Poznáte skutočne pokorných ľudí, ktorí zbohatli?
Ahojte, máte v okolí ľudí, ktorí nevyrastali v blahobyte, takom tom materiálnom myslím, vyslovene konzumne.
Vyrastali v bežnej triede strednej, možno až v chudobe
Ale jednoducho zbohatli v dospelosti, vďaka práci zarábajú tisíce a aj tak sú pokorní? Nestalo sa z nich horenosi?poznáte reálne takých?
@anonym_49ec1a ak niekto podniká skoro 30 rokov, asi ťažko má hypo a úvery. Ťažko za vodou 😚
@anonym_515139 ak je to tak ,tak super
Ale co poznám ajtak si zoberú niečo splácať či obrovský barak,alebo ďalši barak,alebo na podnikanie,auto
Ale každý pozná iných 🙂
Mas nezadlzeny okruh bohatých 🙂 👍👍👍
@anonym_49ec1a ak niekto podniká skoro 30 rokov, asi ťažko má hypo a úvery. Ťažko za vodou 😚
@anonym_515139 nemať úver, či hypotéku nie je znak bohatstva. Aj mnoho bohatých a majetných ľudí má úvery. Nie preto, že na to nemajú, ale preto, že svoje majú napr. investované a sú pre nich lacnejšie cudzie zdroje ako vlastné.
@anonym_autor či takých ľudí poznám? Neviem. Pracovala som na pozícii, kde som mnohým videla ich príjmy a majetkové pomery. A to ma naučilo, že nech človek vyzerá a pôsobí akokoľvek, nikdy nevieš, aké vysoké je jeho “bankové konto”.
@anonym_7d06f4 niektorí ľudia vôbec nemuseli mať politické pozadie a správne zákazky. Stačí, že sa niekto nebál v 90.rokoch. Otvoril večierku, bar, krčmu, pizzeriu, pekáreň, autoservis, študoval a makal v zahraničí a dnes dolce vita.
@anonym_515139 toto sú ľudia, čo mali v 90tkach tak max 10-12 rokov 😉. Sú to moji kamaráti. Viem, čo robia.
@anonym_515139 nemať úver, či hypotéku nie je znak bohatstva. Aj mnoho bohatých a majetných ľudí má úvery. Nie preto, že na to nemajú, ale preto, že svoje majú napr. investované a sú pre nich lacnejšie cudzie zdroje ako vlastné.
@anonym_autor či takých ľudí poznám? Neviem. Pracovala som na pozícii, kde som mnohým videla ich príjmy a majetkové pomery. A to ma naučilo, že nech človek vyzerá a pôsobí akokoľvek, nikdy nevieš, aké vysoké je jeho “bankové konto”.
@gab1sol ja tomu rozumiem. Nemajú úver a hypo, lebo už dávno pradávno splatili alebo nepotrebujú. Som starší ročník.
Poznám. A teraz som si prečítala: Bývalý multimilionár a spoluzakladateľ úspešnej kozmetickej značky e.l.f. Cosmetics sa vo svojich 47 rokoch rozhodol opustiť svet luxusu a Hollywoodu - aby sa stal kňazom.
- Kňazská vysviacka Scotta-Vincenta Borbu prebehne už túto sobotu, 23. mája v diecéze Fresno v Kalifornii.
- Mesiac po vysviacke oslávi novokňaz svoje 53. narodeniny
- Scott-Vincent pred vstupom do katolíckeho seminára sv. Patricka v Menlo Parku odkázal celý svoj obrovský majetok charite.
- Kedysi bežne navštevoval večierky s osobnosťami ako Paris Hilton či Kim Kardashian; dnes žije v malej, skromnej izbe seminára, má len pár kusov oblečenia a topánok.
- Jeho prioritou sa stala pastoračná činnosť a služba veriacim v diecéze Fresno.
Scott-Vincent Borba v máji 2026 pre USA Today vyhlásil: „Nikdy v živote som nebol šťastnejší. Všetko by som vrátil miliónkrát späť, len aby som bol spojený s Ježišom.“
@anonym_1621e5 Áno, poznáš nejakého väčšieho filantropa ktorý viac pomáha ľudstvu, chudobným a chorým?
@anonym_515139 úniky daní je ešte tá pozitívnejšia stránka. Detské charity majú vo väčšine pod palcom pdfili, obchodovanie s deťmi je najvýnosnejší biznis a tento úbožiak ho tu velebí. Dokonca sa s ním Gatesová rozviedla, keď sa dozvedela čo sa tam deje.
@anonym_1621e5 Áno, poznáš nejakého väčšieho filantropa ktorý viac pomáha ľudstvu, chudobným a chorým?
@hiro ty si vážne tak zabrzdený?? Miesto toho, aby si si našiel o tejto kauze informácie, reaguješ primitívnym výsmechom?
Nech sa páči, tu je vyjadrenie jeho ex manželky, zrejme nie si schopný nájsť ani základné informácie.
@anonym_515139 úniky daní je ešte tá pozitívnejšia stránka. Detské charity majú vo väčšine pod palcom pdfili, obchodovanie s deťmi je najvýnosnejší biznis a tento úbožiak ho tu velebí. Dokonca sa s ním Gatesová rozviedla, keď sa dozvedela čo sa tam deje.
@anonym_1621e5 "Dokonca sa s ním Gatesová rozviedla, keď sa dozvedela čo sa tam deje.". Nie. Rozviedla sa s ním pre jeho aféru so zamestnankyňou z Microsoftu. Čo sa dialo na ostrove je mimo neho. On tam nikdy nebol.
@anonym_1621e5 "Dokonca sa s ním Gatesová rozviedla, keď sa dozvedela čo sa tam deje.". Nie. Rozviedla sa s ním pre jeho aféru so zamestnankyňou z Microsoftu. Čo sa dialo na ostrove je mimo neho. On tam nikdy nebol.
@hiro Ty nie si v poriadku, strata času s tebou, ak nerozumieš anglicky daj si preložiť video.

Áno poznám, môjho uja. Je to ten najlepší človek akého poznám, všetko čo má, má len preto sa lebo sa neuveriteľne snažil, vzdelával a robil všetko preto, aby to dokázal. Rodičia mu zaplatili len základný pilotný preukaz a všetko ostatné si oddrel sám. A zostal skromný, ajked má teda veľa peňazí…