Čo mi dnes napísal 50r muž
Ahojte, som na FB zoznamke, mám 44 rokov, toto mi dnes napísal chlap - 50r.
Väčšine chlapov neodpovedám, len ma to zaujalo, má pravdu? Asi áno ...
Ženy v Tvojom veku nezaujímavé pre mužov ,jedine ,že máš financie vydrží aj to len krátko ,kto by chcel ženu v prechode pred prechodom s jej náladami ,hormonálnou -mentálnou nestabilitou ,s rozťahaným pohlavným orgánom -raz dvakrát možno ……taká úprimná úvaha bez urážky od chlapa s chlapským myslením 😉krásny deň.
@anonym_autor
Ja som dnes citala na Americkej stranke zaujmavy komentar s nadpisom " Preco sa starsie zeny stavaju pre muzov neviditelne".
@anonym_autor
Ja som dnes citala na Americkej stranke zaujmavy komentar s nadpisom " Preco sa starsie zeny stavaju pre muzov neviditelne".
@anonym_f5db3d ti poviem preco, hlavne pre tých starších, lebo uz nevidia dobre 😀😀
mna len udivuje prečo sa takémuto exemplárovi dáva stále priestor , prečo sa pre neho musi založit min. 1 téma za týžden
mna len udivuje prečo sa takémuto exemplárovi dáva stále priestor , prečo sa pre neho musi založit min. 1 téma za týžden
@sara07 čakám, že tu príde ten slávny muž, čo hejtuje všetky 40tničky.
@anonym_f5db3d ti poviem preco, hlavne pre tých starších, lebo uz nevidia dobre 😀😀
@anonym_1f6c19
Wishfull thinking, - slusne povedane co ten pako napisal, lacnejsie je mat mladu zlatokopku bez problemov
@anonym_autor to akoze ja? 😈🙂
@anonym_autor no o pár príspevkov vedľa tu je príspevok jednej mysliteľky, ktorá zas všetkých [bezdetných?] ľudí, ktorí nadviažu vzťah s partnerom s deťmi, považuje za zúfalcov.
@anonym_autor a čo tým ako vyriešiš ? prečo mu dávaš dalej priestor ? na jednej strane ho udajne ignoruješ na druhej ti obrazne povedané nedá spavat , zakladaš diskusiu a čakáš na konfrontáciu
to mi nejak nevychádza
@anonym_autor a čo tým ako vyriešiš ? prečo mu dávaš dalej priestor ? na jednej strane ho udajne ignoruješ na druhej ti obrazne povedané nedá spavat , zakladaš diskusiu a čakáš na konfrontáciu
to mi nejak nevychádza
@sara07 nečakám na jeho konfrontáciu. Chcem vedieť, čo si o tom myslia druhí ľudia. Môj názor na tohto človeka nemusí byť korektný.
„Dievčence, tak ja sa tu snažím nejako autorke vojsť do priazne a ona furt myslí na toho 50-ročného s nickom Bentley, ktorý jej napísal, že ju má roztahanú. Tak ja začínam mať pochybnosti o autorke ... 🙊
„Dievčence, tak ja sa tu snažím nejako autorke vojsť do priazne a ona furt myslí na toho 50-ročného s nickom Bentley, ktorý jej napísal, že ju má roztahanú. Tak ja začínam mať pochybnosti o autorke ... 🙊
@princkrason ďakujem, si milý 🙂. Aspoň niekto, pozdravujem do NR.
@anonym_autor to je k*k*t 🙄🙄🙄😁 nevenuj mu uz ani sekundu svojho drahocenneho casu
@anonym_1f6c19
Wishfull thinking, - slusne povedane co ten pako napisal, lacnejsie je mat mladu zlatokopku bez problemov
@anonym_f5db3d podľa máš inú predstavu o mladých zlatokopkách. Ja mám kamošky, ktorým frajer kúpil auto, platí im nájom na byt a nie je to žiadna garzónka, dáva vreckové dalšiu tisícku a plus im kupujú pravidelne čo potrebujú. Platia dovolenky, nákupy vo Viedni a pod. Aby ste nemali milnú predstavu, že mladé sú hlúpe, lacne a nenáročné :D
Dofrasa, škoda, že o tom nevie napr. 79-ročná Cher, ktorá má už pár rokov o 40 r mladšieho partnera. Že to dávno mala zabaliť po 40-ke. 😀 Ak toto indivíduum, ktoré tak “krásne” písalo o potenciáli 40-ničiek, nemá o ne záujem, je to v poriadku. Primitívny frustrovaný 50-nik nie je tiež podľa vkusu väčšiny žien.
@struhanka ale ona ma prachy😁
@anonym_f5db3d podľa máš inú predstavu o mladých zlatokopkách. Ja mám kamošky, ktorým frajer kúpil auto, platí im nájom na byt a nie je to žiadna garzónka, dáva vreckové dalšiu tisícku a plus im kupujú pravidelne čo potrebujú. Platia dovolenky, nákupy vo Viedni a pod. Aby ste nemali milnú predstavu, že mladé sú hlúpe, lacne a nenáročné :D
@anonym_ec1814 kde pracujú tí chlapi??
@anonym_ec1814 kde pracujú tí chlapi??
@anonym_8d34ee podnikatelia všetko. Môj ex bol napr. šikovný ITckar a tiež zarába x tisíc 🙂
@anonym_autor Tak to je dobry lacak 😁. Som sa dobre pobavila. Ten musi mat riadne posramotene sebavedomie.
"úprimná úvaha bez urážky"
Na toto je tazke sa neurazit. Nick bentley, asi nebude najostrejsia ceruzka. Tie reci ma asi z nespravnej prirucky o randeni. Povedal ti, ze v tom veku nie si nic moc a potom nasledovalo 8 sprav? 🙂 Na nevychovanost a grobianstvo tazko niekoho zbali. Ale mozno to na niektore plati, ze akoze tazky alfa samec ... Podakuj mu za informaciu, zazelaj nech sa aj jemu podobne dari.
Diskusiu som necitala, no tohto naseries najviac tým, že budeš jeho správy totálne ignorovať 😉. Nech si nenamysla, že ti stoji za akúkoľvek reakciu (tobôž nie za to, aby si sa nad jeho úvahami náhodou trápila).
@anonym_autor napisala by som mu v rovnakom style……
Prosím ta vôbec nič si z takéhoto debilka nerob. Odpísala by som mu rovnaku primitívnosť. Konkrétne toto: "Pretože na starej p.či sa dobre cvičí. I keď v tvojom veku by to asi bez modrej tabletky nešlo, všakže?". Alebo keď chceš byť slušnejšia, tak niečo takéto "Zaujímavé, že 50-ročný muž hodnotí ženskú hormonálnu nestabilitu, zatiaľ čo polovica vašej generácie nevie fungovať bez modrej tabletky"
@sara07 nečakám na jeho konfrontáciu. Chcem vedieť, čo si o tom myslia druhí ľudia. Môj názor na tohto človeka nemusí byť korektný.
@anonym_autor načo si vôbec robíš názor na človeka,ktorého osobne nepoznáš a nikdy v živote sa s ním nestretneš? Z akého dôvodu ho potrebuješ riešiť? A ešte zakladať diskusiu na koňovi a porovnávať si svoj názor s inými názormi? Absolútne som to nepochopila.Na takého človeka nie som ochotná míňať svoj čas,aj keď teraz ho vlastne míňam,lebo komentujem tvoju diskusiu.
Po prvej správe by som ho blokla a nezáujem.
@anonym_autor hlavne ze 50nici su sviezi, stavnati a neroztahani😄
@anonym_c420cd 👍👍👍
Prosim Ta v mene nas vsetkych,spytaj sa ho ,ci ma vajcia po kolena uz☺️Kebyze som na pokeci uz mu pisem
Koho zaujima nejaky 50tnik na zoznamke? Vacsina zien ma vo veku 40 a viac manzela. Mne osobne su cudzi chlapi a ich nazory na zeny ukradnute. A teda zeny po 40 nemaju chlapa snad vedia aj lepsie hladat chlapa ako na zoznamkach...
@anonym_a3a5b4 väčšina žien?veď každé 3 manželstvo je rozvedené.Minule som čítala, že je boom manzelstiev, ktoré sa rozvádzajú po 50 tke ani sa nečudujem🤪deti odrastené a doma nuda.
Ale tento je debil.Mali sme teraz stretávku zo školy máme 45 r dvaja spolužiaci čo nemali deti neboli ženatý majú frajerky 30 r a 33 a túžobne chcú dieťa.Obidvaka povedali, že radšej sa rozídu ako mať teraz starosti

@anonym_autor napišem ti to ako 26 ročná. Napísal totálnu kravinu. Chodím do fitka na skupinové tréningy kde sú nádherné ženy vo veku 40-50. Sú milé a vždy upravené. Nie sú dokonalé ale sú to krásne dámy, ale kto z nás je že? ;) nad takým bulom by som sa pousmiala. Ten by určite chcel nejakú 30tničku ale má na ňu peniaze a je dostatočne atraktívny a má niečo v hlave?? Ja som mala starších partnerov o 20-25 rokov ale tam lietali iné peniaze a boli to športovci s nadpriemerným vzhľadom.. Takže nech si aj páni dajú nohy na zem. Často ma aj vo fitku oslovujú starší muži a ja len znechutene pozerám že čo chce.