icon

Chceli by ste muža s týmto opisom?

6. jan 2026

Chceli by ste muža na základe tohto opisu?
Muž s obezitou, vysoký 170 cm. Po výraznom schudnutí má viditeľnú celulitídu a strie, zvýšené množstvo tuku v oblasti hrudníka a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilovom priemysle. Z predchádzajúceho manželstva má tri maloleté deti, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetovanie lebky na líci. Je fajčiar, alkohol konzumuje príležitostne.

Strana
z4
anonym_4caacf
7. jan 2026

Uz v prvej vete je mna neakceptovatelne-muz s obezitou. Nechcela by som niekoho, kto ma zivotny styl prejedat sa a sediet na riti a nic so sebou nerobit. Dalej pokazeny chrup-neprosim . Lebku, alebo cokolvek ine na tvar si moze dat vytetovat len imbecil. 3 deti su uz len nepodstatna ceresnicka-tie za to nemozu. Zanedbany clovek, zapachajuci, nestarajuci sa o svoju vizaz a zdravie u mna nema sancu. A ako tu mnohe pisali, ze zalezi aky je clovek. No prd. S takymito vlastnostami nemoze byt dobry a normalny clovek. Napokon by to uz bolo jedno, aj keby mal srdiecko zo zlata. Zakladny problem je s mentalnym nastavenim. Ani obezita, ani nic z ostatmneho ma nelaka.

Autor-dobre si formuloval otazku v druhom zneni s modelovou situaciou ak by to bola zena. Tento sociologicky prieskum na MK by ti potvrdil, ze u zeny by sa to bralo od zakladu uplne inak. Mozno by bola sranda zalozit najprv diskusiu o zene a neskor druhu o muzovi s identickym opisom.
Vysledok: Zena by nebola zadbana-len prirodzena a unavena zo starostlivosti o 3 deti. Tucnota by nevadila, lebo ved ona moze, pod srdieckom nosila jeho 3 deti a chudinka neda sa jej schudnut. Pokazene zuby ma urcite preto, lebo hajzel manzel jej neda na zubara. Atd atd....

moonlight1210
7. jan 2026
@anonym_autor

@zuzanka.zuzu Ale kdeze 50 centov. Tato tema skuma spravanie muzov a zien, so zameranim na to, ako ich mentalny postoj a hodnotenia ovplyvnuje kultura, etika a spolocenske normy. Poukazuje na vyznam anonymity, ktora umoznuje "uprimnejsie" prejavy, a pozitivitu diskriminacie, ktora moze kompenzovat historicke nerovnosti.. moja analyza kombinuje kvantitativne aj kvalitativne pristupy, aby odhalila nielen viditelne spravanie, ale aj skryte mentalne nastavenia, a poskytuje poznatky pouzitelne v etickom hodnoteni a medziludskych interakciach.

@anonym_autor "T Tato tema skuma spravanie muzov a zien, so zameranim na to, ako ich mentalny postoj a hodnotenia ovplyvnuje kultura, etika a spolocenske normy. Poukazuje na vyznam anonymity, ktora umoznuje "uprimnejsie" prejavy, a pozitivitu diskriminacie, ktora moze kompenzovat historicke nerovnosti.. moja analyza kombinuje kvantitativne aj kvalitativne pristupy, aby odhalila nielen viditelne spravanie, ale aj skryte mentalne nastavenia, a poskytuje poznatky pouzitelne v etickom hodnoteni a medziludskych interakciach."

Tak toto vazne pobavilo.

Naposledy som tieto pokusy vydavat prazdnu temu za vyskum videla v 2010. Myslela som, ze ludia uz odvtedy mentalne povyrastli.

anonym_446a59
7. jan 2026
@anonym_autor

@zuzanka.zuzu Ale kdeze 50 centov. Tato tema skuma spravanie muzov a zien, so zameranim na to, ako ich mentalny postoj a hodnotenia ovplyvnuje kultura, etika a spolocenske normy. Poukazuje na vyznam anonymity, ktora umoznuje "uprimnejsie" prejavy, a pozitivitu diskriminacie, ktora moze kompenzovat historicke nerovnosti.. moja analyza kombinuje kvantitativne aj kvalitativne pristupy, aby odhalila nielen viditelne spravanie, ale aj skryte mentalne nastavenia, a poskytuje poznatky pouzitelne v etickom hodnoteni a medziludskych interakciach.

@anonym_autor kriste

Strana
z4