icon

Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?

Dnes o 09:38

caute. Je mozne takto vyzerat a uz 3 roky si nevediet najst vztah? Chlapi akoby nevedeli ako ma maju oslovit. Alebo chodim nespravnymi ulicami. A to nemam ani deti, mam vlastny byt a dobru pracu. mali sme stretavku a kamosky ktore su pevne alebo vyzeraju ovela zanedbanejsie a starsie rozpravali o ich milovanych manzeloch a denodennom sexe. U mna to bolo naposledy pred rokom a pol. vrrrr... mam nervy normalne.... a co je najhorsie ze uz ani to moje okoliema akoby nechcelo tesit.. Niekedy som pocuvala temer denne komplimenty, a dnes uz nik. vsetci sa staraju neustale o svoju rodinu.... na stretavke som bola ako piate koleso u voza...

Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?
anonym_c74e4e
Dnes o 10:10

Za mňa napríklad neviem posúdiť z fotky či si pekná alebo nie 😀 … no a ďalšia vec od nejakej 30ky som si začal na ženách všímať iné veci ako v 20. Samozrejme, výzor ma musí priťahovať, ale podstatne viac som sa zameral na to, či sa so ženou cítim dobre, ako sa správa v spoločnosti, či sa nemusím hanbiť pred rodinou a priateľmi. Momentálne som uz zenaty a som rád, že som dal tento filter po pár toxických vzťahoch.

PS ak niekto strašne rieši svoj výzor a pripadá si extrémne príťažlivý, je za mňa red flag jak hovado, lebo je len otázka času, kedy bude vo vzťahu nespokojný a chcieť niečo iné.

anonym_03793c
Dnes o 10:11

@anonym_autor daj túto otázku svojmu kolegovi, susedovi, kamošovi. My ťa nevidíme, nepoznáme, na fotke je normálna žena s peknou postavou, možno treba nechať narásť ešte vlasy? 😍😂😎

autor
Dnes o 10:23
@anonym_03793c

@anonym_autor daj túto otázku svojmu kolegovi, susedovi, kamošovi. My ťa nevidíme, nepoznáme, na fotke je normálna žena s peknou postavou, možno treba nechať narásť ešte vlasy? 😍😂😎

@anonym_03793c fotka bola fotena a dana na FB pred 8 dnami. V priateloch mam 130 priatelov a lajklo ju iba 6 ludi za cely tyzden. Takze asi tak s kamosmi.

anonym_6c83c5
Dnes o 10:25
@anonym_autor

@anonym_03793c fotka bola fotena a dana na FB pred 8 dnami. V priateloch mam 130 priatelov a lajklo ju iba 6 ludi za cely tyzden. Takze asi tak s kamosmi.

@anonym_autor prepac, ale ty si normalne mimo.

mirage
Dnes o 10:26
@anonym_autor

@anonym_autor fakt davas na FB svoju fotku v bikinach a pocitas pocet lajkov? Ehm..

anonym_03793c
Dnes o 10:26
@anonym_autor

@anonym_autor skús dať na fb fotku plného stola a drinkov, ako papáš, lajkov bude určite viac😂😂😂

anonym_c65627
Dnes o 10:27
@anonym_autor

@anonym_autor asi maju lepsie veci na praci, ako striehnut, kedy pridas fotku a lajkovat ti ju. Tu naozaj vidno "problemy" slobodnej (lajky fotiek) a problemy zadanych s detmi (rozvoz na kruzky, jedlo, starost o deti, domacnost,...).

ivicatolic
Dnes o 10:27

@anonym_autor milá krásavica.... možno otvoríš ústa, a už je po štramákoch 😆😀😆💋..... kedysi bol v našej rodnej dedinke pred 80rokmi jeden mládenec/ ešte babka spomínali 😁/, on sa dievčatám predstavoval: ahoj,. som Jano, mám dom, aj auto.....ostal sám dodnes 😭👁️😭

rozculena
Dnes o 10:28
@anonym_autor

@anonym_autor a sme doma,stará mama.
Ty si tu už písala,nie?

sticker
elenka.k
@anonym_autor

@anonym_autor skús sa sfotiť, pod iným uhlom 😉
ak chceš viac like

autor
@mirage

@anonym_autor fakt davas na FB svoju fotku v bikinach a pocitas pocet lajkov? Ehm..

@mirage ty nechodis na dovolenky? a nedavas svoje fotky?

anonym_c029e3
Dnes o 10:29

Ak pridavas casto fotky tak uz su presyteni a nebavi ich lajkovat

minenkaa
@anonym_autor

@anonym_autor wau

autor
@anonym_c029e3

Ak pridavas casto fotky tak uz su presyteni a nebavi ich lajkovat

@anonym_c029e3 praveze vobec. toto je od vianoc prva sada fotiek kde som.

anonym_c65627
Dnes o 10:30
@anonym_autor

@anonym_autor ale mat psychicku traumu ako Ivan z Mrazika, ze ta nikto za fotku postavy nepochvalil ... ?

patrike
Dnes o 10:31
@anonym_autor

@anonym_autor A sme doma, zijes v nejakom virtualnom svete, kde zbieras lajky a potom si nervozna, ked nepridu. S tym nieco urob a rychlo, najlepsie zrus cely FB, zacni sa spravat normalne a bude aj ten chlap. Fejsbukovu pipinu nik nechce.

anonym_7673c7
Dnes o 10:31

Tak poviem to za všetkých. Máš v hlave riadne na💩.To bude tým.
Nemáš za čo. Pekný den

patrike
Dnes o 10:32
@anonym_autor

@anonym_autor Chodime, FB / Insta nemame ani jeden a sme spokojni. Fotky do archivu v kompe alebo ukazem kamosom, ked sa pytaju.

anonym_03793c
Dnes o 10:33
@anonym_autor

@anonym_c029e3 praveze vobec. toto je od vianoc prva sada fotiek kde som.

@anonym_autor fotka v plavkách je príliš prvoplánová: že aha, aká som pekná, lajkujte. Skús dať niečo sofistikovanejšie a obleč sa😍

rozculena
Dnes o 10:34

Úprimne? Nevidím na tej fotke nič také,z čoho by som mala padnúť na zadok.Som žena a asi budem obvinená,že závidím😂
Nie,nie je čo,normálna priemerná žena,v 30tke som vyzerala rovnako a verím tomu,že aj veľa iných žien z koňa

anonym_c029e3

Ono niekedy aj naschval nelajknu ak mas v okoli a v priateloch ludi co zvyknu zavidiet. Aj tu na konovi ta dodrbu za vyzor raz tu tiez dodrbali jednu uplne, proste zeny akoby naschval. Muzi zas pekne zeny do vztahu nechcu lebo sa boja ze by im usla tak rafsej vsadia na priemer- nie vsetci ale vacsia cast urcite. Podla mna nechaj tomu cas ono to naozaj pride ked nikoho nehladas

mirage
@anonym_autor

@anonym_autor chodim, a dam mozno jednu, nie v plavkach, mne to pride trapne. Ale mam viac rokov ako ty, postavu rovnako peknu.

anonym_7c220a
Dnes o 10:37

@anonym_autor dievca prosim maj stipky pokory. Nemas ani prsia, si prilis chuda, riedke kratke vlasy. Ak si sa prisla pochvalit, zamakaj este trosku na sebe. Si priemerne vyzerajuca zena. Pozri si fotky niektorych zien na MK ake kocice, jedna sa tusim vola nejak ivik alebo take nieco

anonym_3ec7ca
Dnes o 10:37

@anonym_autor ak je zena zufala, co teda ty si, tak chlapi to citia. Tiez som bola v mladosti 4r single a to teda vyzeram ako modelka a mam moralne zasady, som slusne vychovana, proste wifey material. Ale akoze nasilu sa ten vztah dotiahnut neda. Tak sa s tym zmier

anonym_3ec7ca
Dnes o 10:38
@anonym_7c220a

@anonym_autor dievca prosim maj stipky pokory. Nemas ani prsia, si prilis chuda, riedke kratke vlasy. Ak si sa prisla pochvalit, zamakaj este trosku na sebe. Si priemerne vyzerajuca zena. Pozri si fotky niektorych zien na MK ake kocice, jedna sa tusim vola nejak ivik alebo take nieco

@anonym_7c220a ukaz teda seba, nech mozme aj teba zhodnotit, ked uz komentujes niekoho vyzor a body shamujes

sisska96
Dnes o 10:43
@anonym_autor

@anonym_autor Toto ma pobavilo 😂😂😂😂😂😂

anonym_d1c6df
Dnes o 10:43

@anonym_autor moja babka hovori, ze co z peknej misy, ked je prazdna. A zas az taky zazrak nie si, mas dlhy trup a kratke nohy, nic tragicke, ale takych je plno. Asi by si sa mala zamerat na ten vnutrajsok

anonym_7c220a
Dnes o 10:44
@anonym_3ec7ca

@anonym_7c220a ukaz teda seba, nech mozme aj teba zhodnotit, ked uz komentujes niekoho vyzor a body shamujes

@anonym_3ec7ca slecna chce chvalit ale ja jej nastavujem zrkadlo aby mala trosku pokory lebo naozaj je to priemerna zena 🙂

anonym_c65627
Dnes o 10:47

No inak to ale teraz vypada tak, ze ked si nedostala lajky na fb, tak si to zavesila sem a cakala si, ako ta budu vsetci chvalit ... Cudujes sa potom, ze si 3 roky sama, ked miesto realneho zivota cele dni iba visis na sietiach a nahanas virtualne pochvaly?

anonym_3ec7ca
Dnes o 10:50
@anonym_7c220a

@anonym_3ec7ca slecna chce chvalit ale ja jej nastavujem zrkadlo aby mala trosku pokory lebo naozaj je to priemerna zena 🙂

@anonym_7c220a to neznamena, ze je v poriadku hovorit,ze nema prsia a ze je moc chuda. Ty si kto,aby si hodnotil?