Ako by som ja riešil globálne otepľovanie
Ak CO2 dosiahne v atmosfére 0,1% na každý štát to bude mať iný vplyv. Pre štáty ako sú USA, Kanada, Rusko, stredná a severná Európa to bude požehnanie, lebo drasticky klesnú náklady na plyn, rapídne sa predĺži vegetačné obdobie čím sa zvýši množstvo plodín, rapídne sa znížia ceny bývania, keďže v teplých regiónoch stačí stavať stavby z ľahkých a tenkých materiálov, zatiaľ čo v studených regiónoch ako ochrana pred chladom sú nutné stavby s hrubých materiálov, čo celú stavbu predražuje. Pre Južnú Áziu, Strednú Ameriku, Južnú Európu, Afriku, Blízky východ prinesie otepľovanie viac škôd, málo úrody.
Každý štát si teda musí prepočítať ako na neho bude vplývať 0,1% CO2 v roku 2100 a tomu prispôsobiť veľkosť populácie. Tak napríklad Afrika má 1,5 miliardy ľudí, množstvo pôdy má v súčastnosti len pre 0,8 miliardy ľudí, a v roku 2100 kedy sa očakáva zníženie úrody o 40% v Afrike, by v Afrike muselo byť "len" 0,48 miliardy ľudí, aby sa každému ušlo jedlo a nikto nehladoval. Pokiaľ bude mať Afrika pôrodnosť 1 dieťa na ženu, africká populácia už v roku 2070 dosiahne populáciu "iba" 0,48 miliardy, a dokáže sa tým ešte v predstihu adaptovať na otepľovanie. Preto riešenie boja proti otepľovaniu nie je mínať stovky biliónov eur (práve to povedie k hladomorom) na prestavbu eko výroby energie, ale správna veľkosť populácie.
Do čoho teda treba investovať je sprístupnenie kondómov, antikoncepcie všetkým ľuďom, edukačná činnosť, zrovnoprávnenie práv žien. Ľudia sa teda v každom štáte budú môcť slobodne rozhodnúť, chcem mať veľa detí a hladovať, alebo chcem mať málo detí a nehladovať. Nechajme to na ľuďoch, to je demokratické, ale nútiť niekoho aby nepálil drevo, neprdel, jedol piliny, chodil do roboty na bicykli, len preto aby sa nezodpovedné krajiny zachraňovali, je nielen totalitné, ale aj nespravodlivé. Nezodpovedným krajinám s nezodpovednými občanmi musí byť jasné povedané, že zodpovedné krajiny ich nebudú zachraňovať, ak sa oni nebudú snažiť.
A treba tiež aby štáty prijali zákon, že kto chce mať dieťa nech ho má, ale nech si ho živí sám, a z vlastného mu platí zdravotné, školné, mali by sa zrušiť všetky prídavky na dieťa a dotácie štátov na dieťa. Inak sa dostaneme do situácie, že niektorí budú len robiť deti a nepracovať a iní ich budú živiť.
@anonym_autor ja ti odpoviem za ňu na otázku co znamena spraviť muza. Je na to viac spôsobov...napr mu ho vyh...it rukou, vyfajcit mu ho alebo pretiahnuť ho
@anonym_e7ae3f
Sú aj neerotické výklady tohto výrazu.... takže nie je to také čierno biele....
@anonym_autor tu je dôkaz,že ja som sa prva pýtala
@minenkaa
ved to som ti dal aj odpoved základné vzdelanie ale predovšetkým zdravý rozum.
@anonym_e7ae3f
Sú aj neerotické výklady tohto výrazu.... takže nie je to také čierno biele....
@anonym_autor tak este ho moze urobiť na paprike alebo na smotane 🤷🏼♀️
@anonym_autor tak este ho moze urobiť na paprike alebo na smotane 🤷🏼♀️
@anonym_e7ae3f
spraviť partnera, može spraviť ho štastným nie sexuálne, vydať sa za neho tým ho akože "spravíš" vytvoríš.... proste sú desiatky roznych interpretácii.
@anonym_e7ae3f
spraviť partnera, može spraviť ho štastným nie sexuálne, vydať sa za neho tým ho akože "spravíš" vytvoríš.... proste sú desiatky roznych interpretácii.
@anonym_autor myslim ze autorka to myslela presne tak ako som ti to vysvetlila
@anonym_autor myslim ze autorka to myslela presne tak ako som ti to vysvetlila
@anonym_e7ae3f
Ktovie ako to myslela, 100 ľudí 100 názorov..
@anonym_e7ae3f
Ktovie ako to myslela, 100 ľudí 100 názorov..
@anonym_autor neanalyzuj, niekedy su spravne odpovede tie najjednoduchšie veci
@anonym_autor dobre tak tvoje obľúbené znižovanie pôrodnosti ,nápis tu návrh zákona ,s tvojim vzdelaním,
@minenkaa
Ziadne, ľudia sa sami prisposobia, aj v Afrike sa už prisposobujú, dochádza im jedlo, tak ženy majú menej detí, a to ich tam nikto nenúti.
A teraz si na rade ty odpovedať na otázku
@anonym_autor dobre tak tvoje obľúbené znižovanie pôrodnosti ,nápis tu návrh zákona ,s tvojim vzdelaním,
@minenkaa prosím ta odpovedz mu lebo mu asi hlava exploduje ked mu nepovieš co znamená ze si spravila muza
@minenkaa
Ziadne, ľudia sa sami prisposobia, aj v Afrike sa už prisposobujú, dochádza im jedlo, tak ženy majú menej detí, a to ich tam nikto nenúti.
A teraz si na rade ty odpovedať na otázku
@anonym_autor ale veď v Európe je jedla dosť a pôrodnosť sa znižuje už pekných pár rokov
Ešte si mi stále neodpovedal aké vzdelanie musia mať ľudia ktorí by mali spolupracovať na ochrane životného prostredia
Bosse,táto téma ešte žije? Leonardo,keby si sa potopil, zachránim ťa,nie preto,že ťa ľúbim,ale preto ,že každý ľudský život je pre niekoho dôležitý, podstatný. ☺️
@anonym_autor ale veď v Európe je jedla dosť a pôrodnosť sa znižuje už pekných pár rokov
Ešte si mi stále neodpovedal aké vzdelanie musia mať ľudia ktorí by mali spolupracovať na ochrane životného prostredia
@minenkaa
Europania sa boja čo prinesie otepľovanie, lebo je kopa demagogie od greendealistov, takže preto majú menej detí.
Ved odpovedal, stačí ak budú mať ukončené základné vzdelanie. Ale s ukončením základným vzdelaním musia mať aj zdravý sedliacky rozum.
@minenkaa
Europania sa boja čo prinesie otepľovanie, lebo je kopa demagogie od greendealistov, takže preto majú menej detí.
Ved odpovedal, stačí ak budú mať ukončené základné vzdelanie. Ale s ukončením základným vzdelaním musia mať aj zdravý sedliacky rozum.
@anonym_autor vies čo všetko obnáša ochrana životného prostredia ,od zákonov,vzdelávania,výskumu,sociálnych veci ,kde tu vidíš základne vzdelanie v týchto odboroch a to nerátam k tomu ešte ekonómiu ,zdravie
@minenkaa
@anonym_autor v Európe sa znižuje pôrodnosť keď Greenpeace tu ešte nemal dosah ,koľko máš rokov?23
@anonym_autor vies čo všetko obnáša ochrana životného prostredia ,od zákonov,vzdelávania,výskumu,sociálnych veci ,kde tu vidíš základne vzdelanie v týchto odboroch a to nerátam k tomu ešte ekonómiu ,zdravie
@minenkaa
Takto, ja netvrdím že človek so základným vzdelaním dokáže robiť vedecký výskum s prístrojmi, ja len hovorím že takýto človek dokáže rozlíšiť že greendeal je nezmysel.
@anonym_autor v Európe sa znižuje pôrodnosť keď Greenpeace tu ešte nemal dosah ,koľko máš rokov?23
@minenkaa Má dosah a veľký, demagogických článkov o oteplovaní je dnes veľa, ľudia to čítaju a boja sa.
@minenkaa Má dosah a veľký, demagogických článkov o oteplovaní je dnes veľa, ľudia to čítaju a boja sa.
@anonym_autor a ty samozvany spasiteľ to vsetko vyriešis, gratulujem. Skus predniesť tieto tvoje nazory nejakým vedeckým kapacitam a uvidíš ako ta vysmeju
@anonym_autor ty čítaš čo pisem ,už roky klesá pôrodnosť v Európe a nie je to päť rokov
@minenkaa
Ved tá demagogia oteplovania je tu dlho, desiatky rokov...
@minenkaa
Takto, ja netvrdím že človek so základným vzdelaním dokáže robiť vedecký výskum s prístrojmi, ja len hovorím že takýto človek dokáže rozlíšiť že greendeal je nezmysel.
@anonym_autor ja som sa pýtala o ochrane životného prostredia a nie Greenpeace ,ty absolutne netušíš čo je to ochrana životného prostredia a gemagogia je jedine v tvojej hlave,si absolutne nerozhľadený a absolutne nevieš čo všetko treba v tejto oblasti riesit,ty ani netušíš ako pozadu sú zákony a vzdelávanie v tejto oblasti a ty vidíš nie jednu stranu ,ale si absolutne slepí ,si zahladený do uplne zbytočnosti a nedokážeš riesit nič komplexne a prakticky
@anonym_autor ja som sa pýtala o ochrane životného prostredia a nie Greenpeace ,ty absolutne netušíš čo je to ochrana životného prostredia a gemagogia je jedine v tvojej hlave,si absolutne nerozhľadený a absolutne nevieš čo všetko treba v tejto oblasti riesit,ty ani netušíš ako pozadu sú zákony a vzdelávanie v tejto oblasti a ty vidíš nie jednu stranu ,ale si absolutne slepí ,si zahladený do uplne zbytočnosti a nedokážeš riesit nič komplexne a prakticky
@minenkaa
Ochrana životného prostredia je široký pojem, niekolko nápadov ochrany som tu už dával, napríklad odchytávanie plastov. Na to aby ma to napadlo som ani nemusel mať IQ Einsteina.
@minenkaa
Ochrana životného prostredia je široký pojem, niekolko nápadov ochrany som tu už dával, napríklad odchytávanie plastov. Na to aby ma to napadlo som ani nemusel mať IQ Einsteina.
@anonym_autor ty musis mat straaaaasne nudný zivot
@minenkaa
@anonym_autor ty to stále nechápeš,odchytávajú plastov je na svete už dlho pokual viem a ľudia to dokazujú aj prakticky nie ako ty teoreticky,už máš aspoň nejakého sponzora na svoje praktické výskumy aby si to mohol dokázať ,či len sedíš a vymyslas,poslal si svoje nápady niekde na výskum?
@anonym_autor ty to stále nechápeš,odchytávajú plastov je na svete už dlho pokual viem a ľudia to dokazujú aj prakticky nie ako ty teoreticky,už máš aspoň nejakého sponzora na svoje praktické výskumy aby si to mohol dokázať ,či len sedíš a vymyslas,poslal si svoje nápady niekde na výskum?
@minenkaa Ja som len tvorca nápadov, a mnohé z nich ešte nie sú v praxi... to aby ich niekto praktizoval do reality, to už za tým musía stáť vlády, a ľudia ktorí majú vela penazí na ich investovanie, ja medzi nich nepatrím.
@minenkaa
@anonym_autor rozšíril si di vzdelanie od svojho prvého príspevku?Prihlasil si sa na nejakú technickú školy,prírodovedné štúdium ,pravo ,biológiu

@minenkaa
V podstate stačí aj ukončená základná škola, najdoležitejší je však zdravý rozum, ten možu mať aj tí ktorí majú len základné vzdelanie.
Btw, vysvetlíš mi už čo znamená ten výraz "spraviť muža" ?
@anonym_autor tu je dôkaz,že ja som sa prva pýtala