icon

Akého partnera dnešné ženy hľadajú?

slobodnyanonym
11. mar 2026

Ahojte,
akého chlapa ženy chcú?
Ja pracujem, behávam, cvičím a otváram ženám dvere.
Nie je mi súdené mať vzťah.
Bol som na zoznamkách a nevyšlo mi to.

Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
marca12
14. mar 2026
@slobodnyanonym

marca12
Čo ešte? Ked má všetky tieto vlastnosti je to pre Teba top?

@slobodnyanonym S clovekom si musis sadnut,musi ti byt s nim dobre,prijemne,citit sa pri nom uvolnene. Ja som velmi narocna na tieto veci. Neznesiem nervaka pri sebe,nemam rada ani ked nema chlap uctu k zene. Mam v sebe radar,ktorym viem vycitit,ci je muz v pohode. Ale zase su zeny,ktore preferuju dobre zabezpeceneho muza,aby sa vedel postarat o rodinu a charakter az tak neriesia.

anonym_4abd5b
14. mar 2026
@anonym_f69fa3

@anonym_9b0fe6 ja praveze az do manzelstva som chcela aby sme boli obaja panici , ,aspon by sme sa nemali s kym porovnavat,, ,Vid na mojich rodicoch Oni si obaja boli prvi, sobas pod prisahou v kostole, a skoro idealne im to klapalo,,No sem tam sa pohadali,,ale ked nasli riesenie,,si vsetko odpustili,, nikdy otec mame skareo nenadaval, ani mama ocovi,len ,som pocula akuratne zvyseneny hlas ich komunikacie,, teda sem tam sa pohadali ,,Ja som v podstate vyrastala takmer v idealnnej rodine, hoci za socializmu sme patrili socialne skor za strednu vrstvu,, , lebo moj otec nikdy nechcel vstupit do KSC tak robil cely zivot robotnika,, videla som ze otec mamu lubi,,a mama jeho,,Vela robila aj ziva viera v Boha ,,a navsteva sv.omsi v nedelu,,Tak tomu je aj u mna doteraz A co tyka mna, .Keby som nemala prisahu -sobas v kostole, davno by som sa s mojim manzelom rozviedla, Ten vyrastal v neusporiadanej rodine,,dokonca tam bola nevera + nemanzelske dieta, a potom roschod ich manzelstva, A vtedy rozvod nebola bezna vec, ako teraz .No u mojho manzela to zanechalo ,take strasne stavy ,az by som povedala, ze ma crty psychopata..nevrly, takmer denno denne podrazdeny ,ci uz politiku Fica,,,,, No na druhej strane ja jeho oponent,ked namal, pravdu.. Hned po sobasi som mu povedaa, ,,ked by si mna mna ruku polozil, teda bil,v momente podam rozvod, .No ale uz sa konecne umudril,,dostal rakovinu, tak sa snazi byt kludny,, a hlavne nevrci ,a este uz chodi aj na nedelne ,sv omse,,

@anonym_f69fa3 vidíš a ty si prečo nedopadla tak dobre ako tvoji rodičia? Nebola si panna do manželstva, chýbala ti nedeľná omsa alebo živá viera v Boha? Možno ti nechýbalo/nechýba nič z toho. Realita je taká, že si jednoducho nemala také šťastie, ako tvoji rodičia. Vždy je to totiž lotéria, aj ten najlepší partner sa jedného dňa môže zmeniť tak, že ho nespoznávaš, jednoducho nevieš, či tomu druhému jedného dňa neprepne. Často neveriaci majú lepšie vzťahy ako veriaci, jednoducho život vie priniesť ťažké chvíle, ktoré mnohí nezvládnu, "poserú sa" zo života a zničia tým život svojmu partnerovi/partnerke aj deťom.
Takže to, že tvoji rodičia mali taký pekný vzťah a ty nie, je v prvom rade o ich šťastí a výhre partnera vo vzťahovej lotérii , ty si, žiaľ, také šťastie nemala.

lentakyterapeut
14. mar 2026

Si skaredy? Zhodnot sa to je zaklad na zoznamkach. Tak je kazdej jedno ci otvaras dvere

betulinka1
14. mar 2026

@slobodnyanonym mozno na to moc tlacis. Neboj raz pride. Nemas sa kam ponahlat. Zien je dost.

slobodnyanonym
autor
14. mar 2026
@betulinka1

@slobodnyanonym mozno na to moc tlacis. Neboj raz pride. Nemas sa kam ponahlat. Zien je dost.

@betulinka1 Ďakujem za príspevok a povzbudenie.

anonym_c64d3e
17. mar 2026
@marca12

@slobodnyanonym pohodoveho,nesebeckeho,nezakomplexovaneho,laskaveho,starajuceho sa,samostatneho.

@marca12 Taký je pre ženu iba emočná špongia 😉

ria_sprout
17. mar 2026

Takého, čo neberie hocikoho len preto aby nebol sám. 😉 Takého, ktorému sa naozaj páčim JA, ktorý vidí mňa, ktorý počúva mňa. Nie každu druhu co sa mu zapáči a čaká od každej nejaký vztah. Takého, ktorý je vtipný a milý. Takého ktorý je dobrý.

marca12
17. mar 2026
@anonym_c64d3e

@marca12 Taký je pre ženu iba emočná špongia 😉

@anonym_c64d3e Emocna spongia? Akosi nerozumiem.

Strana
z2