icon

Cestovanie za dievčaťom: Náročných šesť hodín autobusom?

Včera o 08:03

Začali sme si s jedným dievčaťom písať pred cca štyrmi rokmi, ale keďže je strašne ďaleko, tak sme sa ešte nestretli. Pozerám spoje, ale ak chcem za ňou ísť, tak si pocestujem šesť až sedem hodín s prestupmi, keďže vodičák nemám.
Ísť, alebo sa vykašľať na to?

Strana
z2
anonym_5659af
Včera o 08:07

4 roky si píšete a nie si ochotný za ňou cestovať 6-7 hodín?

anonym_7db3b4
Včera o 08:08

Nie

anonym_a6f797
Včera o 08:09

@anonym_autor ak sa chce stretnut aj ona, na prve stretko by som volila neutralnu podu niekde na polceste

anonym_057b42
Včera o 08:12

to ideš do Rumunska?
Nie nešla.

anonym_27188d
Včera o 08:13

Rodičov si sa už pýtal či ťa pustia?

bubalea
Včera o 08:15

Málo informácii. Ako sa definuje váš vzťah?

biba_18
Včera o 08:22

môj syn raz cestoval za MOJOU kamoškou 10 hodín tam a na druhý deň 10 hodín s5 ... bral to ako výlet ...
ide o to ako to budeš brať ty ...

anonym_085363
Včera o 08:23

@anonym_autor Niekedy v 80 rokoch (mal som okolo 20) som raz cestou z Budapešti spoznal vo vlaku jednu nemku. Keďže som v BA musel vystúpiť, tak som jej sľúbil, že ju navštívim.

Ani nie o mesiac som sedel v rýchliku do Berlína. Bol som tam s ňou asi 4 dni. Vzťah nemal reálnu šancu na budúcnosť kvôli vzdialenosti, ale bola to pekná letná láska.

Chcem len povedať, že netreba sa pýtať, treba sa odhodlať a skúsiť. Nikdy nevieš, čo ti život nadelí.

anonym_057b42
Včera o 08:28
@anonym_085363

@anonym_autor Niekedy v 80 rokoch (mal som okolo 20) som raz cestou z Budapešti spoznal vo vlaku jednu nemku. Keďže som v BA musel vystúpiť, tak som jej sľúbil, že ju navštívim.

Ani nie o mesiac som sedel v rýchliku do Berlína. Bol som tam s ňou asi 4 dni. Vzťah nemal reálnu šancu na budúcnosť kvôli vzdialenosti, ale bola to pekná letná láska.

Chcem len povedať, že netreba sa pýtať, treba sa odhodlať a skúsiť. Nikdy nevieš, čo ti život nadelí.

@anonym_085363 len dúfajme že fešák nemá 16 r. 😉

anonym_0ce3a5
Včera o 08:29

Zacni zit v realnom svete … nie vo virtualnom … bohvie… s kym si 4 roky naozaj pises 🤦🏻‍♀️ hlavne mas tak asi 14 rokov, ci ta mama vobec pusti ( ak mas 18+ pochybujem, ze dostanes priepustku)

autor
Včera o 08:35
@anonym_27188d

Rodičov si sa už pýtal či ťa pustia?

@anonym_27188d nepustia

catherin4
Včera o 08:37

Je to moc daleko, nema to zmysel

anonym_085363
Včera o 08:37
@anonym_autor

@anonym_27188d nepustia

@anonym_autor Koľko máš rokov?

tatiana288
Včera o 08:38

Ak si si istý, že to je skutočne dievča a nie 50 ročný úchyl, dohodni sa s ňou na stretnutí v polke cesty.

autor
Včera o 08:38
@anonym_085363

@anonym_autor Koľko máš rokov?

@anonym_085363 17

crazy_cat_lady
Včera o 08:42

Nie, uplne zbytocne zabity cas, predpokladam, ze ani jeden z Vas nechce v buducnosti stravit polzivota cestovanim..

januska12323
Včera o 08:47
@anonym_autor

@anonym_085363 17

@anonym_autor od 13 rokov si vypisuješ ktovie s kým namiesto balenia spolužiačok? Buďte ďalej virtuálny kamaráti alebo sa stretnite na polceste a ži v realite.

anonym_a1f310
Včera o 08:52

Budete sa stretávať raz za 4 roky?
Alebo po prvom stretnutí sa niekto k niekomu odsťahuje?
Nešla by som do toho, lebo roky ubehli a len teraz rozmýšľaš či voooobec ísť za ňou
A pritom dávno keby ste chceli, mohli ste to riešiť vyletom, napríklad niekde na pol ceste atď

alison11
Včera o 09:00
@anonym_autor

@anonym_27188d nepustia

@anonym_autor Tak potom zbytočná téma,keď ťa rodičia nepustia a ty nie si odhodlaní.Ako to tu bolo spomenuté prvé ďaleké stretnutia sa zvykli dohodnúť medzi cestne sa stretnúť aby to nebola dlhá cesta na jedného a mimochodom sú aj vlaky rýchlyki,ktorími by si lacnejšie a rýchejšie dorazil do cieľa dajú sa skombinovať z busmi.

earlgrey
Včera o 09:01

Ty máš 17 a ona má koľko?

anonym_085363
Včera o 09:05
@anonym_autor

@anonym_085363 17

@anonym_autor Jáááj, ja reku že si starší, keď si 4 roky píšeš s niekým.

A keď ťa rodičia nepustia, tak čo riešiš? Chceš utiecť z domu?

Buď si ešte rok píšte a potom pôjdeš na víkend za ňou a uvidíte, či to má zmysel, alebo to rovno ukonči a nájdi si niekoho bližšie.

zabka79
Včera o 09:10

@anonym_autor nie nesla

anjelicek26
Včera o 09:58

Nakoniec tam na teba bude cakat niekto uplne iny a posiela ti cudzie fotky, dali ste za ten cas aspon videohovor? keby mi s tymto prijde 17 rocny syn, tak by som ho asi poslala niekam... nejde o to, ci ju mas rad, ale o tom, ze to proste nema zmysel na taku dialku... aj keby sa zamilujes, vsetko funguje, proste pokial sa nestretavate a nebudete mat moznost zit ako normalny par, tak je ti to na dve veci... najdi si frajerku niekde u seba v meste, ktoru mozes vidiet kazdy jeden den...

alison11
Včera o 10:02

@anonym_autor ja som si písala cez Fifík od 10rokov z jednou babou listy spriatelili sme sa a dohodli si výlet,ja som z rodičmi šla do zoo v Spišskej Novej vsi jej tam žije otec pochádza z Prešova aj ona prišla raz k nám žiaľ jej žovtná situácia sa natoľko zmenila,že prestala písať listy a časom aj na email.Preto som písala,že aj to je akoby riešenie výlet z rodičmi nikedy medzi keby sa dohodnete ak jej na tebe záleží aj ona sa môže prispôsobiť a taktiež sa vyberie na výlet z rodičmi,predca ste malo letí.

anonym_085363
Včera o 10:08
@anjelicek26

Nakoniec tam na teba bude cakat niekto uplne iny a posiela ti cudzie fotky, dali ste za ten cas aspon videohovor? keby mi s tymto prijde 17 rocny syn, tak by som ho asi poslala niekam... nejde o to, ci ju mas rad, ale o tom, ze to proste nema zmysel na taku dialku... aj keby sa zamilujes, vsetko funguje, proste pokial sa nestretavate a nebudete mat moznost zit ako normalny par, tak je ti to na dve veci... najdi si frajerku niekde u seba v meste, ktoru mozes vidiet kazdy jeden den...

@anjelicek26 Ja by som ho až tak neodhováral. Zase 17 rokov nie je až tak málo. Ale záleží od rodičov.

@anonym_autor Ešte jednu storku ti dám. Neviem, či som mal 16 alebo 17, ale tiež som si písal s jednou z Nových Zámkov (mala asi 15-16). Naši neboli nejak úzkostliví, vedeli, že nie som z cukru a viem sa o seba postarať. Nemali problém ma pustiť, tak som si dohodol s ňou návštevu. Bol som u nich na obede, potom sme boli vonku. Jej mama si z nás robila srandu, že na prechádzke sme išli rýchlo, ako keby nás niekto naháňal (pozorovala nás z okna).

Nevidím na tom nič zlé alebo nezvyčajné, keby si na 2 dni k nej išiel. Spať by si mohol niekde v hoteli.

Nechápem, prečo sú dnes rodičia tak ustráchaní a snažia sa mať dieťa stále pod dohľadom. Alebo že by bola vtedy iná doba?

alison11
Včera o 10:16
@anonym_085363

@anjelicek26 Ja by som ho až tak neodhováral. Zase 17 rokov nie je až tak málo. Ale záleží od rodičov.

@anonym_autor Ešte jednu storku ti dám. Neviem, či som mal 16 alebo 17, ale tiež som si písal s jednou z Nových Zámkov (mala asi 15-16). Naši neboli nejak úzkostliví, vedeli, že nie som z cukru a viem sa o seba postarať. Nemali problém ma pustiť, tak som si dohodol s ňou návštevu. Bol som u nich na obede, potom sme boli vonku. Jej mama si z nás robila srandu, že na prechádzke sme išli rýchlo, ako keby nás niekto naháňal (pozorovala nás z okna).

Nevidím na tom nič zlé alebo nezvyčajné, keby si na 2 dni k nej išiel. Spať by si mohol niekde v hoteli.

Nechápem, prečo sú dnes rodičia tak ustráchaní a snažia sa mať dieťa stále pod dohľadom. Alebo že by bola vtedy iná doba?

@anonym_085363 V tom čase ľudia boli srdečnejší a nemyzli mladí nebola tak vysoká kriminalita,atď asi ako teraz.Sme iná generácia rodičov,než naši rodičia.

anjelicek26
Včera o 10:24
@anonym_085363

@anonym_085363 Ale aky to ma zmysel? Stretnut ju raz za par mesiacov, lebo viac nedovoli cas ani financie?

alison11
Včera o 10:43
@anjelicek26

@anonym_085363 Ale aky to ma zmysel? Stretnut ju raz za par mesiacov, lebo viac nedovoli cas ani financie?

@anjelicek26 Spozná ju aká je na živo či sa oplatí investovať svoj čas v písaní do budúcnosti a zároveň si spraví výlet a získa skúsenosti z poznávania sa.

rozculena
Včera o 10:43

@anonym_autor načo sa vôbec pýtaš,keď ťa rodičia nepustia? To som nepochopila.
Dotyčná má vôbec záujem?

anonym_ddd6b0
Včera o 11:05

Za mnou cestoval muž 10 hodín a dnes máme spolu deti

Strana
z2