Poznáte skutočne pokorných ľudí, ktorí zbohatli?
Ahojte, máte v okolí ľudí, ktorí nevyrastali v blahobyte, takom tom materiálnom myslím, vyslovene konzumne.
Vyrastali v bežnej triede strednej, možno až v chudobe
Ale jednoducho zbohatli v dospelosti, vďaka práci zarábajú tisíce a aj tak sú pokorní? Nestalo sa z nich horenosi?poznáte reálne takých?
@anonym_49ec1a ak niekto podniká skoro 30 rokov, asi ťažko má hypo a úvery. Ťažko za vodou 😚
@anonym_515139 ak je to tak ,tak super
Ale co poznám ajtak si zoberú niečo splácať či obrovský barak,alebo ďalši barak,alebo na podnikanie,auto
Ale každý pozná iných 🙂
Mas nezadlzeny okruh bohatých 🙂 👍👍👍
@anonym_49ec1a ak niekto podniká skoro 30 rokov, asi ťažko má hypo a úvery. Ťažko za vodou 😚
@anonym_515139 nemať úver, či hypotéku nie je znak bohatstva. Aj mnoho bohatých a majetných ľudí má úvery. Nie preto, že na to nemajú, ale preto, že svoje majú napr. investované a sú pre nich lacnejšie cudzie zdroje ako vlastné.
@anonym_autor či takých ľudí poznám? Neviem. Pracovala som na pozícii, kde som mnohým videla ich príjmy a majetkové pomery. A to ma naučilo, že nech človek vyzerá a pôsobí akokoľvek, nikdy nevieš, aké vysoké je jeho “bankové konto”.
@anonym_7d06f4 niektorí ľudia vôbec nemuseli mať politické pozadie a správne zákazky. Stačí, že sa niekto nebál v 90.rokoch. Otvoril večierku, bar, krčmu, pizzeriu, pekáreň, autoservis, študoval a makal v zahraničí a dnes dolce vita.
@anonym_515139 toto sú ľudia, čo mali v 90tkach tak max 10-12 rokov 😉. Sú to moji kamaráti. Viem, čo robia.
@anonym_515139 nemať úver, či hypotéku nie je znak bohatstva. Aj mnoho bohatých a majetných ľudí má úvery. Nie preto, že na to nemajú, ale preto, že svoje majú napr. investované a sú pre nich lacnejšie cudzie zdroje ako vlastné.
@anonym_autor či takých ľudí poznám? Neviem. Pracovala som na pozícii, kde som mnohým videla ich príjmy a majetkové pomery. A to ma naučilo, že nech človek vyzerá a pôsobí akokoľvek, nikdy nevieš, aké vysoké je jeho “bankové konto”.
@gab1sol ja tomu rozumiem. Nemajú úver a hypo, lebo už dávno pradávno splatili alebo nepotrebujú. Som starší ročník.

Áno poznám, môjho uja. Je to ten najlepší človek akého poznám, všetko čo má, má len preto sa lebo sa neuveriteľne snažil, vzdelával a robil všetko preto, aby to dokázal. Rodičia mu zaplatili len základný pilotný preukaz a všetko ostatné si oddrel sám. A zostal skromný, ajked má teda veľa peňazí…