Aký typ muža mám hľadať?
Ahojte, som stratená a neviem aký typ muža vlastne by som mala hľadať. Mám 41r, deti mať žiaľ už nemôžem zo zdravotných dôvodov, čiže nie muža, čo si chce zakladať rodinu. Na druhej strane naozaj neviem, ako by som prijala muža, čo má malé deti. Ak by mal už väčšie, asi by to nebol problém. Som skôr introvert, nevyhľadávam párty, diskotéky, žúrky. Nepijem alkohol a nefajčím. Ráno skoro vstávam, večer chodím skôr spať, teda okolo 22.00, nočná sova by pri mne asi nevydržala. Cvičím, doma sama s vlastnou váhou, s činkami, s gumami. Mám skôr rada pokojné prechádzky po rovine. Som typ na hrady, zámky, rôzne bane, jaskyne, múzeá, do divadla, do kina, na vernisáž. Pozriem si (doma aj na štadióne) futbalový zápas, hokejový zápas, aj basketbal, MMA, aj formulu. Mám rada autá a všetko okolo nich, mám rada aj štvorkolky, motokáry apd. Celkom ma baví escape room, laser game prípadne paintball. Mám rada tripy, výlety, spoznávačky, ochutnávanie dobrého jedla. Ale nie som typ na 8-10 dňové dovolenky pri mori alebo na jednom mieste. Neznášam wellness a vírivky. Tu narážam na to, že veľmi veľa mužov si takto predstavuje rande. Naozaj neviem ktorým smerom sa vydať, strácam sa. Mám hľadať mladšieho muža, staršieho, rovesníka? Dvaja introverti vedľa seba nie sú bohviečo. Ale ani človek, čo má vrtuľu v zadku by pri mne nevydržal. S mnohými budeme mať úplne odlišné hobby. Narážam všade na veľmi aktívnych mužov, čo by som ich tempu nestačila a nudili by sa pri mne.
Neustupuj v základných veciach ako sú napríklad deti. Ale naozaj veci ako karavan a cyklistika? Si myslíš, že ja aj muž máme na vlas rovnaké záujmy? Je dôležité byť rovnaký typ osoby. S mužom sa nevyžívame chodiť často do mesta na spoločenské akcie ale radšej sme doma alebo v prírode. To znamená, že sme rovnaký typ osoby. Ale konkrétne aktivity sme mali nejake odlišné, nejake spoločné, tak sme sa v niečom prispôsobili a v niečom nabrali nové záľuby od toho druhého. Ľudia sa vyvíjajú. Môže sa ti niečo nové zapáčiť. A ak nie, tak nemusíte spolu robiť všetko. Hlavné je si rozumieť a vedieť sa dlho rozprávať. Nevravím že máš zobrať prvého čo za rohom stretneš ale ak čakáš na dokonalého (čo podľa komentárov čakáš aj keď si to nemyslíš) tak môžeš byť sama naveky.
@anonym_0ea361 Velmi dobre napisane, presne tak to mame doma. Turistika, cyklistika, kultura, ale len ja lyzujem. Tak ideme do Rakuska, vyberieme stredisko s bazenom a pesimi trasami, ja polyzujem, partnerka sa poprechadza a zaplave. Tiez nelezie po skalach, tak ja leziem po ocelovom lane vodopad alebo kilometrovu zvislu stenu, ona mi ide oproti alternativnou beznou trasou. Zvysne dni spolocna pesia turistika.
@tykat " starsieho slobodneho ITckara" - chces jej urobit zle ? Ty ludia su sami z nejakeho dobreho dovodu. Sam takych zopar poznam, ale to naozaj len za trest.
@patrike pozri vychadzam z faktov ktore napisala, nehlada partnera na plodenie deti, nechce ani partnera s minulostou a zavazkami z nej, chce niekoho s kym bude travit volny cas, zdielat bezny zivot a nijako zavazne sa neviazat. Co ja poznam byvalych kolegov takby to slo. Presne to hladali a vacsinou to stroskotalo na tom ze zeny chceli bud rodit alebo uz nejake deti mali a hladali im otcov.
Chapem, tak hladaj potom na tych polovackach a terenoch, tam su podobnone zalozeni muzi urcite
Ak by autorka napisala hned, ze chodi na polovacku, tak by som ani nereagoval.
So zabijanim pre zabavu sa nestotoznujem. Nezijeme v praveku, aby sme si jedlo museli ulovit.
@anonym_autor Mladsieho nie, ten bude chcieť deti a mladsiu. Rovesník detto, ak je single, ak rozvedený s deťmi, je sanca, že deti už ďalšie nie. Starší stredne aktívny 45-50 by bol fajn ak tam bude iskra. Ten už bude mať aj väčšie deti, ďalšie chcieť určite nebude. Koníčky sa dajú zladiť časom, na tom by som extra nebazirovala a rande s virovkou? To kde žiješ, vo svete Dubaja? Lebo v dnešnej dobe budeš rada, ak ťa pozve na koláč a kávu, prípadne len tu kávu zaplatí a nebude chcieť deliť účet na polovicu. Trochu reality do uvažovania. Nezabúdaj, že všetky ženy čo majú naroky, sú zlatokopky.
Mas 4 roky do menopauzy, potom sa estrogen vypne, nahle zostarnes a napadnici sa stratia. Pricom nestaci zacat hladat v 45, ked uz je zle, zacnes priberat, nabehnu vrasky. Partner na starobu sa hlada o par rokov skor, ked este vyzeras dobre. Zatial zabijas cas, posledne pekne roky preberanim, tym, ze ako tento nevyhovuje, tamto,... Radia mladsieho? Mladsi si da povedat, v 41 este vyzeras dobre a o par rokov si logicky najde niekoho mladsieho, s kym este moze mat deti.
@anonym_10b8c1 lepšie by som to ani sama nenapísala. Až na malý detail, dnes existujú možnosti, ako vyzerať dobre aj po 45. A o pár rokov tých vymoženosti bude o niečo ešte viac. Ak má autorka dosť financií, prečo by mala v 45 nasadiť na hlavu karfiol a automaticky priberať. Existuje aj hormonálna liečba, existujú plastiky a rôzne ošetrenia a ak je pani aktívna, nevidím jeden dôvod, aby sa nemohla dlhodobo udržiavať vo forme. Jasné, že už nebude môcť konkurovať mladsim, ale nemusí sa z nej stať mrochta s fúzami pod nosom. Už sa nepíše rok 95, už máme rok 2026 a doba pokročila. Ale viem, ako si to myslela, len som chcela poukázať aj na tento aspekt. Aspekt pokroku a vydobytky modernej spoločnosti.
Akože odpísať niekoho pre to, že si pozrie v telke dokumentárny film? Fúha. Veľa šťastia s takýmito prísnymi kritériami a rešpektovaním osobnosti druhého.
@anonym_autor som o niečo starší 45r a mam podobne záujmy len leto pri mori mam rad ale nebaví ma po krčmách a baroch sedieť ale ist sa prejsť po meste ci parku alebo po prírode. Nehľadám partnerku ktorá obehne zem 20x za jeden život ale vychutnáva si pomalším tempom.Ak by niekto tak zapadne SVK TN kraj.
Mas 4 roky do menopauzy, potom sa estrogen vypne, nahle zostarnes a napadnici sa stratia. Pricom nestaci zacat hladat v 45, ked uz je zle, zacnes priberat, nabehnu vrasky. Partner na starobu sa hlada o par rokov skor, ked este vyzeras dobre. Zatial zabijas cas, posledne pekne roky preberanim, tym, ze ako tento nevyhovuje, tamto,... Radia mladsieho? Mladsi si da povedat, v 41 este vyzeras dobre a o par rokov si logicky najde niekoho mladsieho, s kym este moze mat deti.
@anonym_10b8c1 tak teraz som sa dobre pobavila, ty estrogén😂😂😂
Preco bezdetny muz? Vidal som na zoznamke, ze ona hlada muza bez deti, alebo iba s nad 18 a vzdy som take profily automaticky preskakoval. A take profily tam aj viseli bez uspechu dlhe roky a ako cas leti a blizi sa 45-50tka, tak ani uspesne asi prilis nebudu.. Zuzis si velmi vyber. Vacsina rozvedenych muzov s detmi ich ma na dva vikendy v mesiaci a cez prazdniny, aky vplyv to bude mat na vas vztah? Plus muz, co ma zaujem o svoje deti a chce byt s nimi, to trosku znaci aj o jeho charaktere. Lepsie ako taky, co narobi 5 deti 5 zenam a neplati ani na jedno. Ak je niekto aktivnejsi ako druhy, tak na tu aktivnejsiu cast ma treningy, kamosov, nemusite robit spolu vsetko.
@anonym_10b8c1 keby mi chlap pri rande predhodil ako "pozitívnu" informáciu, to, že má vlastné deti na dva víkendy v mesiaci a cez prázdniny, tak by som mu poďakovala za účasť a poslala ho obratom do obehu😉
Hmmmm…premyslam co by som robia ja. Vsimam si chlapov v obchode ako pokukuju. Staci usmev a pekny pohlad, a mozno by z toho aj kava bola. A postupne spoznavanie. Najskor by som asi nemala ziadne kastliky, ze co ma mat a co nema mat. Postupne by som spoznavala a potom by sa videlo, ci to ma zmysel. Neviem co je toto za dobu. Aj u nas v praci mame zeny cca 37+, skvele ale same. Skusali aj platene organizovane vecierky, zoznamky a speed date. A nic z toho. Ja neviem, pre mna je asi najviac ocny kontakt a ta chemia. Konicky by som riesila potom. A ci ma deti? No urcit si pravidla a mohlo by to fungovat aj s nimi.
@anonym_autor nájdi si kamarátku nie chlapa
@anonym_10b8c1 potom som na tom velmi dobre. Mam dve podstatne starsie sestry o 10 a o 12r starsie a vyzeraju velmi dobre. Moja mamina okolo 50tky rozkvitla a snad chytila najlepsie roky svojho zivota - do 70tky nemala skoro ziadne vrasky, plet vyborna, postava v pohode. Cize si ma teraz ukludnila.
@anonym_autor si prekvalifikovana na trhu zoznamenia😀trošku horenos narcis toto budem, toto nebudem prečítaj si ho ešte raz aké máš názory a podmienky
Hmmmm…premyslam co by som robia ja. Vsimam si chlapov v obchode ako pokukuju. Staci usmev a pekny pohlad, a mozno by z toho aj kava bola. A postupne spoznavanie. Najskor by som asi nemala ziadne kastliky, ze co ma mat a co nema mat. Postupne by som spoznavala a potom by sa videlo, ci to ma zmysel. Neviem co je toto za dobu. Aj u nas v praci mame zeny cca 37+, skvele ale same. Skusali aj platene organizovane vecierky, zoznamky a speed date. A nic z toho. Ja neviem, pre mna je asi najviac ocny kontakt a ta chemia. Konicky by som riesila potom. A ci ma deti? No urcit si pravidla a mohlo by to fungovat aj s nimi.
@anonym_de7490 Tie 37+ su skvele akurat vo vlastnych ociach a umerne tomu maju neprimerane naroky.
@anonym_10b8c1 keby mi chlap pri rande predhodil ako "pozitívnu" informáciu, to, že má vlastné deti na dva víkendy v mesiaci a cez prázdniny, tak by som mu poďakovala za účasť a poslala ho obratom do obehu😉
@tiezjedna Co je ale v istom veku toho chlapa uplne samozrejme a bezdetne kusy budu najskor tazkym sposobom zavadne, v horsom pripade pojde o skryte vady.
@tiezjedna Co je ale v istom veku toho chlapa uplne samozrejme a bezdetne kusy budu najskor tazkym sposobom zavadne, v horsom pripade pojde o skryte vady.
@patrike Presne tak poznam 3 starych mládencov a jeden horší ako druhy.Ani keby boli poslednú na Zemi by som ich nechcela.Najhorsia kapitola chlapov pre partnersky zivot je stary mladenec
@anonym_de7490 Tak to je divne, ze skvele 37+ su same, ked tu je mienka ako 50-70rocne sexice bez vrasok budu urcite prebytok napadnikov odhanat ako otravny hmyz.
@tiezjedna lebo už svoje deti máš.Je to vadny kus, keď má muž deti?Zvláštne zmýšľanie
@patrike venovať sa vlastným deťom dva víkendy v mesiaci a chvíľu cez prázdniny a ešte to prezentovať ako "dobrú správu" je celkom jasná a zásadná vada, ktorá o ňom vypovedá viac ako si myslí.
@patrike venovať sa vlastným deťom dva víkendy v mesiaci a chvíľu cez prázdniny a ešte to prezentovať ako "dobrú správu" je celkom jasná a zásadná vada, ktorá o ňom vypovedá viac ako si myslí.
@tiezjedna To je rozhodnutie sudu, nie jeho volba. Moze to byt aj vysledok bojov s byvalou zenou. Chcel by viac, ale rozhodnutie sudu je, ake je.Deti su casto nevinna obet sporu byvalych partnerov.
@anonym_fe8101 nepochopili sme sa. Vadný je preto, lebo mu stačí tráviť so svojimi deťmi dva víkendy v mesiaci a chvíľu cez prázdniny.
@tiezjedna tak som to zle pochopila, ale niektorí muži nebývajú blízko deti, majú krúžky...
Podľa agresívnych príspevkov autorky mi je jasné, že tu už písala, ten štýl sa nezaprie.
Pre takéto osoby s vysokými nárokmi a neschopnosťou robiť kompromisy, uznať si chyby, byť sebakritický, ktorí nevyžarujú lásku, ale sebeckosť, aroganciu budú najlepší asi len nejakí AI partneri.
Ľudia z masa a kosti hľadajú v partnerstvách zvyčajne lásku a porozumenie.
@anonym_autor skus zenu.
@anonym_autor V tom pripade si spravila chybny vyber partnera. Celu mladost si vlozila do nespravneho chlapa, ktory si uzil, kym si bola mladsia a miesto toho, aby ti tvoju loajalitu vratil, ked zostarnes, odisiel. Pricom, este mas par rokov, tak ich nestrav dalsim zabitym casom na zoznamkach, ze raz to urcite pride.
@anonym_10b8c1 A ako ich ma stravi, ked nie na zoznamkach?
troll alebo psychicky narušený jedinec
Toľké kritériá a požiadavky?
Veď láska je vraj slepá...
Alebo žeby pri toľkom hľadaní ani nešlo o lásku...?
😉
@anonym_autor na tvojom mieste by som skor vyhladala nejake skupiny aj cez fb, kde ludia chodia na spoznávacky, turistiku, cestovanie. Je vela skupin, kde vyslovene su single ludia. Strávis nejaky cas medzi ludmi a sucasne mas sancu na zoznámenie. Rozumiem, ze si introvert ale nejde o to aby si teraz bola so vsetkymi kamoska ale aby si ta niekto všimol. Pokial len muzi bez deti alebo s veľkými detmi, tak za mna je to požiadavka, ktora je v poriadku. Moj otec ked ovdovel, tak isiel ako raketa. Vsetky zoznamky a 2-3 dni si pisali, potom kavicka, neklaplo, tak proste isiel dalej. Presne netreba travit cas vypisovanim mesiace. Ides, spoznas, klapne, neklapne.

@anonym_c4d6f8 Ved nikoho neurazam. Iba mi vysvetlite logiku, preco by mal slusny, dobre vyzerajuci, normalny, vzdelany muz cakat niekde na lavicke (benching), kym sa nejaka bambulka v 50, 60tke, (ci dokonca, ze v 70tke, ved nebude mat vrasky) nevyblazni s inymi a on bude zatial asi cakat, ci sa jej zachce s nim byt. Lebo je asi zhavy na staru babku. Pritom sa tu denno denne stazujete, ako si partner si nasiel inu a mladsiu ...
@anonym_10b8c1 V principe mas pravdu, to by musela byt sakra zhoda nahod, aby sa na trh uvolnil nie problemovy vekovo primerany kus.