icon

Snažili by ste sa s ním skontaktovať?

Dnes o 13:47

V roku 2019 som sa spoznala cez pokec s mužom, mimo moje bydlisko, delilo nás asi 300 km. On za mnou cestoval . S ním som zažila za 9m toľko, koľko za roky predtým nie. Cestovali sme, milovali sme sa, užívali sme si, jednoducho s ním som sa cítila bezpečne. Ale on mal svoje podnikanie tam, mal tam svoje zázemie a ja som mala doma rodičov. Presťahovať som sa kvôli nim nemohla. Do toho prišiel Covid, všetky lockdowny a po 9m som náš vzťah ukončila. O rok na to mi zomrela mama. Napísala som mu správu, bolo mu to ľúto, mamu poznal, poslal mi nádherný veniec. V tom istom čase som sa dala dokopy so svojim ex. Bola som veľmi zranená, tak veľmi som potrebovala niekoho pri sebe, tak veľmi som porebovala blízkosť a ex mi ju poskytol. Tento priateľ z diaľky mi napísal, že by sa rád so mnou stretol, keď bude u nás. Napísala som mu, že mám priateľa, že som sa vrátila ku ex, že by to asi nebolo vhodné. On veľmi hrdý napísal, že už ma nikdy nebude kontaktovať, žiadnym spôsobom. Odvtedy uplynulo 6r. Mne zomrel otec, a ostala som sama. S mojím ex to nevyšlo, už to jednoducho nešlo zlepiť. Tomuto mužovi som písala smsku na staré číslo, ktoré som mala, písala som mu email, nereagoval, nekomunikuje. Ak by mal záujem, asi by odpísal. Myslím na neho čoraz častejšie, ako sa má. Často dúfam, že ho niekde stretnem, kdekoľvek a uvidím ho. Ubehlo 6r, zmenili sme sa obaja, zostarli sme. Prihlásila som sa opäť na pokec a tajne dúfam, že by som ho tam stretla. On nemá žiadne sociálne siete, nie je nikde vystopovateľný. Nechali by ste to tak?

anonym_237260
Dnes o 14:34

No prespekulovala si to prilis, teraz zspatne lutujes. Ved mu zavolaj, aspon budes vediet, ci ma stale to iste cislo. Naco smsky a maily. Zijes iba raz. Neskusis, tak nic nebude. Ked ti priamo povie nie, ze niekoho ma, aspon budes vediet, ze to nebolo smskou, ktora sla na stare neplatne cislo.

anonym_6144a6
Dnes o 14:35

Pises, ze viac momentov ako ten s lekarnou ta zarazilo a uvedomila si si, ze to s nim nepojde. Naco to teda teraz silis? Laska? Nie. Spomienkovy optimizmus? To skor.

autor
Dnes o 14:36
@anonym_237260

No prespekulovala si to prilis, teraz zspatne lutujes. Ved mu zavolaj, aspon budes vediet, ci ma stale to iste cislo. Naco smsky a maily. Zijes iba raz. Neskusis, tak nic nebude. Ked ti priamo povie nie, ze niekoho ma, aspon budes vediet, ze to nebolo smskou, ktora sla na stare neplatne cislo.

@anonym_237260 nie čo si, nebudem mu volať. On číslo na mňa má. Vie kde bývam. Má odo mňa správu z min. roku. Ak by chcel, ozval by sa.

muchotrafka298
Dnes o 14:37
@anonym_autor

@anonym_f86628 nemá rodinu, má 50r, žije sám, u mami a cestuje po svete. Má psa 🙂.

@anonym_autor no tak ked ma niekto 50, zije u mamy, tak to je konecna. Ja by som ho nekontaktovala, nevidim na to. Ty si sa s nim rozisla, mala si niekoho ineho a teraz cakas co? Ze sa Ti vrhne do narucia, lebo ty sa chces vratit, nevysiel Ti iny vztah.

anonym_237260
Dnes o 14:39
@anonym_autor

@anonym_237260 nie čo si, nebudem mu volať. On číslo na mňa má. Vie kde bývam. Má odo mňa správu z min. roku. Ak by chcel, ozval by sa.

@anonym_autor Ty si ho poslala do kelu, ak nieco chces, musis potlacit ego aj hrdost.

autor
Dnes o 14:39
@muchotrafka298

@anonym_autor no tak ked ma niekto 50, zije u mamy, tak to je konecna. Ja by som ho nekontaktovala, nevidim na to. Ty si sa s nim rozisla, mala si niekoho ineho a teraz cakas co? Ze sa Ti vrhne do narucia, lebo ty sa chces vratit, nevysiel Ti iny vztah.

@muchotrafka298 ja sa nechcem vrátiť, dosť možno pri jeho a mojom spôsobe života by nám to nevyšlo. Chcela som pokecať, stretnúť sa, dať si kávu. Rada si vypočujem jeho zážitky z ciest. Láska? Áno, bola vtedy, bola krásna, bola krátka. Ale to bolo vtedy.

autor
Dnes o 14:40
@anonym_237260

@anonym_autor Ty si ho poslala do kelu, ak nieco chces, musis potlacit ego aj hrdost.

@anonym_237260 chápem.... ale rozišli sme sa pre jeho hrdosť, pre jeho ego, ktoré vtedy nevedel potlačiť. On je taký zvláštny typ chlapa, to som ešte niečo také nezažila.

muchotrafka298
Dnes o 14:40
@anonym_autor

@muchotrafka298 ja sa nechcem vrátiť, dosť možno pri jeho a mojom spôsobe života by nám to nevyšlo. Chcela som pokecať, stretnúť sa, dať si kávu. Rada si vypočujem jeho zážitky z ciest. Láska? Áno, bola vtedy, bola krásna, bola krátka. Ale to bolo vtedy.

@anonym_autor naco sa s nim chces stretavat? Keby mal zaujem, tak Ta kontaktuje. Toto nie su serialy na Netflixe alebo americke filmy, ze su kamarati na veky vekov po rozchode, zaujimaju sa jeden o druheho, stretavaju sa. Realita je uplne ina. Na co chces pocuvat zazitky z ciest? Nema zaujem o ziadny kontakt s tebou, tak sa mu nevnucuj.

petronelag
Dnes o 14:41

@anonym_autor Veď keď vtedy napísal, že už ťa nebude kontaktovať, lebo si sa vrátila k svojmu ex-, tak to platí, on si už určite našiel niekoho iného, nepoznám muža, ktorý by takto roky vyčkával na nejakú príležitosť, toto je pre neho skončená záležitosť.

anonym_33c2e7
Dnes o 14:43

Pokecali by ste ako sa má..
Veď máš o ňom info, že sa ma fajn a cestuje
Či niečo iné sa chces dozvedieť?

anonym_237260
Dnes o 14:46
@anonym_autor

@anonym_237260 chápem.... ale rozišli sme sa pre jeho hrdosť, pre jeho ego, ktoré vtedy nevedel potlačiť. On je taký zvláštny typ chlapa, to som ešte niečo také nezažila.

@anonym_autor Hlasujem za to, aby si ho po kolenacky odprosila. Uvidis, bude to fungovat. 🙂

muchotrafka298
Dnes o 14:47
@anonym_237260

@anonym_autor Hlasujem za to, aby si ho po kolenacky odprosila. Uvidis, bude to fungovat. 🙂

@anonym_237260 este doplnim, ze ho treba neustale bombardovat spravami, emailami, telefonatmi...lebo urcite len na to caka, aby jej mohol o svojich cestach na kavach rozpravat.

anonym_524fed
Dnes o 14:51

S každou tvojou odpoveďou mením myšlienkový pochod, čo si o vašej situácií vlastne myslieť. Strašné. Ale tak trochu také čudné, pripomínať sa mu, ak od neho zas nič dokopy nechceš. Čo ak to má inak? Budeš k nemu chvíľu milá, potom zasa z nejakého dôvodu niekam zmizneš... Mňa by toto tiež nebavilo. Skús sa zoznámiť s niekým iným novým, s kým nemáte ešte spoločnú minulosť.

autor
Dnes o 14:56

Uvidíme. Nadhodila som niekde, kde viem, že je... a on vie... že to som ja. Tak uvidíme. Ak neodpovie, tak budem chápať a ostane presne tam, kde bol doteraz, v pekných spomienkach. Ak sa ozve, rada sa stretnem a pokecám. Lebo moja práca aktuálne znamená cestovanie, čiže som v rámci celého svk. A ešte raz, netlačím na pílu. Ale svoje miesto v mojom srdci bude mať stále.

anonym_05014a
Dnes o 15:01
@anonym_autor

@patrike ešte raz nemohla som. On vedel, do čoho ide. Vravela som mu, že nie som na vzťahy na diaľku a že som fixovaná na svoje mesto. Do toho išiel s tým, že to vie. Časom chcel, aby som sa odsťahovala, našla si prácu u nich a dokonca mu požičala peniaze na podnikanie. Povedala som, že toto nie. Do toho prišiel covid a on je rebel.. Nedokázal mi ani pomôcť, keď som bola chorá. Bola som vážne chorá, on bol pri mne a bolo treba ísť do lekárne, vybrať mi lieky, ja som nevládala. On mi ich nevybral, lebo si odmietol nasadiť rúško, čo bolo proti jeho presvedčeniu. Bez rúška ho nepustili a on si ho odmietol nasadiť. Takže ja som v obrovských bolestiach, s teplotou 39 sadla do auta a išla si vybrať lieky sama. Vtedy som vedela, že naše cesty ten covid definitívne rozdelil. Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu.

@anonym_autor "Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu."
je to blbec,chcel od teba peniaze, tak prečo tak zúfalo chceš aby sa ti ozval

anonym_783923
Dnes o 15:03
@anonym_autor

@anonym_783923 ale ja som bola od rodičov preč do mojich 40r. Potom som sa rozišla s mužom, prisťahovala vedľa rodičov a opatrovala som ich. A neskôr potom som spoznala náhodou na pokeci tohto človeka...

@anonym_autor a teraz, ked si volna, nechcela by si odcestovat? Zacat niekde novy zivot? S novymi ludmi? Lipnes na starych spomienkach, on Ti povedal, ze uz skoncil s tebou. Este nie si stara, mozes zacat novy zivot. Ja by som mu uz nevypisovala. Nie je to jediny chlap na svete.

autor
Dnes o 15:04
@anonym_05014a

@anonym_autor "Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu."
je to blbec,chcel od teba peniaze, tak prečo tak zúfalo chceš aby sa ti ozval

@anonym_05014a nie je to blbec, on je iný. Taký strašne wild človek. ja som za 9m s ním zažila toľko, koľko za 12r s niekým iným. Je iný. Nič to nemení na tom, že ako človeka, ako muža si ho nesmierne vážim. To, že to nám nevyšlo - no jednoducho to tak bolo.

autor
Dnes o 15:05
@anonym_783923

@anonym_autor a teraz, ked si volna, nechcela by si odcestovat? Zacat niekde novy zivot? S novymi ludmi? Lipnes na starych spomienkach, on Ti povedal, ze uz skoncil s tebou. Este nie si stara, mozes zacat novy zivot. Ja by som mu uz nevypisovala. Nie je to jediny chlap na svete.

@anonym_783923 práveže chcem začať inde nový život a rozmýšľam kde. Dávala som sa dokopy po rozchode s ex, bola som viac ako rok sama, aby som si utriedila myšlienky. Mňa tu dnes nič nedrží. Čiže sa viem zdvihnúť a ísť kamkoľvek.

januska12323
Dnes o 15:05

Musíš byť veľmi zúfalá keď to chceš na neho skúšať. Nevyšlo vám to z viacerých dôvodov a keby ste obaja chceli boli by ste v kontakte bez problémov. Máš asi ružové okuliare keď práve jeho chceš kontaktovať.

anonym_05014a
Dnes o 15:06
@anonym_autor

@anonym_05014a nie je to blbec, on je iný. Taký strašne wild človek. ja som za 9m s ním zažila toľko, koľko za 12r s niekým iným. Je iný. Nič to nemení na tom, že ako človeka, ako muža si ho nesmierne vážim. To, že to nám nevyšlo - no jednoducho to tak bolo.

@anonym_autor prosím ťa,netrep.
Je to blbec,ak ťa nechal ísť v takom stave do lekárne a názor na neho nezmením.
A vrchol bol,že chcel požičať peniaze,pán podnikateľ🙄

anonym_dd34b9
Dnes o 15:12
@anonym_autor

@anonym_f86628 nemá rodinu, má 50r, žije sám, u mami a cestuje po svete. Má psa 🙂.

@anonym_autor za 6 rokov sa môže čokoľvek zmeniť. Neutápaj sa v minulosti, pohni sa ďalej.. Ináč budeš vždy nešťastná

anonym_7ccac3
Dnes o 15:12

@anonym_autor "Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu." Topiaci sa aj stebla chyta, to chapem, pre teba je on to steblo, ktore by ta malo spasit zo samoty. Len ty akosi nechapes, ze ste sa rozisli pre nezlucitelne hodnotove rebricky. Teraz sa nazdavas, ze mu spadol na hlavu kvetinac a zazrakom zmenil svoje nastavenie? Alebo ten kvetinac spadol na hlavu tebe a pominula si sa na rozume?

muchotrafka298
Dnes o 15:14

No nazdar, ze pozicat peniaze na podnikanie...to by mi nie ze kontrolka blikala, ale majak....Jasne dal najavo, ze Ta nemieni kontaktovat. Comu na tomto nerozumies????

autor
Dnes o 15:16
@anonym_7ccac3

@anonym_autor "Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu." Topiaci sa aj stebla chyta, to chapem, pre teba je on to steblo, ktore by ta malo spasit zo samoty. Len ty akosi nechapes, ze ste sa rozisli pre nezlucitelne hodnotove rebricky. Teraz sa nazdavas, ze mu spadol na hlavu kvetinac a zazrakom zmenil svoje nastavenie? Alebo ten kvetinac spadol na hlavu tebe a pominula si sa na rozume?

@anonym_7ccac3 mám okolo seba priateľov, mám prácu, mám svoje hobby. Dnes už veľké dieťa, samostatné. Akej slamky. Spomenula som si na neho a zaspomínala na staré časy. Život ide ďalej. Neozveme sa, nebudeme v kontakte, nič sa nedeje. Budeme, budem rada. A možno po jednej káve zistíme, že už si nemáme čo povedať :D. V každom prípade, to nechávam už na život. Ak sa máme ešte jedného dňa stretnúť, stretneme sa.

muchotrafka298
Dnes o 15:18
@anonym_autor

@anonym_7ccac3 mám okolo seba priateľov, mám prácu, mám svoje hobby. Dnes už veľké dieťa, samostatné. Akej slamky. Spomenula som si na neho a zaspomínala na staré časy. Život ide ďalej. Neozveme sa, nebudeme v kontakte, nič sa nedeje. Budeme, budem rada. A možno po jednej káve zistíme, že už si nemáme čo povedať :D. V každom prípade, to nechávam už na život. Ak sa máme ešte jedného dňa stretnúť, stretneme sa.

@anonym_autor ty si uplne ako moj ex, ktory ma podvadzal, klamal a zabudol mi oznamit, ze ma dalsiu frajerku/frajerky. Ze ako my budeme stale v kontakte, stretavat sa, pisat si, lebo budeme kamarati. No tak to urcite. Na co silis nieco, co tam evidentne z druhej strany nie je?

anonym_8978bb
Dnes o 15:19
@anonym_autor

@patrike ešte raz nemohla som. On vedel, do čoho ide. Vravela som mu, že nie som na vzťahy na diaľku a že som fixovaná na svoje mesto. Do toho išiel s tým, že to vie. Časom chcel, aby som sa odsťahovala, našla si prácu u nich a dokonca mu požičala peniaze na podnikanie. Povedala som, že toto nie. Do toho prišiel covid a on je rebel.. Nedokázal mi ani pomôcť, keď som bola chorá. Bola som vážne chorá, on bol pri mne a bolo treba ísť do lekárne, vybrať mi lieky, ja som nevládala. On mi ich nevybral, lebo si odmietol nasadiť rúško, čo bolo proti jeho presvedčeniu. Bez rúška ho nepustili a on si ho odmietol nasadiť. Takže ja som v obrovských bolestiach, s teplotou 39 sadla do auta a išla si vybrať lieky sama. Vtedy som vedela, že naše cesty ten covid definitívne rozdelil. Nasledovalo ešte pár veľmi zváštnych okamihov, ktoré ma v tom čase utvrdili, že toto nemá ďalej cenu. Nemohli sme byť plnohodnotne spolu.

@anonym_autor Uf, konspirator a majster sveta, co vie vsetko lepsie.
Za takymto by mi fakt smutno nebolo.
Este ma zaujima, ze co robil cely covid? Presedel v izbe u mamy 2 roky? Vsak ruska sa fakt nosili vsade. To ani do obchodu nechodil? Do prace???🤯

autor
Dnes o 15:21
@muchotrafka298

@anonym_autor ty si uplne ako moj ex, ktory ma podvadzal, klamal a zabudol mi oznamit, ze ma dalsiu frajerku/frajerky. Ze ako my budeme stale v kontakte, stretavat sa, pisat si, lebo budeme kamarati. No tak to urcite. Na co silis nieco, co tam evidentne z druhej strany nie je?

@muchotrafka298 kedy som niekoho podvádzala? Koho som klamala? Len sa pýtajm.

mogaa
Dnes o 15:22

@anonym_autor je to už bezpredmetné, čo bolo to bolo.....je to už 6rokov a každý ste sa posunuli inam....ale najpodstatnejšie je, že ti neodpisuje, nevnucuj sa.....ano, je tam malá pravdepodobnosť, že staré číslo a ani starý mail už nepoužíva, ale pre teba to znamená to isté, nemáš sa ako s ním skontaktovať.....energia na jeho hľadanie je zbytočná, za tých 6rokov mohol mať podobných priateliek ako si ty a mraky.....

autor
Dnes o 15:23
@anonym_8978bb

@anonym_autor Uf, konspirator a majster sveta, co vie vsetko lepsie.
Za takymto by mi fakt smutno nebolo.
Este ma zaujima, ze co robil cely covid? Presedel v izbe u mamy 2 roky? Vsak ruska sa fakt nosili vsade. To ani do obchodu nechodil? Do prace???🤯

@anonym_8978bb on bol vtedy v zahraničí, po našom rozchode odišiel mimo. Je sám sebe pánom a tým pádom nemusel chodiť do práce. Inak silný rusolfil medzi nami :D. To je ďalšia vec, čo máme odlišnú. On počúva ruské pesničky a má nastavenú navigáciu po rusky. teda mal. Ale to bolo celé pred tým konfliktom. Ako je na tom teraz to neviem.

petronelag
Dnes o 15:25

Mne keby napísala bývala známosť, že sa chce so mnou stretávať a zároveň, že sa vracia k ex-, takže ju nemôžem prísť pozrieť v mieste jej bydliska, tak by som ju nepovažovala za normálnu, tak buď sa chce stretnúť alebo sa vracia k ex. Jeho reakcia bola vtedy celkom na mieste, a iste nečaká na ďalšie stretnutie po rokoch, ale si našiel niekoho.
Takto to vyzerá, že ona si nevie nikoho nájsť, tak kontaktuje stále jeho. On to môže jedine zneužiť.