icon

Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?

Dnes o 09:38

caute. Je mozne takto vyzerat a uz 3 roky si nevediet najst vztah? Chlapi akoby nevedeli ako ma maju oslovit. Alebo chodim nespravnymi ulicami. A to nemam ani deti, mam vlastny byt a dobru pracu. mali sme stretavku a kamosky ktore su pevne alebo vyzeraju ovela zanedbanejsie a starsie rozpravali o ich milovanych manzeloch a denodennom sexe. U mna to bolo naposledy pred rokom a pol. vrrrr... mam nervy normalne.... a co je najhorsie ze uz ani to moje okoliema akoby nechcelo tesit.. Niekedy som pocuvala temer denne komplimenty, a dnes uz nik. vsetci sa staraju neustale o svoju rodinu.... na stretavke som bola ako piate koleso u voza...

Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?
Strana
z5
4stanka4
Dnes o 09:41

@anonym_autor Naozaj si myslíš ze stačí len výzor? Ako by moja mama povedala z peknej misky sa nenaješ

januska12323
Dnes o 09:42

@anonym_autor a čo ponúkaš okrem tela a potreby komplimentov?

anonym_c65627
Dnes o 09:45

Si asi prilis prieberciva. Ako to, ze ini si najdu vzdy do par mesiacov po rozchode. Ludi je vsade milion, dat sa s niekym do reci, zistit o nom viac ta nic nestoji. Vies, tie menej krajsie baby prilis nespekuluju, necakaju, skocia do vztahu po hlave a maju vztah, deti, sex. A muzi si radsej najdu take, ako riesit niekoho, co nevie, co so sebou. Tie krajsie cakaju na topku princa, potom pride naraz starnutie, zrazu budes vypadat ako stara tetka a dovi dopo. A zistis, ze si zmeskala cely zivot.

anonym_0bbb73

@anonym_autor možno si na teba tí správni muži netrúfnu, že si priveľmi vysoká liga. Tomu sa dá trochu napomôcť prirodzenou "obyčajnosťou", nebyť stále vystajlovaná na dokonalosť. A úprimný úsmev dokáže zázraky.

anonym_040360

no počuvala si komplimenty a zrejme si na žiadny nezareagovala tak ako čakali tak ich už nedostávaš.. asi si sa dlho hrala na nezávislú...

anonym_c65627
Dnes o 09:47
@anonym_0bbb73

@anonym_autor možno si na teba tí správni muži netrúfnu, že si priveľmi vysoká liga. Tomu sa dá trochu napomôcť prirodzenou "obyčajnosťou", nebyť stále vystajlovaná na dokonalosť. A úprimný úsmev dokáže zázraky.

@anonym_0bbb73 Dnes vysoka liga, zajtra bude vyzerat ako Kelisova zo slunce, seno, jahody ...

minenkaa
Dnes o 09:48

@anonym_autor prečo myslis,že si krajšia ako iné zeny ?

oceanahory
Dnes o 09:49

@anonym_autor No vidis, je to mozne 😅🤦...
Prepac, ale ak nie si troll a toto je realna otazka, tak si myslim, ze problem bude niekde inde, ako vo vyzore, sice sebavedomie mas na rozdavanie, to sa musi uznat.

sharpay
Dnes o 09:50

Nedostavas pravidelny prisun komplimentov tak mas z toho abstak 😅 Dospela zena, ktora zavidi, ze ini maju vztahy a svet sa prestal tocit okolo nej...👏

anonym_0bbb73
Dnes o 09:50
@anonym_c65627

@anonym_0bbb73 Dnes vysoka liga, zajtra bude vyzerat ako Kelisova zo slunce, seno, jahody ...

@anonym_c65627 ale tak nemáme dostatok info na nejaké súdenie. Možno je autorka milá osoba a len sa jej momentálne nedarí nájsť toho správneho. Ono je to aj o investovanom čase. Neustálym pracovaním a pobytom doma sa tie šance zmenšujú.

patrike
Dnes o 09:51

Zeny rady tyraju ine zenami recami o super vztahu a mnozstve uzasneho sexu. Rozpravaju ti to prave preto, lebo ti zavidia postavu. Muzi sa ta mozu bat, lebo robis dojem povysenej s "bytom a pracou".
Potom je dost vela zien, ktore vyzaruju nasratost a odutost, pripadne auru "ja som super uzasna" a to odpudzuje. Ako cast dostavas pozvania, od koho a ako reagujes ? Napis, ako vyzeral ten posledny vztah.

anonym_6c83c5
Dnes o 09:53

Az zmenis svoj pohlad na svet a krasu, mozno aj stastna budes.

autor
Dnes o 09:53

prieberciva? sebavedoma? neobycajna? vy to tam necitite? moje sebavedomie kleslo tak nizko ze som dala fotografiu na konik. co uz je nizsie nez sa tu ukazat. mOZNO prave potrebujem par povzbudzujucich slov , na dalsi rozbeh. Priebercivost? dnes by stacil nejaky uplne normalny clovek co ma bude mat rad. a nie priebercivost.

patrike
Dnes o 09:54

Este takto : mam susedu, teraz 48 rokov, registrujem ju od cca 35-ky, super postava, priserna povaha, konfliktna, hned ide do agresivneho rezimu, jej matka presne taka ista. Sem tam ju niekto vyprasi, ale na nic ine pouzitelna nie je, neda sa s nou vydrzat. ak nieco potrebuje, hra falosne milu. Neznasa ju cely panelak, od pubertakov po dochodcov, muzi aj zeny.

oceanahory
Dnes o 09:55

Najviac ma inak pobavilo:
"Niekedy som pocuvala temer denne komplimenty, a dnes uz nik. vsetci sa staraju neustale o svoju rodinu...." 😅😅 To cakas na komplimenty od muzov, co maju doma manzelku a deti, ci o co tu vlastne ide? 🥴

anonym_c029e3
Dnes o 09:55

Mozno sa zamysliet ze preco potrebujes komplimenty od okolia

minenkaa
Dnes o 09:56
@anonym_autor

prieberciva? sebavedoma? neobycajna? vy to tam necitite? moje sebavedomie kleslo tak nizko ze som dala fotografiu na konik. co uz je nizsie nez sa tu ukazat. mOZNO prave potrebujem par povzbudzujucich slov , na dalsi rozbeh. Priebercivost? dnes by stacil nejaky uplne normalny clovek co ma bude mat rad. a nie priebercivost.

@anonym_autor takže ty chces aby sme ta tu pochválili a za čo?

patrike
Dnes o 09:57

Kolko mas rokov ? Lebo mozes byt presne vo veku, ked su muzi zadani a maju male deti. Nuz a za mna, v zivote som ziadnu nebalil na komplimenty. To je lacne. Aby ti komplimenty nerobia zadani, tak to je ich velke plus.

anonym_f425ec
Odpoveď bola odstránená
autor
Dnes o 09:58
@patrike

Kolko mas rokov ? Lebo mozes byt presne vo veku, ked su muzi zadani a maju male deti. Nuz a za mna, v zivote som ziadnu nebalil na komplimenty. To je lacne. Aby ti komplimenty nerobia zadani, tak to je ich velke plus.

@patrike 33 rokov o dva mesiace 34

patrike
Dnes o 10:00
@anonym_f425ec
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f425ec Aha, moja dvorna hejterka je naspat zase s tou istou teoriou pomylenej identity. Dilema : bloknem ju hned alebo necham zabavu gradovat ?

minenkaa
Dnes o 10:00
@patrike

@anonym_f425ec Aha, moja dvorna hejterka je naspat zase s tou istou teoriou pomylenej identity. Dilema : bloknem ju hned alebo necham zabavu gradovat ?

@patrike nechaj

anonym_f89fd0
Dnes o 10:03

No v tejto dobe fakt výzor nehrá rolu,ale to co mas v hlave .Co vyžarujes, aka si povaha .....za mna niekto nad 35 bez partnera je dost podozrive...no niečo na tom je a ma to svoje dovod ....

anonym_c65627
Dnes o 10:04
@anonym_autor

@patrike 33 rokov o dva mesiace 34

@anonym_autor No, ak chces deti, tak by si to mala stihnut do 40. Cize mas najvyssi cas byt sama trochu aktivna a necakat, kto a ci ta oslovi. Lebo dotycneho musis aj par rokov spoznat. To nie je, ze 38 rocna prides za niekym, on skoci na teba, dvojicky a hotovo.
Cize dokonca, ked dnes niekoho stretnes, tak 2 roky, kym sa spoznate. Potom sa mozno nebude chvilu darit, plus retazove dve tehotenstva ...

anonym_8b2c8b
Dnes o 10:05

@anonym_autor Na vztah treba viac ako peknu tvaricku a super postavicku.

anonym_c65627
Dnes o 10:07

Plus rataj, ze sa ti vyber partnerov bude vekom zmensovat, lebo to najlepsie uz bude rozchytane a zadane tymi, co necakali na zazrak a princa na bielom koni.

orisker
Dnes o 10:08

... a možno si jednoducho namýšľaš a nie si nič moc...

anonym_c029e3
Dnes o 10:08
@patrike

@patrike vypras ju potom blokni ked bez teba nemoze byt😄😄

anonym_02b952
Dnes o 10:10

Neboj sa, nie si az tak krasna aby kvoli tomu chlap8 nevedeli ako ta oslovit ale taky priemer. Poznam vela zien s lepsou postavou a problem s oslovovanim nemaju skor naopak, chlapi castokrat nevedia kedy dost aby si ich ziskali. A zjavne tvoja povaha a spravanie bude problemom, co uz z tych par slov v tomto prispevku je dost citelne, ze ego budes mat vyssie ako by malo byt.

elenka.k
Dnes o 10:10

@anonym_autor si na zlej stránke .... zoznámka alebo pokec je tesne vedľa, najtesnejšie
koľko máš rokov?

Strana
z5