Čo mi dnes napísal 50r muž
Ahojte, som na FB zoznamke, mám 44 rokov, toto mi dnes napísal chlap - 50r.
Väčšine chlapov neodpovedám, len ma to zaujalo, má pravdu? Asi áno ...
Ženy v Tvojom veku nezaujímavé pre mužov ,jedine ,že máš financie vydrží aj to len krátko ,kto by chcel ženu v prechode pred prechodom s jej náladami ,hormonálnou -mentálnou nestabilitou ,s rozťahaným pohlavným orgánom -raz dvakrát možno ……taká úprimná úvaha bez urážky od chlapa s chlapským myslením 😉krásny deň.
@anonym_34b3b3 No neviem praveze muzi v 50 uz netuzia si zakladat rodiny,tito tk na gauc a vyvalovat sa.Ak povaha sa meni,podrazdeni,tien30 su im tak na okrasu,lebo uz ak sex tak max 2 do mesiaca🤣Neviem ci po tom tuzia 30nicky
@anonym_3f1544 ja neviem o akych 50 tu hovoris, moj muz aj ja sme uz po 50 a sex mane niekoľkokrát do tyzdna
@anonym_3f1544 ja neviem o akych 50 tu hovoris, moj muz aj ja sme uz po 50 a sex mane niekoľkokrát do tyzdna
@anonym_1f6c19 Ale tak uznaj ze to nie je ako v 30.Moj ma tiez ma 55 ale sex uz tak casto nie je ,mne to nevadi ale tak takej 30tke ? A pravda je a ja to vidim , ti muzi fakt uz radsej ten gauc maju.
@anonym_34b3b3 No neviem praveze muzi v 50 uz netuzia si zakladat rodiny,tito tk na gauc a vyvalovat sa.Ak povaha sa meni,podrazdeni,tien30 su im tak na okrasu,lebo uz ak sex tak max 2 do mesiaca🤣Neviem ci po tom tuzia 30nicky
@anonym_3f1544 Niektorým tým 50-tnikom sa tie mladé páčia, je to pre nich také nové, vzrušujúcejšie.
@anonym_3f1544 Niektorým tým 50-tnikom sa tie mladé páčia, je to pre nich také nové, vzrušujúcejšie.
@petronelag
Keby len 50-nikom
Našim 70 ročným susedom sa tiež pacia 30-tky alebo aj mladsie, len tak slintaju za nimi 😂
@petronelag To ano,komu nie len co oni ponuknu?Vecer pri gauci?Sex raz za mesiac?Mlade baby asi chcu zit nie pozerat tv spravy a ist spat so sliepkami.
Ahoj,no 50-tnik môže byť aj gentleman, stále vo forme, úspešný a láskavý. Tento to zjavne nie je. Zabudni na neho, príde lepší 🍀
@anonym_autor hmmm, aký čávo, myslí si, že v 50-tke je neodolateľný gigolo. Určite už prichádza na to, že sa hlási jeho prostata a začína premýšľať, ako močiť, aby to išlo aspoň troška ďalej, ako na špičku topánky a tak najlepsim liekom pre neho bolo napísať niekomu. Pohladil si svoje ego. Kopnúť ho do zadku je málo...
budme uprimne... chalan ma pravdu, vasimi odpovedami iba potvrdzujete co napisal.
Nečítala som komenty, ale podoba sa mi to na toho cicvora čo sem na MK stále vypisuje velmi podobne skvosty 😅
budme uprimne... chalan ma pravdu, vasimi odpovedami iba potvrdzujete co napisal.
@anonym_0320a8 Pokojne buďme úprimné. Čo sa potvrdilo? Že všetci sú blázni, len on je lietadlo? Že smrdí večnosť na zoznamke a jediné, čoho je schopný je slintať nad mladými , čo by ho chceli jedine že by bol multimilionár a urážať o 10 rokov mladšie od seba, ktoré by ho rovnako nechceli, lebo je magor ? V tom prípade neviem,či by terapeut nepomohol viac, ako ukájanie sa na urážaní.
@anonym_0320a8 Pokojne buďme úprimné. Čo sa potvrdilo? Že všetci sú blázni, len on je lietadlo? Že smrdí večnosť na zoznamke a jediné, čoho je schopný je slintať nad mladými , čo by ho chceli jedine že by bol multimilionár a urážať o 10 rokov mladšie od seba, ktoré by ho rovnako nechceli, lebo je magor ? V tom prípade neviem,či by terapeut nepomohol viac, ako ukájanie sa na urážaní.
@anonym_8f5222 Co sa potvrdilo? Ze velakrat v debatach je, kym je zena mlada, aki su muzi odpad, lebo neplatia na jej zapiskanie a po 40tke sa stazuje, ako ju ten "odpad" nechce, lebo jej povie, ze je stara, tucna,... a za tie dristy o odpade predtym sa jej ani spinavou handrou nedotkne. Co davas, to ocakavaj ...
Nečítala som komenty, ale podoba sa mi to na toho cicvora čo sem na MK stále vypisuje velmi podobne skvosty 😅
@anonym_f08788 Myslíš sex.Boha Jana, ktorý je alergický na ženy? Ten si vraj už vymazal účet.Škoda, sranda bola s ním.Takého humoristu len tak v bežnom živote nestretneš. Ale na Pokeci je určite.
@anonym_8f5222 Co sa potvrdilo? Ze velakrat v debatach je, kym je zena mlada, aki su muzi odpad, lebo neplatia na jej zapiskanie a po 40tke sa stazuje, ako ju ten "odpad" nechce, lebo jej povie, ze je stara, tucna,... a za tie dristy o odpade predtym sa jej ani spinavou handrou nedotkne. Co davas, to ocakavaj ...
@anonym_efa3ef Tak toto som nepostrehla a vlastnú skúsenosť mám inù- 40 ma ešte síce len čaká o pár mesiacov.Ale o mojom mužovi som sa nikdy nevyjadrila ako o odpade. Ani tu také diskusie s tvojim opisom často nečítam.Píšeš ako chlap,čo neznáša ženy.Náhoda?
@anonym_efa3ef Tak toto som nepostrehla a vlastnú skúsenosť mám inù- 40 ma ešte síce len čaká o pár mesiacov.Ale o mojom mužovi som sa nikdy nevyjadrila ako o odpade. Ani tu také diskusie s tvojim opisom často nečítam.Píšeš ako chlap,čo neznáša ženy.Náhoda?
@anonym_8f5222 Preco? Pozri na diskusie o hladani partnerov, zoznamkach, ked si "vynimocna" hlada a nemoze najst partnera na "urovni", problem nevidi v sebe, ze je stale sama, lebo ju nikto nechce, lebo rube privysoko, ale v tom ze vsetci su odpad.
Ked sa tu niekto pride postazovat na partnera, neznasa muzov? Vsetci muzi nemozu za to, ze si ona nasla jedneho blbca. Mozem vsetkych normalnych ludi a teda aj normalne zeny. Pobavia nazory tych "menej" normalnych, podla ktorych su oni dobre lietadlo a ostatni su divne bagre.

@anonym_a3a5b4 väčšina žien?veď každé 3 manželstvo je rozvedené.Minule som čítala, že je boom manzelstiev, ktoré sa rozvádzajú po 50 tke ani sa nečudujem🤪deti odrastené a doma nuda.
Ale tento je debil.Mali sme teraz stretávku zo školy máme 45 r dvaja spolužiaci čo nemali deti neboli ženatý majú frajerky 30 r a 33 a túžobne chcú dieťa.Obidvaka povedali, že radšej sa rozídu ako mať teraz starosti