Ako sa zoznámiť so ženami bez otravovania?
Často je téma o tom, kde a ako sa zoznámiť. Radia na rôznych miestach napr. na podujatiach, festivaloch, v podnikoch, atď. Avšak tam ženy idú väčšinou s mužmi ako partia, alebo keď sú aj samé a pritancujem sa k nim, resp. príhovorím sa, tak ma odoženú. Takže ono je to tak že na podujatí sa chcú baviť, a nie sa zoznamovať. A tak je to všade. Žiadne také že v knižnici, obchode... Lebo tam rieši čo chce čítať, alebo v obchode sa sústreďuje na nákup. Na stanici zase idú unavené z roboty... Proste že zoznamovanie sa pre ne je skôr otravné. Takže v skratke otázka je ako a kde sa zoznámiť aby to žena nebrala tak že ju otravujem?
Žena to považuje za otravné, lebo si pre ju škaredý 😂 keby mala záujem tak nerieši iné veci.
Dobre som sa opil aby som zabudol na túto situáciu a poďte spievajte so mnou:
Tomáš Garrigue Masaryk, chodil s náma na Baník!
To si nemůže dovolit, žádný jiný prezident!
Baníčku, my jsme s tebou, Baníčku, my jsme s tebou, neopustíme tě, vždycky budem s tebou!
Jmenuje se SK Slezská, je to holka moc hezká, má modrobílé šaty, je to náš poklad zlatý!
My jsme Chachaři, všichni nás znají, ze Slezské Ostravy, respekt z nás mají!
Ať vyhraješ nebo ne, věrní ti zůstaneme, > za Baník život dáme, jiný klub nemáme!
Ostrava! Ostrava! Ty jsi náš klub jediný, v srdci tě máme, nikdy tě nedáme!
@nepodarok Tiež som svojim spôsobom outsider a celou dušou introvert, ale som out iba z komunít ľudí, s ktorými ma nič nespája alebo i úprimne nemusím (ich názory a postoje). Ale trápi ma to? Trhá mi to žily? Nie preboha! Na svete sa dajú vždy nájsť spriaznené duše, cez záľuby, alebo cez životné osudy. Len na veci netreba tlačiť. Pre niekoho som čudný, pre iného fajn, tak nejak to má podľa mňa každý. Nikdy som lásku vyslovene nehľadal, a predsa si ma ten môj milovaný čínsky enigma našiel. Ale nebolo to zo dňa na deň, sme obaja tie typy ktoré horia pomaly a hlboké priateľstvo je základ na ktorej budujeme našu lásku. Rozumie mojej hyper komplikovanej komunikácii a reči. On sa smeje na mojej čínskej výslovnosti a ja sa smejem s ním, milujem tie momenty a všetko čo spolu zažívame a nemusia to byť len bombastické veci😍 Aj momenty keď sme spolu ticho pri telke, alebo pri práci, aj tie majú svoje jemné čaro. Som sakra čudný človek, ale nechcel by som byť iný. Hovorí sa, že "každé zbožie má svojho kupca", no... niečo na tom je. Život je fajn, aj napriek prekážkam a nie je prekážkou vedieť žiť aj single. Ak ti je láska súdená, tak sa to stane, ak nie, tak nie. Najsmutnejšie je, ak človeka nemá rád vlastne on sám, alebo ak má rád iba samého seba. Možno tu niekde je zakopaný ten problematický pes. Ako vnímaš sám seba? Ako vnímaš ostatných? Vieš aj ty sám ponúknuť aspoň to, čo očakávaš? Dokážeš v sebe spracovať keď ti niekto povie NIE? Každý má na slovo NIE právo, nemusí ani vysvetľovať svoje odmietavé postoje, žiadna žena ti nemusí vysvetľovať, prečo ťa odmietla. Ty sa s tým buď rešpektujúco zmieriš a zachováš si dôstojnosť, alebo sa zachováš ako dieťa, čo sa nevie zmieriť s tým keď prehrá 'Človeče nehnevaj sa'.
Btw, sú typy, s ktorými by som nechcel ani mlčať, nie to ešte komunikovať a už vôbec nie nadväzovať čokoľvek, kamarátstvo, dokonca ani obchod. Mám pri tvojich príspevkoch a komentároch silný 🚩 pocit, trochu aj uncanny valley. Ale možno to cítia druhí aj voči mne. Netrápi ma to ake, ak ma niekto nemusí, idem proste ďalej. Nanucovanie sa (čo sa týka lásky či vzťahov) je tragické a nedôstojné. Keď sa mi niekto vnucuje, neváham ho zablokovať.
@tripetta Wǒ tài zuì le, méi bànfǎ huífù zhème cháng de tiēzi. Děng wǒ xǐngjiǔ le wǒmen zài liáo ba.
Došiel som na ďalšiu vec. Jedna kolegyňa si somnou vymenila kontakt. Keby nechcela nemusela by. Tak logicky nechápem toto: Kolega čo sa tiež s ňou kamaráti, mi povedali že mu ona hovorila že som otravný. A pritom nepíšem jej nič neslušné, a ani nevypisujem vela, ale tak že ona napíše, ja odpoviem, ona odpovie, ja odpoviem. Úplne bežné písanie. Ale hlavné že za mojim chrbtom tvrdí že som otravný. Tak mne vychádza to že ja nasieram ludí už len svojou prítomnosťou, že nemusím ani nič vyparátiť. Luďom lezie na nervy už len to že existujem.
Došiel som na ďalšiu vec. Jedna kolegyňa si somnou vymenila kontakt. Keby nechcela nemusela by. Tak logicky nechápem toto: Kolega čo sa tiež s ňou kamaráti, mi povedali že mu ona hovorila že som otravný. A pritom nepíšem jej nič neslušné, a ani nevypisujem vela, ale tak že ona napíše, ja odpoviem, ona odpovie, ja odpoviem. Úplne bežné písanie. Ale hlavné že za mojim chrbtom tvrdí že som otravný. Tak mne vychádza to že ja nasieram ludí už len svojou prítomnosťou, že nemusím ani nič vyparátiť. Luďom lezie na nervy už len to že existujem.
@nepodarok kasli na takych 🙂 nie vsetci ludia su si sudeni, aby si spolu sadli. 100 ludi, 100 chuti, neries.
Ber to tak, ze ja nemusim niekoho, a niekto nemusi zas mna, to je ale uplne v poriadku.
@nepodarok podla mna ako ti pisali tak z teba vyzaruje to zufalstvo ze chces zenu. Preto ludia tak reaguju. Aj tu, na zaciatku sa ti snazil kazdy pomoct ale ty stale ides svoje dokola a to nikoho nebavi.
@nepodarok No možno kolega žiarli 😁 veď sa jej opýtaj, či je to pravda 😉
Aj si si tu nieco z nasich komentarov a rad vzal? Ides so sebou nieco robit alebo ani nie?
Lebo to je dost podstatne, ci tu mienis aj nadalej len vyplakavat (v rovine len pisomnej) - ludi to tu ale nebude uz velmi bavit pisat ti to iste.
A nieco ti poviem - ludia nie su povinni a ani sa nebudu spravat tak, ako to od nich ocakavas - cim skor to prijmes, tym lahsie a v pohode sa ti bude zit.
Opat raz, hlad si svoje, kasli na to, aki su ludia, ci taki alebo onaki. Teba ma zaujimat, aky si ty.
A ani zivot nie je fer - cim skor sa s tym zmieris, tym lepsie pre teba. Nie vzdy sa vsetko deje a dari tak, ako by sme si zelali. Ale je rozdiel sediet na riti, vyplakavat a lutovat sa a snazit sa o zmenu a robit maximum pre to, aby sme sa mali lepsie.

@slovakboy lebo nicky typu niceboy, kasanova, si nezaslúžim, odráža realitu. Aj v kolektíve mi obvykle automaticky dávajú hanlivé prezývky. Tak ma proste ludia vidia. Som outsider.
@nepodarok Tiež som svojim spôsobom outsider a celou dušou introvert, ale som out iba z komunít ľudí, s ktorými ma nič nespája alebo i úprimne nemusím (ich názory a postoje). Ale trápi ma to? Trhá mi to žily? Nie preboha! Na svete sa dajú vždy nájsť spriaznené duše, cez záľuby, alebo cez životné osudy. Len na veci netreba tlačiť. Pre niekoho som čudný, pre iného fajn, tak nejak to má podľa mňa každý. Nikdy som lásku vyslovene nehľadal, a predsa si ma ten môj milovaný čínsky enigma našiel. Ale nebolo to zo dňa na deň, sme obaja tie typy ktoré horia pomaly a hlboké priateľstvo je základ na ktorej budujeme našu lásku. Rozumie mojej hyper komplikovanej komunikácii a reči. On sa smeje na mojej čínskej výslovnosti a ja sa smejem s ním, milujem tie momenty a všetko čo spolu zažívame a nemusia to byť len bombastické veci😍 Aj momenty keď sme spolu ticho pri telke, alebo pri práci, aj tie majú svoje jemné čaro. Som sakra čudný človek, ale nechcel by som byť iný. Hovorí sa, že "každé zbožie má svojho kupca", no... niečo na tom je. Život je fajn, aj napriek prekážkam a nie je prekážkou vedieť žiť aj single. Ak ti je láska súdená, tak sa to stane, ak nie, tak nie. Najsmutnejšie je, ak človeka nemá rád vlastne on sám, alebo ak má rád iba samého seba. Možno tu niekde je zakopaný ten problematický pes. Ako vnímaš sám seba? Ako vnímaš ostatných? Vieš aj ty sám ponúknuť aspoň to, čo očakávaš? Dokážeš v sebe spracovať keď ti niekto povie NIE? Každý má na slovo NIE právo, nemusí ani vysvetľovať svoje odmietavé postoje, žiadna žena ti nemusí vysvetľovať, prečo ťa odmietla. Ty sa s tým buď rešpektujúco zmieriš a zachováš si dôstojnosť, alebo sa zachováš ako dieťa, čo sa nevie zmieriť s tým keď prehrá 'Človeče nehnevaj sa'.
Btw, sú typy, s ktorými by som nechcel ani mlčať, nie to ešte komunikovať a už vôbec nie nadväzovať čokoľvek, kamarátstvo, dokonca ani obchod. Mám pri tvojich príspevkoch a komentároch silný 🚩 pocit, trochu aj uncanny valley. Ale možno to cítia druhí aj voči mne. Netrápi ma to ake, ak ma niekto nemusí, idem proste ďalej. Nanucovanie sa (čo sa týka lásky či vzťahov) je tragické a nedôstojné. Keď sa mi niekto vnucuje, neváham ho zablokovať.