icon

Ako zaujať muža a čo na neho platí?

24. aug 2026

Muzi, dajre tipy, co na Vas plati a comu neodolate?:D

Strana
z2
anonym_a600ff
24. aug 2026

Zoberies kufor, zbalis mu vsetky veci a kufor das pred dvere. 🙂

tenerifka
24. aug 2026
@anonym_a600ff

@anonym_a600ff alebo nech sa zbali sam...

anonym_058a03
24. aug 2026

Kazdy muz ma rad ked ide zena rovno k veci. Takze stiahnut nohavice , ides! A mas to vyhrate 😀👌

anonym_16797c
24. aug 2026

Keď žena navarí segedín alebo knedlo vepřo zelo 😍

autor
24. aug 2026

@anonym_autor a teraz nejake normalne rady 🤣🤣

autor
24. aug 2026
@anonym_a600ff

@anonym_a600ff 🤣😀

anonym_d00d4a
24. aug 2026

Normalne staci byt vtipna a zivotaschopna a zaroven necakat ze si muz domysli nieco. 🙂

anonym_8bac33
24. aug 2026

Zásadne nebalím muža. Nikdy.
Muž je aj preto mužom, lebo má on baliť ženu.

podvody
25. aug 2026

Nijak. Buď sa mu páčiš alebo nie.

anonym_1b1e57
25. aug 2026
@anonym_8bac33

Zásadne nebalím muža. Nikdy.
Muž je aj preto mužom, lebo má on baliť ženu.

@anonym_8bac33 tiež som tohoto názoru

cutespider
25. aug 2026

Ja neviem odolať vôni dymu z benzínového dvojtaktu 😍

petracandle
25. aug 2026

Byť mladá a štíhla. Pomohlo? 😉

patrike
25. aug 2026

Ak sa mu nepacis, tak nepomoze nic. Ak je len nesmely alebo ani netusi, ze mas zaujem, tak rovno pozvat domov a pretiahnut. Ziadne "jemne signaly" alebo nebodaj nahluple hry nefunguju, musis jednat priamociaro.

anonym_20a344
25. aug 2026
@podvody

Nijak. Buď sa mu páčiš alebo nie.

@podvody ale netrep. Musi mat vlastny byt a tak dobre zarabat aby uzivila aj teba, o takej snivas cele roky.

soldi
25. aug 2026

tak zalezi od toho akeho muza chces zaujat.

je rozdiel, ked chces zaujat macho chlapa, co ma zenu na okrasu
alebo ci chces zaujat rodinne zalozeneho chlapa, alebo ci Ti ide oba o sex,
atd.

snad chapes, co sa tym snazim povedat.

pokial sa vsak budes na nieco hrat, tak ono to pravdepodobne aj tak dlho fungovat nebude

akodoma
25. aug 2026

Zo svojej skúsenosti viem, že sú muži, na ktorých neplatí absolútne nič 🙂

eva8
25. aug 2026
@akodoma

Zo svojej skúsenosti viem, že sú muži, na ktorých neplatí absolútne nič 🙂

@akodoma 🙂 to co znamena? Teba kedy zena zaujme?

anonym_d8aab1
25. aug 2026

Tip top postava, krásne telo a nenakakané v hlave 🙈, ale keď tam nieje sympatia môžeš aj roznožky robiť a nepomôže nič 🤣

akodoma
25. aug 2026
@eva8

@akodoma 🙂 to co znamena? Teba kedy zena zaujme?

@eva8 Odpoveď je ... nezaujme 🙂 a to som heterosexuál. Ale proste moja zvedavosť voči ženám a chuť spoznávať ich sa limitne blíži k 0.

anonym_975911
25. aug 2026

dotyky

eva8
25. aug 2026
@akodoma

@eva8 Odpoveď je ... nezaujme 🙂 a to som heterosexuál. Ale proste moja zvedavosť voči ženám a chuť spoznávať ich sa limitne blíži k 0.

@akodoma dakujem za odpoved 🙂
A preco si potom na MK, kde su prevazne zeny?
Alebo tvoju odpoved mozem ponat z opacneho konca, t.j., ze si stastne zadany, tak ta ine zeny nezaujimaju?

akodoma
25. aug 2026
@eva8

@akodoma dakujem za odpoved 🙂
A preco si potom na MK, kde su prevazne zeny?
Alebo tvoju odpoved mozem ponat z opacneho konca, t.j., ze si stastne zadany, tak ta ine zeny nezaujimaju?

@eva8 Je to pre mňa forma mentálneho relaxu. Je zaujímavé sledovať aké témy dokážu ženy otvárať, ženský pohľad na rôzne témy a problémy je často inšpirujúci. Ženy spracovávajú mnohé situácie úplne inak ako muži a dosť často vedia vložiť do príspevkov svoje vnútorné emócie, či už pozitívne, alebo negatívne. Učí ma to trochu porozumieť ženám. Už toľko nekrútim hlavou a trochu viac chápem správanie žien v rôznych situáciách.

eva8
25. aug 2026
@akodoma

@eva8 Je to pre mňa forma mentálneho relaxu. Je zaujímavé sledovať aké témy dokážu ženy otvárať, ženský pohľad na rôzne témy a problémy je často inšpirujúci. Ženy spracovávajú mnohé situácie úplne inak ako muži a dosť často vedia vložiť do príspevkov svoje vnútorné emócie, či už pozitívne, alebo negatívne. Učí ma to trochu porozumieť ženám. Už toľko nekrútim hlavou a trochu viac chápem správanie žien v rôznych situáciách.

@akodoma dakujem 🙂

hefo
25. aug 2026

Na každého platí niečo iné.

To je otázka asi ako "Ako opravím auto?"

eva8
25. aug 2026
@hefo

Na každého platí niečo iné.

To je otázka asi ako "Ako opravím auto?"

@hefo co zaujme Teba?

eva8
25. aug 2026

Podla mna, zena prave svojou prirodzenostou zaujme muza, ktory je pre nu ten pravy. Je pravda, ze niekedy je potrebne k tomu pomoct. Ale to tiez zavisi od konkretnej povahy a odvahy zeny 🙂

V mladosti som pri chlapcovi, ktory sa mi pacil, nedokazala otvorit pusu. Naozaj, zmrazena ako vo filmoch 😀 Samozrejme, ze som nezaujala, aj ked sa mi prihovoril. "Zbalila" ho ina...

podvody
26. aug 2026
@anonym_20a344

@podvody ale netrep. Musi mat vlastny byt a tak dobre zarabat aby uzivila aj teba, o takej snivas cele roky.

@anonym_20a344 Taká je Klaudia. Neni síce frajerka ale dostala sa do situácie čo určite veľa ludí z fóra pozná že kamošky sa povydávali, majú svoje životy, a ona od mlada robí v rakúsku a pendluje. Tým pádom nieje poriadne ani tu ani tam. Je to ten typ ženy že večne mladá mať 100 zálub, a tvrdíť že na mužov a vzťahy nemá leno práca, lebo pendlovanie atď. Má kopu peňazí (logicky nemala to kde minúť) a keď je doma pár dní tak kamošky v práci, kamošky nemajú čas, tak ma pozývala do welnesov, do kina, flákať sa, vozila ma autom, všade mi platila. Ale nieže ja by som bol džigolo, nejde o vzťah ako muž sa jej nepáčim, len vie že ja som chudobný, a jej to nerobilo problém utiahnúť, tak ma pozvala. V podstate si lem kúpila spoločnosť. Ja som bol rád že som mohol byť so ženskou, a ona že mala spoločnosť. A ona je introvertka, nenapadne ju také že prísť sem na fórum, alebo na zoznamku hladať ludí na záluby, priatelstvá. Ona by ako zaujala muža? Je síce štíhla ale mladá už nie.

podvody
26. aug 2026

Dig a čo spravila Peťovi? Chcel som ich zoznámiť a nechcela mu dať fotku. A potom mu poslala z autosalónu kde je fotená z veľkej vzdialenosti a má slnečné okuliare. To viem presne ktorá dotka tom je lebo to som ja fotil v Nitre. Strašné niečo. Potom som ja Peťovi ukázal jej fotky z môjho archívu. Ale ani ona nepýtala. Iba furt že aký je Peťo, čo rád robí, čo na ňu hovorí, ale neondila že poď mi ukazovať jeho fotky. Jednu videla a to jej stačilo. A keď sme boli konečne spolu vonku ako partia tak Natália so Zuzou furt fajčili, Peťo na to nadával, a Klaudia ticho sedela. To už je aké idenie von? Potom si chvílu písali, a viete čo mi Peťo povedal? Že ona je ako keby si písal s AI. Že je strašne nudná, nedáva smajlíky, len vecne odpovedá na otázky. Aj sa síce pýta, ale že chýbalo mu také podpichovanie, humor a pod. Taká je zase Simona, tak som ich dal v chate dokopy, tak Simona hneď išla to podpichovanie, a to sa už Peťovi páčilo, a hneď s ňou chcel volať videohovor, a Simona mu povedala že nieje jej typ. Peťo sa nasral a prestal sa rozprávať aj s Klaudiou aj Simonou.

podvody
26. aug 2026

Ale opýtal som sa minule aj Klaudii či sa jej páči Dávid a čo si myslí ako žena že čo má on čo ja nie. Povedala že je krajší, ale že nechcela by ani mňa ani jeho. Pýtal som sa jej že aký muž sa jej páči, povedala že vysoký modrooký. A potom že či sa jej páči niekto z našich známych a povedala že Rudo. Ten vôbec tak nevyzerá.

patrike
26. aug 2026
@podvody

Ale opýtal som sa minule aj Klaudii či sa jej páči Dávid a čo si myslí ako žena že čo má on čo ja nie. Povedala že je krajší, ale že nechcela by ani mňa ani jeho. Pýtal som sa jej že aký muž sa jej páči, povedala že vysoký modrooký. A potom že či sa jej páči niekto z našich známych a povedala že Rudo. Ten vôbec tak nevyzerá.

@podvody Presne taketo debaty nerob. Tak si ziskas siroko - daleko povest cudaka a uchylaka. Klaudia to povie 10 dalsim kolegyniam.

Strana
z2