voziť inde do zahraničia ako sa mu zachce.
@tinuskamacurka ak toto co pises je pravda, je to velmi vazna vec. Jedna vec je obtazovanie, druha vec je nasilie zo strany otca. Tam si rovno mala dokumentovat co sa dalo, a riesit to. Je to na tresne oznamenie sexualne obtazovanie maloleteho, fyzicke napadnutie. policia to odmietnut nemoze, poznamky si mozu nechat, treba si potvrdenie zobrat, ze to spisali. S dietatom po bitke s achodi k lekarovi. Spravy, fotky, smsky komunikaciu vsetko s dietatom, exom treba zbierat. Syn je detto svetdok. Videl srpavanie poliaka, videl bitku od otca. Riesi sa to hned aj s kuratelou, nahlasuje sa fyzicke napadnutie, aj sex. incident. Stopla by som styk, robi sa to aj predbeznym /neodkladnym??/ opatrenim... a riesila aj upravu styku otca s detmi. Ale myslim, ze ak clovek pojde na kuratelu, hned budu vediet poradit, ak tam su normalny ludia.
Mozno dcere aj psychologicku pomoc ak je potrebna. A inak.. radsej dieta nepustim a bnudem riesit nejake marenie rozhodnutia ako ju posielat do takehoto prostredia, kde je ohrozene moje dieta.
Otec moze vodit deti do zahranicia vo svojom navstevnom case, kolko len chce. Specialne povolenie na nic nepotrebuje. Ak ide na vylet, k sebe domov, aj dovolenku. Moze. unos je ak by deti prestahoval, prehlasil do skoly, odmietol vratid na SR.... jedina ako taka povinnost je informovat, cize slusnost kazde, dat vediet matke ze idu do CR, idu do PL...
@tinuskamacurka Kriste...pane, to čo za chu*oviny si vymýšľaš? Kedy už skončia tie sprosté prázdniny? Starý ju ošaháva...muž ju zbil a policajti sa len pozdravili a odišli? Čo na to hovorí tvoj psychiater?
Povedz byvalemu,ze moze mat deti jedine pod podmienkou,ze bude s nimi sam,ziadna siroka rodina a ked deti len naznacia,ze sa priblizil s nimi k tej jej rodine, okamžite rozputas peklo a podas trestne oznamenie za sexualne zneuzivanie dietata,to je jedno, nedaj sa zastrasit ze malu bnebude nik pocuvat, toto nebudu chciet riskovat, ani Polka ani jej rodina, keby to aj hned nebola pravda, vysetrovat sa to zo zaciatku bude,takze nech si to dobre s priatelkou rozmyslia!
@tinuskamacurka nemyslíš vážne ??? 8 ročné deti v takomto prípade majú pohovory s psychológom v rámci vyšetrovania. Nechce sa mi veriť, že by si to nechala len tak. Jedine že by si bola úchylácky troll 😲

Sa ri čudujem , že si k ex ešte dcéru pustila . Ja by som v momente podala trestné oznámenie a návrh na steevaniensa s deťmi len v mojej prítomnosti