icon

Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?

Dnes o 09:38

caute. Je mozne takto vyzerat a uz 3 roky si nevediet najst vztah? Chlapi akoby nevedeli ako ma maju oslovit. Alebo chodim nespravnymi ulicami. A to nemam ani deti, mam vlastny byt a dobru pracu. mali sme stretavku a kamosky ktore su pevne alebo vyzeraju ovela zanedbanejsie a starsie rozpravali o ich milovanych manzeloch a denodennom sexe. U mna to bolo naposledy pred rokom a pol. vrrrr... mam nervy normalne.... a co je najhorsie ze uz ani to moje okoliema akoby nechcelo tesit.. Niekedy som pocuvala temer denne komplimenty, a dnes uz nik. vsetci sa staraju neustale o svoju rodinu.... na stretavke som bola ako piate koleso u voza...

Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?
anonym_14b8bb
Dnes o 14:28

Ty si tá, čo je príliš pekná a má to teda v živote ťažké? Inak teda máš samozrejme luxusnú postavu, ale 1. krása nie je to isté ako príťažlivosť 2. ak je Tvoj jediný záujem pohľad do zrkadla a rátanie lajkov na FB, asi ťažko niekoho zaujmeš 3. je divné, ak si doteraz nemala hlbší vzťah - proste štatisticky to nedáva zmysel, už len študentské a poškolské lásky zažila asi každá žena, nie to ešte takto disponovaná. Takže niekde ten zádrhel bude. A pro tip - FB Tvoje fotky pravdepodobne nikomu neukazuje - jednoducho už roky sú tie algoritmy nastavené tak, že Tvoji priatelia vidia reklamy a hovadiny a videá a nie obsah, ktorý tam dávaš, ak ho cielene nesledujú. Nemáš zač 🙂

anonym_532e65
Dnes o 14:39
@anonym_7c220a

@anonym_autor dievca prosim maj stipky pokory. Nemas ani prsia, si prilis chuda, riedke kratke vlasy. Ak si sa prisla pochvalit, zamakaj este trosku na sebe. Si priemerne vyzerajuca zena. Pozri si fotky niektorych zien na MK ake kocice, jedna sa tusim vola nejak ivik alebo take nieco

@anonym_7c220a absolútne nie je príliš chudá, má perfektnú postavu určite nie priemernú. Chod sa pozrieť na ulicu ako vyzerajú mladé baby, ako prasnice. Vlasy má úplne normálne, neviem ako si zo zakrytej fotky dokázala vyčítať riedke vlasy a prsia má úplne primerané k postave. Niekto má zo seba asi mindráky. 😏 A autorka to nie je.
@anonym_autor nevieme ako vyzeráš v tvári. Aj keď si pekná, zrejme chyba niekde bude. Možno nemáš dobré povahové črty, alebo je to veľmi zlé keď otvoríš ústa. Riešiť lajky na Facebooku môžeš ked si tínedžer. Potom je to už čudné.
Neviem prečo sa tu ženy do teba pustili. Co si kazdy prvotne všimne na inom človeku je vizáž. To máš úplne v poriadku. Možno si aj milá a inteligentná. Bohužiaľ nie každému je dopriate mať partnera.

jblheart
Dnes o 15:01

Stará Mati hovorievali.. Nájdi si múdru a šikovnú ženu lebo krása pominie a vagínu má každá 👍😄🤣

anonym_c87204
Dnes o 15:13

To ja mam uplne inu skusenost. Prestahovala som sa do noveho mesta, kde nikoho nepoznám. Tak som sa vcera odhodlala a zalozila si profil na zoznamke. Nikdy som ziaden nemala, nepacilo sa mi zoznamovat sa tymto sposobom. Hladala som si len priatelov,ziaden vztah ani ziaden sex. To som tam aj napisala, aby to bolo jasne uz zo zaciatku. Pridala som tam moje najhorsie fotky. Bez makupu, neupravena, spalena od slnka. S mojim BMI cez 40, bez snahy zaujat muzov. Nechapem ako je to mozne, ale za par hodin mam uz niekolko desiatok pozvani na kavu aj xy komplimentov (ale tie neberiem vazne). Tak moja rada - asi sa skus zohyzdit a ono to pojde...

anonym_532e65
Dnes o 15:17
@anonym_c87204

To ja mam uplne inu skusenost. Prestahovala som sa do noveho mesta, kde nikoho nepoznám. Tak som sa vcera odhodlala a zalozila si profil na zoznamke. Nikdy som ziaden nemala, nepacilo sa mi zoznamovat sa tymto sposobom. Hladala som si len priatelov,ziaden vztah ani ziaden sex. To som tam aj napisala, aby to bolo jasne uz zo zaciatku. Pridala som tam moje najhorsie fotky. Bez makupu, neupravena, spalena od slnka. S mojim BMI cez 40, bez snahy zaujat muzov. Nechapem ako je to mozne, ale za par hodin mam uz niekolko desiatok pozvani na kavu aj xy komplimentov (ale tie neberiem vazne). Tak moja rada - asi sa skus zohyzdit a ono to pojde...

@anonym_c87204 zas nečakaj že je to tvojou charizmou, aj keď si tam napísala že ti nejde o sex, tak 99,9% ti tam píšu len kvôli sexu.

anonym_c87204
Dnes o 15:19
@anonym_532e65

@anonym_c87204 zas nečakaj že je to tvojou charizmou, aj keď si tam napísala že ti nejde o sex, tak 99,9% ti tam píšu len kvôli sexu.

@anonym_532e65 ja necakam nic. Len davam navod, ako past komplimenty, ak o to auutorke ide.

anonym_7c220a
Dnes o 15:21
@anonym_532e65

@anonym_7c220a absolútne nie je príliš chudá, má perfektnú postavu určite nie priemernú. Chod sa pozrieť na ulicu ako vyzerajú mladé baby, ako prasnice. Vlasy má úplne normálne, neviem ako si zo zakrytej fotky dokázala vyčítať riedke vlasy a prsia má úplne primerané k postave. Niekto má zo seba asi mindráky. 😏 A autorka to nie je.
@anonym_autor nevieme ako vyzeráš v tvári. Aj keď si pekná, zrejme chyba niekde bude. Možno nemáš dobré povahové črty, alebo je to veľmi zlé keď otvoríš ústa. Riešiť lajky na Facebooku môžeš ked si tínedžer. Potom je to už čudné.
Neviem prečo sa tu ženy do teba pustili. Co si kazdy prvotne všimne na inom človeku je vizáž. To máš úplne v poriadku. Možno si aj milá a inteligentná. Bohužiaľ nie každému je dopriate mať partnera.

@anonym_532e65 nemam zo seba mindraky. Som mladsia od nej a takuto postavu som mala a snazila som sa roky pribrat. Lebo sa mi nepacila aka nezenska bola. Ziadne krivky zadok boky. Je pekne takto vyzerat v 18stke mozno

anonym_88b648
Dnes o 15:22

A ved postavu mas super, ci si aj pekna ? To neviem, tvar nevidime. Ved vybehni s kamoskami niekam a neboj, niekto da uz najde

domkakvet
Dnes o 15:24

@anonym_autor plavky su podla mna detske.

anonym_7de68e
Dnes o 15:29
@anonym_f89fd0

No v tejto dobe fakt výzor nehrá rolu,ale to co mas v hlave .Co vyžarujes, aka si povaha .....za mna niekto nad 35 bez partnera je dost podozrive...no niečo na tom je a ma to svoje dovod ....

@anonym_f89fd0 nesuhlasim. Vyzor zien hra obrovsku rolu a vzdy bude

rozkvet1
Dnes o 15:30

@anonym_autor ja rada pochvalim ale len keď je čo. Osobne si myslim ze je to vymyslena tema a ze to ani nie si ty. Ak mam hodnotit zenu na obrazku tak za mna normalne priemerne vyzerajuca zena. Nic extra ani nic hrozne. Mozno 10kil hore a vyzerala by dobre.

anonym_532e65
Dnes o 15:32
@rozkvet1

@anonym_autor ja rada pochvalim ale len keď je čo. Osobne si myslim ze je to vymyslena tema a ze to ani nie si ty. Ak mam hodnotit zenu na obrazku tak za mna normalne priemerne vyzerajuca zena. Nic extra ani nic hrozne. Mozno 10kil hore a vyzerala by dobre.

@rozkvet1 10 kil hore? 🤣To musi byt kazdy tucny? Ma postavicku ako lusk.

rozkvet1
Dnes o 15:34
@anonym_532e65

@rozkvet1 10 kil hore? 🤣To musi byt kazdy tucny? Ma postavicku ako lusk.

@anonym_532e65 ona by rozhodne nebola tucna keby pribrala 10 kil 🤦‍♀️z fotky vidim miernu podvyzivu. Takto nevyzeraju 30rocne zeny

anonym_7c220a
Dnes o 15:41
@anonym_14b8bb

Ty si tá, čo je príliš pekná a má to teda v živote ťažké? Inak teda máš samozrejme luxusnú postavu, ale 1. krása nie je to isté ako príťažlivosť 2. ak je Tvoj jediný záujem pohľad do zrkadla a rátanie lajkov na FB, asi ťažko niekoho zaujmeš 3. je divné, ak si doteraz nemala hlbší vzťah - proste štatisticky to nedáva zmysel, už len študentské a poškolské lásky zažila asi každá žena, nie to ešte takto disponovaná. Takže niekde ten zádrhel bude. A pro tip - FB Tvoje fotky pravdepodobne nikomu neukazuje - jednoducho už roky sú tie algoritmy nastavené tak, že Tvoji priatelia vidia reklamy a hovadiny a videá a nie obsah, ktorý tam dávaš, ak ho cielene nesledujú. Nemáš zač 🙂

@anonym_14b8bb ako sa vola ta baba co ma na profilovke cierne saty a mobil pred tvarou a foti sa. Nejaka ivik tusim nie som si ista. Ta ma peknu postavu tak s hrdnostou mozem pobedat ze zavidim. Vyzera zensky

anonym_532e65
Dnes o 15:45
@rozkvet1

@anonym_532e65 ona by rozhodne nebola tucna keby pribrala 10 kil 🤦‍♀️z fotky vidim miernu podvyzivu. Takto nevyzeraju 30rocne zeny

@rozkvet1 Takto si podvýživu môžu predstavovať len obezne ženy. Ona má krásnu postavu. A takto 30-ročné aj 40-ročná ženy veru vyzerajú a dúfam že aj vyzerať budú. Tomuto sa hovoria atraktívna postava ak by si náhodou nevedela. Nie tučná riť, tučné stehná a brušisko.

anonym_8cec56
Dnes o 15:58

@anonym_autor joj, v 33 som vyzerala 100 krát lepšie a to som už mala 3 ročné dieťa. Problém bude inde ako vo vzhľade. Keď čítam tvoje reakcie a odpovede, tak asi aj viem, kde ten problém je.🙂

rozkvet1
Dnes o 16:04
@anonym_532e65

@rozkvet1 Takto si podvýživu môžu predstavovať len obezne ženy. Ona má krásnu postavu. A takto 30-ročné aj 40-ročná ženy veru vyzerajú a dúfam že aj vyzerať budú. Tomuto sa hovoria atraktívna postava ak by si náhodou nevedela. Nie tučná riť, tučné stehná a brušisko.

@anonym_532e65 nie som obezna ale ty vies lepsie. Pokial sa ti paci postava bez zadku bokov a kriviek tak tym padom je vsetko v poriadku 🙂

anonym_532e65
Dnes o 16:08
@rozkvet1

@anonym_532e65 nie som obezna ale ty vies lepsie. Pokial sa ti paci postava bez zadku bokov a kriviek tak tym padom je vsetko v poriadku 🙂

@rozkvet1 ano ano krivky su tucna rit a boky. 😁160cm a 80 kil.

anonym_9c984d
Dnes o 16:17

To, že vycapíš fotku s postavou, nič nehovorí ani o tvojej kráse ani o tvojom vnútri. Ani o ničom. Postava je bežná, nič výnimočne.
Kľudne môžeš osloviť aj ty chlapa.

zuzubb007
Dnes o 16:22

Nevidno tvár takže ťažko hovoriť o kráse 🤣, je to o správaní a vyžarovaní, keď nemáš tieto dve veci nemáš čo ponúknuť, postava bežná ako má tisíce žien, prepáč ale tie gaťky nezladené s plavkovym vrchom je celé zle 🙈

rozkvet1
Dnes o 16:26
@anonym_9c984d

To, že vycapíš fotku s postavou, nič nehovorí ani o tvojej kráse ani o tvojom vnútri. Ani o ničom. Postava je bežná, nič výnimočne.

@anonym_9c984d to nehovor lebo ta oznacia za tucnu :D

anonym_7c220a
Dnes o 16:30

@anonym_autor fuuu to kto tu pisal ze tucne zadky nie su uz v mode. Odpadnem. Zapnite instagram a uvidite kopu zien ako sa silou mocou snazia nastavit zadok aby bol co najtucnejsi. Telo chude a zadok ako kufor. To je dnesny trend. Postava Kim Karadshian bude vzdy trend lebo kaza chce zadok boky uzky pas vacsie prsia.

dodosimak
Dnes o 16:32
@anonym_9c984d

@anonym_9c984d Ajajaj dievčatá sa cítia nejak neisto 😅 Plavky má super. Aj postavu. Žiadne, že o 10 kíl viac, aby boli boky. Boky môžu byť po pôrode.

anonym_532e65
Dnes o 16:33
@anonym_7c220a

@anonym_autor fuuu to kto tu pisal ze tucne zadky nie su uz v mode. Odpadnem. Zapnite instagram a uvidite kopu zien ako sa silou mocou snazia nastavit zadok aby bol co najtucnejsi. Telo chude a zadok ako kufor. To je dnesny trend. Postava Kim Karadshian bude vzdy trend lebo kaza chce zadok boky uzky pas vacsie prsia.

@anonym_7c220a netreba žiť instagramom To čo sa nám snažia pretlačiť, nemusí byť bežnom živote realita. Tie zeny musia z niečoho žiť keďže nič iné nevedia, len natrčať zadok. Nepoznám žiadneho chlapa ktorému by sa páčila veľká tučná riť.

anonym_9c984d
Dnes o 16:34
@rozkvet1

@anonym_9c984d to nehovor lebo ta oznacia za tucnu :D

@rozkvet1 kľudne s tým dokážem žiť. Stačí mi, že nie som odkázaná na likes na sociálnych sieťach, aj kompliment dostanem aj vzťah mám.

anonym_7c220a
Dnes o 16:35
@anonym_532e65

@anonym_7c220a netreba žiť instagramom To čo sa nám snažia pretlačiť, nemusí byť bežnom živote realita. Tie zeny musia z niečoho žiť keďže nič iné nevedia, len natrčať zadok. Nepoznám žiadneho chlapa ktorému by sa páčila veľká tučná riť.

@anonym_532e65 ja nepoznam ziadneho chlapa ktoremu by sa pacila mala rit. Chlapi miluju zadky. A Kim ho ma momentalne tak akurat. Nic tucne moc

anonym_532e65
Dnes o 16:37
@anonym_7c220a

@anonym_532e65 ja nepoznam ziadneho chlapa ktoremu by sa pacila mala rit. Chlapi miluju zadky. A Kim ho ma momentalne tak akurat. Nic tucne moc

@anonym_7c220a to je mylna predstava obeznych zien. Chlapi milujú pekné zadky, nie veľké . Kim ma rit ako štajersky kon. Len je sikovna a vie tu ritisko predat.

anonym_7c220a
Dnes o 16:38
@anonym_7c220a

@anonym_7c220a takuto postavu keby postla tá namyslena zienka tak pochvalim aj zavidim 🙂 ona mi pripomina deviatacky na zš

anonym_7c220a
Dnes o 16:38
@anonym_532e65

@anonym_7c220a to je mylna predstava obeznych zien. Chlapi milujú pekné zadky, nie veľké . Kim ma rit ako štajersky kon. Len je sikovna a vie tu ritisko predat.

@anonym_532e65 *mala

anonym_532e65
Dnes o 16:41
@anonym_7c220a

@anonym_532e65 *mala

@anonym_7c220a a toto čudo sa ti paci? Prirátaj k tomu povinnú retuš, kým vydá fotky do sveta+ denna drina vo fitku, inak by bola ako megera.