Prečo pekný vzhľad nestačí na šťastný život?
caute. Je mozne takto vyzerat a uz 3 roky si nevediet najst vztah? Chlapi akoby nevedeli ako ma maju oslovit. Alebo chodim nespravnymi ulicami. A to nemam ani deti, mam vlastny byt a dobru pracu. mali sme stretavku a kamosky ktore su pevne alebo vyzeraju ovela zanedbanejsie a starsie rozpravali o ich milovanych manzeloch a denodennom sexe. U mna to bolo naposledy pred rokom a pol. vrrrr... mam nervy normalne.... a co je najhorsie ze uz ani to moje okoliema akoby nechcelo tesit.. Niekedy som pocuvala temer denne komplimenty, a dnes uz nik. vsetci sa staraju neustale o svoju rodinu.... na stretavke som bola ako piate koleso u voza...
@anonym_autor Vek? Kde pôsobíš? O akej svojej chybe vieš? Aké máš nároky?....
@anonym_532e65 ano paci sa mi o dost viac ako autorkina postava. 🙂 nie vsetko je retuš, treba aj videa pozerat od paparazi a tak. Kim momentalne vyzera super. Kedysi mala az prilis tucny zadok
@anonym_7c220a mne sa takáto neprirodzená postava nepáči a keď si prirátam, že by som 30 hodín týždenne mala driet vo fitku. Ďakujem neprosím si. Radšej peknú prirodzenú štíhlu ženskú postavu.
Príťažlivosť nie je vo výzore, ale v správaní, vzdelaní a celkovej inteligencii. Ak je niekto nasprostlý a blbý, môže vyzerať sebalepšie, pre súdneho človeka je len blbou opicou, ktorá v zrkadle vidí v sebe tú najdokonalejšiu bytosť.
Ono niekedy aj naschval nelajknu ak mas v okoli a v priateloch ludi co zvyknu zavidiet. Aj tu na konovi ta dodrbu za vyzor raz tu tiez dodrbali jednu uplne, proste zeny akoby naschval. Muzi zas pekne zeny do vztahu nechcu lebo sa boja ze by im usla tak rafsej vsadia na priemer- nie vsetci ale vacsia cast urcite. Podla mna nechaj tomu cas ono to naozaj pride ked nikoho nehladas
@anonym_c029e3 ale čoby nechceli pekne zeny
🙂. Kazdy chlap chce peknu ženu. Len niekomu stačí pekna a ničím inym výnimočná, niekomu nie. Myslím ze krasa skutocne nie je problem 😀. Ale treba mať nieco v hlave, napr. @autorka čítaš? Ake mas koníčky? Robis nejaky šport? Je nieco čím chlapa dokážeš fakt ze zaujať? Nieco o com sa s nim dokážeš rozprávať?
Ty si troll alebo puberťačka čo sa tu baví. Dospelá zrelá žena by mala vedieť že výzor nie je všetko
@anonym_autor súhlasím s názorom, že máš krátke nohy a dlhý trup. To rozhodne nie je ideálna postava, skôr priemerná. Prsia sú priemerné na ženu bez kojenia a hlavne si fotená z boku, je možné, že máš hrubý pás, aj keď si štíhla, skrátka nemáš atraktívny osi driek a ešte môžeš mať aj krivšie nohy, čo z fotky nevidno, keďže si iba z boku.
Ak si všimneš modelky, tak sú ozaj so štíhlymi, a hlavne DLHÝMI nohami, a kratším trupom. Tvar si neukázala.
Dôvod prečo ťa nelajkujú je, že máš priemernú postavu, teda nič zaujímavé, čo by ľudí upútalo, oslovilo, Skôr taká tuctova, školácka postava. 🤔
@anonym_autor súhlasím s názorom, že máš krátke nohy a dlhý trup. To rozhodne nie je ideálna postava, skôr priemerná. Prsia sú priemerné na ženu bez kojenia a hlavne si fotená z boku, je možné, že máš hrubý pás, aj keď si štíhla, skrátka nemáš atraktívny osi driek a ešte môžeš mať aj krivšie nohy, čo z fotky nevidno, keďže si iba z boku.
Ak si všimneš modelky, tak sú ozaj so štíhlymi, a hlavne DLHÝMI nohami, a kratším trupom. Tvar si neukázala.
Dôvod prečo ťa nelajkujú je, že máš priemernú postavu, teda nič zaujímavé, čo by ľudí upútalo, oslovilo, Skôr taká tuctova, školácka postava. 🤔
@anonym_edd42c naprosty suhlas opäť.
To.je dufam vtip tato tema 😁😁😁😁
@petrahl je to fejk vsak sa ani nevyjadruje

@anonym_7c220a a toto čudo sa ti paci? Prirátaj k tomu povinnú retuš, kým vydá fotky do sveta+ denna drina vo fitku, inak by bola ako megera.
@anonym_532e65 ano paci sa mi o dost viac ako autorkina postava. 🙂 nie vsetko je retuš, treba aj videa pozerat od paparazi a tak. Kim momentalne vyzera super. Kedysi mala az prilis tucny zadok