icon

Ako si nájsť niekoho na jednu noc?

11. aug 2026

Som introvert a s ľuďmi sa zoznamujem veľmi ťažko, a nemal som ešte žiadny vzťah. Som stále panic a to už mám 24. Chcel by som niekoho s kým by som strávil iba jednu noc a zažiť aspoň raz trocha vzrušenia ale neviem ako na to. Tinder som skúšal, ale to asi pre mňa nebude fungovať.
Nejaké rady, ako na to keď nie som moc odvážny?

pasomnica
11. aug 2026
@feri0852

@anonym_autor chod na amaterky a zaplať si babu, keď si nevieš doteraz nejakú nájsť. Ja som mal v tvojom veku minimálne 20 zarezov

@feri0852 to sa chváliš, či sťažuješ?

autor
11. aug 2026
@anonym_011f9c

@anonym_autor a co je na tom zle, ze si nikoho nemal? Ani ja do 25r, moj brat az po 30r si nasiel a rovno bola neskor aj manzelka. Nam introvertom netreba kopec vztahov. Staci jeden, mozno viac, lebo chceme hlbku vztahu a nie povrchnost...preto je to trosku tazsie. Si k tomu chlap, v 24r to byvaju este myslenim casto deti. Muzi proste doztievaju neskor, do 35r si urcite niekoho najdes.

@anonym_011f9c Mám pocit, že budem vždy sám...a možno to tak aj chcem...normálnou cesto o to panictvo asi neprídem, tak som rozmýšľal nad tým že si nájdem niekoho len na sex a jednu noc. Ale keď sa nad tým zamýšľam tak na to asi ani nemám šancu. Pravdepodobne by to dopadlo otrasne, ale aspoň by som po tom tak netúžil...

autor
11. aug 2026
@anonym_fe12d3

@cutespider to nie je diskriminácia. My len vieme, čo nechceme. A jednou z tých vecí je neskúsený, neobratný Janko, ktorý príde do finišu skôr, než z nás stiahne nohavičky😎 Nás vôbec nerajcuje dobyvateľský syndróm, to je vaša parketa...

@anonym_fe12d3 Vďaka za povzbudivé slová...

kitycat
11. aug 2026

@anonym_autor no bud sa budes opustat alebo vylezies z ulity a nejaku stretnes

anonym_114bc4
11. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_011f9c Mám pocit, že budem vždy sám...a možno to tak aj chcem...normálnou cesto o to panictvo asi neprídem, tak som rozmýšľal nad tým že si nájdem niekoho len na sex a jednu noc. Ale keď sa nad tým zamýšľam tak na to asi ani nemám šancu. Pravdepodobne by to dopadlo otrasne, ale aspoň by som po tom tak netúžil...

@anonym_autor keď tvoj najväčší problém je, že si panic vo svojom veku si v podstate šťastný človek ani o tom nevies. Možno by bolo na čase riešiť prečo sa nevieš socializovat. Nájsť spoločnosť kde sa budeš cítiť príjemne, je jedno ci tam budu ženy či muži. Partnerka sa hľadá medzi ludmi, keď budeš chodiť medzi ludi nájdeš aj priateľku, aj ženu, s ktorou zažiješ lásku, nielen sex.

kabyko
11. aug 2026
@eugen777

Synku takto.
Vobec nie je hamba byt v 24 rokoch pannic.
Hlavu hore.
Si na spodu rebricka,takze zeny nejavia zaujem.
Tvrda realita niekoho polozi 8neho motuvuje

Hamba je chlastat,fajcit,nadavat na zeny,drogy,lenivost

Ty si na zaciatku budovania zazemia.
Ked ho dokazes vybudovat,zeny budu chodit same od seba.A ty si budes vyberat ako cukriky zo sacku.

Takze zacni cvicit,fitko,silovy trening
ziadny alkohol,drogy,cigy to je najnutnejsi zaklad.

A praca.
Pozry nemoze byt kazdy uspesny podnikatel,ale zvysuj si kvalifikaciu,pocuvaj podcasty o investovani,hladaj lepsie platenu pracu,nemynaj na hluposti, a ked toto dodrzis par rokov,tvoja situacia sa urcite zlepsi

na 100%

@eugen777 To su riadne chabé rady. Ked žiadnu neoslovi, tak mu rovnako žiadna nezaklope sama od seba na dvere, lebo ma prácu, chodí do posilovne a býva sam. 😂

anonym_dd4cfe
11. aug 2026

A to nemas ziadnych priatelov? Byvas doma? Pracujes ci studujes? Comu sa venujes? Preco myslis, ze si nikdy nenajdes priatelku? Comu sa chces v zivote venovat, ked vravis, ze chces ostat sam?

anonym_34f7cd
11. aug 2026

Ak ti nevadí 40tníčka, rada ťa privediem do siedmeho neba 😉

doux
11. aug 2026
@svetlonos

@anonym_dad0ca
Vyzitka človeka je skôr dobrý charakter,vludskost, empatia a nie gramatika ...
Či ideš podľa - aj pekný som aj si ovládam dokonale?

@svetlonos vyzitka? fakt?

autor
12. aug 2026
@anonym_dd4cfe

A to nemas ziadnych priatelov? Byvas doma? Pracujes ci studujes? Comu sa venujes? Preco myslis, ze si nikdy nenajdes priatelku? Comu sa chces v zivote venovat, ked vravis, ze chces ostat sam?

@anonym_dd4cfe Možno som divný, ale priateľov teda nemám. Chodím do práce, a mám aj záľuby kde nemusím chodiť von. Na to aby som sa niečomu venoval reálne ani nikoho nepotrebujem...

anonym_afa934
12. aug 2026

Máš aj diagnózu? Si Asperger?

anonym_dd4cfe
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_dd4cfe Možno som divný, ale priateľov teda nemám. Chodím do práce, a mám aj záľuby kde nemusím chodiť von. Na to aby som sa niečomu venoval reálne ani nikoho nepotrebujem...

Tu si zase niekto myli introvertnost a socialnu fobiu. Introverti su uplne normalne schopni nadvazovat vztahy a mat kamaratov, plany, partiu, len potrebuju cas, aby sa otvorili a energiu cerpaju skor v pokoji a nie v spolocnosti ako extroverti. A este ked vravis, ze ti to vyhovuje byt sam. Ak ti ide o pocit zazit sex so zenou, v tvojom pripade by som asi naozaj vyuzila stranku, ktora je na to urcena. Aby si nahodou neublizil zene, ktorej nejde pri stretnuti len o sex.

autor
12. aug 2026
@anonym_34f7cd

@anonym_34f7cd No neviem či toto konkrétne chcem, ale kto vie...😅

autor
12. aug 2026
@anonym_dd4cfe

Tu si zase niekto myli introvertnost a socialnu fobiu. Introverti su uplne normalne schopni nadvazovat vztahy a mat kamaratov, plany, partiu, len potrebuju cas, aby sa otvorili a energiu cerpaju skor v pokoji a nie v spolocnosti ako extroverti. A este ked vravis, ze ti to vyhovuje byt sam. Ak ti ide o pocit zazit sex so zenou, v tvojom pripade by som asi naozaj vyuzila stranku, ktora je na to urcena. Aby si nahodou neublizil zene, ktorej nejde pri stretnuti len o sex.

@anonym_dd4cfe Nad tým som tiež rozmýšľal, ale úplne neviem či to je dobré rozhodnutie...

anonym_08827a
12. aug 2026

vyuzit platene sluzby. Hadam to doda aj sebavedomie ak to inak nejde. Inak pis na zoznamky a popis sa ze si introvert. Su take aj zeny a niekto sa podari najst (myslim na vztah, nie jednorazovku)

anonym_3cddd3
12. aug 2026
@eugen777

Synku takto.
Hlavu hore.

Ked ho dokazes vybudovat,zeny budu chodit same od seba.A ty si budes vyberat ako cukriky zo sacku.

A praca.
Pozry nemoze byt kazdy uspesny podnikatel,ale zvysuj si kvalifikaciu,pocuvaj podcasty o investovani,hladaj lepsie platenu pracu,nemynaj na hluposti, a ked toto dodrzis par rokov,tvoja situacia sa urcite zlepsi

na 100%

@eugen777 Najviac jednorazoviek som mal prave ked som chlastal, fajcil, gamblil a nemal moralne zabrany spavat aj s vydatymi 😂 Mozete sa tu ohradzovat kolko chcete, ale zeny proste pritahuju hajzlici, vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude

feri0852
12. aug 2026
@anonym_3cddd3

@eugen777 Najviac jednorazoviek som mal prave ked som chlastal, fajcil, gamblil a nemal moralne zabrany spavat aj s vydatymi 😂 Mozete sa tu ohradzovat kolko chcete, ale zeny proste pritahuju hajzlici, vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude

@anonym_3cddd3 svätá pravda

anonym_991074
12. aug 2026
@eugen777

Synku takto.
Hlavu hore.

A praca.

na 100%

@eugen777 tieto rady nefunguju vseobecne. Napriklad v mojom pripade, nepijem, nefajcim, neberiem drogy, sportujem, cestujem, mam zazemie, niekolko nehnutelnosti aj aut, VS vzdelanie, ovladam niekolko jazykov, vyjadrujem sa slusne, ziadne vulgarizmy, rad nezistne pomozem, no napriek tomu o mna zeny nejavia zaujem.

anonym_8ed18b
12. aug 2026

Bud opatrny s tym.. Ja Ti rozumiem, ale je to hlupost platit prostitutke.
Pracuj na sebe. Pokojne skus aj zahranicie.
Rozsiris si obzory a urcite tam niekoho stretnes.
Skus dobrovolnictvo.

Inak malo si toho o sebe napisal. Detstvo, rodicia, surodenci, skola, praca, skusenosti s partnerkami.

anonym_991074
12. aug 2026
@anonym_34f7cd

@anonym_34f7cd 40 je predsa najlepsi vek 😉

autor
12. aug 2026
@anonym_991074

@anonym_34f7cd 40 je predsa najlepsi vek 😉

@anonym_991074 Hmm, je to lákavá ponuka😂

autor
12. aug 2026
@anonym_8ed18b

Bud opatrny s tym.. Ja Ti rozumiem, ale je to hlupost platit prostitutke.
Pracuj na sebe. Pokojne skus aj zahranicie.
Rozsiris si obzory a urcite tam niekoho stretnes.
Skus dobrovolnictvo.

Inak malo si toho o sebe napisal. Detstvo, rodicia, surodenci, skola, praca, skusenosti s partnerkami.

@anonym_8ed18b Niekedy som zúfalí dosť tak by som to možno aj skúsil...neviem čo by som o sebe napísal viac nie som veľmi zaujímavý...a partnerku som nemal žiadnu...

anonym_362bc5
12. aug 2026
@eugen777

Synku takto.
Hlavu hore.

A praca.

na 100%

@eugen777 Super odpoveď, pekne a pravdivo napísané. Až mi je neuveriteľné, že niekto kto napíše takýto príjemný príspevok potom napíše, že nemýňaj 😲

anonym_bce208
12. aug 2026

Ty by si takeho chlapca chcel, ak by si bol zenou? Sama sebalutost, podcenovanie, zrejme silny asocial. Chces but pre zeny zaujimavy? Tak si najdi zaujimave hobby, socializuj sa, nauc sa so zenami rozpravat, vyhladavaj ich spolocnost. Ak sa neosmelis, tak budes panic do smrti, lebo sa budes hanbit prihovorit aj prostitutke

gaborka28
12. aug 2026
@anonym_af6415

v práci nájdeš ochotných rozvedených maminiek bezpočet.

@anonym_af6415 toto je taká hlúposť. Presne toto si mysli to kvantum uslintanych ženatých mužov, ktorí vypisujú preto, lebo si myslia, ze si vrznu na počkanie - lebo veď rozvedená hneď skoci po ponuke. Ale aj my sme ženy, ktoré majú city a majú záujem o normalny vztah…

Autor, tebe veľmi neporadím asi to, čo chceš pocut, ja len ze nerob to kvôli jednej noci. Keď príde ta spravna, pojde všetko samo a aj ten pocit po bude úplne iný, ako keď to urobíš kvôli jednej noci s niekym náhodným.

eugen777
12. aug 2026
@anonym_362bc5

@eugen777 Super odpoveď, pekne a pravdivo napísané. Až mi je neuveriteľné, že niekto kto napíše takýto príjemný príspevok potom napíše, že nemýňaj 😲

@anonym_362bc5

mile od teba,diky
Gramatika na zenskom fore ma nezaujima,toto muzi neriesia.Min ja nie,nepodstatne.Podstatny je obsah,nie forma.

autor
12. aug 2026
@gaborka28

@anonym_af6415 toto je taká hlúposť. Presne toto si mysli to kvantum uslintanych ženatých mužov, ktorí vypisujú preto, lebo si myslia, ze si vrznu na počkanie - lebo veď rozvedená hneď skoci po ponuke. Ale aj my sme ženy, ktoré majú city a majú záujem o normalny vztah…

Autor, tebe veľmi neporadím asi to, čo chceš pocut, ja len ze nerob to kvôli jednej noci. Keď príde ta spravna, pojde všetko samo a aj ten pocit po bude úplne iný, ako keď to urobíš kvôli jednej noci s niekym náhodným.

@gaborka28 Chápem, ja som nikdy nebol zástanca "jednorázoviek" ale v poslednej dobe sa to trocha mení a mám pocit že som trocha pokrytec...Asi nie som úplne vhodný človek na vzťah, a myslím si, že to ani nikdy nezažijem, potrebujem proste niekoho kto je mi veľmi podobný...Ak by som s niekým strávil jednu noc asi by to dopadlo katastrofálne a aspoň by som na to prestal menej myslieť...

anonym_b3b078
12. aug 2026

@anonym_autor nie nie len nie bordel a platit si za sex, to je dno, skus sa dat do kopy, cvicit, pripadne vyradit zlozvyky spominane nizsie modlit sa k Bohu nech ti ukaze cestu, da do zivota dobru zenu ktora ta neznici, ked nejaku skusis ked aj na.jednu noc tak rano ostanes vyprahnuty, budes ju zas hladat, a zas a budes zas len inak nestastny a zdeptany.. aj ta hamba je na mieste.. potom si uz aku dobru a milu, vernu zenu najdes ked vyskusas lahke zeny? No.. poslapes si buducnost, si mlady chlap, na zaciatku.. nepokaz si to

anonym_a0f865
12. aug 2026

@anonym_autor Keď len sexuálnu známosť na jednu noc, odporúčam Amatérky.sk

autor
13. aug 2026
@anonym_a0f865

@anonym_autor Keď len sexuálnu známosť na jednu noc, odporúčam Amatérky.sk

@anonym_a0f865 Aká bola tvoja skúsenosť?