Ako sa zoznámiť, ak ste slobodný po 30?
Zdravím,
neviem už čo robiť.
Som slobodný chalan a nemal som stastie si nájsť vzťah.
Som priemernej postavy a bol som na viacerých zoznamkách.
Vedel by niekto poradiť v dnešnej dobe kde sa zoznámiť?
Ďakujem za každú radu a príspevok.
Tak zoznamit sa da vselikde - vo fitku, v meste, kniznici, existuju aj rozne speed datingy - nad tym si neuvazoval?
@slobodnyanonym a na tych zoznamkach sa podarilo nieco najst? Je to podla mna v dnesnej dobe dobra cesta, ale musia to byt fakt seriozne zoznamky
@anonym_f2befd Niečo áno. Ja som dal like, ale mne nie. Ked som mal zhodu a napísal som, tak mi neodpísali. Bol som na Badoo, Tindri. Iné zoznamky neviem aké sú dobré.
Tak zoznamit sa da vselikde - vo fitku, v meste, kniznici, existuju aj rozne speed datingy - nad tym si neuvazoval?
@crazy_cat_lady Uvažoval som nad speed datingom. Nejaké rady?
Ak to zlyhalo už na tom, že si mal málo zhôd, tak lepšie fotky spraviť a v profile máš/si mal napísané čo? Tiež treba pri rozdavaní srdiečok reálne zvážiť, čo je tvoja "liga"... znie to strašne povrchne, ale cez zoznamky to zoznamovanie také je.... ako zvykneš otvoriť konverzáciu, keď neodpíšu?
Skús sa spýtať nejakej kamošky, nech pozrie tvoj profil na zoznamke, či by niečo zmenila.
Máš priemernú postavu, neskúsiš cvičiť, aby si vyzeral.čo najviac atraktívne?
Nemá kamoška alebo kamoš slobodnú kamošku, ktorá niekoho hľadá ?
V dnešnej dobe kamarát to je veľmi ťažké. Ja mám pred 30. a som ženatý. Nemám dobré manželstvo ale cítim sa lepšie ako zle ženatý ako slobodný. Ľudia v okolicii. Poviem to na rovinu a ženy má zato zjedia. Ak máš peniaze máš aj dobrú frajerku. Ženy ti budú vravieť že je blbosť ale v mojom okolí to funguje veľakrát. Držím palce aby si si našiel normálnu frajerku
@anonym_f2befd Niečo áno. Ja som dal like, ale mne nie. Ked som mal zhodu a napísal som, tak mi neodpísali. Bol som na Badoo, Tindri. Iné zoznamky neviem aké sú dobré.
@slobodnyanonym presne to sa dejáva aj mne…
@crazy_cat_lady Uvažoval som nad speed datingom. Nejaké rady?
@slobodnyanonym ja som bol, žiadna si ma nevybrala.
Skús sa spýtať nejakej kamošky, nech pozrie tvoj profil na zoznamke, či by niečo zmenila.
@joesvk mne už tak dohadzovali párkrát ale nebola chémia. Že iba kamarát.
V dnešnej dobe kamarát to je veľmi ťažké. Ja mám pred 30. a som ženatý. Nemám dobré manželstvo ale cítim sa lepšie ako zle ženatý ako slobodný. Ľudia v okolicii. Poviem to na rovinu a ženy má zato zjedia. Ak máš peniaze máš aj dobrú frajerku. Ženy ti budú vravieť že je blbosť ale v mojom okolí to funguje veľakrát. Držím palce aby si si našiel normálnu frajerku
@patrikjames je to pravda. Však mne furt ženy vytýkajú že som chudobný.
@slobodnyanonym nedá sa, ja to skúšam od puberty a nikdy nič. Proste ak je raz človek neatraktívny, môže ísť do kolery.
@patrikjames je to pravda. Však mne furt ženy vytýkajú že som chudobný.
@unbeholfen Taky je zivot. Zeny vycitaju a urazaju muzov s lahkostou , ze nemaju dost penazi, ale nesmies im povedat, ked a ze su stare ... To uz je zrazu sedlactvo a nevychovanost. 🙂
Priemerny = skaredy. Musis vyvazit vzhlad vtipom a zaujimavym vystupovanim.
Neda sa mi nevyjadrit k tej “chudobe” chlapov. Poznala som jedneho typka ked som este ako studentka robila v restike, chodil tam jedavat a bol tak osamely ze kecaval s personalom. A tiez toto jedno dookola vravel o tie peniaze…lenze on realne bol uplne negativny, otravny, vsetko kritizoval. Nieked hold je tazke nastavit si zrkadlo ale ist na rande s generatorom depresie, tak je prve aj posledne pre mna.
Neda sa mi nevyjadrit k tej “chudobe” chlapov. Poznala som jedneho typka ked som este ako studentka robila v restike, chodil tam jedavat a bol tak osamely ze kecaval s personalom. A tiez toto jedno dookola vravel o tie peniaze…lenze on realne bol uplne negativny, otravny, vsetko kritizoval. Nieked hold je tazke nastavit si zrkadlo ale ist na rande s generatorom depresie, tak je prve aj posledne pre mna.
@anonym_4c3141 samozrejme na rande treba zatĺkať že je muž chudobný, ale neskôr to ajtak vyjde najavo.
Ani to neni pravda že ženy majú rady úprimnosť lebo ak im poviem pravdu, vadí im aký som. Ak ich oklamem a hrám sa na niečo iné, to im tiež vadí. Proste ženám sa vyhovieť nedá.
@joesvk
Ahoj, ďakujem za odpoveď. Cvičievam, behávam a mám aj svaly. Je to priemerná postava. Neviem aký typ postavy sa ženám páči.
@anonym_4c3141 Ahoj, čo je pre dôležité vo vzťahu? Pracujem a zarábam. Dookola by som na rande určite nehovoril.
@slobodnyanonym nedá sa, ja to skúšam od puberty a nikdy nič. Proste ak je raz človek neatraktívny, môže ísť do kolery.
@unbeholfen Ahoj, píšeš tu vela komentov a to sa mi páči. Zial som pre ženy asi neatraktívny a nemám štastie. Snad Ti to raz vyjde,ked to skusas od puberty.
@unbeholfen Ahoj, píšeš tu vela komentov a to sa mi páči. Zial som pre ženy asi neatraktívny a nemám štastie. Snad Ti to raz vyjde,ked to skusas od puberty.
@slobodnyanonym pozor, skúšam môžem do smrti, ale keď som neatraktívny tak to stále zistane len pri skúšani. Budem sa zoznamovať a dvoriť celý život ale bez výsledku. Preto mi odporúčajú nech to už nerobím.

@slobodnyanonym a na tych zoznamkach sa podarilo nieco najst? Je to podla mna v dnesnej dobe dobra cesta, ale musia to byt fakt seriozne zoznamky