icon

Ako si nájsť niekoho na jednu noc?

11. aug 2026

Som introvert a s ľuďmi sa zoznamujem veľmi ťažko, a nemal som ešte žiadny vzťah. Som stále panic a to už mám 24. Chcel by som niekoho s kým by som strávil iba jednu noc a zažiť aspoň raz trocha vzrušenia ale neviem ako na to. Tinder som skúšal, ale to asi pre mňa nebude fungovať.
Nejaké rady, ako na to keď nie som moc odvážny?

Strana
z3
anonym_8ed18b
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8ed18b Niekedy som zúfalí dosť tak by som to možno aj skúsil...neviem čo by som o sebe napísal viac nie som veľmi zaujímavý...a partnerku som nemal žiadnu...

@anonym_autor ja Ti rozumiem, ale z toho, co pises si myslim, ze si skor ublizis ako pomozes.
Pocul si uz o vpecateni po 1.sexe?
V principe odovzdas kus seba osobe, ktora v pripade prostituky, o to vobec nestoji.
Mozno Ti to doda iluziu, ale ver mi stastnejsi nebudes.
Si dospely, urobis si aj tak po svojom. Ale vedz, ze to vsetko moze byt inak, len sa musis prestat vidiet ako nechceny.

anonym_dd4cfe
13. aug 2026

Tak si precitaj svoje odpovede - realne ti tu napisala zena, ze by to s tebou chcela skusit a ty odpovies, ze neviem, ci presne to hladam a druha reakcia vyrehotany smajlik a ze lakava ponuka. Tvoj prispevok je o tom, ze chces zazit sex a ked sa ti ozve zena, co ti ho ponuka, tak ju odfajcis. A zase budes mrncat, ze ja to nikdy nezazijem a velmi chcem. Nechapem fakt. Btw, byt panic v 24 nie je nic hrozne. Tvoj pristup a vyzarovanie je.

autor
13. aug 2026
@anonym_dd4cfe

Tak si precitaj svoje odpovede - realne ti tu napisala zena, ze by to s tebou chcela skusit a ty odpovies, ze neviem, ci presne to hladam a druha reakcia vyrehotany smajlik a ze lakava ponuka. Tvoj prispevok je o tom, ze chces zazit sex a ked sa ti ozve zena, co ti ho ponuka, tak ju odfajcis. A zase budes mrncat, ze ja to nikdy nezazijem a velmi chcem. Nechapem fakt. Btw, byt panic v 24 nie je nic hrozne. Tvoj pristup a vyzarovanie je.

@anonym_dd4cfe Chápem, že môžem vyznieť rôzne, niekedy mám dosť nízke sebavedomie tak môžem pôsobit tak že neviem čo chcem...a tu správnu som ani nebral nejak vážne, ale skôr že si so mňa niekto robí srandu...

autor
13. aug 2026
@anonym_8ed18b

@anonym_autor ja Ti rozumiem, ale z toho, co pises si myslim, ze si skor ublizis ako pomozes.
Pocul si uz o vpecateni po 1.sexe?
V principe odovzdas kus seba osobe, ktora v pripade prostituky, o to vobec nestoji.
Mozno Ti to doda iluziu, ale ver mi stastnejsi nebudes.
Si dospely, urobis si aj tak po svojom. Ale vedz, ze to vsetko moze byt inak, len sa musis prestat vidiet ako nechceny.

@anonym_8ed18b Ako som spomínal nič som s nikým nezažil a s nikým som ešte nebol takže ani neviem aký je to pocit, ťažké asi máš pravdu ,že je lepšie počkať na niekoho kto ma bude a chcieť ale ako vravím som veľmi nudný a nezaujímavý tak sa cítim byť aj nechcený...mám pocit že sex inak nezažijem len týmto spôsobom aj keď to nebude najlepšia voľba...A som rád že mi niekto rozumie v tomto.

anonym_a0f865
13. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_a0f865 Aká bola tvoja skúsenosť?

@anonym_autor Ja som žena, len od kamoša viem, že takto chodí

Strana
z3