Cestovanie za dievčaťom: Náročných šesť hodín autobusom?
Začali sme si s jedným dievčaťom písať pred cca štyrmi rokmi, ale keďže je strašne ďaleko, tak sme sa ešte nestretli. Pozerám spoje, ale ak chcem za ňou ísť, tak si pocestujem šesť až sedem hodín s prestupmi, keďže vodičák nemám.
Ísť, alebo sa vykašľať na to?
@anjelicek26 Nedokážem si nájsť vzťah, ona je jediná, ktorá by mala záujem, aj keď čudné, že si so mnou nechce zavolať. Hanbí sa.
@anonym_085363 V tom čase ľudia boli srdečnejší a nemyzli mladí nebola tak vysoká kriminalita,atď asi ako teraz.Sme iná generácia rodičov,než naši rodičia.
@alison11 To si len myslíš. Len vtedy sa to nedostalo na verejnosť. Kamarát robil na polícii a videl denné zvodky. Boli tak také trestné činy, že by si na ulicu nevyšla.
A máš pocit, že teraz denne miznú desiatky detí?
@anjelicek26 Spozná ju aká je na živo či sa oplatí investovať svoj čas v písaní do budúcnosti a zároveň si spraví výlet a získa skúsenosti z poznávania sa.
@alison11 Presne tak, prečo by nemohol urobiť niečo bláznivé, nelogické.
@anjelicek26 Nedokážem si nájsť vzťah, ona je jediná, ktorá by mala záujem, aj keď čudné, že si so mnou nechce zavolať. Hanbí sa.
@anonym_autor Keď presvedčíš rodičov, tak choď!
@anonym_autor tak skús blablacar alebo podobné appky na spoluodvoz aspoň na väčšiu časť cesty nech sa nemusíš spoliehať len na spoje. A možno nájdeš niekoho aj na celú cestu a budeš tam rýchlo.
@anonym_autor tak skús blablacar alebo podobné appky na spoluodvoz aspoň na väčšiu časť cesty nech sa nemusíš spoliehať len na spoje. A možno nájdeš niekoho aj na celú cestu a budeš tam rýchlo.
@marsmykkok čo je to?
Ja keď som priateľku pozval na kavu tak cesta mi trvala dve hodiny tam potom káva prechádzka a dve hodiny domov. Nešlo o sex proste len káva rozhovor možno objatie. A po pol roku sa nasťahoval ku mne je to moja manželka matka mojich deti sme spolu 10 rokov. Oplatilo sa vydržat. Ale zas od prvého stretnutia som vedel že niečo na nej je že ju chcem a bude moja.
@marsmykkok čo je to?
@anonym_autor appka na zdieľanie jázd, že ak niekto ide nejakým smerom autom zoberie za nejaký poplatok niekoho iného https://www.blablacar.sk/
@anonym_autor ak sa chce stretnut aj ona, na prve stretko by som volila neutralnu podu niekde na polceste
@anonym_a6f797 Podľa toho kto koho oslovil, ale ak klasicky ako býva on oslovil ju tak za mňa on by mal cestovať. Lebo oslovil a mal záujem aj napriek vzdialenosti. Teda ak bola pre neho vzdialenosť akceptovateľná prečo na polceste? Ja keby som na zoznamke a osloví ma nejaký chlap čo býva 300km od mňa určite nepôjdem 150km aby sme sa stretli na polceste, on si vybral aj napriek môjmu bydlisku, tak na prvé stretnutie by mal prísť.
@anonym_autor ísť ..take bláznovstva patria k veku.
ziadna zena za to nestoji.
@anonym_autor myslela som, ze len moj 14r syn ma take napady cestovat kvoli dievcatu z netu cez pol Slovenska 😁🤦♀️ ...v 17r by si mohol mat uz viac rozumu a hladat si niekoho realneho blizsie.
Moje dieta ma kamarata v inom state, uz niekolko rokov, tiez sa chceli stretnut, tak sme isli cela rodina. Stretli sa, videl ich rodicov, stale su vyborni kamarati. A keby chcelo teraz ist samo, tak by som pustila. Tiez ma 17. Ale decko je scestovane, samostatna jednotka, on by sa nestratil nikde.
Otazka je, co ocakavas od cesty 2x6 hod (tam a naspat)? Ale mozte rovno na to skocit ako tito tu (mimochodom to siel z Afriky 10 hodin?) a mat rovno deti 🙂
@anonym_ddd6b0
Asi si ma zle pochopil alebo pochopila lebo tato odpoveď je úplne od veci.Myslela som to tak že ak to tí dvaja myslia vážne tak prečo riešiť či má či nemá ísť za ňou cestovať 6 hodín.A títo tu akože ja a môj partner sme už spolu 8 rokov a nemáme deti od prvého dňa čo sme sa stretli 🤦🤦🤦.Na prvé stretnutie za mnou cestoval 10 hodín z Nemecka z práce .Už sa chápeme????

Za mnou cestoval muž 10 hodín a dnes máme spolu deti
Otazka je, co ocakavas od cesty 2x6 hod (tam a naspat)? Ale mozte rovno na to skocit ako tito tu (mimochodom to siel z Afriky 10 hodin?) a mat rovno deti 🙂
@anonym_ddd6b0