Ako sa zoznámiť so ženou mimo zoznamiek?
Dobry den/vecer. Chcel som sa len opytat kde sa da zoznamit so zenou. Citam tuto temu a vacsina z vas pisete zoznamky, ale mna tam uz odmietlo tisicky zien. Urcite to bolo kvoli vzhladu , pretoze bez fotky ak sme si aj rozumeli a vymenili sme si fotky tak koniec. Pisem preto tisicky , pretoze na badoo/tinder som za roky nemal ani spojenie. V realite tazko narazim na zeny, v praci sme muzska partia a pri mojich konickoch som tiez len s kamosmi ktori su uz zadani. Rad cestujem, bicykel, turistika a podobne veci. Keby aspon nejaka zena odtialto si chcela len popisat kludne do spravy.
Skola, praca, kurzy, cestovanie, zoznamka.
@alexanderrr
Skus cez kamosov, ich frajerky/zeny maju kamosky, sestry, nech ta pozoznamuju.
Dnes som bola v centre Bratislavy . A teda mesto je plne zien. Fakt ze strasne vela zenskych partii. Staci len ist von..
@alexanderrr prečo keď ste si vymenili fotky bol koniec? Myslíš, že je problém tvoj image alebo krása? Skús čo najviac chodiť medzi ľudí, akcie, besedy, športové a mestské podujatia, charitatívne behy, klub turistov. Neboj sa komunikovať, ak si slušný a vtipný, trochu klasik žiadna ťa nepoženie hneď preč. Ťažko povedať, kde je "chyba" Ženy tvrdia, že je problém nájsť normálneho chlapa. Muži tvrdia to isté o ženách 🤷♀️
To si ty, unbeholfen?
Nemajú ženy kamarátov kamošky, s ktorými by Ťa zoznámili? My sme sa s mužom takto zoznámili. Časom mi došlo, že tí naši kamaráti nás zoznámili zámerne. Nuž a vyšlo im to, mali pravdu, že sa k sebe hodíme.
Aspoň nejaká žena-MK posledná štácia re zúfalcov?
Aspoň nejaká žena-MK posledná štácia re zúfalcov?
@anonym_b717ac Kto si niekoho hlada, je zufalec? Aj zeny, co hladaju po 40-50tke a nemozu nikoho najst, su zufale? Karma je zdarma, pozor aby raz neprislo aj na teba.
Tu skôr nájdeš ženu s dieťaťom, aj to by si bral?
@alexanderrr Skôr by som išla na ten problém so zoznamkami a hneď sa ťa opýtala, či lajkuješ a píšeš si so ženami, ktoré sú tebe vzhľadom podobné. Moja skúsenosť so zoznamkami je taká, že áno, síce je tam viac mužov ako žien, ale tí muži idú po tých 10 % najkrajších žien, čo tam sú. Úplne úprimne si nemyslím, že keby ideš po žene, ktorá ti je vzhľadovo podobná, tak by ťa odmietla. Len skús byť k sebe úprimný a prestaň lajkovat 20-ročné modelky
divná doba keď zoznamky nahradili zoznamovanie prirodzeným spôsobom že muž o ženu prejaví záujem 🙂 Zoznámiť sa dá kdekoľvek - na ulici, v obchode, u lekára....stačí prejaviť záujem a niekedy to klikne....
"Pane, prosím Vás, nie som odtiaľto. Chcel by som len vedieť, či by ste mi vedeli odporučiť miesto, kde by som mohol nájsť nejakú prítulnú spoločníčku a dobré pitie na dnes večer?"
" Vidíte ten kostol tam?"
"Áno, vidím."
"Tak tam nie. Ináč všade!"
Tu skôr nájdeš ženu s dieťaťom, aj to by si bral?
@anonym_01f181 ano

@alexanderrr idealne vo fitku 😃