Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?
caute. Je mozne takto vyzerat a uz 3 roky si nevediet najst vztah? Chlapi akoby nevedeli ako ma maju oslovit. Alebo chodim nespravnymi ulicami. A to nemam ani deti, mam vlastny byt a dobru pracu. mali sme stretavku a kamosky ktore su pevne alebo vyzeraju ovela zanedbanejsie a starsie rozpravali o ich milovanych manzeloch a denodennom sexe. U mna to bolo naposledy pred rokom a pol. vrrrr... mam nervy normalne.... a co je najhorsie ze uz ani to moje okoliema akoby nechcelo tesit.. Niekedy som pocuvala temer denne komplimenty, a dnes uz nik. vsetci sa staraju neustale o svoju rodinu.... na stretavke som bola ako piate koleso u voza...
@anonym_autor dámy, podľa mňa je na foto krásna mladá žena. Hovoriť o priemernosti a že nemá toto a tamto - nezávidíte tak trochu? Druhå vec je, čo s našou psychikou robia sociálne siete. Autorka, kašli na sociálne siete. Stav na pokoru, normálnosť, autentickosť, vľúdnosť, rešpekt, ochotu pomôcť, dobro, úsmev ak sa dá a je to vhodné...
@anonym_autor dámy, podľa mňa je na foto krásna mladá žena. Hovoriť o priemernosti a že nemá toto a tamto - nezávidíte tak trochu? Druhå vec je, čo s našou psychikou robia sociálne siete. Autorka, kašli na sociálne siete. Stav na pokoru, normálnosť, autentickosť, vľúdnosť, rešpekt, ochotu pomôcť, dobro, úsmev ak sa dá a je to vhodné...
@anonym_0bbb73 No vsak je, nikto jej ani nepovedal, ze je skareda (apson teda, ak dobre vnimam vsetky komentare...), ale tak prezentuje sa ako Pamela Anderson v najlepsich rokoch, co doteraz mali jej plakatmi obvesane steny chlapi a teraz uz nechape po 30-tke, co sa to stalo 🫣, ved troska pokory by jej neuskodilo. To co si jej navrhla je skvele, ale podla toho, ako sa prezentuje, tak dufam, ze z tohto splna aspon tu ochotu pomoct, dobro a pekny usmev 😁.
Možno si škaredá "do tváre"...
@anonym_autor nezavidim. Mne sa pacia postavy typu Kim Kardashian. Ale vyzerat priemerne a prezentovat sa ako nadludsky vyzerajuca zena je zvlastne
Hovori sa: co z peknej misy, ked je prazdna.
A ja dodavam: smutny je osud cloveka, ktory meria kvalitu zivota poctom lajkov.
Toto su inak presne tie typy zien, ktore nevahaju chnapnut zadaneho chlapa len preto, ze im tikaju biologicke hodiny. Co tam po detoch, ci manzelke, hlavne ze maju, co chceli.
Postavy Kim Kardasian sú už na ústupe, už nie je moderné mať zadnicu ako stajersky valach. Máš peknú štíhlu postavu, dokonca by som povedala, že vidno že športujes. K vlasom sa nejdem vyjadrovať, z foto ich moc nevidno, viem však, že muzi preferujú dlhovlase brunetky, stačí chytiť správny odtieň hnedej. Foto postavy je zboku, nevieme presne určiť proporcie takže tiež ťažko povedať, ale vidím to skôr na štíhlosť, ako som už napisalaa. Z blbych reči na stretku by som si nič nerobila, sú to už maminy a že sú pevné a menej atraktívne, tak lebo už majú deti a ich jedinou starostou je vyvárať mužovi a deckam. Ty sa staraj hlavne o seba, pohybuj sa v podobnych kruhoch; kamarát slobodnými a single ľuďmi. Ja som toho svojho stretla v 35 a v 40 som sa vydávala, tiež extra štíhlosť a všetky obeznejsie baby už mali deti a rodiny. Ale ja som sa takto neporovnavala a nerucala som sa že mám málo lajkov. Toto môže robiť 16rocna pubiska; skús nabudúce dať v plavkách stojku na hlave alebo mostík, nech je tá fotka fakt aspoň zaujímavejšia. Dnes už random baba v plavkách nezaujíma fakt nikoho, je už toho veľa proste.
@anonym_autor vyzeráš skvelo. Komplimenty že je ich menej to nie je dôležité. Stretávaš tych istych ľudí už ich to prestalo baviť, neznamená že by si sa im nepáčila. Skôr skús povedať aké si mala vzťahy a prečo sa skončili. Hľadaj blízkosť. Niekoho kto vie byť blízky, veľmi blízky, intímny. Nemáš príležitosti? Je dobre dať okoliu aj najavo, že si pripravená na vzťah. Nemusíš si to písať na čelo, to by vyzeralo zúfalo, ale kamošky dobré roztrúbia. A to môžeš využiť.
Za mňa napríklad neviem posúdiť z fotky či si pekná alebo nie 😀 … no a ďalšia vec od nejakej 30ky som si začal na ženách všímať iné veci ako v 20. Samozrejme, výzor ma musí priťahovať, ale podstatne viac som sa zameral na to, či sa so ženou cítim dobre, ako sa správa v spoločnosti, či sa nemusím hanbiť pred rodinou a priateľmi. Momentálne som uz zenaty a som rád, že som dal tento filter po pár toxických vzťahoch.
PS ak niekto strašne rieši svoj výzor a pripadá si extrémne príťažlivý, je za mňa red flag jak hovado, lebo je len otázka času, kedy bude vo vzťahu nespokojný a chcieť niečo iné.
@anonym_c74e4e uplnu pravdu mas, ja poznam 2 zeny z mojho okolia co na sebe aj na partnerovi riesia len krasu ako zivotnu hodnotu c.1 a ani jedna nema/si nevie udrzat dlhodoby vztah.
Vyzeráš naozaj svetovo,si úprimná, chceš mať rada a chceš aby teba niekto mal rád.Si úplne normálna.Si teda aj atraktívna.Pochvala sa bežne na MK nenosí.Škoda, veď o tom by to malo byť o vzájomnej podpore.
Neboj sa,do konca prázdnin niekoho normálneho stretneš.Drzim ti palce.
@anonym_autor neviem, z coho prameni tvoje prehnane sebavedomie, lebo ver, ze nie si extra liga. Mas priemernu postavu. Nevidim vymakany zadok, plne D prsia ani krasnu symetricku tvar s dokonalym chrupom. Navyse si tvoje telo nepreslo tehotenstvom, ozaj neviem, z coho si taka uvelicena. Mam o 8 rokov viac ako ty, mali sme stretavku z VS pred 2 rokmi a veruze ziadne tucibombice sme tam neboli. A to tam boli zeny aj po 3-4 porodoch. Dnes sa zeny o seba staraju. Tvoje okolie ti namiesto prazdnych komplimentov malo vstepovat, co su zivotne hodnoty a ako sa ma zena spravat, aby muza zaujala.
Spravas sa ako nejaka pubertiacka, ze cakas like za foto v plavkach. My nevieme ako vyzeras do tvare, ci si naozaj krasna. Tvar je velmi dolezita, ked sa hodnoti krasa. 34 rocna zena caka like 😀. Je mi ta naozaj luto, ze zmyslom tvojho zivota je pocitat kolko like si dostala. Inak daj si taku foto do nejakej sexzoznamky a hned ti budu vypisovat slintosi 😀. A aj ten sex budes zrejme mat. Ale neslubujem, ja mam manzela a teda pravidelny sex, a necakam like za foto v plavkach od inych ludi 😀.
@anonym_autor
A to ti chlapi neponúkajú ani len jednorázový sex ? Naprosta večšina chlapov ktorí chcú jednorazový alebo krátkodobý vzťah, alebo kamošku s výhodami nezáleží na tom aké ma dievča názory a charakter, pozerajú len na vzhľad.
Potom je tu možnosť že máš nejakú vnútornú telesnú chybu. Možno si pekná v tvári a v postave, ale smrdí ti z úst, z podpazušia..
Veľa vsádzaš na postavu (podľa fotky aj podľa tvojich názorov). Preto sa práve k nej vyjadrím. Pardon, budem teraz úprimná, ale je to priemer. Si štíhla, to je fajn začiatok/základ, na druhej strane máš len 33 a žiadne deti (čiže to, že nemáš bruško a pod. je celkom normálne). Bohužiaľ, ani zadok, ani prsia, ani nejaký pekný tvar stehien, ani nič. Z uhlu fotky nevidíme boky a pás, takže tvoju stavbu ťažko posúdiť. Možno nemáš pomer pás/bokov a vyzeráš ako "skriňa". Zatiaľ čo tvoje pevnejšie spolužiačky majú krivky. Preto by som nestavala svoje sebavedomie úplne na postave. Nič iné z fotky vlastne vyčítať nevieme.
Nechápem čo ako, že nemáš komplimenty? koľko chlapov, žien dáva komplimenty ale pritom nieje záujem o vzťah?
Veľa ľuďom sa môžeš páčiť ale nepáčis sa im na toľko aby niečo s tebou mali
Takže to je také....sa na to vykašli..
Skôr zapracuj na sebe aká si povahou a hodnotami
@anonym_0bbb73 Dnes vysoka liga, zajtra bude vyzerat ako Kelisova zo slunce, seno, jahody ...
@anonym_c65627 nič proti slečne, ale vysoká liga vypadá inak.
@anonym_autor Je mozne takto vyzerat a uz 3 roky si nevediet najst vztah?
Ked takto zacnes svoj prispevok, clovek ani nemusi citat dalej a vie, ze problem nie je v tvojom vzhlade, ktory je fajn, no zase nicim vynimocny, ale v tom, ako o sebe rozmyslas. Vzhlad je sice dolezity, to si klamat nebudeme, no urcite nie je pre vztah najdolezitejsi. Ak tymto stylom komunikujes celkovo, co asi ano, komentar o lajkoch na FB tomu nasvedcuje, vidim tam znacnu plytkost.
Neviem kde zijes... Ja mam 47, plnsiu postavu, peknu tvár, zuby, vlasy, ale to ma kazda.... Dôležité je správne sebavedomie, usmev, vyzarovanie, charizma... Vypni mobil, prestan počítať lajky a zacni zit, ten spravny pride, netreba ho hladat.. Nezavid ostatnym, co vztah maju, zavist je najhoršia vlastnost
Vyzeráš naozaj svetovo,si úprimná, chceš mať rada a chceš aby teba niekto mal rád.Si úplne normálna.Si teda aj atraktívna.Pochvala sa bežne na MK nenosí.Škoda, veď o tom by to malo byť o vzájomnej podpore.
Neboj sa,do konca prázdnin niekoho normálneho stretneš.Drzim ti palce.
@anonym_a5eea9 dakujem, si velmi zlata.
@anonym_autor
A to ti chlapi neponúkajú ani len jednorázový sex ? Naprosta večšina chlapov ktorí chcú jednorazový alebo krátkodobý vzťah, alebo kamošku s výhodami nezáleží na tom aké ma dievča názory a charakter, pozerajú len na vzhľad.
Potom je tu možnosť že máš nejakú vnútornú telesnú chybu. Možno si pekná v tvári a v postave, ale smrdí ti z úst, z podpazušia..
@marcel123456789 to je nieco co ma nelaka, a preto take ponuky nepocitam ako ponuky na vztah.
@anonym_autor a bude to aj horšie jednoducho toto je vek kedy ženy už majú deti, alebo dlhšie vzťahy.Vekom sa znižuje počet príležitosti asi už nebudeš behať po diskotekach, festivaloch, lebo väčšina je zadaná.Ale nech nie som negatívna ešte stále más čas si niekoho nájsť aj mať deti.
My sme mali v partii takú ženu pekná, inteligentná 2 VŠ a v 39 r si konečne našla rozumného chlapa aj má dieťa.Mat partnera a rodinu nie je právo a nemôžu ho mať všetci.Ano, podpriemerné ženy nespekuluju a často sú vydáte hned.Xalezi ak aké máš nároky ja som mala tiež vyššie dlho som pripadala divná a niekedy som nevedela, že ženám stačí tak malo
ked idespo ulici mas nejaku poznamku od muza? kompliment? kedysi to bolo inak? Vela robi charizma u cloveka
Prvé by som povedal, že chlapov nezaujímajú také veci akože máš byt, auto, prácu, vzdelanie, atď. Zaujíma ich to, či si pekná, milá a starostlivá.
Postavičku máš ako lusk, takže buď si nepekná do tváre alebo nie si milá. Také jednoduché to je.
Možno len potrebuješ hodiť pomyselnú bielu vreckovku. Dať im nejakú zámienku, aby ťa kontaktovali alebo sa dali do reči. Aby sa necítili akože niekoho nevyžiadane otravujú.
Mňa by skôr zaujala inteligencia, ako iba vzhľad.
@anonym_03793c fotka bola fotena a dana na FB pred 8 dnami. V priateloch mam 130 priatelov a lajklo ju iba 6 ludi za cely tyzden. Takze asi tak s kamosmi.
@anonym_autor a co mas 13?? Ze riesis kolko ludi ti lajklo fotku??? 😅. Pokial taketo znaky infaltilnosti preukazujes aj pri muzoch mozno preto si sama.....😕
Mňa by skôr zaujala inteligencia, ako iba vzhľad.
@anonym_659218 To si len myslíš, pretože si predstavuješ peknú inteligentnú ženu, nie škaredú inteligentnú ženu.

@anonym_3ec7ca slecna chce chvalit ale ja jej nastavujem zrkadlo aby mala trosku pokory lebo naozaj je to priemerna zena 🙂
@anonym_7c220a ty si tiez mimo.