icon

Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?

nepodarok
18. júl 2026

Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?

nepodarok
autor
Včera o 11:06
@mandzula

@nepodarok Za seba ti poviem, ze mne su velmi nesympaticki ludia s typom brady, ako mas ty, plus tam cuha predsunuta sanka. Poznam takych a vacsinou maju aj suslavo-pluvaciu poruchu reci.

@mandzula už sa blížime k veci. Má tá téma zmysel, toto sú presne tie veci čo mi nepovedia ani známe či rodina. Ale má to vedeckú smerodajnosť. Toto sú presne tie detaily po čom pátram. Takže napr. druhý obézny človek má iný tvar hlavy, symetriu tváre, a o to tam ide.

heidi4
Včera o 11:09
@nepodarok

@mandzula už sa blížime k veci. Má tá téma zmysel, toto sú presne tie veci čo mi nepovedia ani známe či rodina. Ale má to vedeckú smerodajnosť. Toto sú presne tie detaily po čom pátram. Takže napr. druhý obézny človek má iný tvar hlavy, symetriu tváre, a o to tam ide.

@nepodarok nejde!!!!! Druhy obezny clovek moze mat vacsie usi alebo 4 prsty a aj tak bude mat zensku a ty nie, nerozumies, ze tu nejde o vyzor? Aj keby si si tu bradu preoperoval, stale budes cumiet a vyzarovat oplzlo, vlezle, proste tak "demanding" a neprijemne!
A osoba ako ja, ze co na srdci, to na ksichte, by ti to dala patricne najavo a odsadla si prec a myslim, ze aj ostatne to tak robia a ver mi, bradou to naozaj nie je. Ja som si ju ani nevsimla a stale sa citim neprijemne, ked na teba kukam. Ide ti nieco "divne" z oci. Proste ten pohlad no.
Vsak kolko ludi beha po svete asymetrickych a su stastne zadani, preco asi.
Sa stavim, ze ak by si aj hned zajtra siel na operaciu brady a mal by si ju ako Brad Pitt, stale by ti to neprinieslo ocakavany uspech.

barborab1411
Včera o 11:12
@nepodarok

@nikoletta1712 ani nejde o to kde, ale tie okolnosti, že v reštaurácii to berú tak že: Prišla som sa najesť nke zoznámiť. V obývačke: Prišla som na návštevu/gratulovať nie zoznamovať sa...

@nepodarok s tebou sa jednoducho nechce zoznámiť nikto.cim skôr to pochopíš tým lepšie

mandzula
Včera o 11:13
@nepodarok

@nepodarok A cital si aj zvysok, co som pisala, ci si si vypichol len to, co ti pasuje do tvojej sebalutosti? Primarny problem je v tvojej hlave, s tou musis zacat pracovat. Chapes, ze problem je hlavne v nej?

heidi4
Včera o 11:14
@heidi4

@nepodarok nejde!!!!! Druhy obezny clovek moze mat vacsie usi alebo 4 prsty a aj tak bude mat zensku a ty nie, nerozumies, ze tu nejde o vyzor? Aj keby si si tu bradu preoperoval, stale budes cumiet a vyzarovat oplzlo, vlezle, proste tak "demanding" a neprijemne!
A osoba ako ja, ze co na srdci, to na ksichte, by ti to dala patricne najavo a odsadla si prec a myslim, ze aj ostatne to tak robia a ver mi, bradou to naozaj nie je. Ja som si ju ani nevsimla a stale sa citim neprijemne, ked na teba kukam. Ide ti nieco "divne" z oci. Proste ten pohlad no.
Sa stavim, ze ak by si aj hned zajtra siel na operaciu brady a mal by si ju ako Brad Pitt, stale by ti to neprinieslo ocakavany uspech.

@heidi4 proste tu ide o nieco ine ako o bradu, nou to naozaj nie je. Ci myslis naozaj, ze len kvoli brade nemas uspech? Neblazni. To potom kolko ludi by behalo single...
Zmen nastavenie v hlave, zmen vyzarovanie a aj z oci ti bude potom vyzarovat nieco uplne ine - nie nadarmo sa hovori, ze z oci aj bez slov sa da vela vycitat, su brana do duse.

anonym_427781
Včera o 11:15
@heidi4

@heidi4
Presne nieje to výzorom, bradou, postavou, obliekaním ale jeho chlipnostou.

heidi4
Včera o 11:18
@anonym_427781

@heidi4
Presne nieje to výzorom, bradou, postavou, obliekaním ale jeho chlipnostou.

@anonym_427781 presne, ved si predstav, sedis v restike s kamoskou, venujete sa jedlu a jedna druhej a nejaky chlipnik od dalsieho stola na vas vytrvalo cumiii, keby stotina sekundy, ok, nahodne sa pohlady obcas stretnu, ale nie dlho predlho zizat jak tela a hypnotizovat "obet". Vsak chudence zenske, mne by sa ani uz nedalo jest, odsadla by som si v sekunde co najdalej a chrbtom alebo zbalila si to rovno domov a utekala prec, vsak by som mala pocit, ze ma bude spehovat a za rohom "zachloští". Take nieco "creepy" z neho ide no.
Autor: je to otravne, neprijemne, ba mozno i strasidelne

anos18
@nepodarok

@nepodarok ty si stále ideš len svoje. Nie je to o obezite, ani tvare hlavy, brady..... je to o tvojom vyžarovaní a chovaní.

pletko325

Chlape, tu v žiadnom prípade nejde o výzor, myslím tvojho tela. Prečítal som si všetky príspevky a myslím si že ide o to čo prvé vypustíš z úst a akým tónom, prípadne aký to má prejav a akú použiješ gestikuláciu.
Samozrejme nechoď hneď po mladších, skús si to najprv na primeraných tvojmu veku. Nemusíš hneď tlačiť na niečo, stačí iba jednoduchá konverzácia a hneď zistíš či je to o výzore, alebo o tom ako sa vyjadruješ.

Nerieš výzor!! Máš 100 ľudí a 100 chutí. Ja som napríklad aktuálne chudší a je to úplne v pohode, pre inú môžem byť jej "model" a pre ďalšiu zasa len obyčajný ťuťko.

Zapracuj na komunikácii a vystupovaní, dôležitý je prvý dojem a to čo prvé povieš je 70% toho, čo si a ako zapôsobíš. A hlavne to musí byť pokojné a prirodzené, nesmie to byť nútené alebo otravné, tam hneď pohoríš.

anos18
Včera o 11:21
@pletko325

Chlape, tu v žiadnom prípade nejde o výzor, myslím tvojho tela. Prečítal som si všetky príspevky a myslím si že ide o to čo prvé vypustíš z úst a akým tónom, prípadne aký to má prejav a akú použiješ gestikuláciu.
Samozrejme nechoď hneď po mladších, skús si to najprv na primeraných tvojmu veku. Nemusíš hneď tlačiť na niečo, stačí iba jednoduchá konverzácia a hneď zistíš či je to o výzore, alebo o tom ako sa vyjadruješ.

Nerieš výzor!! Máš 100 ľudí a 100 chutí. Ja som napríklad aktuálne chudší a je to úplne v pohode, pre inú môžem byť jej "model" a pre ďalšiu zasa len obyčajný ťuťko.

Zapracuj na komunikácii a vystupovaní, dôležitý je prvý dojem a to čo prvé povieš je 70% toho, čo si a ako zapôsobíš. A hlavne to musí byť pokojné a prirodzené, nesmie to byť nútené alebo otravné, tam hneď pohoríš.

@pletko325 ale on chce vysokú, štíhlu , VŠ vzdelanu blondínku, ak si dobre pamätám z inej témy

nepodarok
autor
Včera o 11:23
@anonym_427781

Výzorom to nieje, si sympatak.Vela zenam sa pacia mackovia, keďže teraz si pribratý, ani tým to nebude
Aj obézne zeny sa pacia a maju vztahy
Skôr to bude tvojim vystupovaním, vlezlostou, ocumovanim, opalovanim a chlipnostou?
Len čo zbadas zenu si celý bez seba a ideš ako buldozér? Je to taký tvoj životný štýl.Neviem si predstavit, že kebyže aj nejakú zenu konečne získaš, že by si s týmto skončil, keďže roky takto funguješ, že takmer po každej druhej-štíhlej vyštartujes a začneš ju opaľovať
V susedstve býva tiež jeden autista, je podobný, ucumuje každú, prihovára sa a ma nemiestne poznámky napr. na prsia atd.

@anonym_427781 ja napríklad také nerobím ako ten sused že má nemiestne poznámky na prsia. Vôbec nejdem štýlom "hele kote pěknej zadek" a podobne. Či vypiskovanie a tieto otrepané veci. Neurážam ich. Neslušné nehovorím. Tak niečo v tom vyžarovaní a tak. A ani pohlad úplne nehrá rolu, lebo na akcii ako kkncerty, tanečné pldujatia je skoro tma, dav, reflektory, každý sa pozerá na pozerá na pódium, žene je rozptýlenejšia, a predsta odmietne.

letfenixa
Včera o 11:25
@nepodarok

@anonym_427781 ja napríklad také nerobím ako ten sused že má nemiestne poznámky na prsia. Vôbec nejdem štýlom "hele kote pěknej zadek" a podobne. Či vypiskovanie a tieto otrepané veci. Neurážam ich. Neslušné nehovorím. Tak niečo v tom vyžarovaní a tak. A ani pohlad úplne nehrá rolu, lebo na akcii ako kkncerty, tanečné pldujatia je skoro tma, dav, reflektory, každý sa pozerá na pozerá na pódium, žene je rozptýlenejšia, a predsta odmietne.

@nepodarok nijakým 'vedeckym' spôsobom to nevyriešiš, nerozumies neverbalnej komunikácií, ktorá je úplne kľúčová. Neovladas nuansy ľudskej komunikácie.

heidi4
Včera o 11:26
@nepodarok

@nepodarok pohlad som myslela okrem ineho. Neni to LEN pohladom, ty mas taky ten komplexnejsi balicek dovodov. 🙂
Vsak som ti pisala xkrat uz o tej energii, co vyzarujes, to musi citit aj slepy, ze ide z teba zufalost a tlacenie na pilu. A cim urgentnejsie sa snazis, tym neprijemnejsie a strasidelnejsie to na dotycne posobi. Cize este viac odpudivo, nez keby som bol v chill mode. Napr.
Ale ved nie je to na hanbu, ked si nevies pomoct sam. Skus terapie, tie ti pomozu, verim.
Najdes cestu k sebe a zmenis si nastavenie mysle a tym padom aj to vyzarovanie zvnutra.

earlgrey
Včera o 11:27
@pletko325

@pletko325 A hlavne nech na ženy nejde s tým jeho akože trnavským prízvukom 🙄 ja osobne by som sa zľakla. Síce som z východu, občas použijem vÿchodniarčinu, ale mňa samu to odpudzuje. Každý z nás, či je z východu, alebo západu, vie rozprávať pekne po slovensky - teda mal by vedieť a pri zoznamovaní je napr. pre mňa dôležité aj to, ako sa dotyčna osoba vyjadruje, či nie je vulgárna atď. a čo mňa osobne vie dosť odradiť je, keď od nejakého muža počujem, že namiesto slova ŽENA, povie SAMICA 🙄

pletko325
Včera o 11:28
@anos18

@pletko325 ale on chce vysokú, štíhlu , VŠ vzdelanu blondínku, ak si dobre pamätám z inej témy

@anos18 Veď v pohode, môže chcieť, ale nie hneď. Najprv sa musí naučiť komunikovať. mladá ho hneď odmietne, kvôli postave, ale u staršej má možnosť rozšírenejšej konverzácie. A iba tak dokáže zistiť, že ak niečo povie, tak výraz tváre ženy mu napovie, či je to ok, alebo nie. Nedá sa ísť hneď po mladej pipke bez cviku 😂

Pozri si film "Bláznivá, hlúpa láska", kde tiež Ryan učil Steva ako zbaliť ženu v bare, no začínal od ľahkých cieľov, aby sa to naučil a až potom šiel do mladších.

mandzula
Včera o 11:33
@pletko325

@anos18 Veď v pohode, môže chcieť, ale nie hneď. Najprv sa musí naučiť komunikovať. mladá ho hneď odmietne, kvôli postave, ale u staršej má možnosť rozšírenejšej konverzácie. A iba tak dokáže zistiť, že ak niečo povie, tak výraz tváre ženy mu napovie, či je to ok, alebo nie. Nedá sa ísť hneď po mladej pipke bez cviku 😂

Pozri si film "Bláznivá, hlúpa láska", kde tiež Ryan učil Steva ako zbaliť ženu v bare, no začínal od ľahkých cieľov, aby sa to naučil a až potom šiel do mladších.

@pletko325 Ale ty mu nemut hlavu somarinami. Jeho vek, vyberanie kontajnerov, obzerstvo..., s tymto nastavenim by bol rad, keby sa mu podarilo klofnut rovesnicku, nie este daku mladku.

pletko325
Včera o 11:39
@mandzula

@pletko325 Ale ty mu nemut hlavu somarinami. Jeho vek, vyberanie kontajnerov, obzerstvo..., s tymto nastavenim by bol rad, keby sa mu podarilo klofnut rovesnicku, nie este daku mladku.

@mandzula By si sa čudovala, keby sa aj taký muž, akého opisuješ, pekne oblečie a dokáže na ženu prehovoriť správnym spôsobom, že by ju nedostal.
To že to tá žena zistí neskôr, už je iné. Ale nemôžeš súdiť človeka za to, čo robí vo svojom "voľnom čase". Autor sa tu pýta na to, čo vyžaruje a prečo mu to nejde.

Ty keby ideš na rande niekde von, tak hneď vieš, že ten muž vyberá kontajnery, alebo sa "obžiera". Čo keď má dáky zdravotný problém a proste nabral kilá. To nemôže vedieť ani tá žena ktorú on oslovil.

anonym_de199d
Včera o 11:40
@nepodarok

@anonym_de199d vzťahy takeho typu že úplne chodíte spolu, predstavíte sa rodine a tak, nula. Jeden jediný že v robote kolegyňa ale to bolo také divné len sme sa stretávali ako frajeri, a po pár mesiacoch mi ju prebral cigán zo Šale volajaký, nepoznám ho bližššie. Ani jeho dlho nemala, a vážne začala žiť s nejakým metalistom na Veči, a sním už dlho je. A potom už len také pokusy so zúfalkami zhruba 3x ale tie zase nepriťahovali mňa. Také obojstranné by som chcel zažiť.

@nepodarok no tak a ake sa ti pacia? Ake oslovujes? Aku presne chces. A potom, ked sa zoznamis... Co vlastne cakas? Po tretom rande by si chcel s nou byvat?
Lebo proste ja mam pocit, ze ty si taky typ nie vhodny na vztah... Vztah nie je o presne nalinkovanych vzorcoch spravania.

anonym_c2f78e
Včera o 11:42
@pletko325

@mandzula By si sa čudovala, keby sa aj taký muž, akého opisuješ, pekne oblečie a dokáže na ženu prehovoriť správnym spôsobom, že by ju nedostal.
To že to tá žena zistí neskôr, už je iné. Ale nemôžeš súdiť človeka za to, čo robí vo svojom "voľnom čase". Autor sa tu pýta na to, čo vyžaruje a prečo mu to nejde.

Ty keby ideš na rande niekde von, tak hneď vieš, že ten muž vyberá kontajnery, alebo sa "obžiera". Čo keď má dáky zdravotný problém a proste nabral kilá. To nemôže vedieť ani tá žena ktorú on oslovil.

@pletko325 Ma autizmus. Keby s nim ide zena na rande kazdej hned dojde, ze nie je ok. Myslim, ze to bude vidiet aj hned z prveho pohladu, ze nie je ok. Ktovie ako pozera, ako sa pohybuje, ake gesta robi. Kedze ho ziadna nechce a to on je posadnuty zenami, urcite na nom vidiet ze ma diagnozu. Okrem toho aktualne ma 45 rokov a obezitu, to uz ozaj tazke mu je najst zenu... Uz tu mal velmi vela tem, preco ho ziadna nechce. Dookola sa to tu pyta a zaklada diskusie.

mandzula
Včera o 11:42
@pletko325

@pletko325 Tvoj nazor vysvetluje jedine to, ze o dotycnom nic nevies. Mal tu x tem, pod x menami, je to stale o tom istom. A, len tak mimochodom, moze sa ohaknut ako len chce, prihovorit sa ako najvacsi balic, po zisteni reality kazda pricetna zdupka.

slovakboy
Včera o 11:43

@nepodarok prečo si si dal nick nepodarok? Už to o tebe niečo hovorí. Nemôžeš na seba takto nazerať, aj keď si smutný. Druhá vec je- Nehovor si - nejde mi to so ženami. Nevpisuj si tento znak do hlavy. Buď pokojný a ponúkni žene niečo zo seba. Vezmi si film Forrest Gump. Ten chlapec sa nehodnotil zle. Jasné, len vymyslená postava v americkom filme môže mať toľko šťastia ako on. A aj keď mal charakter, ktorý obdivujeme, bez úspechu by a nám ten film nepáčil. Ale aj ty budeš musieť vo svojom vnútri dosiahnuť nejaký druh úspechu, ktorý ťa urobí silnejším. Napríklad nepôsobil zúfalo. Forrest Gump tak nikdy nepôsobil. Možno keď sa prosil Jenny. Ale nerobil to zúfalo, robil to zraniteľne. To je rozdiel. Nesnaž sa byť ako iní. Nerob ramená. Nechaj okolie vedieť, že hľadáš ženu ale nech aj zistia, že si šťastný aj bez nej. Venuj sa sebe a svojim koníčkom. Nájdi pokoj a zmierenie so stavom v akom si. Potom si ženy povedia: pozri, nejako sa zmenil, je charakter, neplače za vzťahom aj keď mu chýba, vie žiť aj bezo mňa. Ponúkni ruku, nie naťahuj ruku.

rozkvet1
Včera o 11:44
@anos18

Nevidim nic zle na tom mat svoj typ a drzat sa ho. Kazdy chlap chce krasnu zenu len maloktory sa odhodla na takú. Zase lepsie ako by mal chodit s niekym kto sa mu nepaci. Poznam mnoho partnerov kde je zena top a muz nie a naopak

mandzula
Včera o 11:51
@rozkvet1

Nevidim nic zle na tom mat svoj typ a drzat sa ho. Kazdy chlap chce krasnu zenu len maloktory sa odhodla na takú. Zase lepsie ako by mal chodit s niekym kto sa mu nepaci. Poznam mnoho partnerov kde je zena top a muz nie a naopak

@rozkvet1 V prvom rade treba objektivne zhodnotit sam seba - mam na to, aby som mal vysoke poziadavky? Co ponukam? Tento pan ponuka diagnozu a namiesto staleho prijmu vyberanie kontajnerov. Naozaj si moze mysliet, ze ma na mladu, krasnu? No proste nie.

anonym_129455
Včera o 11:57
@nepodarok

@nepodarok
A aké zeny sa ti pacia? Vek?
Väčšine muzov sa pacia vysoké a stihle, ale nie kazdy taku aj získa.Ci radšej budes sam keďže sa ti nedarí mat vztah s vysokou a štíhlou? Lebo takto môžeš svojim dúfanim a čakaním premrhat zivot, nebolo by lepšie sa uskromnit aj s plnsou zenou

earlgrey
Včera o 12:02
@anonym_129455

@nepodarok
A aké zeny sa ti pacia? Vek?
Väčšine muzov sa pacia vysoké a stihle, ale nie kazdy taku aj získa.Ci radšej budes sam keďže sa ti nedarí mat vztah s vysokou a štíhlou? Lebo takto môžeš svojim dúfanim a čakaním premrhat zivot, nebolo by lepšie sa uskromnit aj s plnsou zenou

@anonym_129455 Dôležitejšie je, ako sa tým ženám prihovára. To by mňa osobne zaujímalo.

heidi4
Včera o 12:05
@earlgrey

@anonym_129455 Dôležitejšie je, ako sa tým ženám prihovára. To by mňa osobne zaujímalo.

@earlgrey Ja sa este dost bojim aj toho, ci nie je nahodou skryty psychopat. Nemusi o tom ani on sam este vediet. Len sa snazim pochopit a opisat to, preco mi je stale neprijemne z jeho energie a pohladu, co vyzaruje. Ze ked dlho dlho nebude dostavat, co chce, aj napriek "snazeniu sa", aby na to jedna ci aj viac nedobrovolne nedoplatili, vid pripady rozne v USA. Asociali, co sa nevedia zaclenit do spolocnosti (nemyslim tym autora) ci uplne normalne komunikovat ako ostatni, ak nedostanu zenu po dobrotky, silou po zlotky si ju zoberu, bud vytipovanu v bare, obchode, alebo "odchytia" nahodne na ulici a veru nedopadnu dobre. Tiez na pohlad "slusni neskodni" chlapi, vnutri podivini.
Tak ja dufam, ze autor pre svoje dobro aj dobro okolia si niekoho najde, nech je spokojny a nebude si vybijat zlost na nevinnych.
Uz som pochopila, preco vidim to "creepy" z jeho pohladu. Dufam, ze nikomu neublizi naozaj, ze si vezme jedneho dna silou, to, co chce.

nepodarok
autor
Včera o 12:08
@barborab1411

@nepodarok s tebou sa jednoducho nechce zoznámiť nikto.cim skôr to pochopíš tým lepšie

@barborab1411 áno, nemyslím vzťahy ženy, ale tak celkovo som si všimol že ludia všeobecne, takí s akými sa chcem baviť, sa nechcú so mnou, ale hlavne u rómov som si všimol že oni tak neodsudzujú, a ešte pankáči, asociáli čo zvykávajú byť okolo staníc a obchodov, ten typ ludí sa nejako najviac chce so mnou baviť. Ale teraz či geneticky nejako môj pohlad je považovaný za neškodný v indii (odkial rómovia pochádzajú) alebo či je to tým že ten typ ludí ako pankáči, rôzni asociáli, sú ku každému prívetiví že nemajú predsudky a tak.

heidi4
Včera o 12:09
@heidi4

@earlgrey Ja sa este dost bojim aj toho, ci nie je nahodou skryty psychopat. Nemusi o tom ani on sam este vediet. Len sa snazim pochopit a opisat to, preco mi je stale neprijemne z jeho energie a pohladu, co vyzaruje. Ze ked dlho dlho nebude dostavat, co chce, aj napriek "snazeniu sa", aby na to jedna ci aj viac nedobrovolne nedoplatili, vid pripady rozne v USA. Asociali, co sa nevedia zaclenit do spolocnosti (nemyslim tym autora) ci uplne normalne komunikovat ako ostatni, ak nedostanu zenu po dobrotky, silou po zlotky si ju zoberu, bud vytipovanu v bare, obchode, alebo "odchytia" nahodne na ulici a veru nedopadnu dobre. Tiez na pohlad "slusni neskodni" chlapi, vnutri podivini.
Tak ja dufam, ze autor pre svoje dobro aj dobro okolia si niekoho najde, nech je spokojny a nebude si vybijat zlost na nevinnych.
Uz som pochopila, preco vidim to "creepy" z jeho pohladu. Dufam, ze nikomu neublizi naozaj, ze si vezme jedneho dna silou, to, co chce.

@heidi4 ale kiezby som sa mylila. Dufam, ze z tych oci ide len jednoduchost a zanedbana dg, nic viac. Na tom sa da stale pracovat a zachranit sa, len treba chciet.
Opat plati to stare zname Bez prace nie su kolace.
Mam pocit, ze autor by si len tie kolace rad dal 😅😅
A smotanu z kolaca zlizal 😅😅

mandzula
Včera o 12:10
@nepodarok

@barborab1411 áno, nemyslím vzťahy ženy, ale tak celkovo som si všimol že ludia všeobecne, takí s akými sa chcem baviť, sa nechcú so mnou, ale hlavne u rómov som si všimol že oni tak neodsudzujú, a ešte pankáči, asociáli čo zvykávajú byť okolo staníc a obchodov, ten typ ludí sa nejako najviac chce so mnou baviť. Ale teraz či geneticky nejako môj pohlad je považovaný za neškodný v indii (odkial rómovia pochádzajú) alebo či je to tým že ten typ ludí ako pankáči, rôzni asociáli, sú ku každému prívetiví že nemajú predsudky a tak.

@nepodarok Nuz, spolocne konicky zblizuju.

nepodarok
autor
Včera o 12:10
@mandzula

@nepodarok A cital si aj zvysok, co som pisala, ci si si vypichol len to, co ti pasuje do tvojej sebalutosti? Primarny problem je v tvojej hlave, s tou musis zacat pracovat. Chapes, ze problem je hlavne v nej?

@mandzula a henté mi hovorá že aj keby sa preoperoval nepomohlo by to lebo pohlad že je taký. Slnečné okuliare?