icon

Ako začať randiť v 38 rokoch?

Včera o 12:42

Chcela by som prvýkrát vyskúšať zoznamku a zaujímali by ma skúsenosti ľudí, ktorí sa cez ne reálne zoznamujú.

Doteraz som profil na žiadnej zoznamke nemala a nepoužívam ani sociálne siete. Vzťahy som síce mala, ale vždy vznikli viac-menej spontánne cez ľudí, ktorých som už poznala osobne. Nikdy som sa nestretla s niekým, koho by som predtým poznala iba z internetu, takže v tomto smere začínam úplne od nuly.

Nemám pritom konkrétny cieľ, že si musím nájsť partnera. Rovnako nemám záujem o jednorazový sex alebo stretnutia, pri ktorých je toto vopred očakávaným výsledkom. Skôr ma láka spoznať nových ľudí a zistiť, či si s niekým sadneme. Ak z toho vznikne kamarátstvo, budem rada, ak vzťah, tiež fajn, a ak nič, nič sa nedeje. Beriem to skôr ako skúsenosť a možnosť skúsiť niečo, čo som doteraz vôbec nerobila.

Pre kontext niečo o mne: mám 38 rokov, som slobodná a bezdetná, pričom deti nechcem ani do budúcnosti. Mám vysokú školu nie električkového typu, stabilnú prácu a vlastné bývanie bez hypotéky, takže svoj život mám v zásade usporiadaný a nehľadám niekoho, kto by ma mal finančne zabezpečovať.

Čo sa vzhľadu týka, tam mám asi objektívne najväčšiu nevýhodu. Mám výraznú obezitu a určite nepatrím medzi ženy, ktoré budú na zoznamke zbierať stovky lajkov na základe fotografií. Na druhej strane to nepovažujem za tragédiu. Skôr to beriem ako prirodzený filter – človek, pre ktorého je takáto postava automaticky neprijateľná, jednoducho nebude mať dôvod ma kontaktovať a obaja si ušetríme čas.

Zaujímali by ma preto hlavne praktické skúsenosti. Na čo si dať pozor už pri písaní? Ako naplánovať prvú schôdzku a čomu sa pri nej vyhnúť? Máte nejaké tipy, triky? Čo je dobré zistiť ešte pred prvým stretnutím a aké správanie na prvom či druhom stretnutí považujete za red flag?

A pokojne aj opačne – podľa čoho ste spoznali, že človek, s ktorým ste sa zoznámili online, stojí za ďalšie stretnutie?

Budem rada najmä za skúsenosti ľudí, ktorí zoznamky používajú alebo používali. Keďže s nimi nemám žiadnu skúsenosť, zaujíma ma aj to, čo by ste sami chceli vedieť predtým, než ste si založili prvý profil.

autor
Včera o 17:36
@eugen777

@anonym_autor

Este sa chcem spytat len tak zo zaujmu

Stacil by ti obycajny skladnik napriklad,byvajuci v podnajme?
V ostatnom by ste si rozumeli,ale nemal by vysku,ani vlastne byvanie

@eugen777
Nezakladám si na tom, aby mal muž vysokú školu. Záleží mi však na prirodzenej inteligencii – vyslovene hlúpy muž by ma nepriťahoval.

Čo sa týka príjmu, preferovala by som niekoho, kto zarába aspoň priemerne, ale nie je to pre mňa nevyhnutná podmienka. Pokiaľ by odo mňa neočakával, že mu budem požičiavať peniaze, platiť jeho dlhy alebo ho finančne ťahať, nižší príjem sám osebe prekážkou nie je.

Viac než samotná výška príjmu by mi asi prekážal človek, ktorý nie je ani trochu ambiciózny, nemá v živote žiadne ciele ani chuť svoju situáciu akokoľvek zlepšovať a iba sa pasívne vezie. Pri kamarátovi by mi to bolo v zásade jedno, ale pri partnerovi by mi to už asi vadilo.

autor
Včera o 17:41
@mischy00

@anonym_autor do profilu je fajn aj napísať, akého muza vlastne hľadáš...co ti imponuje a podobne. Moze sa v tom niekto nájsť a vie ľahšie začať konverzáciu.
Pripadne sama preluskaj zopár profilov a ak ta niekto zaujme, napis prvá. Je to zoznamka, virtuálny svet, tam nejaké pravidlá a etiketa idú úplne bokom.
Vsak to neskor asi pochopíš 🙂

@mischy00
Ďakujem 🙂

autor
Včera o 18:22

Ešte by ma zaujímala jedna praktická vec – ako to robíte s prvými schôdzkami? Aké miesta sa vám osvedčili a čomu sa naopak radšej vyhnúť? Je podľa vás lepšia klasická káva alebo drink, prípadne prechádzka, alebo máte dobré skúsenosti aj s nejakou aktivitou? Čo nie sú vhodné aktivity na takúto prvú schôdzku?

Obmedzujete si prvé stretnutie vopred na určitý čas, napríklad polhodinu, hodinu či dve, alebo to nechávate otvorené podľa toho, ako si sadnete? A dávate človeku pred prvým stretnutím svoje telefónne číslo, alebo komunikujete iba cez aplikáciu, kým ho trochu nespoznáte?

A ešte ma zaujíma zoznamovanie s mužmi iných národností. Máte s tým skúsenosti? Je niečo, na čo si pri tom dávať väčší pozor, prípadne ste si všimli nejaké výraznejšie kultúrne rozdiely pri randení? Nechcem samozrejme hádzať celé národnosti do jedného vreca, skôr ma zaujímajú vaše osobné skúsenosti.

anonym_c0df69
Včera o 19:02
@anonym74

@anonym_c0df69 lenze jeho zena bola za mladi chuda a kocka a predpokladam ze pribrala v menopauze

@anonym74 nemas pravdu, zacala priberat po roku 2001, ked mala 38 rokov, teraz ma 63, a stale su spolu

ljmmm
Včera o 19:40

si mila baba. ja by som s tebou mile rada vysla na drink pokecat. Nikto nespominal nadavky, mne sa zda, ze je to viac nez bezne hrube vynadanie za cokolvek, staci, ze neodpises. maj nadhlad alebo zvykni si

anonym_6f24df
Včera o 19:53
@anonym_autor

Ešte by ma zaujímala jedna praktická vec – ako to robíte s prvými schôdzkami? Aké miesta sa vám osvedčili a čomu sa naopak radšej vyhnúť? Je podľa vás lepšia klasická káva alebo drink, prípadne prechádzka, alebo máte dobré skúsenosti aj s nejakou aktivitou? Čo nie sú vhodné aktivity na takúto prvú schôdzku?

Obmedzujete si prvé stretnutie vopred na určitý čas, napríklad polhodinu, hodinu či dve, alebo to nechávate otvorené podľa toho, ako si sadnete? A dávate človeku pred prvým stretnutím svoje telefónne číslo, alebo komunikujete iba cez aplikáciu, kým ho trochu nespoznáte?

A ešte ma zaujíma zoznamovanie s mužmi iných národností. Máte s tým skúsenosti? Je niečo, na čo si pri tom dávať väčší pozor, prípadne ste si všimli nejaké výraznejšie kultúrne rozdiely pri randení? Nechcem samozrejme hádzať celé národnosti do jedného vreca, skôr ma zaujímajú vaše osobné skúsenosti.

@anonym_autor Za mňa je na prvé stretnutie najvhodnejšia káva. Dá sa piť pomaly alebo rýchlo, podľa toho či ste si sadli alebo nie. Drink by som nechala na neskoršie stretnutia. Čas by som nevyčleňovala, stretnutie by som naplánovala tak, aby som sa z neho nemusela ponáhľať, alebo sa nemusela pozerať na hodinky. Nevhodné miesto na prvé stretnutie mi príde kúpalisko, plaváreň, wellness, skrátka miesto, kde sa hneď vidíte odhalenejší než zvyčajne. Nie kvôli kilám, skôr mi to príde nevhodné hneď takto na začiatok. Ďalej mi príde na prvé stretnutie nevhodný nejaký lokál, kde je možnosť stretnúť nadmerne pripitých ľudí a tiež veľmi tiché a mŕtve miesto. Keď bude stagnovať komunikácia, príde vhod miesto, kde sa počas ticha môžete zapozerať niekde inde a to ticho nebude tak kričať. Zo začiatku by som dala kontakt len v aplikácii.

eugen777
Včera o 20:18

@anonym_autor

Tak dnes som odsledoval tuto temu a chcem ti ako nestranny muz,co si odrandil svoje a ma co ponuknut povedat moj nazor.

Moje poziadavky na zenu su krasa zeny,plodnost,ako je navarene,upratane,ako je postarane o dieta,deti.
Z tvojich odpovedi som zistil,nesplnas ani jednu.

Ale je to uplne ok.

Proste takto to je za mna.
Toto su veci,ktore vacsina muzov riesi a ceni.
Tie moje priority.

No a ty mas zase dost vysoke poziadavky,asi aj megavysoke.

Takze mi dvaja sme absolutne nekompatibilny

Ale cenim,ze si pisala otvorene,priamo,pravdivo,ferovo.
To si uchovaj,to je super.

autor
Včera o 20:28
@anonym_6f24df

@anonym_autor Za mňa je na prvé stretnutie najvhodnejšia káva. Dá sa piť pomaly alebo rýchlo, podľa toho či ste si sadli alebo nie. Drink by som nechala na neskoršie stretnutia. Čas by som nevyčleňovala, stretnutie by som naplánovala tak, aby som sa z neho nemusela ponáhľať, alebo sa nemusela pozerať na hodinky. Nevhodné miesto na prvé stretnutie mi príde kúpalisko, plaváreň, wellness, skrátka miesto, kde sa hneď vidíte odhalenejší než zvyčajne. Nie kvôli kilám, skôr mi to príde nevhodné hneď takto na začiatok. Ďalej mi príde na prvé stretnutie nevhodný nejaký lokál, kde je možnosť stretnúť nadmerne pripitých ľudí a tiež veľmi tiché a mŕtve miesto. Keď bude stagnovať komunikácia, príde vhod miesto, kde sa počas ticha môžete zapozerať niekde inde a to ticho nebude tak kričať. Zo začiatku by som dala kontakt len v aplikácii.

@anonym_6f24df
Ďakujem za tipy. Aj ja som uvažovala nad tým, že prvé stretnutia by bolo dobré organizovať tak, aby sme mali prirodzene o čom hovoriť a nemuseli celú konverzáciu ťahať nasilu. Zároveň by som radšej volila niečo nezáväzné, z čoho sa dá bez problémov odísť, ak by sme si nesadli. Na prvé stretnutie mi asi príde lepšie nechať si otvorené zadné vrátka, než sa zaviazať k dlhému programu.

autor
Včera o 20:29
@eugen777

@anonym_autor

Tak dnes som odsledoval tuto temu a chcem ti ako nestranny muz,co si odrandil svoje a ma co ponuknut povedat moj nazor.

Moje poziadavky na zenu su krasa zeny,plodnost,ako je navarene,upratane,ako je postarane o dieta,deti.
Z tvojich odpovedi som zistil,nesplnas ani jednu.

Ale je to uplne ok.

Proste takto to je za mna.
Toto su veci,ktore vacsina muzov riesi a ceni.
Tie moje priority.

No a ty mas zase dost vysoke poziadavky,asi aj megavysoke.

Takze mi dvaja sme absolutne nekompatibilny

Ale cenim,ze si pisala otvorene,priamo,pravdivo,ferovo.
To si uchovaj,to je super.

@eugen777
Ďakujem za názor. Ktoré z mojich požiadaviek ti pripadajú „megavysoké“? A z ktorých konkrétne by som podľa teba mala zľaviť? Pýtam sa úprimne, pretože mne nepripadá, že by som tu uviedla nejaké mimoriadne nároky, ale možno to vnímam skreslene.

autor
Včera o 20:32
@ljmmm

si mila baba. ja by som s tebou mile rada vysla na drink pokecat. Nikto nespominal nadavky, mne sa zda, ze je to viac nez bezne hrube vynadanie za cokolvek, staci, ze neodpises. maj nadhlad alebo zvykni si

@ljmmm
Ďakujem 🙂 Aj za varovanie.

samanta44
Včera o 20:39

@anonym_autor za mna si daj pozor na chudobnych zajacov .dnes chlapci ked zacitia zabezpecenu zenu a este aj s bytom tak je hotovo nebudes sa ich moct zbavit.presne ako da hovori :najrychlejsie sa zamiluje chlap ktory nema peniaze 😂

autor
Včera o 20:42
@samanta44

@anonym_autor za mna si daj pozor na chudobnych zajacov .dnes chlapci ked zacitia zabezpecenu zenu a este aj s bytom tak je hotovo nebudes sa ich moct zbavit.presne ako da hovori :najrychlejsie sa zamiluje chlap ktory nema peniaze 😂

@samanta44
To na zoznamku písať neplánujem a ani o tom nemienim hovoriť, určite nie na začiatku. :D Niežeby to bolo nejaké extra terno, ale nevidím dôvod prezentovať cudziemu človeku svoju finančnú situáciu.

samanta44
Včera o 20:44
@anonym_autor

@samanta44
To na zoznamku písať neplánujem a ani o tom nemienim hovoriť, určite nie na začiatku. :D Niežeby to bolo nejaké extra terno, ale nevidím dôvod prezentovať cudziemu človeku svoju finančnú situáciu.

@anonym_autor nejde o to ale pri beznom rozhovore ako clovek byva zije …

eugen777
Včera o 20:44
@anonym_autor

@eugen777
Ďakujem za názor. Ktoré z mojich požiadaviek ti pripadajú „megavysoké“? A z ktorých konkrétne by som podľa teba mala zľaviť? Pýtam sa úprimne, pretože mne nepripadá, že by som tu uviedla nejaké mimoriadne nároky, ale možno to vnímam skreslene.

@anonym_autor

Si inteligentna a zachovavas si pozoruhodny klud,aj ked poviem nieco,co sa ti nebude pacit.
To je zaujimave.
Budem sa snazit pisat jemnejsie,aby som ta neurazil.

Je to myslene tak,ze uz na zaciatku mas svojou vysokou nadvahou dost velku nevyhodu oproti konkurencii.
.
O to viacej musis ubrat zo svojich narokov.

Lebo v niecom mas naroky ako 20 rocna fitneska.
Ma mat ciele,priemerny plat a vzdelanie,najlepsie ale nadpriemerny,ziadne deti,status atd
To su nerealne predstavy.

Asi jedina poziadavka tvoja by mala byt nech ma ma uprimne rad,nech ma podporuje v chudnuti.
To je vsetko.

autor
Včera o 20:51
@eugen777

@anonym_autor

Si inteligentna a zachovavas si pozoruhodny klud,aj ked poviem nieco,co sa ti nebude pacit.
To je zaujimave.
Budem sa snazit pisat jemnejsie,aby som ta neurazil.

Je to myslene tak,ze uz na zaciatku mas svojou vysokou nadvahou dost velku nevyhodu oproti konkurencii.
.
O to viacej musis ubrat zo svojich narokov.

Lebo v niecom mas naroky ako 20 rocna fitneska.
Ma mat ciele,priemerny plat a vzdelanie,najlepsie ale nadpriemerny,ziadne deti,status atd
To su nerealne predstavy.

Asi jedina poziadavka tvoja by mala byt nech ma ma uprimne rad,nech ma podporuje v chudnuti.
To je vsetko.

@eugen777
Priemerný plat ani vzdelanie som neuviedla ako podmienku. Ako podmienku som spomenula prirodzenú inteligenciu. Neviem, kde si prišiel k statusu, o tom som vôbec nepísala, a už vôbec nie k požiadavke na nadpriemerný príjem.

Rovnako nepotrebujem, aby ma muž podporoval alebo motivoval pri chudnutí. Pre mňa to nie je podstatné, pretože motivácia v tomto musí vychádzať zo mňa. Na externú motiváciu prakticky nereagujem, jednoducho nie som ten typ človeka.

Úprimne rád ma môže mať človek až vtedy, keď ma skutočne spozná. To podľa mňa nejde hneď a ani to od nikoho neočakávam. A čo sa týka požiadavky na prirodzenú inteligenciu, z tej by podľa mňa nemala ustupovať žiadna žena.

eugen777
Včera o 20:57
@anonym_autor

@eugen777
Priemerný plat ani vzdelanie som neuviedla ako podmienku. Ako podmienku som spomenula prirodzenú inteligenciu. Neviem, kde si prišiel k statusu, o tom som vôbec nepísala, a už vôbec nie k požiadavke na nadpriemerný príjem.

Rovnako nepotrebujem, aby ma muž podporoval alebo motivoval pri chudnutí. Pre mňa to nie je podstatné, pretože motivácia v tomto musí vychádzať zo mňa. Na externú motiváciu prakticky nereagujem, jednoducho nie som ten typ človeka.

Úprimne rád ma môže mať človek až vtedy, keď ma skutočne spozná. To podľa mňa nejde hneď a ani to od nikoho neočakávam. A čo sa týka požiadavky na prirodzenú inteligenciu, z tej by podľa mňa nemala ustupovať žiadna žena.

Vidis tuto odpoved si uz nezvladla.
Ok ja koncim v tejto teme,co som ti chcel povedat som povedal.Chcel som len uprimne pomoct.
Tak nech sa dari

autor
Včera o 21:01
@eugen777

Vidis tuto odpoved si uz nezvladla.
Ok ja koncim v tejto teme,co som ti chcel povedat som povedal.Chcel som len uprimne pomoct.
Tak nech sa dari

@eugen777
Ďakujem. Asi vyznela inak, než som plánovala.

podvody
Včera o 21:27
@anonym_d54105

@podvody kde sa flakas? si tu (mozno) hladany 🙂

@anonym_d54105 tak treba tagnúť lebo 5000 diskusií nestíham sledovať.

Tak áno v podstate tak by to malo byť podľa príslovia: "uprac si pred vlastným prahom, najprv" tak ja keď som sám obézny nemám právo hovoriť na druhých že sú obézni. Ale veď ja to ani nehovorím. Ja nikomu nevytýkam že je obézny, nikoho nenútim chudnúť len ide o to že mne osobne sa páčia štíhle ženy. Na tom nieje nič zlé. Sú to moje preferencie. Ale neodsudzujem ludí s nadváhou. Len proste mne sa páčia štíhle.

podvody
Včera o 21:30

A ja sa nepýtam ako sa zoznamovať, ale že ako nebyť pri zoznamovaní slizský, chlípny, otravný. Niekto robí len prvé kroky že ako vôbec začať. Ja sa aktívne zoznamujem už roky, len žial druhá strana to berie ako otravovanie a obťažovanie.

podvody
Včera o 21:31

Niekto sa pýta ako začať rybárčiť...
Ja mám už rozhodené siete všade, len nič nechytím...

hanaxxx
Včera o 21:41
@patrike

@anonym_autor Tak to nevidim ruzovo, ak este ides robit drahoty a aj 2 mesiace su ti malo na zacatie so sexom. Dospeli ludia, ktori aj nieco maju za sebou, tak ak vylucime dovody typu nabozenske predsudky, sex na tretom rande je plus minus ocakavany standard.

@patrike sex na tretom rande ako standard, napisal si dobru blbost.

podvody
Dnes o 03:19

Ahojte. Sedím na pumpe na Račianskej ulici (zastávka mladá garda), nejaká na rande? Môže ma odprevadiť potom na vinohrady. Mám 45 rokov, pracujem v Bratislave (takže som tam skoro každý deň), bývam v Galante, kde je od dnes jarmok tak ťa tam môžem pozvať.

podvody
Dnes o 03:23

Skoro každý deň okolo piatej ráno ma nájdete na pumpe OMV buď na Račianskej alebo Vajnorskej ulici. Prídite volakerá, som sám a rád bych to zmenil. Zdielal s nejakou život.

letfenixa
Dnes o 04:57
@podvody

Ahojte. Sedím na pumpe na Račianskej ulici (zastávka mladá garda), nejaká na rande? Môže ma odprevadiť potom na vinohrady. Mám 45 rokov, pracujem v Bratislave (takže som tam skoro každý deň), bývam v Galante, kde je od dnes jarmok tak ťa tam môžem pozvať.

@podvody veta 'môže ma potom odprevadit' ti priláka presne nula zaujemkyn.

anonym_cf51a6
Dnes o 05:49
@letfenixa

@podvody veta 'môže ma potom odprevadit' ti priláka presne nula zaujemkyn.

@letfenixa Ani veta- "Chodím na pumpe vyberať plechovky a petky z košov by neuspela, hoc by bola pravdivá.

anonym_cf51a6
Dnes o 05:55
@anonym_autor

@eugen777
Ďakujem. Asi vyznela inak, než som plánovala.

@anonym_autor Taký nový pohĺad na moje zaužívané predstavy o ĺuďoch mi dala tvoja diskusia. Vždy som si predstavovala ženy, ktoré nechcú deti a ani ich nemajú radi ako blonďavé , samoĺúbe 50 kg Nikoly s buldočkom, alebo čivavou.. Automaticky sa mi guĺaté ženy spájali s materstvom, alebo materinským cítením min.k cudzím deťom/napr. partnerovým. U muža-aj keď som nikdy netúžila vychovávať cudzie deti mi od určitého veku-približne od 35 r. absencia dieťaťa, alebo staromládenectvo zaváňa neschopnoťou žiť v partnerskom vzťahu.

autor
Dnes o 06:27
@anonym_cf51a6

@anonym_autor Taký nový pohĺad na moje zaužívané predstavy o ĺuďoch mi dala tvoja diskusia. Vždy som si predstavovala ženy, ktoré nechcú deti a ani ich nemajú radi ako blonďavé , samoĺúbe 50 kg Nikoly s buldočkom, alebo čivavou.. Automaticky sa mi guĺaté ženy spájali s materstvom, alebo materinským cítením min.k cudzím deťom/napr. partnerovým. U muža-aj keď som nikdy netúžila vychovávať cudzie deti mi od určitého veku-približne od 35 r. absencia dieťaťa, alebo staromládenectvo zaváňa neschopnoťou žiť v partnerskom vzťahu.

@anonym_cf51a6
Áno, toto si ľudia myslia pomerne často. Existuje veľa podobných stereotypných predstáv o tučných ľuďoch. Napríklad, že tučná žena je automaticky zúfalá a musí brať čokoľvek, čo sa jej naskytne, len aby nebola sama. Alebo že je lenivá, nediaciplinovaná a nešportuje. Aj vyššie tu napríklad zaznelo, že tučné ženy budú mať problém s turistikou alebo s plavkami. Ale nechcem to tu veľmi rozoberať, pretože je to kontroverzná téma a celá diskusia by sa veľmi rýchlo zvrtla úplne iným smerom. 🙂
Pointa je skôr v tom, že telesná hmotnosť sama osebe neurčuje povahu alebo životné preferencie a názory človeka. Ani materský cit.

Nemyslím si, že deti vyslovene nemám rada. Mám k nim skôr neutrálny vzťah, nemám potrebu sa im úplne vyhýbať. Len nechcem, aby sa odo mňa časom očakávalo, že prevezmem úlohu náhradnej mamy alebo sa budem pravidelne podieľať na starostlivosti a výchove.

Ideálne by pre mňa bolo, keby mal partner, ktorý má deti, vlastnú domácnosť. V čase, keď by bol s deťmi, by tak mohol byť jednoducho s nimi u seba. Nie je to však pre mňa podmienka a viem si predstaviť, že by sa to dalo prakticky vyriešiť aj inak.

lienka9
Dnes o 06:38
@anonym_autor

@anonym_cf51a6
Áno, toto si ľudia myslia pomerne často. Existuje veľa podobných stereotypných predstáv o tučných ľuďoch. Napríklad, že tučná žena je automaticky zúfalá a musí brať čokoľvek, čo sa jej naskytne, len aby nebola sama. Alebo že je lenivá, nediaciplinovaná a nešportuje. Aj vyššie tu napríklad zaznelo, že tučné ženy budú mať problém s turistikou alebo s plavkami. Ale nechcem to tu veľmi rozoberať, pretože je to kontroverzná téma a celá diskusia by sa veľmi rýchlo zvrtla úplne iným smerom. 🙂
Pointa je skôr v tom, že telesná hmotnosť sama osebe neurčuje povahu alebo životné preferencie a názory človeka. Ani materský cit.

Nemyslím si, že deti vyslovene nemám rada. Mám k nim skôr neutrálny vzťah, nemám potrebu sa im úplne vyhýbať. Len nechcem, aby sa odo mňa časom očakávalo, že prevezmem úlohu náhradnej mamy alebo sa budem pravidelne podieľať na starostlivosti a výchove.

Ideálne by pre mňa bolo, keby mal partner, ktorý má deti, vlastnú domácnosť. V čase, keď by bol s deťmi, by tak mohol byť jednoducho s nimi u seba. Nie je to však pre mňa podmienka a viem si predstaviť, že by sa to dalo prakticky vyriešiť aj inak.

@anonym_autor co by si uviedla ako svoje konicky? Zatial sa tu pise len ze nechces deti a o obezite,ale realne by si sa hlavne mala zamerat na nieco pozitivne v seba prezentovani,ked si mas zacat s niekym pisat..lebo tieto dve temy,skor posobia negativne a pritom mozes mat zaujimavy zivot,co si zatial len vobec nespomenula.co robis,co mas rada,cim naplnas svoje dni..niekto vyssie uz aj pisal,ze mas nejaku taku zaujimavost dat na profil,aby sa zaujemca mal coho chytit.. drzim palce

mischy00
Dnes o 06:39
@anonym_autor

@anonym_cf51a6

@anonym_autor ja ti držím palce a veľmi sa mi páči, ze neberieš svoju váhu ako hendikep ale iba ako súčasť svojho života. Ako to, ze niekto ma pehy alebo malé prsia.
Netreba sa ľutovať a ani ľútosť očakávať. Preto si myslim, ze toto moze byt tvoja silná stránka pri zoznamovani . To, ze stretneš mnoho muzov, kde im váha bude prekážať bude tiez súčasťou tvojej cesty. Ale ak si sama vyrovnaná, stačí úsmev, poďakovať za úprimnosť a zivot ide ďalej.

autor
Dnes o 09:06
@anonym_80dce4

mozem sa prosim opytat, aspon pre predstavu, aka je tvoja vaha a vyska?

@anonym_80dce4
Výšku mám 155 cm a váhu momentálne 101 kg. Moja postava vyzerá približne takto. Hoci neviem, ako táto informácia v diskusii pomôže 🙂