icon

Ako dlho trvá nájsť si partnera na zoznamke?

18. dec 2025

Ako dlho trvá nájsť si partnera na zoznamke?
Moja skúsenosť je taká, že na to často stačí jeden či dva dni... Prídeš na zoznamku, rozhliadneš sa, niekoho si vyhliadneš a venuješ sa mu naplno.. Prvé rande môže byť pokojne ešte v ten istý deň, alebo hneď na nasledujúci. V skutočnosti je to úplne jednoduché...Všetko však závisí od povahy človeka. Buď tam uviazneš, lebo ťa uspokojuje vysoký záujem o tvoju osobu, a ten pravý ti medzitým pretečie pomedzi prsty.... Alebo toho pravého hneď identifikuješ a venuješ mu všetok svoj čas a energiu.
Dostávaš denne stovky správ? Myslíš si, že to znamená, že si žiadaná? Alebo je to skôr tým, že žien je na zoznamkách málo , často len tie závislé alebo najzúfalejšie , a potom to len vytvára ilúziu žiadanosti??..

Ako vlastne vyzerá tvoj deň na zoznamke?
Oslovuješ mužov prvá?.
Alebo len odpovedáš desiatkam mužov jednoslovnými či dvojslovnými reakciami..?
Ako dlho si už na zoznamke?

kratucka
18. dec 2025

@anonym_autor pokial si tam hladas ale normalneho chlapa, ktory nehlada iba zenu na pobavenie alebo namotanie, tak to trva podla mna o dost dlhsie ako pises

renesance80
18. dec 2025

@anonym_autor srat na zoznamky , strata casu

anonym_dddccb
18. dec 2025

Den.na zoznamke z pohladu muza.
1 muz normalny nijak nevyrazny lajkuje desiatky fotiek ale spat nic. Teda berme ze srdiecka davas krajsim a mladsim. Spat pridu len srdiecka od starsich zien skaredsich a tucnejsich. Tie zase muz odbije iXkom a takto si nevrzne
2 muz krajsi nemusi velmi posielat srdirecka chodia same a len si vybera. Sex moze byt aj v ten samy den. Vacsina je tam prave preto.
Potom su tam ludia co su tam roky a len sa motaju. Kazdy den nejaka interakcia 3-4 spravy uz tych ti povie zena ako ma rada nesputany sex ale mozno to pise vsetkym naraz a po 4 spravach tinuz neodpise.
Zhrniem to ked mas stastie sex jeva ked nemas nie je.

vikafial
18. dec 2025

Iba raz som skúšala zoznamku a povedala som, že už nikdy viac. To musíte mať normálne lupu, aby ste tam našli normálneho chlapa, ktorý nie je hneď úchylný a nemyslí len na jedno

anonym_2c2b49
18. dec 2025
@anonym_dddccb

Den.na zoznamke z pohladu muza.
1 muz normalny nijak nevyrazny lajkuje desiatky fotiek ale spat nic. Teda berme ze srdiecka davas krajsim a mladsim. Spat pridu len srdiecka od starsich zien skaredsich a tucnejsich. Tie zase muz odbije iXkom a takto si nevrzne
2 muz krajsi nemusi velmi posielat srdirecka chodia same a len si vybera. Sex moze byt aj v ten samy den. Vacsina je tam prave preto.
Potom su tam ludia co su tam roky a len sa motaju. Kazdy den nejaka interakcia 3-4 spravy uz tych ti povie zena ako ma rada nesputany sex ale mozno to pise vsetkym naraz a po 4 spravach tinuz neodpise.
Zhrniem to ked mas stastie sex jeva ked nemas nie je.

@anonym_dddccb

Asi tak nejak...

Online zoznamky su hlavne pre dobre vyzerajucich ludi. Priemer tam vacsinou len druhym zvysuje ego lajkami.

Ja online zoznamky uz davno neriesim pretoze spatna vazba je skoro nulova. V davnych casoch pokecu to bolo ine, skoro bez namahy by som povedal. Ludia proste chceli spolu komunikovat.

Dnesne zoznamky maju ludia ako formu fan basu, imponuje im zaujem, ale clovek je len jeden z hlasov z publika. Normalneho tam uz veru nenajdete pretoze mnohi vedia aka je realita.

romi0310
18. dec 2025

@anonym_autor randiť a úspešne, vie vacsinou len zahojeny a emočne stabilny jedinec. Teda pokial chce najst schopného jedinca, s ktorym vytvorí zdravý vzťah. Ked mas za sebou traumy, nesprávne vzorce, v 90% prípadov si nájdeš psychopata, narcistu, pokazenych partnerov. Mas to uplne jedno, ci randis online alebo offline. Vzdy si clovek pritiahne to, co momentálne vyžaruje. Ano, aj ,,zdravý" jedinec tam natrafi na debilov, ale taky im da priestor v par správach, maximálne 1-2 rande a báj, báj. Takze nie je to o zoznamkach, ale o danom človeku, ktory správne/nesprávne vyhodnocuje. Ake ma hranice, kriteria. Jeden chlap moze jednej zene zniesť modre z neba a druhej prekročí hranice. Preco k jednej pristupuje s uctou a s druhou ,,vydrbe".?Ja som sa zoznamovala v 70% vzdy online este od čias pokecu. Mam za sebou neskutočne vela zážitkov a poviem vam, ze az ked ja som bola sama v pohode, uzdravena, az potom som tam začala stretávať normálnych chlapov. Takze z troch rande, sa vzdy nasiel moj partner. A nikdy to nebol ziaden ňouma. Úspešni, pohľadni muzi. Ja som na zoznamke nasla fakt skvelých mužov, ale netreba čakať, ze ked si niekto zalozi zoznamku, ze v ten den najde svoju spriaznenú dušu. Ono tomu treba nechat cas. Mne to trvalo tak 2--3 mesiace. Ak niekto roky chodí na zoznamky a neúspešne, tak je problem v nom a nie v ľuďoch, co tam chodia. Kruta realita, ale lepsie si to priznať, ako len kopat, obviňovať a stale byt na tom istom. Radsej sa zamerat na seba a o rok byt uplne inde v randeni

anonym_d171c9
18. dec 2025

Mne to trvalo 3 roky, bohužiaľ chlapi na zoznamkách dajú denne aj 1000 srdiečok bez toho aby si profil ženy čo i len prečítali a potom sú samozrejme nespokjný s tým čo sa im vráti späť🙄 profily mužov často generované umelou inteligenciou lebo ani len súvislú vetu nevedia o sebe napísať a keď už zo seba niečo vytrúsia tak je to zoznam žien aké nechcú namiesto toho aby napísali niečo o sebe resp. čo hľadajú 😅

anonym_c1ae4e
18. dec 2025

@anonym_autor tebe šibe s tými zoznamkami? Tretia téma o ničom

jogy1984
18. dec 2025

Som muž a musím povedať že zoznamky som skúšal viackrát a je to strata času . Tam hádam normálneho človeka niet.

unbeholfen
19. dec 2025

@anonym_autor o tomto som počúval podcast. Na všetkých zoznamkách je mále žien a veľa muzov. Takže aj to vytvára ilúziu žiadanosti, a za ďalšia muži castejšie oslovia ženu ako žena muža. To je ďalšia vec. Takže teraz ti napíšem reálny vzorec ako vyzerá zoznamka z pohladu muža aj ženy, čo potvrdzujú aj odborníci čo to riešili v podcastoch, aj vlastné výskumy, aj svedectvá ludí:

Z pohľadu ženy: Žena sa len prihlási, a hneď má kopec správ, bez akejkoľvek sktivity. Ak by bola ešte nebodaj aktívna že prispeje do nejakej diskusie, uverejní nejaký status, príspevok, tak je totálne zasypaná že nestíha odpovedať. Už je to o kvantite a kým odpovie dvom, už jej medzitým napíše ďalších 5.

Z pohľadu muža: Prihlási sa a nič sa nedeje, keď je aj aktívny že dá nejaký príspevok, status, hocičo, maximálne mi dá jedna dve ženy koment ale o like. Nič viac. On musí doslovne oslovovať ženy a tie mu ani neodpíšu (leno sú zahltené) takže muž sa stratí v tých stovkách správ čo žena má.

unbeholfen
19. dec 2025

Takže neviem ako dlho to trvá ale ja som na všetkých frontoch čo sa zoznamovania týka. Včera vo vlaku vedla mňa sedeli dve ženské tak som s nimi kecal, pritom som mal v ruke mobil, a lajkoval som ženy na zoznamke. Proste z mojej strany je aktivita k zoznamovaniu maximálna.

unbeholfen
19. dec 2025

Muži a Ženy sú ako 2 štáty kde jeden chce napadnúť ten druhý. Štát č.1 vyhlási vojnu štátu č.2 tak štát č.1 má dve možnosti: Buď sa vzdá alebo pôjde do vojny a prehrá… Čo je z toho lepšie?

Chalanom hovorievali že ak budete sedieť v krčme tak si ženu nenájdete. Treba byť aktívny. Zoznamovať sa. Lenže ten kto nieje aktívny tak sa k žene nedostane, ten kto je aktívny bude stále odmietany ženami lebo nieje príťažlivý pre ne a taktiež nebude mať. Tak čo je lepšie?

Alebo ďalší príklad: Sú dvaja kamaráti, jeden chodí na ryby, ale nikdy nič nechytí, druhý sa vyvaluje na gauči a kašle na to. Výsledok? Rybu nemá ani jeden!

Ďalší príklad: Idú introvert a extrovert na diskotéku. Inteovert si kúpi kofolu a sadne si k stolu a začne sa hrať na mobile, okolie ho nezaujíma. Extrovert tam obletuje baby, jedna ho odmietne, ide za ďalšou, aj tá ho odmietne, ide za treťou tá ho pošle kade ľahšie… Po diskotéke idú domov obaja bez frajerky. Tak ktorý dopadol lepšie?