icon

Ako úspešne pozvať ženu na rande?

Dnes o 18:14

Ako zavolať ženu na rande, aby aj šla so mnou?

anonym_0a2bca
•
Dnes o 18:18

To nie je spôsobe pozvania, ale o tebe. Ak ťa nebude chcieť, tak nepôjde a je jedno, ako ju pozveš.

anonym_31e3b5
•
Dnes o 18:18

@anonym_autor zase ty?

anonym_31e3b5
•
Dnes o 18:19

@anonym_autor najskor zmen seba a potom sa zmenia aj veci okolo teba. Ina rada pre teba nie je. Kym budes rovnaký nepôjde s tebou ziadna

anonym_e4f6a7
•
Dnes o 18:19

Autor čaká na nejakú zaručenú univerzálnu radu? 😀 Poradím ti: taká neexistuje

anonym_31e3b5
•
Dnes o 18:20
@anonym_e4f6a7

Autor čaká na nejakú zaručenú univerzálnu radu? 😀 Poradím ti: taká neexistuje

@anonym_e4f6a7 tento tu vypisuje denno denne

patrike
•
Dnes o 18:20

Na sposobe az tak nezalezi, ide o celkovy dojem z teba. Ak si to stale ty, ktory to tu riesi uz 100x a nechape zaklady a hlada algoritmus na balenie, tak mas smolu, nic nezbalis.
Mas diagnostikovany autizmus ? Totiz tak posobis.

patrike
•
Dnes o 18:22
@anonym_31e3b5

@anonym_autor najskor zmen seba a potom sa zmenia aj veci okolo teba. Ina rada pre teba nie je. Kym budes rovnaký nepôjde s tebou ziadna

@anonym_31e3b5 Myslim, ma nejaku poruchu na styl autizmu, kvoli ktorej nechape medziludske vztahy a hlada akysi zazracny navod.

anonym_31e3b5
•
Dnes o 18:28
@patrike

@anonym_31e3b5 Myslim, ma nejaku poruchu na styl autizmu, kvoli ktorej nechape medziludske vztahy a hlada akysi zazracny navod.

@patrike na zaklade toho co a kolko krat mu tu uz bolo napísané uz mohol vyhľadať pomoc. Snad sa raz zobudí a zacne riesit seba a nie zenske

anonym_2b9bbf
•
Dnes o 18:33

@anonym_autor
🥱🥱🥱 znova

anonym_8f6c52
•
Dnes o 19:06

@anonym_autor nájdi si chlapa

midka
•
Dnes o 19:14

na to neexistuje navod,, ten, kto sa mi paci,, staci len ked mrkne a rande je dohodnute, a ked sa mi nepaci, tak moze 3x salto spravit a zlozit 5 stranovu basen, proste nejdem,,, ide o to pozvat na rande spravnu zenu, taku, ktora s tebou chce ist na to rande,,,

289pony
•
Dnes o 19:43

treba byť úspešný, prachaty, aby sa motali chlapi okolo, to chce kazda, byť hviezda medzi chlapmi aby jej iné ženy závideli, tzv rande (=sexuálny motív) zle načasovane všetko zabije.

martinmmartin
•
Dnes o 20:12

Pozvi dve a jednej povedz ze musis ist strazit byt povodnemu maitelovi susedovej macky

anonym_8ddf22
•
Dnes o 20:27

@anonym_autor mal by si navštíviť odborného lekára a dať sa diagnostikovať.

selest
•
Dnes o 20:39

Ser uz na to, radsej zavolaj kamosa na pivo..

anonym_0a156c
•
Dnes o 21:43

Nekonečný príbeh toto. Né, že by na tom záleželo, ale ano.
Ty sa zahoď celý aj s týma rukáma 😂 😅