icon

Akého muža by ste si vybrali?

11. dec 2025

minule som sem dal prispevok aby ste mi poradili, ktorym smerom sa uberat po prvom rande so 4 zenami. velmi vela hluposti ste tam popisali a nemate o nich sajnu. Tak som to prerobil pre vas zeny, aby ste si vedeli cca predstavit z vasej strany ako som to videl ja. som zvedavy ktoreho by ste si vybrali vy. Citajte pozorne a zamyslite sa. ktory by presiel dalej??

# 🔵 **Muž 1**

* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, **holohlavý**, neupravená brada, 180 cm, 78 kg
* **Bývanie / rodina:** Prenájom, matka sa o dieťaťa nestará
* **Výhody:** priemerne platená atraktívna práca, príjemný na stretnutí
* **Nevýhody:** Tvrdohlavosť, náladovosť, 60 km
* **Ďalšie info:** Sám 5 rokov

---

# 🔵 **Muž 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 dospievajúce deti, **vlasy stiahnuté do copu**, športovo-elegantný štýl, **172 cm, 90 kg**
* **Bývanie / rodina:** Novostavba, matka sa o deti nezaujíma byvaju u neho
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez konfliktov, veľmi vášnivý, prvá návšteva u neho dopadla sexom
* **Nevýhody:** 40 km
* **Ďalšie info:** Sám 3 roky, pôsobí zrelo a otvorene

---

# 🔵 **Muž 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, jeden dospelý syn, **účes na ježka**, 185 cm, 82 kg, vysportovaná postava
* **Bývanie / rodina:** Prenájom, syn dospely sem-tam príde, ex žije v zahraničí
* **Výhody:** Atraktívna práca, rýchla chémia medzi vami, vyspal sa s tebou na prvom rande, býva len 4 km od teba
* **Nevýhody:** Extrémne nabitý program – čas len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sám rok

---

# 🔵 **Muž 4**

* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, malé dieťa, **plesina**, **165 cm, 98 kg**, priemerná tvár, skôr bacuľatejšia postava
* **Bývanie / rodina:** Býva u rodičov,
* **Výhody:** Slušné vystupovanie, pokojný
* **Nevýhody:** Málo vášnivý, pasívny, nudné rozhovory, dve práce – často unavený
* **Ďalšie info:** Sám 2 roky, býva 20 km od teba

Strana
z3
krasneleto
11. dec 2025

@anonym_autor ani jedneho

bielasovicka
11. dec 2025

@anonym_autor ty si chorý, či čo?

anonym_7e0d16
11. dec 2025

Vyberám si chlapa číslo 5:
Vek/deti/vzhľad: 44, žiaden dieťa, krátke vlasy, športový typ, 178 cm, 79 kg, krásny úsmev aj oči
Bývanie/rodina: vo vlastnom byte 0,5 km odo mňa
Výhody: od prvého stretnutia ma zaujal, slušný, starostlivý, zaujíma sa o mňa
Nevýhody: nič podstatné, predsa nik nie je dokonalý
Ďalšie info: uuuups, nie je sám, sme spolu 🙈🙈🙈

Hm, pri výbere chlapa zaváži, aký dojem na mňa spraví, či je tam nejaká iskra, ako mi je sympatický. Plus pre mňa je vek (nech je starší odo mňa max.do 5 rokov), aby nemal deti (chlapa s deťmi som mala, nikdy viac...ja sa o svoje starám sama a nebudem viac nikomu robiť náhradnú matku). Mať na výber z tých štyroch, ani jeden by neprešiel tým úplne prvým výberom.
V zivote ma inak nenapadlo takto "vyberať", radiť sa s AI či koňom

anonym_44ac30
11. dec 2025

@anonym_autor nevidím nikde napísané cm penisu, tvar.. ako sa mám teda rozhodnúť 😕

anonym_134384
11. dec 2025

@anonym_autor Hociajakého slušného, ktorý nebude obchytkávať intímne partie druhému chlapovi ako ten priblblý herec z reklamy pre Tesco.

liliputka2131
11. dec 2025

Asi tu 2ku by som si vybrala

anonym_6dcc04
11. dec 2025

Plešinu chlapa prirovnávaš k prsiam ženy?? 🤦🏻‍♀️

majlo1234
11. dec 2025

Ziadneho, deti mam dost svojich

jana_eyre_2
11. dec 2025

ľuďom už fakt prepína... 😵‍💫

anonym_008452
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_008452 prsia je nieco rovnake ako plesina, je to vec ktoru nedokazes iba tak zmenit a je viacmenej dama. preto jetam spomenuta plesina. Cize ty by si si vybrala chlapa ktory je plechavy alebo ma velmi vysoko kuty, pripadne je vrodene krpaty a obezny ze za to nemoze rovnako ako zena za prsia padnute??

@anonym_autor s prsiami chodíme na hlave?? Prsia by mal vidieť len lekár a manžel. Neporovnavaj to s plesinou. A nie, plešina by nerozhodovala vo výbere muža.

unbeholfen
12. dec 2025

@anonym_autor

# 🔵 **Muž 5**

* **Vek / deti / vzhľad:** 44 rokov, sám je ako dieťa, **retardovaný dilino**, **183 cm, 125 kg**, odpudivá tvár (tri brady), veľmi obézna postava
* **Bývanie / rodina:** Býva u rodičov,
* **Výhody:** Slušné vystupovanie, pokojný
* **Nevýhody:** Málo vášnivý, pasívny, nudné rozhovory, väčšinou nezamestnaný – často unavený
* **Ďalšie info:** Sám celý život, býva dúfajme čo najďalej od teba

unbeholfen
12. dec 2025
@jana_eyre_2

ľuďom už fakt prepína... 😵‍💫

@jana_eyre_2 nudiaci sa nezamestnaní na sociálnych dávkach… Keď dostanú sociálnu dávku tak si nabijú kredit a aktivujú zopár giga balíček na predplatenej karte (najlacnejšia forma zábavy) keďže nemajú na to aby si zaplatili Badoo, tak modrýkoník je jediná platforma plná života úplne zadarmo (pomocou adblockerov ani reklamy neotravujú) a tak sa tu bavíme. Áno hovorím aj o sebe.

PS: Určite je to lacnejšie ako chodiť do krčmy, alebo aj keby len na pankáča popíjať lacné čučo na schodoch. Od tohto lacnejšia zábava nieje.

betulinka1
12. dec 2025

@anonym_autor za mna ani s jednym. Mam 45+, VS , vlastne byvanie RD, financne od mužov nezávislá a jedno dieta. Tych v prenájmoch by som sa bala, ze sa mi nasťahuje do baraku, 3 deti uz vobec nie, co ma dve prace uz vobec nie. Tam uz pre mna neostava ziadny cas. Cas len dopoludnia, tak to nech si plati radsej nejaku študentku na sex. Nedal si nic realne použiteľné, pre samostatnú zenu s jednym dietatom.

unbeholfen
12. dec 2025
@betulinka1

@anonym_autor za mna ani s jednym. Mam 45+, VS , vlastne byvanie RD, financne od mužov nezávislá a jedno dieta. Tych v prenájmoch by som sa bala, ze sa mi nasťahuje do baraku, 3 deti uz vobec nie, co ma dve prace uz vobec nie. Tam uz pre mna neostava ziadny cas. Cas len dopoludnia, tak to nech si plati radsej nejaku študentku na sex. Nedal si nic realne použiteľné, pre samostatnú zenu s jednym dietatom.

@betulinka1 aký by mal byť muž pre samostatnú nezávislu ženu? Daj príklad.

betulinka1
12. dec 2025
@unbeholfen

@betulinka1 aký by mal byť muž pre samostatnú nezávislu ženu? Daj príklad.

@unbeholfen mam sa spytat AI ako autor?! Za mna taky co kráča vedla mna a nie za mnou alebo predo mnou 😉 po kazdej stranke.

unbeholfen
12. dec 2025
@betulinka1

@unbeholfen mam sa spytat AI ako autor?! Za mna taky co kráča vedla mna a nie za mnou alebo predo mnou 😉 po kazdej stranke.

@betulinka1 jaké jednoduché, kráčanie popri tebe by som zvládol. Bol taký rómsky pár, a tí stále išli 5m od seba a hulákali po sebe. AI je dobrá na matematické rovnice a také, ale nerozmýšla ako človek. Tieto veci sa neni dobré pýtať.

15tibetan3
12. dec 2025

nudis sa? bud hladas sex na jednu noc alebo zavazny vztah.....ak to s niekym myslis vazne, tak urcite neskoncis s nim v postelil na prvom rande, uz len preto ze si sam(a) seba vazis

betulinka1
12. dec 2025
@unbeholfen

@betulinka1 jaké jednoduché, kráčanie popri tebe by som zvládol. Bol taký rómsky pár, a tí stále išli 5m od seba a hulákali po sebe. AI je dobrá na matematické rovnice a také, ale nerozmýšla ako človek. Tieto veci sa neni dobré pýtať.

@unbeholfen inak ak si dobre pamatam ty si ten, co riesi stale pracu. V Šali je OZ Optima Status a teraz maju novy projekt s dotáciou na zamestnanie integrovaných ludi. Skus im zavolat https://www.optimastatus.sk/.

unbeholfen
12. dec 2025
@betulinka1

@unbeholfen inak ak si dobre pamatam ty si ten, co riesi stale pracu. V Šali je OZ Optima Status a teraz maju novy projekt s dotáciou na zamestnanie integrovaných ludi. Skus im zavolat https://www.optimastatus.sk/.

@betulinka1 ďakujem pekne.

unbeholfen
12. dec 2025
@betulinka1

@betulinka1 “ Nedal si nic realne použiteľné, pre samostatnú zenu s jednym dietatom.” však ja som reálny pre samostatnú ženu. Som bezdetný, času mám habadej. Spomínala si že ten s dvoma prácami nemá čas, a také. Ja by som kráčal vedľa teba tesne ešte aj stranu by si si mohla vybrať či mám ísť na lávo od teba alebo na pravo.

anonym_ebefd9
13. dec 2025

Ja by som si bohužiaľ nevybrala z ponuky..

zara3
13. dec 2025

Tu vela zien nechce muza, co by mal deti. Ale radsej by chceli toho, co sa s nimi vyspi na 1. rande. Kde mate zaruku, ze s vami zostane, kedze ste sa mu dali hned prvy den?
A ten s detmi? Preco by to mala byt prekazka? bud by boli u byvalky, alebo byvali s nim. Ked sa v oboch pripadoch stara a nerobil by rozdiely mezi buducimi detmi s novou partnerkou, tak vyzera naopak ako muz so smyslom pre povinnost a starostlivost. Neni lepsi taky, co sa stara nez frajer co ma zenu len na uzivanie si? A co potom zena, ktora ma deti, ale chlapi ju nechcu koli nim? Vsak jak zenam tak aj muzom sa moze stat, ze druhy partner zomrie, alebo ich necha aj s detmi. Nedavno som citala, ze sa u nas a v Cesku rodi malo deti, no niesom prekvapena, kolki ludia davaju prednost kariere a uzivania si, nez rodicovstvu. A empatia k detom mizne- ba je kolkokrat na bode mrazu, na inych forach je viac empatie a citov k zvieratam nez k detom. Je mi z toho zle.

Strana
z3