icon

Ako si nájsť seriózny vzťah v dnešnej dobe?

Včera o 21:07

Ahojte.
Co by ste robili na mojom mieste? Mam 26 rokov a najdlhsi vztah som mala rok a to v 18.. hneď po tom vztahu som chodila k psychologičke, pretože som si potrebovala vyriesiť nejaké veci ešte z rodiny, zazila som nepekny rozvod rodicov a urcite veci boli cez ciaru, a veľmi mi to pomohlo, chodila som takto 2 roky a mozem povedať, že sa mi zmenil život.. po strednej som šla na rok pracovať do zahraničia, čo mi pomohlo vyšpičkovať angličtinu, za čo som vďačná a potom som nastúpila sem na SK na vysokú. Počas výšky som mala nejakých nápadníkov, ale nikto z nich mi neprišiel taký seriozny, že by bol dobrý partner pre mňa.. Následne som mala aj 2- krátke vztahy, ktoré sa po pár mesiacoch skončili, pretože jeden z nich bol extrémny žiarlivec a druhý mi po pár mesiacoch povedal, že on sa nechce nikdy ženiť a o deťoch nikdy nepremýšlal a po čase som zistila, že on len nevie byť sám a potrebuje s niekym byť… no a teraz som tu a normálne rozmýšlam, či ešte niekoho stretnem, pretože neviem ako sa mám s kým zoznámiť. Málokedy sa mi niekto v reálnom živote prihovorí a keď aj je to taký small talk… zoznamky moc skúšať nechcem. Okrem práce, chodím aj do posilňovne, ale tam mám len čisto kamarátov.. Bola som aj na rôznych koncertoch aj festivaloch, kde keď som sa aj s niekym zoznámila, a vymenili sme si čísla išlo dotyčným o sex, alebo hľadali čokolvek nezávazné a bolo cítiť, že sme na inej vlne.. ja už by som chcela niekoho s kým by sa časom budovalo niečo serioznejsie.. len obcas stracam nádej, či sa to vôbec stane..

domkakvet
Včera o 21:12

@anonym_autor este niekoho stretnes, ved si este mlada a mozno aj z tych kamaratov by to mohol byt niekto, ved aj z kamaratstiev vznikaju lasky, ale ak nie tam, tak potom niekde inde.

anonym_8b494a
Včera o 21:15

Riesim podobny problem, ak by ti nevadilo, ze som trocha starsi (40), tak by sme si mohli aspon nezavazne popisat;)

tinka3435
Včera o 21:16

Čo má prísť príde hlavne netlač na pílu.

splina
Včera o 23:20

@anonym_autor Na MK príspevky nekomentujem, ale tento ma zaujal. Mám k nemu postreh, ktorý je zbytočné písať do komentárov – ak by ťa to zaujímalo, môžeš mi napísať DM.

anonym_c9f7a0
Dnes o 00:22

@anonym_autor otazku si polozila co by som robila na tvojom mieste. Keby som mala 26 rokov (znovu) a bola by som single tak by som bola vyškerena ako lečo a uživala by som si zivot naplno. Cestovala by som, studovala, budovala karieru, ucila sa lubit samu seba a ucila sa urcovat si priority, randila by som a zistovala co mi vyhovuje a co nie. Si tak mlada. Mas aj 10 rokov este. Ja som rodila v 37 prve dieta. Neboj sa, stretnes este vela ludi. Bude to dobre. Spomen si na mna ked to pride 🙂 nechod do vztahov len s podmienkou ze musia byt dlhodobe a vazne (tym nemyslim jednorazovky) ale je to prilis zavazujuce a podlieha to vela kriteriam a stresu, ved chod na rande, zistuj co ti vyhovuje a ked nevyhovuje ides dalej, svet sa neruca. Zoznamit sa da doslova vsade a zeny maju vyhodu, staci pekny dlhsi pohlad a kto ma zaujem sa chyti. Drzim palce.

strawberry0797
Dnes o 07:56

@anonym_autor v tom veku asi najlepsie na vysokej alebo v praci, alebo kamarati kamaratov, zoznamit sa na svadbe, festivaloch atd. Po 30ke uz to je tazsie, lebo je menej single ludi.