icon

Aké sú najatraktívnejšie talenty na opačnom pohlaví?

26. sep 2025

Čo považujete za také fakt sexi na človeku, keď má na niečo talent, čo je pre vás také fakt hot? Keď vie spievať? Tancovať? Kresliť? Hrať na hudobný nástroj? Variť? Ovláda vela cudzích jazykov? Je dobrý v nejakom športe? Čo vám príde také príťažlivé alebo na čo by ste chceli mať aj vy talent, čo obdivujete?

Strana
z3
denkabemommy
26. sep 2025

@anonym_autor v skratke: keď to neni chuj, to obdivujem najviac na každom človeku ♥️

vilma7
26. sep 2025

Humor a hra na gitare. Španielke

petronellla87
26. sep 2025

@anonym_autor ked vie matiku😅

mici88
26. sep 2025

@anonym_autor za mňa je veľmi príťažlivé keď má človek prehľad - je sčítaný.
Potom samozrejme humor a to ako sa človek chová ku zvieratám,deťom a všeobecne k ľuďom.

A napríklad ešte taká vec , keď rád varí a baví ho to ,aj to sa mi zdá príťažlivé. Ale to je len také plus 🙂

sevrin
26. sep 2025

Hej napísal by som, ale nechcem byť takto k večeru vulgárny.

autor
26. sep 2025
@sevrin

Hej napísal by som, ale nechcem byť takto k večeru vulgárny.

@sevrin a niečo iné okrem toho? 😃

bloger
26. sep 2025

Talent na hru tenisu.

pe_mi
26. sep 2025

Top je, keď je muž zdatný
Nie je ľavý jednoducho , milovala som to na mojom otcovi a mám takého manžela 😍
Mne chýba logika,tu by som teda prijala všetkými 10imi

anonym_9894e1
26. sep 2025

mne nič, čio si vymenovala, nepríde špeciálne podla pohlavia

jaja20
26. sep 2025

Na mňa môj manžel zapôsobil tým, že na chate pri ohnisku perfektne hral na gitare 🙂
A to mal vtedy ešte len čerstvých 18.

anonym_318630
26. sep 2025

Tanec. Moj tancuje ako oloveny vtak 😁

pralinka25
26. sep 2025
@anonym_318630

@anonym_318630 to je ako? 😀 skusam si to predstavit a teda vychadza mi kadeco 😂

marianarem
26. sep 2025

@anonym_autor Mne sa napriklad paci taky domaci majster, ktory vie sam vselico opravit, postavit, vyrobit. Paci sa mi aj hra na klasickej gitare a vysoka inteligencia a vela vedomosti. Nebolo lahke najst niekoho so vsetkymu tymito talentami, ale nakoniec sa podarilo 🙂

morpheuss
26. sep 2025
@petronellla87

@anonym_autor ked vie matiku😅

@petronellla87 už viem, prečo som bol v mladosti tak dlho panic... nestretol som teba... ☹

mamutka
26. sep 2025

@anonym_autor chcela som napísať, že keď je zručný majster a vyšportovaný a vie hrať na saxofóne a pod ale potom mozog skratoval a podvrhol mi obrazy takého fica alebo putina, že by to všetko vedeli. No boli by hot? No nie, radšej dobre vychladit. Takže ono to nesúvisí. Najviac ma teda priťahuje obyčajná normálnost.

anonym_04717f
26. sep 2025

@anonym_autor mne pride sexi ako sa dokaze muz hrat s dietatom a ked robi daco okolo domu manulane narocne.

anonym_aee51f
26. sep 2025

Hra na gitare, elektrickej, taky rocker, to je ono a este nech vie gramatiku, ja som jednemu chalanovi raz povedala, ze s nim nebudem, lebo nevie pravopis. To sme boli na zakladke 😅🤣. No a este tanec, ked chlap vie tancovat. Mam doma rockera, vystudoval filologicku fakultu, takze je este lepsi v gramatike ako ja. A este aj matiku vie, to je bonus, ale zas sa citim blbo, ked neviem niekedy tie vyssie cisla, ani nasobilku 🙃🤣.

anonym_aee51f
26. sep 2025
@anonym_04717f

@anonym_autor mne pride sexi ako sa dokaze muz hrat s dietatom a ked robi daco okolo domu manulane narocne.

@anonym_04717f joj, aj toto 😇

anonym_98bd62
26. sep 2025

milujem tanec, spev.
ak tieto veci ovládal aj chlap hneď mal u mňa veľké plus. hra na hud. nástroj - úplne stačí harmonika, husle.

anonym_d0de44
26. sep 2025

@anonym_autor ked chlap krasne tancuje ... ked vie dokonale cudziu rec...

doriiis
26. sep 2025

Zručnosť ako taká. Nič nie je viac antisexi ako chlap s dvoma lavymi rukami

marcellka32
27. sep 2025

EQ,IQ, manuálna zručnosť, láskavosť a milosť... ostatné sa dá naučiť

hellwant
27. sep 2025

Talent vedieť množiť peniažky hocijako , hocičim v ramci zakonu a prava🤪😉😅

lucia13022023
27. sep 2025

Matika🙈🤣

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
madeincssr
27. sep 2025

Myslim, ze na talente na nieco konkretne az tak nezalezi. Dolezite, aby v partnerovi/partnerke bolo akesi "vnutorne dobro", aby bol "cista dusa" so spravnou davkou pokory (opak vychcanosti, mamonarstva, pretrcania sa (cimkolvek) pred ostatnymi, prerasteneho sebavedomia a prehnanej ambicioznosti/karierizmu).

elz1920
27. sep 2025

Páči sa mi, keď je chlap manuálne zručný v domácnosti, všestranne v posteli a baví ho byť s deťmi.

stanislavicenka
27. sep 2025
@anonym_318630

@anonym_318630 😁😁😁 to bude brat mojho muza😁😁😁(ktoreho nema)

7miriam77
27. sep 2025

Pre mňa je muž sexi,.keď vie doma všetko opraviť a je šikovný v mužských veciach....presne takého mám ❤️

maranta_leuconeura
27. sep 2025

Moj muz je zrucny, to je v bezne dni viac ako ine talenty. Ale aj ja som. Prerobili sme byt svojpomocne, navrhli si to cele, aj par nabytkov vyrobili a mame to podla seba aj sme usetrili 🙂 Keby sme v prazdnom byte spievali a tancovali, to by bolo na nic 🤣

Strana
z3