icon

Ako prekonať hanblivosť pri zoznamovaní?

Včera o 13:07

Mam uz 18, nikdy som nemala priatela. A vlastne momentalne mi to ani velmi nechyba. No viem, ze raz ho chciet budem. Problem je, ze som dost hanbliva. Neviem nadvazovat rozhovory s novymi ludmi. Najma nie s druhym pohlavim. Neviem sa s nimi vobec rozpravat.
A fakt netusim co mam robit. Neviem byt proste hned vyrecna a ako sa povie ,,zaposobit". Oslovit.
Viete poradit?

anonym_c347d9
Včera o 13:10

@anonym_autor a kde je otázka? Chces vedieť ako niekoho osloviť?
Dnes sa už bohužiaľ nezoznamuju ľudia v reálnom zivote ale cez zoznamky. Teda väčšina mladých. Ak si hanblivá tak s kamoškou choďte do miestneho bežeckého klubu alebo na nejakú športovú akciu a tam sa hneď zoznámiš 🙂

anonym_6ae3cc
Včera o 13:51

Nemusis sa dat dokopy s niekym dnes, kludne v 25 a dovtedy sa rozrozpravas.

hefo
Včera o 13:52
@anonym_c347d9

@anonym_autor a kde je otázka? Chces vedieť ako niekoho osloviť?
Dnes sa už bohužiaľ nezoznamuju ľudia v reálnom zivote ale cez zoznamky. Teda väčšina mladých. Ak si hanblivá tak s kamoškou choďte do miestneho bežeckého klubu alebo na nejakú športovú akciu a tam sa hneď zoznámiš 🙂

@anonym_c347d9 Zoznamky sú dnes snáď ten najhorší spôsob ako sa zoznámiť. Hlavne pre mladých, ktorí ešte nestratili všetky ilúzie o ľuďoch...

Myslím, že 18-ka by mala viac dávať pozor, aby ju neohúril nejaký psychopat a narcista, než sa snažiť nasilu zoznámiť. Treba sa proste vyskytovať niekde, kde sa normálne vyskytujú mladí oboch pohlaví, a postupne sa niekto nájde. Nezoznamovať sa v bare, na diskotéke a iných pofidérnych miestach, kde chlapom v kontakte so ženami ide primárne o to, do niektorej zasunúť.

Autorka, každopádne, pokiaľ nejako nutne zatiaľ netúžiš po vzťahu, tak je to zbytočné siliť. Možno aj preto to nejde, že neverbálne dávaš najavo, že nemáš o vzťah záujem. Stačí sa postupne naučiť jednať s ľuďmi. Ešte máš času dosť!

anonym_c347d9
Včera o 16:52
@hefo

@anonym_c347d9 Zoznamky sú dnes snáď ten najhorší spôsob ako sa zoznámiť. Hlavne pre mladých, ktorí ešte nestratili všetky ilúzie o ľuďoch...

Myslím, že 18-ka by mala viac dávať pozor, aby ju neohúril nejaký psychopat a narcista, než sa snažiť nasilu zoznámiť. Treba sa proste vyskytovať niekde, kde sa normálne vyskytujú mladí oboch pohlaví, a postupne sa niekto nájde. Nezoznamovať sa v bare, na diskotéke a iných pofidérnych miestach, kde chlapom v kontakte so ženami ide primárne o to, do niektorej zasunúť.

Autorka, každopádne, pokiaľ nejako nutne zatiaľ netúžiš po vzťahu, tak je to zbytočné siliť. Možno aj preto to nejde, že neverbálne dávaš najavo, že nemáš o vzťah záujem. Stačí sa postupne naučiť jednať s ľuďmi. Ešte máš času dosť!

@hefo preto som jej povedala nech ide s kamoskou do miestneho bežeckého klubu alebo na športovú akciu.. rovnako som jej nepovedala aby si stiahla tinder, ale že zoznamka je najčastejší sposob ako sa dnes mladý zoznamujú. Btw mám muža z tindru ale teda hľadala som ihlu v kope sena a som šťastie že som ho našla 😂 ďalšia kamoska aj kamoš si raz v zivote stiahli tinder, rovno mali zhodu po prvom dni a dnes sú spolu 5 rokov a pred nedávnom mali svadbu. Nikdy nevieš na čo narazíš, ale súhlasím, že väčšina ľudí na zoznamke tam nie je kvôli vzťahu a majú s niečím problem

anonym_6ad5d6
Včera o 20:31

Musíš sa uvoľniť a nemať v hlave to že si taká .Keď to je ten správny chalan budete sa mať o čom rozprávať a pôjde to prirodzene neboj sa

marianarem
Včera o 21:04

@anonym_autor Podla mna vobec neries nejake zaposobovanie, ked stretnes spravneho cloveka, pojde to same. Ja som komunikativna a vyrecna a nic mi to v hladani partnera nepomohlo. Ano spoznala som sice vela roznych muzov kade-tade, ale na takeho, s ktorym sme si fakt sadli, som aj tak cakala velmi dlho.