icon

Čo mi dnes napísal 50r muž

Včera o 06:33

Ahojte, som na FB zoznamke, mám 44 rokov, toto mi dnes napísal chlap - 50r.
Väčšine chlapov neodpovedám, len ma to zaujalo, má pravdu? Asi áno ...

Ženy v Tvojom veku nezaujímavé pre mužov ,jedine ,že máš financie vydrží aj to len krátko ,kto by chcel ženu v prechode pred prechodom s jej náladami ,hormonálnou -mentálnou nestabilitou ,s rozťahaným pohlavným orgánom -raz dvakrát možno ……taká úprimná úvaha bez urážky od chlapa s chlapským myslením 😉krásny deň.

anonym_ec1814
Včera o 10:41

@anonym_autor napišem ti to ako 26 ročná. Napísal totálnu kravinu. Chodím do fitka na skupinové tréningy kde sú nádherné ženy vo veku 40-50. Sú milé a vždy upravené. Nie sú dokonalé ale sú to krásne dámy, ale kto z nás je že? ;) nad takým bulom by som sa pousmiala. Ten by určite chcel nejakú 30tničku ale má na ňu peniaze a je dostatočne atraktívny a má niečo v hlave?? Ja som mala starších partnerov o 20-25 rokov ale tam lietali iné peniaze a boli to športovci s nadpriemerným vzhľadom.. Takže nech si aj páni dajú nohy na zem. Často ma aj vo fitku oslovujú starší muži a ja len znechutene pozerám že čo chce.

anonym_f5db3d
Včera o 10:56

@anonym_autor
Ja som dnes citala na Americkej stranke zaujmavy komentar s nadpisom " Preco sa starsie zeny stavaju pre muzov neviditelne".

anonym_1f6c19
Včera o 10:59
@anonym_f5db3d

@anonym_autor
Ja som dnes citala na Americkej stranke zaujmavy komentar s nadpisom " Preco sa starsie zeny stavaju pre muzov neviditelne".

@anonym_f5db3d ti poviem preco, hlavne pre tých starších, lebo uz nevidia dobre 😀😀

sara07
Včera o 11:07

mna len udivuje prečo sa takémuto exemplárovi dáva stále priestor , prečo sa pre neho musi založit min. 1 téma za týžden

autor
Včera o 11:10
@sara07

mna len udivuje prečo sa takémuto exemplárovi dáva stále priestor , prečo sa pre neho musi založit min. 1 téma za týžden

@sara07 čakám, že tu príde ten slávny muž, čo hejtuje všetky 40tničky.

anonym_f5db3d
Včera o 11:21
@anonym_1f6c19

@anonym_f5db3d ti poviem preco, hlavne pre tých starších, lebo uz nevidia dobre 😀😀

@anonym_1f6c19
Wishfull thinking, - slusne povedane co ten pako napisal, lacnejsie je mat mladu zlatokopku bez problemov

princkrason
Včera o 11:44
@anonym_autor

@anonym_autor to akoze ja? 😈🙂

avicii18
Včera o 11:48

Keď sa ľudia budú dožívať 150 rokov, chlapi zmenia názor. Ale dovtedy...

anonym_e94400
Včera o 11:51

@anonym_autor no o pár príspevkov vedľa tu je príspevok jednej mysliteľky, ktorá zas všetkých [bezdetných?] ľudí, ktorí nadviažu vzťah s partnerom s deťmi, považuje za zúfalcov.

sara07
Včera o 11:52
@anonym_autor

@anonym_autor a čo tým ako vyriešiš ? prečo mu dávaš dalej priestor ? na jednej strane ho udajne ignoruješ na druhej ti obrazne povedané nedá spavat , zakladaš diskusiu a čakáš na konfrontáciu
to mi nejak nevychádza

autor
Včera o 11:57
@sara07

@anonym_autor a čo tým ako vyriešiš ? prečo mu dávaš dalej priestor ? na jednej strane ho udajne ignoruješ na druhej ti obrazne povedané nedá spavat , zakladaš diskusiu a čakáš na konfrontáciu
to mi nejak nevychádza

@sara07 nečakám na jeho konfrontáciu. Chcem vedieť, čo si o tom myslia druhí ľudia. Môj názor na tohto človeka nemusí byť korektný.

sara07
Včera o 12:00
@anonym_autor

@sara07 nečakám na jeho konfrontáciu. Chcem vedieť, čo si o tom myslia druhí ľudia. Môj názor na tohto človeka nemusí byť korektný.

@anonym_autor a načo si prišla, snád si fatk nemysliš že ti niekto napiše že je to primerane a v poriadku takýto stalking v podstate už

princkrason
Včera o 12:19

„Dievčence, tak ja sa tu snažím nejako autorke vojsť do priazne a ona furt myslí na toho 50-ročného s nickom Bentley, ktorý jej napísal, že ju má roztahanú. Tak ja začínam mať pochybnosti o autorke ... 🙊

autor
Včera o 12:20
@princkrason

„Dievčence, tak ja sa tu snažím nejako autorke vojsť do priazne a ona furt myslí na toho 50-ročného s nickom Bentley, ktorý jej napísal, že ju má roztahanú. Tak ja začínam mať pochybnosti o autorke ... 🙊

@princkrason ďakujem, si milý 🙂. Aspoň niekto, pozdravujem do NR.

heidi4
Včera o 12:24

@anonym_autor to je k*k*t 🙄🙄🙄😁 nevenuj mu uz ani sekundu svojho drahocenneho casu

anonym_ec1814
Včera o 12:31
@anonym_f5db3d

@anonym_1f6c19
Wishfull thinking, - slusne povedane co ten pako napisal, lacnejsie je mat mladu zlatokopku bez problemov

@anonym_f5db3d podľa máš inú predstavu o mladých zlatokopkách. Ja mám kamošky, ktorým frajer kúpil auto, platí im nájom na byt a nie je to žiadna garzónka, dáva vreckové dalšiu tisícku a plus im kupujú pravidelne čo potrebujú. Platia dovolenky, nákupy vo Viedni a pod. Aby ste nemali milnú predstavu, že mladé sú hlúpe, lacne a nenáročné :D

sickynickyobsadene
Včera o 12:32
@struhanka

Dofrasa, škoda, že o tom nevie napr. 79-ročná Cher, ktorá má už pár rokov o 40 r mladšieho partnera. Že to dávno mala zabaliť po 40-ke. 😀 Ak toto indivíduum, ktoré tak “krásne” písalo o potenciáli 40-ničiek, nemá o ne záujem, je to v poriadku. Primitívny frustrovaný 50-nik nie je tiež podľa vkusu väčšiny žien.

@struhanka ale ona ma prachy😁

anonym_8d34ee
Včera o 12:32
@anonym_ec1814

@anonym_f5db3d podľa máš inú predstavu o mladých zlatokopkách. Ja mám kamošky, ktorým frajer kúpil auto, platí im nájom na byt a nie je to žiadna garzónka, dáva vreckové dalšiu tisícku a plus im kupujú pravidelne čo potrebujú. Platia dovolenky, nákupy vo Viedni a pod. Aby ste nemali milnú predstavu, že mladé sú hlúpe, lacne a nenáročné :D

@anonym_ec1814 kde pracujú tí chlapi??

anonym_ec1814
Včera o 13:34
@anonym_8d34ee

@anonym_ec1814 kde pracujú tí chlapi??

@anonym_8d34ee podnikatelia všetko. Môj ex bol napr. šikovný ITckar a tiež zarába x tisíc 🙂

domculik
Včera o 13:47

@anonym_autor Tak to je dobry lacak 😁. Som sa dobre pobavila. Ten musi mat riadne posramotene sebavedomie.

anonym_efa3ef
Včera o 14:27

"úprimná úvaha bez urážky"
Na toto je tazke sa neurazit. Nick bentley, asi nebude najostrejsia ceruzka. Tie reci ma asi z nespravnej prirucky o randeni. Povedal ti, ze v tom veku nie si nic moc a potom nasledovalo 8 sprav? 🙂 Na nevychovanost a grobianstvo tazko niekoho zbali. Ale mozno to na niektore plati, ze akoze tazky alfa samec ... Podakuj mu za informaciu, zazelaj nech sa aj jemu podobne dari.

tundra
Včera o 14:44
@heidi4

@anonym_autor to je k*k*t 🙄🙄🙄😁 nevenuj mu uz ani sekundu svojho drahocenneho casu

@heidi4 😂😂😂👍

princkrason
Včera o 14:56
@anonym_autor

@princkrason ďakujem, si milý 🙂. Aspoň niekto, pozdravujem do NR.

@anonym_autor 😍🙂

mirkam3
Včera o 15:01

Diskusiu som necitala, no tohto naseries najviac tým, že budeš jeho správy totálne ignorovať 😉. Nech si nenamysla, že ti stoji za akúkoľvek reakciu (tobôž nie za to, aby si sa nad jeho úvahami náhodou trápila).

anonym_cbddb6
Včera o 19:15

@anonym_autor napisala by som mu v rovnakom style……

anonym_869ef2
Včera o 19:32

Prosím ta vôbec nič si z takéhoto debilka nerob. Odpísala by som mu rovnaku primitívnosť. Konkrétne toto: "Pretože na starej p.či sa dobre cvičí. I keď v tvojom veku by to asi bez modrej tabletky nešlo, všakže?". Alebo keď chceš byť slušnejšia, tak niečo takéto "Zaujímavé, že 50-ročný muž hodnotí ženskú hormonálnu nestabilitu, zatiaľ čo polovica vašej generácie nevie fungovať bez modrej tabletky"

rozculena
Včera o 19:49
@anonym_autor

@anonym_autor načo si vôbec robíš názor na človeka,ktorého osobne nepoznáš a nikdy v živote sa s ním nestretneš? Z akého dôvodu ho potrebuješ riešiť? A ešte zakladať diskusiu na koňovi a porovnávať si svoj názor s inými názormi? Absolútne som to nepochopila.Na takého človeka nie som ochotná míňať svoj čas,aj keď teraz ho vlastne míňam,lebo komentujem tvoju diskusiu.
Po prvej správe by som ho blokla a nezáujem.

misiatkob
Dnes o 11:43
@anonym_c420cd

@anonym_autor hlavne ze 50nici su sviezi, stavnati a neroztahani😄

@anonym_c420cd 👍👍👍

anonym_3f1544
Dnes o 11:56

Prosim Ta v mene nas vsetkych,spytaj sa ho ,ci ma vajcia po kolena uz☺️Kebyze som na pokeci uz mu pisem

anonym_34b3b3
Dnes o 12:06
@anonym_a3a5b4

Koho zaujima nejaky 50tnik na zoznamke? Vacsina zien ma vo veku 40 a viac manzela. Mne osobne su cudzi chlapi a ich nazory na zeny ukradnute. A teda zeny po 40 nemaju chlapa snad vedia aj lepsie hladat chlapa ako na zoznamkach...

@anonym_a3a5b4 väčšina žien?veď každé 3 manželstvo je rozvedené.Minule som čítala, že je boom manzelstiev, ktoré sa rozvádzajú po 50 tke ani sa nečudujem🤪deti odrastené a doma nuda.
Ale tento je debil.Mali sme teraz stretávku zo školy máme 45 r dvaja spolužiaci čo nemali deti neboli ženatý majú frajerky 30 r a 33 a túžobne chcú dieťa.Obidvaka povedali, že radšej sa rozídu ako mať teraz starosti