icon

Poznáte skutočne pokorných ľudí, ktorí zbohatli?

17. máj 2026

Ahojte, máte v okolí ľudí, ktorí nevyrastali v blahobyte, takom tom materiálnom myslím, vyslovene konzumne.
Vyrastali v bežnej triede strednej, možno až v chudobe
Ale jednoducho zbohatli v dospelosti, vďaka práci zarábajú tisíce a aj tak sú pokorní? Nestalo sa z nich horenosi?poznáte reálne takých?

Strana
z3
anonym_20a8fc
Dnes o 04:15

Áno poznám, môjho uja. Je to ten najlepší človek akého poznám, všetko čo má, má len preto sa lebo sa neuveriteľne snažil, vzdelával a robil všetko preto, aby to dokázal. Rodičia mu zaplatili len základný pilotný preukaz a všetko ostatné si oddrel sám. A zostal skromný, ajked má teda veľa peňazí…

anonym_49ec1a
Dnes o 04:38
@anonym_515139

@anonym_49ec1a ak niekto podniká skoro 30 rokov, asi ťažko má hypo a úvery. Ťažko za vodou 😚

@anonym_515139 ak je to tak ,tak super
Ale co poznám ajtak si zoberú niečo splácať či obrovský barak,alebo ďalši barak,alebo na podnikanie,auto
Ale každý pozná iných 🙂
Mas nezadlzeny okruh bohatých 🙂 👍👍👍

gab1sol
Dnes o 04:44
@anonym_515139

@anonym_49ec1a ak niekto podniká skoro 30 rokov, asi ťažko má hypo a úvery. Ťažko za vodou 😚

@anonym_515139 nemať úver, či hypotéku nie je znak bohatstva. Aj mnoho bohatých a majetných ľudí má úvery. Nie preto, že na to nemajú, ale preto, že svoje majú napr. investované a sú pre nich lacnejšie cudzie zdroje ako vlastné.

@anonym_autor či takých ľudí poznám? Neviem. Pracovala som na pozícii, kde som mnohým videla ich príjmy a majetkové pomery. A to ma naučilo, že nech človek vyzerá a pôsobí akokoľvek, nikdy nevieš, aké vysoké je jeho “bankové konto”.

anonym_7d06f4
Dnes o 06:33
@anonym_515139

@anonym_7d06f4 niektorí ľudia vôbec nemuseli mať politické pozadie a správne zákazky. Stačí, že sa niekto nebál v 90.rokoch. Otvoril večierku, bar, krčmu, pizzeriu, pekáreň, autoservis, študoval a makal v zahraničí a dnes dolce vita.

@anonym_515139 toto sú ľudia, čo mali v 90tkach tak max 10-12 rokov 😉. Sú to moji kamaráti. Viem, čo robia.

anonym_515139
Dnes o 06:48
@gab1sol

@anonym_515139 nemať úver, či hypotéku nie je znak bohatstva. Aj mnoho bohatých a majetných ľudí má úvery. Nie preto, že na to nemajú, ale preto, že svoje majú napr. investované a sú pre nich lacnejšie cudzie zdroje ako vlastné.

@anonym_autor či takých ľudí poznám? Neviem. Pracovala som na pozícii, kde som mnohým videla ich príjmy a majetkové pomery. A to ma naučilo, že nech človek vyzerá a pôsobí akokoľvek, nikdy nevieš, aké vysoké je jeho “bankové konto”.

@gab1sol ja tomu rozumiem. Nemajú úver a hypo, lebo už dávno pradávno splatili alebo nepotrebujú. Som starší ročník.

Strana
z3