Ako zaujať muža a čo na neho platí?
Muzi, dajre tipy, co na Vas plati a comu neodolate?:D
@patrike presne toto mi povedal aj Peťo.
@podvody ked opisujes situacie, aspon zmen mena. Pripominas mi jedneho znameho.
A vsetci sme nejaki. Nemusis sa snazit byt dokonaly a robit prieskumy, kto sa komu paci. Bud sam sebou, ponukaj, co mas, nie to, co si myslis/zistis, ze maju iny. Napr. ta pendlerka si vybrala tvoju spolocnost, aj ked si nevie predstavit s tebou buducnost. Bud sam sebou, ak ta niekto novy zaujme. Nic nesil. Cim viac pokusov, tym viac odmietnuti, ale aj tym vacsia sanca, ze sa nakoniec niekto najde. Pri tych pokusoch hrozi, ze mozes byt dotieravy. Tym, ze sa pytas, kto sa istemu doevcatu paci, vlastne seba sameho vylucujes.
A vsetci sme nejaki. Nemusis sa snazit byt dokonaly a robit prieskumy, kto sa komu paci. Bud sam sebou, ponukaj, co mas, nie to, co si myslis/zistis, ze maju iny. Napr. ta pendlerka si vybrala tvoju spolocnost, aj ked si nevie predstavit s tebou buducnost. Bud sam sebou, ak ta niekto novy zaujme. Nic nesil. Cim viac pokusov, tym viac odmietnuti, ale aj tym vacsia sanca, ze sa nakoniec niekto najde. Pri tych pokusoch hrozi, ze mozes byt dotieravy. Tym, ze sa pytas, kto sa istemu doevcatu paci, vlastne seba sameho vylucujes.
@eva8 ja som si myslel že to je štatistika, že vyzistím čo sa komu páči a budem to napodobňovať. A kedysi dávnejšie na iných fórach som ešte aj kreslil grafy a kadečo podobné. Strašne som analyzoval lebo som strašne chcel prísť na to že prečo druhí áno a ja nie. Nehorázne ma to štve že sa ženám páčia iní muži a nie ja. Stále moji kamaráti sa im páčia a preberú mi ženy ktoré chcem ja.
Ženy chcite ma!
@eva8 GDPR je dodržané lebo lebo veľa ľudí je s takým menom. Starý ujo Stano bol ešte horší. Ten nám rozprával storky a hovoril celé mená aj s priezviskom.
Takže ja sa chcem páčiť osobe A z obce X ale jej sa páči osoba B z obce Y. Ale nakoniec sa dala dokopy s osobou C z obce Z.
@eva8 ja som si myslel že to je štatistika, že vyzistím čo sa komu páči a budem to napodobňovať. A kedysi dávnejšie na iných fórach som ešte aj kreslil grafy a kadečo podobné. Strašne som analyzoval lebo som strašne chcel prísť na to že prečo druhí áno a ja nie. Nehorázne ma to štve že sa ženám páčia iní muži a nie ja. Stále moji kamaráti sa im páčia a preberú mi ženy ktoré chcem ja.
Ženy chcite ma!
@podvody To kreslenie grafov a tvoje dalsie pisacky tu su najlepsia ukazka, az do akej miery si vadny.
Ženy chcite ma!
@podvody ked budes napodobnovat inych, nikdy nenajdes to, co hladas. Stratis sam seba. A zeny takych stratenych muzov nechcu, neritahuju ich. Potrebuju istotu, oporu (aj ked su silne, alebo aj prave preto, ze su sebavedome) a nie "zlepenca" zo statistik
Zúfalca zaujme každá žena, lebo je rád že sa o neho niekto zaujíma, tvrdí teória. Ale aj ten zúfalec má nejaký ideál ženy. Takže ako zaujme žena muža? Tak že sa mu bude páčiť, bude mu pasovať a tak.
Nič také neni že ženy sú komplikovanejšie a muži jednoduchší. Je to len a len o príťažlivosti.
Platí pre obe pohlavia:
Páčiš sa mu/jej = zaujal/a si.
Nepáčiš sa mu/jej = nezaujal/a si.

Dig a čo spravila Peťovi? Chcel som ich zoznámiť a nechcela mu dať fotku. A potom mu poslala z autosalónu kde je fotená z veľkej vzdialenosti a má slnečné okuliare. To viem presne ktorá dotka tom je lebo to som ja fotil v Nitre. Strašné niečo. Potom som ja Peťovi ukázal jej fotky z môjho archívu. Ale ani ona nepýtala. Iba furt že aký je Peťo, čo rád robí, čo na ňu hovorí, ale neondila že poď mi ukazovať jeho fotky. Jednu videla a to jej stačilo. A keď sme boli konečne spolu vonku ako partia tak Natália so Zuzou furt fajčili, Peťo na to nadával, a Klaudia ticho sedela. To už je aké idenie von? Potom si chvílu písali, a viete čo mi Peťo povedal? Že ona je ako keby si písal s AI. Že je strašne nudná, nedáva smajlíky, len vecne odpovedá na otázky. Aj sa síce pýta, ale že chýbalo mu také podpichovanie, humor a pod. Taká je zase Simona, tak som ich dal v chate dokopy, tak Simona hneď išla to podpichovanie, a to sa už Peťovi páčilo, a hneď s ňou chcel volať videohovor, a Simona mu povedala že nieje jej typ. Peťo sa nasral a prestal sa rozprávať aj s Klaudiou aj Simonou.
@podvody Tvoja socialna inteligencia je minus 20, z toho mas vsetky tie problemy pri baleni. Spravas sa ako slon v porcelane.