icon

Čo mi dnes napísal 50r muž

9. máj 2026

Ahojte, som na FB zoznamke, mám 44 rokov, toto mi dnes napísal chlap - 50r.
Väčšine chlapov neodpovedám, len ma to zaujalo, má pravdu? Asi áno ...

Ženy v Tvojom veku nezaujímavé pre mužov ,jedine ,že máš financie vydrží aj to len krátko ,kto by chcel ženu v prechode pred prechodom s jej náladami ,hormonálnou -mentálnou nestabilitou ,s rozťahaným pohlavným orgánom -raz dvakrát možno ……taká úprimná úvaha bez urážky od chlapa s chlapským myslením 😉krásny deň.

Strana
z4
anonym_3f1544
10. máj 2026
@anonym_34b3b3

@anonym_a3a5b4 väčšina žien?veď každé 3 manželstvo je rozvedené.Minule som čítala, že je boom manzelstiev, ktoré sa rozvádzajú po 50 tke ani sa nečudujem🤪deti odrastené a doma nuda.
Ale tento je debil.Mali sme teraz stretávku zo školy máme 45 r dvaja spolužiaci čo nemali deti neboli ženatý majú frajerky 30 r a 33 a túžobne chcú dieťa.Obidvaka povedali, že radšej sa rozídu ako mať teraz starosti

@anonym_34b3b3 No neviem praveze muzi v 50 uz netuzia si zakladat rodiny,tito tk na gauc a vyvalovat sa.Ak povaha sa meni,podrazdeni,tien30 su im tak na okrasu,lebo uz ak sex tak max 2 do mesiaca🤣Neviem ci po tom tuzia 30nicky

anonym_1f6c19
10. máj 2026
@anonym_3f1544

@anonym_34b3b3 No neviem praveze muzi v 50 uz netuzia si zakladat rodiny,tito tk na gauc a vyvalovat sa.Ak povaha sa meni,podrazdeni,tien30 su im tak na okrasu,lebo uz ak sex tak max 2 do mesiaca🤣Neviem ci po tom tuzia 30nicky

@anonym_3f1544 ja neviem o akych 50 tu hovoris, moj muz aj ja sme uz po 50 a sex mane niekoľkokrát do tyzdna

anonym_3f1544
10. máj 2026
@anonym_1f6c19

@anonym_3f1544 ja neviem o akych 50 tu hovoris, moj muz aj ja sme uz po 50 a sex mane niekoľkokrát do tyzdna

@anonym_1f6c19 Ale tak uznaj ze to nie je ako v 30.Moj ma tiez ma 55 ale sex uz tak casto nie je ,mne to nevadi ale tak takej 30tke ? A pravda je a ja to vidim , ti muzi fakt uz radsej ten gauc maju.

petronelag
10. máj 2026
@anonym_3f1544

@anonym_3f1544 Niektorým tým 50-tnikom sa tie mladé páčia, je to pre nich také nové, vzrušujúcejšie.

anonym_a4ded5
10. máj 2026
@petronelag

@anonym_3f1544 Niektorým tým 50-tnikom sa tie mladé páčia, je to pre nich také nové, vzrušujúcejšie.

@petronelag
Keby len 50-nikom
Našim 70 ročným susedom sa tiež pacia 30-tky alebo aj mladsie, len tak slintaju za nimi 😂

anonym_3f1544
10. máj 2026
@petronelag

@petronelag To ano,komu nie len co oni ponuknu?Vecer pri gauci?Sex raz za mesiac?Mlade baby asi chcu zit nie pozerat tv spravy a ist spat so sliepkami.

anonym_62909c
10. máj 2026

Ahoj,no 50-tnik môže byť aj gentleman, stále vo forme, úspešný a láskavý. Tento to zjavne nie je. Zabudni na neho, príde lepší 🍀

anonym_94de05
10. máj 2026

@anonym_autor hmmm, aký čávo, myslí si, že v 50-tke je neodolateľný gigolo. Určite už prichádza na to, že sa hlási jeho prostata a začína premýšľať, ako močiť, aby to išlo aspoň troška ďalej, ako na špičku topánky a tak najlepsim liekom pre neho bolo napísať niekomu. Pohladil si svoje ego. Kopnúť ho do zadku je málo...

anonym_0320a8
11. máj 2026

budme uprimne... chalan ma pravdu, vasimi odpovedami iba potvrdzujete co napisal.

anonym_efa3ef
11. máj 2026
anonym_f08788
11. máj 2026

Nečítala som komenty, ale podoba sa mi to na toho cicvora čo sem na MK stále vypisuje velmi podobne skvosty 😅

anonym_8f5222
11. máj 2026
@anonym_0320a8

budme uprimne... chalan ma pravdu, vasimi odpovedami iba potvrdzujete co napisal.

@anonym_0320a8 Pokojne buďme úprimné. Čo sa potvrdilo? Že všetci sú blázni, len on je lietadlo? Že smrdí večnosť na zoznamke a jediné, čoho je schopný je slintať nad mladými , čo by ho chceli jedine že by bol multimilionár a urážať o 10 rokov mladšie od seba, ktoré by ho rovnako nechceli, lebo je magor ? V tom prípade neviem,či by terapeut nepomohol viac, ako ukájanie sa na urážaní.

anonym_efa3ef
11. máj 2026
@anonym_8f5222

@anonym_0320a8 Pokojne buďme úprimné. Čo sa potvrdilo? Že všetci sú blázni, len on je lietadlo? Že smrdí večnosť na zoznamke a jediné, čoho je schopný je slintať nad mladými , čo by ho chceli jedine že by bol multimilionár a urážať o 10 rokov mladšie od seba, ktoré by ho rovnako nechceli, lebo je magor ? V tom prípade neviem,či by terapeut nepomohol viac, ako ukájanie sa na urážaní.

@anonym_8f5222 Co sa potvrdilo? Ze velakrat v debatach je, kym je zena mlada, aki su muzi odpad, lebo neplatia na jej zapiskanie a po 40tke sa stazuje, ako ju ten "odpad" nechce, lebo jej povie, ze je stara, tucna,... a za tie dristy o odpade predtym sa jej ani spinavou handrou nedotkne. Co davas, to ocakavaj ...

anonym_8f5222
11. máj 2026
@anonym_f08788

Nečítala som komenty, ale podoba sa mi to na toho cicvora čo sem na MK stále vypisuje velmi podobne skvosty 😅

@anonym_f08788 Myslíš sex.Boha Jana, ktorý je alergický na ženy? Ten si vraj už vymazal účet.Škoda, sranda bola s ním.Takého humoristu len tak v bežnom živote nestretneš. Ale na Pokeci je určite.

anonym_8f5222
11. máj 2026
@anonym_efa3ef

@anonym_8f5222 Co sa potvrdilo? Ze velakrat v debatach je, kym je zena mlada, aki su muzi odpad, lebo neplatia na jej zapiskanie a po 40tke sa stazuje, ako ju ten "odpad" nechce, lebo jej povie, ze je stara, tucna,... a za tie dristy o odpade predtym sa jej ani spinavou handrou nedotkne. Co davas, to ocakavaj ...

@anonym_efa3ef Tak toto som nepostrehla a vlastnú skúsenosť mám inù- 40 ma ešte síce len čaká o pár mesiacov.Ale o mojom mužovi som sa nikdy nevyjadrila ako o odpade. Ani tu také diskusie s tvojim opisom často nečítam.Píšeš ako chlap,čo neznáša ženy.Náhoda?

anonym_efa3ef
12. máj 2026
@anonym_8f5222

@anonym_efa3ef Tak toto som nepostrehla a vlastnú skúsenosť mám inù- 40 ma ešte síce len čaká o pár mesiacov.Ale o mojom mužovi som sa nikdy nevyjadrila ako o odpade. Ani tu také diskusie s tvojim opisom často nečítam.Píšeš ako chlap,čo neznáša ženy.Náhoda?

@anonym_8f5222 Preco? Pozri na diskusie o hladani partnerov, zoznamkach, ked si "vynimocna" hlada a nemoze najst partnera na "urovni", problem nevidi v sebe, ze je stale sama, lebo ju nikto nechce, lebo rube privysoko, ale v tom ze vsetci su odpad.
Ked sa tu niekto pride postazovat na partnera, neznasa muzov? Vsetci muzi nemozu za to, ze si ona nasla jedneho blbca. Mozem vsetkych normalnych ludi a teda aj normalne zeny. Pobavia nazory tych "menej" normalnych, podla ktorych su oni dobre lietadlo a ostatni su divne bagre.

Strana
z4