Chceli by ste muža s týmto opisom?
Chceli by ste muža na základe tohto opisu?
Muž s obezitou, vysoký 170 cm. Po výraznom schudnutí má viditeľnú celulitídu a strie, zvýšené množstvo tuku v oblasti hrudníka a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilovom priemysle. Z predchádzajúceho manželstva má tri maloleté deti, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetovanie lebky na líci. Je fajčiar, alkohol konzumuje príležitostne.
toho brigádnika ktorý prispieval vymyslenými príbehmi o rodinných problémoch ste prečo vyhodili?? 🥺🥺🥺 táto je slabá, len nejaký "opis" a diskutujte.... 👎
@zuzanka.zuzu mňa ešte nesmierne bavia témy typu - prečo všetci muži....prečo všetky ženy...
@zuzanka.zuzu mňa ešte nesmierne bavia témy typu - prečo všetci muži....prečo všetky ženy...
@anonym_8b0b43 v tomto sa zhodneme.
@anonym_8b0b43 v tomto sa zhodneme.
@anonym_autor ja len toľko, že vytetovaná lebka na líci je čosi úplne iné ako tetované obočie. Ale všetko ostatné opísané by mu na žene z pohladu muža asi prekážalo. A teda hlavne to fajčenie, príležitostne alkohol (ten kto to používa pravdepodobne to nie je len príležitostne), a vlastne aj 3 deti by mi prekážalo.
@anonym_autor odpoviem na otázku: deti to by mi vadilo a predovšetkým by mi najviac vadilo že je fajčiar. To neznesiem hnusi sa mi to. Zvyšok úplne ok, zuby sú drahé, to neriešim. Schudol, snaží sa, pracuje. To je super. Ale mať partnera fajčiara za mňa neodpustitelne
@anonym_autor ja len toľko, že vytetovaná lebka na líci je čosi úplne iné ako tetované obočie. Ale všetko ostatné opísané by mu na žene z pohladu muža asi prekážalo. A teda hlavne to fajčenie, príležitostne alkohol (ten kto to používa pravdepodobne to nie je len príležitostne), a vlastne aj 3 deti by mi prekážalo.
@huxy máš pravdu. To tetované obočie býva často krát desivejšie, ako tá lebka. 😂😂
no dobre, a co tak si pozriet original ci nezmenite nazor.
Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.
@anonym_autor keby som chlap,tak tiež by to bolo za mňa nie, fajčiara a zanedbany chrup. Za mňa kto dáva peniaze za fajčenie okráda vlastné deti a nemôže sa plnohodnotne starať o deti keď ich vystavuje riziku pasívneho fajčenia. A je jedno či muž či žena.
@anonym_autor keby som chlap,tak tiež by to bolo za mňa nie, fajčiara a zanedbany chrup. Za mňa kto dáva peniaze za fajčenie okráda vlastné deti a nemôže sa plnohodnotne starať o deti keď ich vystavuje riziku pasívneho fajčenia. A je jedno či muž či žena.
@sense ako by podla teba vyzerali reakcie, keby ako zadanie temy dam povodny text o zene? ........ Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.
@sense ako by podla teba vyzerali reakcie, keby ako zadanie temy dam povodny text o zene? ........ Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.
@anonym_autor reakcie by vyzerali úplne rovnako. Už sa konečne vymáčkni, o čom sa tu snažíš filozofovať.
@anonym_autor reakcie by vyzerali úplne rovnako. Už sa konečne vymáčkni, o čom sa tu snažíš filozofovať.
@koniarova o ničom. ale keď to dotiahne na 3 strany príspevkov, tak dostane príplatok 50 centov 🤷
@anonym_autor Nie,nechcela. Zjavne o seba nedba a clovek,ktory je lahostajny k sebe,bude lahostajny aj k okoliu. A potetovane lice lebkou? To uz aka osobnost si da taketo tetovanie.
Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.
@anonym_c05b40
@anonym_autor Rovnaký odpad ako ten muž. Fuj! A nepíšte tu o charaktere. Niekto s takouto vizážou ani netuší, čo to slovo znamená.
@anonym_autor ako chlap by som ju nechcela ako žena rozumiem, že sa snaží zarobiť a z toho mála čo zarobí nemôže vylepšiť stav chrupu, kaderníčku každý mesiac, každý deň cvičiť keď sa potrebuje starať aj o tri deti. Strie, celulitída, aj prsia sú dôsledok pôrodov a starnutia, to nie je veľká vada na charaktere.
O čo ti vlastne ide? Koho opisuješ?
O čo ti vlastne ide? Koho opisuješ?
@januska12323 predpokladám,že seba.
@januska12323 predpokladám,že seba.
@koniarova alebo nejakú susedu a čuduje sa, že si našla chlapa keď ona nemá 😁
@anonym_autor páči sa mi, ze ekvivalent tetovaneho obocia u ženy je lebka na líci u muža.. 😂 😂
@koniarova o ničom. ale keď to dotiahne na 3 strany príspevkov, tak dostane príplatok 50 centov 🤷
@zuzanka.zuzu Ale kdeze 50 centov. Tato tema skuma spravanie muzov a zien, so zameranim na to, ako ich mentalny postoj a hodnotenia ovplyvnuje kultura, etika a spolocenske normy. Poukazuje na vyznam anonymity, ktora umoznuje "uprimnejsie" prejavy, a pozitivitu diskriminacie, ktora moze kompenzovat historicke nerovnosti.. moja analyza kombinuje kvantitativne aj kvalitativne pristupy, aby odhalila nielen viditelne spravanie, ale aj skryte mentalne nastavenia, a poskytuje poznatky pouzitelne v etickom hodnoteni a medziludskych interakciach.
@anonym_autor páči sa mi, ze ekvivalent tetovaneho obocia u ženy je lebka na líci u muža.. 😂 😂
@beronsche ponukni lepsi.
@zuzanka.zuzu Ale kdeze 50 centov. Tato tema skuma spravanie muzov a zien, so zameranim na to, ako ich mentalny postoj a hodnotenia ovplyvnuje kultura, etika a spolocenske normy. Poukazuje na vyznam anonymity, ktora umoznuje "uprimnejsie" prejavy, a pozitivitu diskriminacie, ktora moze kompenzovat historicke nerovnosti.. moja analyza kombinuje kvantitativne aj kvalitativne pristupy, aby odhalila nielen viditelne spravanie, ale aj skryte mentalne nastavenia, a poskytuje poznatky pouzitelne v etickom hodnoteni a medziludskych interakciach.
@anonym_autor leda tak v tvojich snoch, ty kvalita 😂😂
Nie bol by odomňa nižší a ďakujem nepotrebujem cudzie deti 😂 Dokonca nie je vzdelaný fajčiar a nechodí k zubárovi. No fuj smrad do 5km
A tento akože "prieskum" má odhaliť čo? 🤨 Ja by som len povedala,že nuda a autorovi chýba interakcia od okolia 😁.
@anonym_autor Ani takú ženu nie, keby som bol muž 😂 😂 😂 😂 😂
3 deti a zanedbany chrup? Lahôdka
Jaj, a máme tu to pána, čo si cez AI vyberá ženy? A čo tá posledné, čislo 3 nezafungovala?
Na každú dieru sa nájde záplata.
Pre niekoho nogo pre niekoho dobrá partia
Nechcela by som ani takeho muza ani taku zenu. Dovod? Nyslim si, ze mam na viac a mozem si (este) vyberat, nepotrebujem vyzorovo zanedbanu trosku so zavazkami, ak si to takto chcela pocut.
Pre mna zanedbane zuby a fajciar koniec.

Nevybrala by som si ani takeho muza a ak by som bola muz, ani taku zenu. Tetovanie, fajciar aj nizke vzdelanie mi vadia najviac. Ale neda mi ta celulitida - ta je pre zenske telo prirodzena a na rozdiel od zanedbaneho chrupu mi nijako neprekaza.
@simsalabim ja by som na tom vzdelaní až tak netrvala, mám spolužiaka zo ZŠ, má učňovku s maturitou a veľmi dobre prosperujúcu firmu